Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 15. mai 2022

Mer fra Facebook

ragnhild hunt facebook 2

Mer nettmobbing. (Dette har ikke jeg skrevet)

nettmobbing 15. mai

PS.

Jeg bruker gratisversjonen av StatCounter (en trafikk-analyse-tjeneste) på johncons-blogg, og der kan jeg se hvilke nettsteder som sender trafikk til bloggen:

statcounter 15. mai

Gøril fra CC Storkjøp ser nesten lik ut som på 80-tallet, unntatt at hu har fått seg briller

briller


Etter at jeg var Gøril sin fadder/referanse på CC Storkjøp (siden at hu var min farmors nabo) så har hu visst blant annet jobba i en MC-butikk (med kontorarbeid):

mc butikk

(Samme link som overfor).

Hm

hm google india

Dette synes jeg at virker som noe mongo-greier. At vi skal ha noen annerledesland-regler (som ingen andre land har) som mer eller mindre forbyr kvantumsrabatter. Det virker som at politikerne lar seg styre av sutre-lobbyen til Rema-Reitan (og hans samarbeidspartner Oda). Noe sånt

mongo

https://www.nettavisen.no/okonomi/varsler-store-konsekvenser-for-dagligvarekjedene-en-fantastisk-seier-for-konkurransen/s/5-95-487536

PS.

De reklamene til Oda, har jeg blogget om tidligere.

Rundt 2014, så hadde de en reklame, (da de het Kolonial.no), hvor det stod: 'Synes du det er litt dritt å gå i butikken'.

Og det å snakke om dritt, i mat-butikk-annonser.

Det er kanskje ikke det helt store.

(Selv om det var et ordspill på Coop sitt slagord: 'Litt ditt').

Og for noen måneder så hadde Oda en reklame, med en liten gutt, som satt i pysjen, (eller noe), og vrei på seg, i en stol.

(Den ekleste reklamen jeg har sett.

Må jeg si).

Og i den reklamen overfor.

Så klatrer hu jenta, (som kanskje skal symbolisere Oda, (det fulgte også med en 'leaflet', med bilde av en liten negerjente, da jeg fikk den første leveringen fra de)), over armlenet, på en slags åndssvak måte.

Istedet for å flytte stolen.

Sånt kan kanskje skje, i noen familier.

Men at de gjør det sånn i en reklame.

Da er det på grensen til noe 'Z-greier'.

(Må man vel si).

Og hvis man ser lenger opp i bloggposten, så ser man at Oda-eier, (og også Cutters-eier), Munthe-Kaas, (som ikke har svart meg, angående at Oda har vært åndssvake/bøllete, når de har levert varer her, (de mener kanskje at de har rett til å være åndssvake, siden at de ikke er Norgesgruppen, som er mer etablert)).

Han Oda-eieren har et slags rufsete 'smultring-skjegg', i ansiktet.

Og det er kanskje ikke vanlig, i dagligvarebransjen.

Jeg vet ikke hva sånn smultring-skjegg symboliserer.

(Sånt skjegg var det ingen som hadde på 80/90-tallet, (ihvertfall ikke på handel og kontor osv, hverken når det gjaldt lærerene eller elevene).

Sånn som jeg husker det).

Det kan man kanskje lure på.

Han prøver kanskje å øke salget av smultringer, i Oda sin nettbutikk.

(Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Mer om smultringer, (som jeg ikke kan kjøpe lenger fra Oda, siden at en umoden tenåringsjente der, (i deres kundeservice-avdeling), 'bannet' meg, på Oda sin mongo-aktige måte, (må man vel kalle det)):

smultringer

https://oda.com/no/products/23895-berthas-bakeverket-smultringer-12-stk/

PS 3.

Chimera fra irc, (som jeg ikke husker, fra tidligere perioder med irc-chatting), mener at Oda behandler alle sine kunder, på en like dårlig måte:

skam

PS 4.

I PS-et overfor.

Så kan man også se, hvor frekk cxp aka. ErikDust er.

Og sånn er veldig mange av irc-folka nå.

(Som BeLiar).

At de sier de frekkeste/uhøfligste ting, (uten grunn).

(Det er sånn at man lurer på, om det egentlig er aktiv dødshjelp, som de går etter.

At de, (som BeLiar), ligger i en sykeseng, hvor de er koblet til masse maskiner, osv.

Og at de chatter derfra, og prøver å fornærme 'random' folk på irc.

For å få til de å dra opp til 'Gokk'/Trøndelag.

For å 'end their misery', og dra ut en ledning, på deres sykehus-maskin.

Noe sånt).

Og så lurer de andre der, på hvorfor jeg klager til mora dems, osv.

(Men op-ene, (som applegroo), gjør ingenting.

De har mistet bakkekontakten, mange av de.

Virker det som.

Og nettikette (som 'alle' var veldig nøye på, på 90-tallet), har blitt et fremmedord.

Kan det virke som).

Og så får jeg dårlig rykte, (fordi at jeg ikke tolererer disse 'pervo-folka' sine anfall, og klager på de, til deres mer modne slektninger, osv.).

Og på grunn av det, (at de ikke liker at jeg klager på folk som kommer med ekkelt prat/trusler), så har en sørlending nå bannet meg, fra #Norway.

Disse pervoene/frekkingene er horunger, som aldri har fått noen ordentlig oppdragelse.

(Kan det virke som).

Og så er det en feig sørlending da, som blir redd for meg, siden at jeg tar igjen, når horungene/nett-troll fornærmer meg.

Så det er jo at de nett-trollene kanselerer meg, (må jeg si).

For det ender som regel med, at jeg blir bannet, (av mer eller mindre feige/forrvirra idioter).

(For å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 5.

Oda klager over forskjellsbehandling, men selv gir de Chimera, (som vel her forklarer at han er kommunist/russer, ved å snu 'e'-en), seks måneders gratis levering, (mens nye kunder vel 'bare' får tre måneders gratis levering):

forskjell

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter