Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 27. august 2019

Mer fra Facebook


PS.

Her er mer om dette:

Margrethe sin niese Christine, (datter av Rakel Surlien), er visst gift med Tommy Flakk, (som forhandler på vegne av Norge, når det gjelder arktis osv.)


https://www.highnorthnews.com/en/new-strategy-invigorate-arctic-council

PS.

Her er mer om dette:

Mer fra Facebook


PS.

Her er mer om dette:

Min far, (eller om det var min farfar), fortalte meg, (på slutten av 70-tallet/begynnelsen av 80-tallet), at Rakel Surlien, var fra Svelvik, (når navnet hennes ble nevnt, på radio-nyhetene). Men de fortalte ikke, at min fars elskerinne Margrethe, var Rakel Surlien sin søster, (for å si det sånn)


http://johncons-mirror.blogspot.com/2014/02/og-enda-enda-enda-mer-fra-facebook.html

PS.

Surlien er visst egentlig et sted i Ytre Sandsvær, (ikke langt fra Hvittingfoss), i Buskerud, (i nåværende Kongsberg kommune):



PS 2.

Knem er forresten i slekta.

Hu Camilla Knem Christie, (som er gift, med kronprinsens kamerat), er visst min firemenning.

(Noe jeg har blogga om tidligere.

For å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Her er mer om dette:


https://www.myheritage.no/site-family-tree-67419522/ribsskog?rootIndivudalID=1500068&familyTreeID=1#!profile-1500070-info

PS 4.

Rakel Surlien er visst oppkalt etter sin mormor, (som hadde foreldre, (Lina og Anders Modin), fra Sverige/Karlstad):


https://www.geni.com/people/Rakel-Eriksen-Knem/6000000022985337950#

PS 5.

Rakel Surlien er visst fra Ulbjørns-Knem, (hennes mormor Rakel Modin bodde der sammen med Anders Eriksen, som var sønn av Røyken-karen Edvard Eriksen), og er muligens ikke i slekt med min firemenning Camilla Knem Christie:


https://www.nb.no/items/deb8bc020744f3bcbd5864a2411795b8?page=79&searchText="rakel%20modin"

PS 6.

Så Rakel Modin og Anders Eriksen fikk en datter, (blant annet), som het Marit Elisabeth Eriksen Knem.

Og hu gifta seg, (under krigen), med Magnus Surlien, (fra Lågendalen/Hvittingfoss/Ytre Sandsvær/Kongsberg), som visst heller ville bo i Strømm/Ulbjørns-Knem.

(For å si det sånn).

Og så fikk disse X antall unger.

Blant annet Margrethe og Rakel Surlien.

(Hvis jeg har forstått det riktig).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 7.

Rakel Surlien sin datter Christine, var ikke med, (sånn som jeg husker det), da Rakel Surlien kjørte Margrethe, min far og meg, til danskebåten, en gang på begynnelsen av 80-tallet:


https://www.amazon.com/Christine-Surlien/e/B00KHFYGB2%3Fref=dbs_a_mng_rwt_scns_share

PS 8.

Mer om Rakel Surlien:


https://www.nb.no/items/a3a20a569d1ea4e9c0fa4064d0f39dc0?page=134&searchText="Marit%20Elisabeth%20Eriksen"

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter