Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 25. september 2019

Jeg har visst en firemenning som heter Annette Valen f. Dørumsgaard. Noe sånt


PS.

Annette Valen er visst datter av min mors tremenning Terje Dørumsgaard, (som jeg har chattet med på Facebook, (noe jeg har blogget om)), og hun er barnebarn av den kjente komponisten/platesamleren Arne Dørumsgaard, (min morfars fetter), som var mannen bak Norsk Lydinstitutt, og som også har oversatt mange tradisjonelle japanske bøker/diktsamlinger:


https://www.myheritage.no/site-family-tree-67419522/ribsskog#!profile-1501253-info

PS 2.

Nationen skriver ikke at de som Anette Valen f. Dørumsgaard og ektemannen solgte sauemelka til, var hennes far Terje Dørumsgaard, (som blant annet produserte en nokså kjent blåmuggost, som het: 'Blå fra Bø', på sitt ysteri):


https://www.nationen.no/article/nyfrelst-pa-sauemelk/

PS 3.

Arne Dørumsgaard, (min morfars fetter), har visst vært vert for Dalei Lama, (som min eks Laila Johansen, (fra Skøyen), en gang dreit seg ut ovenfor, (fortalte hu), da hu skulle be om autografen hans, (i forbindelse med en fredspris-utdeling vel), for hu hadde gått bort til feil 'lama'/munk liksom, for å si det sånn):


https://no.wikipedia.org/wiki/Arne_Dørumsgaard

Mer fra YouTubeBloggarkiv