Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 6. mai 2016

Min Bok 9 - Kapittel 19: Fler erindringer fra tida etter at jeg flykta fra Løvås VIII

Det var også sånn, på International Inn, at en middelaldrende amerikaner, (som vel hadde grått hår, og som muligens lignet litt, på professor Erwin, fra University of Sunderland), en gang, rappet en ølboks, som jeg hadde stående, i et kjøleskap, på 'kjøkken-rommet' der.

Og amerikaneren, (som vel kjente, han unge iren, som jeg har skrevet om, i et tidligere kapittel), fortalte, (på engelsk), at han var sånn, at hvis han fant en ølboks, i kjøleskapet, så tok han den.

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Han unge iren, viste meg forresten, (en morgen/formiddag), at noen hadde lagt igjen, en halvfull flaske, med noe slags sterk rusbrus, (eller noe i den duren), der.

(Det var en sånn eske der, (på kjøkken-rommet), hvor folk kunne legge igjen mat osv., som de ikke hadde fått spist opp, da.

Før de skulle reise videre, (et eller annet sted)).

Og han unge iren mente, at vi skulle drikke innholdet, i den flaska, da.

Men jeg syntes ikke, at den drikken, så så god ut.

For det så ut som, at dette var, noe slags seigt kliss, (med peppermynte smak, eller noe i den duren), da.

(Noe sånt).

Og jeg var kanskje også, litt fyllesyk, siden at dette vel var, ganske tidlig, på dagen.

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Han unge iren, begynte etterhvert, å prate om, at snart, så begynte noe, som het: 'The Ashes', (på TV).

The Ashes var en cricket-turnering, (som ble spilt annenhvert år, eller noe i den duren), mellom Australia og England.

Og grunnen til, at turneringen het: 'The Ashes', (fortalte han unge iren), var fordi, at asken etter noen cricket-balltrær, (eller noe i den duren), hadde blitt brent, (etter den første kampen vel), og asken ble så oppbevart, i et trofe, som vinnerlandet fikk beholde, (fram til det andre laget vant igjen), da.

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS.

Her er mer om 'the Ashes':

the ashes wiki

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Ashes

Her lå det en slags 'pub-lekter', sommeren 1990, (husker jeg). Da jeg dro fra min tremenning Øystein Andersen, i Lørenskog, (hvor jeg hadde bodd, i noen uker, etter at vi var i Brighton, den sommeren), så 'surra' jeg litt rundt, i Drammen, (siden at jeg hadde gått på skole der før, blant annet). Og så ropte noen folk til meg, fra den lekteren, og det var Roger Berg, fra Fjell, (som jeg ble kjent med, noen år tidligere, da jeg tok kjøretimer, i Drammen, (og dro på en skytebane, på et tivoli, etter kjøretimene))

her lå det en lekter

http://www.dagbladet.no/2016/05/06/kultur/vg/tv_og_medier/aviser/restaurant/44129498/

PS.

Men den restauranten, (på bildet ovenfor), kan jeg ikke si, at jeg kjenner igjen.

Så om det er noe som har blitt bygget seinere, (i en 'gammeldags' stil).

Hva vet jeg.

Hm.

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter