Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 18. april 2008

Logg, fra irc, hvor det er mer om mafia osv. (In Norwegian).

Dette sammendraget er ikke tilgjengelig. Klikk her for å se innlegget.

CCCP Hm? (In Norwegian).

E-post til generalsekretær Kokkvold i PFU, 18. april 2008. (In Norwegian).


From: eribsskog@gmail.com Erik Ribsskog
To: kokkvold@online.no
Date: Fri, 18 Apr 2008 14:58:00 +0100
Subject: Spørsmål i forbindelse med klage.

Hei,

jeg har et spørsmål i forbindelse med en klage jeg sendte til en medarbeider
hos dere som heter Kjell Nyhus,
i forrige uke.

Jeg har klagen i en blogg-post forresten, det er på denne linken:

http://johncons-mirror.blogspot.com/search/label/Oppsumering%20av%20trakasseringen%20fra%20Harry%20Wad.%20%28Journalist%20og%20fotograf%20i%20Wikipeida%20og%20nettavisen%20%27Koordinator%27%29
.

Så får jeg en e-post tilbake fra medarbeideren deres.

Så sier han, at han kontaktet denne nettavisen, (Koordinatoren).

Så har ansvarlig redaktør der sagt, at de ikke er en avis/nettavis, men bare
tilrettelegger informasjon fra skoleverket.

Mens på nettsiden deres, så står det, at de er en nettavis.

De kan vel ikke bare skrive på websiden deres, at de er en nettavis, og så
påstå til dere, at de bare tilrettelegger informasjon
fra skoleverket?

Så lenge de har en online publikasjon, og en ansvarlig redaktør, så er de jo
en nettavis.

Så jeg lurer på hvorfor PFU kommer med skrøner, som man vel må kalle det.

Så jeg vet ikke hvorfor dere driver med sånt, så håper jeg dere får stramma
opp han medarbeideren deres litt, for sånn tull,
det hører vel ikke noen steder hjemme.

Så jeg håper at jeg kan få noen svar på de spørsmålene i denne e-posten, og
at dere slutter med det tullet deres.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Hareide vil at all ungdom skal ut et år i samfunnstjeneste. (In Norwegian).



Knut Arild Hareide, vil at all ungdom, skal bruke et år av livet sitt, på å komme ut i samfunnstjeneste.

Det er sikkert artig nok det, for folk som har rike foreldre, eller har fått barnetrygden, spart opp på bankkonto, fra de var født omtrent.

Men hva med folk som prøver å få kontroll på livet sitt, med jobb og studier da.

Så må de plutselig på noe samfunnstjeneste-greier, et år, som de ikke har noe som helst motivasjon for, fordi, Knut Arlid Hareide, kunne tenke seg at ungdom som fester i Hemsedal, skal få et annet perpektiv.

Er det noe unnskyldning, for å tulle med livene til folk som prøver å få orden på studier og jobbing og sikkert familegreier, og kjæreste-greier, og eventuelt samboer-greier og sånt.

Så skal Hareide komme, og fucke opp livene dems, og beordre dem, til å bruke et år i huttaheita, og tørke gamlinger i ræva, eller være i militæret, som det alltid har vært da.

Er det noe god grunn, Hareide, at du synes de trenger perspektiv?

Hva om ungdommene, eller noen andre, synes at politikerne trenger perspektiv?

Hva hvis det kom forslag, om at alle politikere, skulle bli sendt, et år, til Alta, eller Mo i Rana, og jobbe i noen gruver eller i en butikk, eller noe, på minstelønn, et år, fordi noen har tenkt tanken, at de trenger et nytt perspektiv.

Jeg mener, at hvis folk trenger nytt perspektiv, så la dem finne ut av og ordne det selv.

Og ikke tull med livene dems.

Nå vet jeg at militærtjenesten, har fungert sånn i mange år.

Jeg måtte jo selv i militæret, før jeg var ferdig med studiene.

Og da jeg var ferdig i militæret, så stod jeg der, med jobb hver 14. dag, og nesten ansvaret for søstra mi, som hadde flytta inn på rommet mitt, på Ungbo-kollektivet der jeg bodde.

Så det ødela vel litt for studiene osv. ja.

Så da begynte jeg å jobbe på Rimi.

Men jeg tror ikke jeg hadde begynt å jobbe på Rimi, hvis ikke staten hadde bestemt, at jeg måtte pluteslig et år i militæret.

Og jeg hadde ingen mulighet til å velge.

Staten valgte for meg.

Så jeg er vel tilhenger av at folk skal få velge selv.

Hvis man hadde hatt et forsvar basert på vervede soldater, så ville dem vært en del mer motiverte.

