Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 24. april 2016

Mer fra YouTube


Faren min er visst han her, (de gikk visst syv år, på barneskolen/folkeskolen, på den tida, og jeg lurer på, om det er all skolegangen, som min far har):

faren min på bilde

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150313494727504&set=oa.127333390706826&type=3&theater

PS.

Her er onkel Håkon:

onkel håkon

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150313494652504&set=oa.127333390706826&type=3&theater

PS 2.

Min fars avdøde kusine Reidun, var visst et par, med sin seinere ektemann Kai, allerede på barneskolen/folkeskolen, (disse var adoptivforeldre, til Øystein Andersen, fra Korea, (som jeg ble kjent med, gjennom Kjetil Holshagen, som bodde i nabohuset, til min tidligere klassekamerat Tom-Ivar Myrberg), som jeg dro på språkreise til Brighton sammen med, (sommeren 1988), blant annet):

foreldrene til øa

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150313494602504&set=oa.127333390706826&type=3&theater

PS 3.

Dette var morsomt:

dette var morsomt

https://www.facebook.com/groups/bergergamleskole/?fref=ts

PS 4.

Mer om min Berger-slekt:

mer om min berger slekt

(Samme link som ovenfor).

PS 5.

Mer om min far, (han som har armen sin, på beinet, til faren min, det er Arne Andersen, som er den avdøde faren, til Lene Andersen, (han døde, mens jeg gikk i klassen hennes, det andre året vel, på handel og kontor), som gikk i klassen min, på Berger skole, Svelvik ungdomsskole og Sande videregående):

mer om min far 2

(Samme link som ovenfor).

PS 6.

Det at faren min og hans foreldre og brødre, bodde i andre etasje, i lærerboligen, på/ved Berger gamle skole.

(Som det står om, i PS 4).

Det betyr vel muligens, at de bodde, i andre etasje, i _selve_ skolebygningen.

(Noe sånt).

Eller var det sånn, at det fantes, et separat lærebolig-bygg der også, tro?

Hm.

Mvh.

Erik Ribsskog

Mer om verv

mer om verv gjest

Kan dette være bestemor Ågot, tro? Hm

ågot hm

Ask.com er visst populært, i Sverige

ask com

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter