Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 14. juni 2013

Mer online trakassering

mer online trakassering

http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=751221

PS.

Jeg kan se hvem som sender trafikk til bloggen på StatCounter:

statcounter


Mer fra England

Jeg var på Farmfoods og Tesco nå.

På Farmfoods så jobba hu lesba, som jeg har klagd på tidligere, (at dytta et brett med varer, ned på en frysedisk, for å drepe meg, ved at jeg skulle få hjerteattakk.

En klage som Farmfoods ikke har svart på, vel).

Lesba fleksa de store musklene sine i underarmen, (som hu hadde en tatovering på), da jeg betalte for kylling-stekene mine, i kassa.

Da jeg kom hjem fra Tesco, så dukka han i nummer ni opp.

(Han må ha overvåket gårdsplassen).

Han begynte å 'bable' om at 'the housing called'.

(Noe sånt).

Jeg sa at jeg var lei av at han alltid spørr meg om hvor mye klokka er, osv.

Så jeg ba han om å la meg være i fred.

Så vi får se om han klarer å skjønne det.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Mer fra Facebook

Du vet du er ifra Svelvik når hjemstedet en's omdøpes til "Norge's Hellas" på riksnyhetene og når vi som desverre og uheldigvis har behov for å søke støtte hos NAV og alle som plutselig mottar regninger for ting man aldri har betalt for tidligere samt økte gebyrer og nyinnført eiendomskatt, vann avgift, måleapparater osv, vi må ta straffen for at noen få politikere har ledet hele kommunen ut i økonomisk uføre. Feks barnehaven flyttes til Berger noe som ikke bare er tungvint for folk flest men som også resulterer i at hvis man har barn og også har jobb så MÅ man nødvendigvis også ha førerkort og bil hvis det skal gå opp tidsmessig, dyr kirke gård på Ebbestad, dyr demningen på Ebbestadvannet, dyrt og unødvendig oppkjøp av barnehave / skole eiendom på Tangen osv osv. Kan en by hete "by" uten å ha en bank? På NAV nektes man hjelp og bo stønad man har krav på etter norsk lov og det spørres og graves som om man var kriminell og lystløgner imens politik...Vis mer


Liker · · Ikke følg innlegget lenger · Del · for 3 timer siden


 • 3 personer liker dette.
 • Vis 1 kommentar til

 • Erik Ribsskog Husker det var noen som lo, (og sa at politikerne hadde blitt gærne, eller noe sånt), da jeg gikk på Svelvik ungdomsskole, (fra 1983 til 1986), fordi at dem skulle bygge et så dyrt rådhus.

  Det var kanskje da det begynte.

  Mvh.
  ...Vis mer

 • Espen Langaas Med vilje og vinnings skyld er det ikke, men total mangel på kompetanse er nok en avgjørende faktor, å til de av dere der ute som faktisk valgte de skrotingane... • Ellen Hagemann Andersen Kos med misnøye lager i alle fall ikke penger i kassen. Sørge for mer inntekter og mindre utgifter derimot er kanskje ikke dumt. • Erik Ribsskog Farfaren min, (Øivind Olsen), han hadde et firma, (Strømm Trevare), og han pleide å produsere elementer, (av tre), til madrassene, til Jensen Møbler.

  Kanskje dem kunne begynne å lage de madrass-delene i Svelvik igjen.

  Så hadde det blitt mer arbeidsplasser og penger i kommune-kassa, vel.

  Bare et forslag.

  Mvh.


  Erik Ribsskog


  Thomas Kvehaugen, (min tidligere 'undersott', fra Rimi Bjørndal), har visst begynt å jobbe i Rema 1000, (og blitt kjent i Irland). Hm

  rimi bjørndal

  Og enda mer fra Facebook

  Når du satt på Cafe Lyche, (i Gågata), sammen med søstera di og alle de rare vennene hennes, (nazister og friker osv.), etter skolen, russeåret på Gjerde handelsskole, mens du venta på at klokka skulle nærme seg 16, og du skulle på jobb, på CC Storkjøp.


  Enda mer fra Facebook

  Du vet du er ifra Svelvik når hjemstedet en's omdøpes til "Norge's Hellas" på riksnyhetene og når vi som desverre og uheldigvis har behov for å søke støtte hos NAV og alle som plutselig mottar regninger for ting man aldri har betalt for tidligere samt økte gebyrer og nyinnført eiendomskatt, vann avgift, måleapparater osv, vi må ta straffen for at noen få politikere har ledet hele kommunen ut i økonomisk uføre. Feks barnehaven flyttes til Berger noe som ikke bare er tungvint for folk flest men som også resulterer i at hvis man har barn og også har jobb så MÅ man nødvendigvis også ha førerkort og bil hvis det skal gå opp tidsmessig, dyr kirke gård på Ebbestad, dyr demningen på Ebbestadvannet, dyrt og unødvendig oppkjøp av barnehave / skole eiendom på Tangen osv osv. Kan en by hete "by" uten å ha en bank? På NAV nektes man hjelp og bo stønad man har krav på etter norsk lov og det spørres og graves som om man var kriminell og lystløgner imens politikerne som egentlig har skylden i å ha kjørt Svelvik Kommune "på rævva" økonomisk pga. egen mangelfulle kompetanse, uproffesjonelle og urealistiske holdning til yrket sitt fordi de etter alt å dømme ikke selv har bena på bakken lever akkurat like fett som før det økonomiske misbruket fordi.... "de gjorde jo kun jobben sin". Finnes det ett minstekrav til politikere? At politikerne og kommune bestyrerne som direkte har forårsaket "Norge's Hellas" går fullstendig uanklaget og ustraffet for sin inkompetanse og skjødesløshet i tagningen av egne "burde ha vært" profesionelle avgjørelser uten krav om selv å rette opp etter seg uten selv å måtte stå til ansvar for egne avgjørelser er på en lokal og mye mindre skala tro det eller ei en situasjon som faktisk er nokså lik situasjonen bak den verdensomspennende økonomiske krisen som startet i 2008, nermere bestemt forholdene imellom bankene på Wall Street og resten av USA hvor krisen startet og hvor også de få hovedaktørene som forårsaket det hele går fri uten å bli anklaget eller straffet for noe som helst. De beskytter hverandre og beskyttes av systemet, har anledning til å gjemme seg bak paragrafer og proffe advokater og kan fortsette sine liv i sus og dus imens de som lider av deres bedrifter er de resterende 99% av folket. Prosessen gjenspeiles utrolig nok i "Norge's Hellas", Svelvik.