Og folk hadde sluppet å miste kontrollen på livene sine, fordi at Hareide, eller noen andre, synes at folk trenger et annet perspektiv.

Men jeg synes det er latterlig, at staten skal bestemme for folk, hva dem skal gjøre et år, mitt i etableringsfasen, og med forstyrrelse av jobb og studier osv., så det synes jeg er litt tåpelig.

Så hvordan perspektiv folk skal se på ting fra, det synes jeg han kan overlate til folk selv å bestemme.

Det er vel ingen som bestemmer over hvilket perspektiv Hareide skal se på livet fra, så da synes jeg han kan la andre folk få lov å bestemme sånn ting selv, og ikke blande nesa si opp i andre sine liv.

Folk har vel en hjerne selv, som de kan bruke til å tenke på sånne ting som perspektiv med, så de trenger vel ikke hjelp av politikere eller staten for å gjøre det.

Kan noe av nøkkelen til det som foregår, ligge her? Hm. (In Norwegian).


Alle indisier tyder på at bibelens israelitter, Abrahams etterkommere, tilhørte den "nordiske rase", med lys hus, klassiske trekk, lyst hår og blå øyne. Egyptiske relieffer viser bl.a. fanger fra Kanaan, som viser utseendet til israelittene/judaittene. De avbilder dem som høyvokste mennesker med alle europeiske trekk. Naturligvis var det også variasjoner blant dem. Har noen egentlig tenkt nøye over hvem som opp gjennom historien og fram til denne dag utgjør Abrahams etterkommere? Han skulle jo bli til "en mengde folkeslag (nasjoner)". Det er ikke afrikanere, heller ikke asiater, men den hvite, europeiske rasen som befolket Den vestlige verden. Så enkelt er det.

I sitt verk The Passing of the Great Race (1916) påpeker historikeren Madison Grant at sacai (skyterne, israelittene) var blonde, lyse mennesker som antropologisk sett var langskaller. Han nevner også at historikeren Strabo kaller disse menneskene for skytere og sakasener.

Romerske forfattere omtalte germanerne som "høyvokste, blonde og blåøyde" (Aschehoug/Gyldendals ettbinds-leksikon, art. germanere.)

Både essenerlitteratur og andre kilder forteller at israelittene, og Jesus selv, var høye, lyse, blonde, blåøyde mennesker. I en rapport som Pilatus sendte til keiseren, beskriver han Jesus slik:

"En dag da jeg gikk forbi Siloa, så jeg mange mennesker som var samlet. I midten av denne gruppen la jeg merke til en ung mann som lente seg mot et tre og stille og rolig talte til forsamlingen. Det ble meg fortalt at dette var Jesus. Det kunne jeg egentlig ha tenkt meg, så stor var forskjellen mellom ham og de som lyttet til ham. Hans gylne hår og skjegg ga ham et nærmest himmelsk utseende. Han så ut til å være rundt tredve år gammel. Aldri før hadde jeg sett et så mildt ansikt med en slik opphøyd ro. Hvilken kontrast mellom ham og hans tilhørere, med deres svarte skjegg og svartmuskete utseende." (Uthevelser tilføyd.) Dette manuskriptet befinner seg i Archo-bindet i Konstantinopel som kap. VIII, Valleus' anmerkninger -- Acta Pilati, eller Pilatus' rapport til keiseren om Jesu arrestasjon, rettssak og korsfestelse.

I Archo-volumet finner man også et intervju med Gamaliel, som beskriver Jesus slik:

"Josef er en tømmermann. Han er svært høy. . . .Håret hans ser ut til å ha vært kastanjebrunt i yngre dager. Øynene hans er grå. . . .Jesus. . . .Han er et bilde på sin mor, men har ikke hennes myke, runde ansikt. Håret hans er noe mer blondt enn hennes, noe som også kan skyldes solen. Han er høy. . . .Øynene hans er store og blå." (Uthevelser tilføyd.) Denne beskrivelsen faller sammen med den beskrivelsen Pilatus ga.

Enda en beskrivelse av Jesus finner vi fra Publius Lentrelus i et brev til keiseren i Rom. Publius Lentrelus bodde i Judea på keiser Tiberius' tid. Dette brevet dukket først opp i skriftene til erkebiskop Anselm av Canterbury i det 11. århundre:

"På denne tid bor det i Judea en mann av helt spesiell moral. Hans navn er Jesus Kristus. Hans etterfølgere elsker og tilber ham som Den udødelige Guds Sønn. . . .Han er en høy, velproporsjonert mann med et vennlig og ærverdig utseende. Håret hans har en farge som knapt kan etterlignes, og som faller i elegante krøller. . . .kinnene hans er lytefrie, med en frisk rødfarge. . . .Skjegget hans har en farge som passer til håret. . . .Øynene hans er tindrende blå, klare og rolige." (Uthevelser tilføyd.)

Det skal nevnes, at da den engelske maleren William Holman Hunt i 1840-årene fikk i oppdrag å male Jesus, "Verdens lys", gjorde han grundige forundersøkelser for om mulig å finne ut hvordan Jesus hadde sett ut. Var han mørk, eller var han lys? Holman Hunt reiste bl.a. til Jerusalem for om mulig å komme på sporet der. Etter alle sine forundersøkelser malte han Jesus, Verdens lys -- lys og blond, med blå øyne.


http://www.innsyn.com/artikler/israel2.html

Jeg har tidligere lest om ashenazi-jødene.

Kan de være sure, fordi de ikke egentlig er 'ekte' jøder.

Så derfor vil de gjerne drepe alle lyshårede, sånn at ingen er finere, eller mer 'Guds folk', enn dem?

Kan det være sånn det henger sammen?

Skal jeg se om jeg finner en link til:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/03/httpwww.html

Og for å linke dette opp til våre dager.

Kan hun norske dama som ble drept i London, ha vært et offer, for f.eks. et internasjonalt mafia/Illuminati-nettverk, som har blandt en av sine agendaer, å utnytte/redusere andelen folk med lyst hår?

Jeg sier ikke at det var sånn.

Men hun hadde en nabo, Hallvard Flatland, som vel må kunne kalles kjeltring.

Og jeg husker bestefaren min på Sand, Øivind Olsen, han sa at alle de travbanefolka, var for det meste kjeltringer, når jeg nevnte, at han tidligere stefaren min, som var sammen med muttern i Larvik, Arne Thormod, pleide å ta meg med på travbanen, hvor jeg for det meste gikk rundt å samla tomflasker, sånn at jeg kunne kjøpe noe godteri osv.

Men er det mulig at han bestefaren min hadde rett da?

Han stolte ikke på legene heller, han ville svært nødig dra til legen, dem stolte han ikke på.

Han nevnte også dette her, for meg og fattern, like etter at jeg flytta til Berger, i 1980 ca. vel.

At han hadde ikke så trua på den her hydrogenbomba, som var en bombe dem hadde funnet opp, etter atombomba.

Den bomba, skulle visst være sånn, at den ikke reiv ned husa, men at den drepte menneskene.

Det trodde ikke han bestefaren min noe på.

Han pleide å lese mye i leksikon, og aftenposten, og så alltid på dagsrevyen osv.

Og løste mye kryssord.

Så han må vel sies å være klok og kunnskapsrik, i hvertfall i forhold til den tida.

Men han slukte ikke alt han hørte rått.

Han var sånn, at han var litt skeptisk, til og med, til hva amerikanerne dreiv med.

Men han var enda mer skeptisk til russerne da, husker jeg, så han var nok ikke noe kommunist av den grunn.

Han sa han hadde sett russere, nede på Høyen, som skulle fiske, eller 'fiske'.

Det her sa han rundt 1980 da.

Og da hadde russerne hatt walkie talkie eller radio, med lang antenne osv., så da hadde han sett at dem hadde radioer da, når dem skulle 'fiske'.

Dette her var jo før internett.

Og jeg og fattern, synes vel han var litt snål, siden han ikke trodde på det her med hydrogenbomba osv.

Men vanligvis synes vi ikke han var snål.

Vi regna han for å ha peiling på hva han prata om.

Men det med hydrogenbomba, når han sa det var tull, da synes jeg han var litt snål.

Og også, da han sa det, med at han ikke stolte på legene.

Men han var ganske klok og smart osv., så det var ikke sånn, at man kategorisk avviste, at han kunne ha hatt rett.

Det var sånn, at man lot det være igjen noen få prosent mulighet, for at han kunne ha hatt rett da.

For det var ikke sånn at han vanligvis prata tull liksom.

Han var sånn.

At han fulgte med nyhetene, også likte han ikke et nytt ord som hadde dukka opp på nyhetene da.

Det var 'monitor'.

Og da hadde han kikka i leksikon da.

Og da stod det, at 'monitor', var et krigskip egentlig.

Det husker jeg han viste fattern da, i leksikon da.

Men jeg var der jo, hver dag etter skolen, for å spise middag, som bestemuttern lagde, og pleide å sitte på tilbake til Bergeråsen, med fattern, når han var ferdig med jobben, i 5 tida ca.

I hvertfall de første åra, de neste åra, gikk jeg oftest selv tilbake da.

Men om det kan ha vært sånn, at han bestefaren min, hadde rett om de her tinga da.