  Liker · · Ikke følg innlegget lenger · Del · for 19 minutter siden

 • Christin Grilstad Prøis Å være lokal politikere er ikke et yrke. Politikerne i Svelvik er helt vanlige folk fra alle mulige yrkesgrupper som gjør sitt beste for Svelviks beste. Svelvik er ikke kjørt i grøfta med vilje eller for egen vinnings skyld. Det er mange grunner til at Svelvik er der vi er nå. Mangt skulle vært gjort annerledes, men det letteste er jo å være etterpåklok. Du får stille til valg sjøl i neste runde da, veit'u. • Erik Ribsskog Husker det var noen som lo, (og sa at politikerne hadde blitt gærne, eller noe sånt), da jeg gikk på Svelvik ungdomsskole, (fra 1983 til 1986), fordi at dem skulle bygge et så dyrt rådhus.

  Det var kanskje da det begynte.

  Mvh.


  Erik Ribsskog


  https://www.facebook.com/groups/375271652593541/

  Mer fra Facebook

  Frankendalsveien 9 A-G under bygging. Noen som vet når?

  Frankendalsveien 9 A-G under bygging. Noen som vet når?


  Liker · · Ikke følg innlegget lenger · Del · for 6 timer siden

 • 3 personer liker dette.


 • Marianne Rosvold Rundt 1950 kanskje. • Tor Odberg Hansen Husene du ser ferdige på bildet var ferdige 1953 så desverre er nok 1950 for tidlig. • Marianne Rosvold Nei det tok vel noe lenger tid å bygge seg opp etter krigen. Byggebransjen i må ha hatt travle tider på 50 tallet. • Roy Olsen Men bildet er, ifølge Per Nyhus, tatt i oktober 1951, så da har det ikke gått fort med bygginga. Et eller annet sted på nettet leste jeg tidligere at disse ble satt opp av et selvbyggerlag i LABO-regi. Hadde vel neppe gått i dag. • Tor Odberg Hansen Ifølge LABO så er de ovenstående hus ferdige i 1953. • Marianne Rosvold Det foregikk her i Trøndelag iallfall fram til 1980. Etter det var det mer at det gikk sammen et lag med samme type hus. De lagde hver sin grunnmur,men fikk typehuset tilkjørt og satt opp. Så gjorde de alt innvendig. Og utvendig maling og satte inn vinduer etc selv. Det foregikk iallfall til på 90 tallet her. • Marianne Rosvold Det var jo datidens måte å spare mye penger på. • Dagfinn Werner Ellefsen På folkemunne: Den røde plass. • Gunnar Gundersen Den røde plass ble område kalt p.g.a. Alle kommunistene som bygde her. Kjekke folk de fleste og gikk ikke av veien for å gi ei hand til naboen. • Marianne Rosvold Er det ikke det kommunisme egentlig skal gå ut på da. Likestilling for alle,og alle hjelper hverandre. Ideen er ikke dum den,men er jo aldri blitt gjennomført. • Tor Åge Barth Vi flytta inn i Labo 4 mannsbolig Frankendalsveien 13 C rett ovenfor i 1950/51. Jeg ble født mars 1951 og da bodde fam. min der. • Tor Odberg Hansen Sitter her boka fra LABO og der står det Byskogen II bygget 1953, Byskogen III bygget 1952, Byskogen IV bygget 1953, eneste borettslag som ble bygget før disse var Strandgt 57 i 1949. • Erik Ribsskog Stefaren min Arne Thomassen jobba med noe bygningsarbeid, i Kongegata, (tror jeg), rundt 1978.

  Men det var vel noen eldre bygårder?

  Stefaren min hadde en kamerat eller kompanjong, som bodde i Byskogen, (som innlosjerte oss, i en uke eller to, mens vi flytta fra Mellomhagen til Jegersborggate, i mai 1978).

  Kompanjongen hadde en sønn som het Morten, som var på min alder, (og jeg er født i 1970).

  Morten gikk ikke på Torstrand skole, (som meg), men han kunne noen ganger leke utafor Fru Landhjems butikk, i Karlsrogata, (husker jeg).

  Morten dro med søstera mi og meg, på å leke 'Kappe land', (noe som faren hans ville vel), og Morten dro meg også med på Larvik Turn-kamper.

  For det var gratis å komme inn, etter at første omgang var ferdig.

  Og Larvik Turn vant 4-1, (eller noe sånt), husker jeg.

  Noen som vet hvem Morten er?

  Mora hans ville at jeg skulle hjelpe henne med tipping, men norske kamper var vanskelige å tippe, og hu fikk få riktige.

  Mvh.


  Erik Ribsskog


  https://www.facebook.com/groups/410957598950304/

  Bloggarkiv