Det med 'monitor', hadde han nok ikke rett med, fordi det sjekka jeg vel på internett, og da var det vel sånn, at det kom noe av annet enn det skipet.

Men han kan jo hatt rett med det med legene og hydrogenbomba, og russerne med radioene som skulle fiske nede på Høyen osv.

Fordi han var ikke sånn, at han prata tull til vanlig, for å si det sånn.

Det var ikke ofte han var useriøs, for å si det sånn.

En gang, så sa han, mens jeg og fattern og bestemuttern var der.

At, gutta på skauen, hadde spurt han, om han skulle være med.

Så sa han, at han kunne ikke, for jeg har kone og unger jeg, sa han.

Eller kone og barn, kan han ha sagt.

Da hørtes han litt bitter ut.

I hvertfall litt.

Og da ble bestemuttern og dem andre sure på'n.

Det var nesten, sånn at bestemuttern sa, fy da.

Jeg lurer på om hu kan ha sagt det.

'Nei men, fy da'.

Han sa han pleide å stemme arbeiderparti.

Men fattern ble jo født, høsten 44 vel.

Og han var eldst av tre søsken.

Og Håkon ble jo født etter krigen.

Bestefaren min, hadde ikke bil og sånn.

Men fattern og onkla mine, hadde det.

Jeg lurer på om det kan ha vært noe som skjedde seinere f.eks., i forbindelse med det, at han ikke være med gutta på skauen.

Dem var jo ofte kommunister, har jeg hørt.

Om han kan ha bli plaga av kommunistene på noen måte(?)

Det skal jeg ikke si for sikkert.

Men det huset, virka det som, at kan ha blitt brukt til noe tortur-greier, eller noe, i kjellern f.eks.

Fordi det røyk av pipa, hele året, husker jeg en lærer, eller noe sa.

Og bestemora mi, hadde sånn trillevogn til å bruke i butikken.

Og sjekka lappen veldig nøye.

Hm.

Jeg skal ikke si nøyaktig hvordan alt det her henger sammen.

Men jeg tror det kan ha vært noe rare greier her.

Det er nok ikke umulig.

PS.

Nå kom jeg på et par andre ting, om han bestefaren min på Sand, Øivind Olsen.

En gang, det var før han fikk slag, alle de episodene jeg skriver om her da.

Så det var vel de første årene på 80-tallet.

En gang, så prata han om bestefaren min i Nevlunghavn, Johannes Ribsskog.

Og han, før han ble pensjonert, han ble vel førtidspensjonert, så jobbet han som Rådmann i Sætre i Hurum.

Og han også vært rådmann oppe i Stokmarknes der, i Lofoten, uten at jeg husker nøyaktig hva kommunen het.

I Stokmarknes, så hadde dem bare forresten en gate, husker jeg muttern sa.

Men det har dem vel forresten nesten bare i Fredrikshavn og, i hvertfall med butikker.

Men kanskje hu mente med hus og alt da.

Det er mulig.

Men tilbake til da bestefaren min Johannes, var rådmann i Sætre.

Det må vel ha vært for Arbeiderpartiet, det da.

Da sa han andre bestefaren min, Øivind Olsen.

Han sa at bestefaren min, Johannes, han var sånn, at han kunne fremme forslag, om et måte å gjøre en ting på da.

Men når det ble avstemning, så kunne han stemme mot det forslaget.

Så rista han litt på hue, og virka oppriktig, og virka som han ikke gikk god for han da.

Så det var vel litt rart kanskje ja.

Men hvordan han visste det her, det veit jeg ikke.

Kanskje det hadde stått i Drammens Tidende.

Men han sa det, at Johannes, hadde gått inne i Oslo, og leita etter dattra si, Ellen, hu søstra til muttern, med lyst hår, som flytta til Sveits, og som nå bor hos onkelen min i Kvelde, sammen med en som heter Didrik.

Men hun kan ikke jobbe, for hun er sveitsisk statsborger.

Så sånn er det.

Og da, når han leita etter Ellen i Slottsparken osv., han gikk vel og så blandt hippiene da, om han kunne finne hu.

Da møtte Johannes en annen mann da, sa Øivind.

Og da hadde han mannen spurt Johannes, hva han gjorde.

Jeg leiter etter dattra mi, hadde Johannes svart.

Jeg leiter etter to jeg, hadde han mannen sagt tilbake da.

En gang, så gikk han bestefaren min Øivind, han gikk bort på jordet til Lersbryggen.

Da stod fattern og bestemuttern i kjøkkenvindu, og kikka og lurte fælt på hva han gjorde borte ved den gamle saga der osv.

For han bestefaren min, han satt alltid i stolen sin, eller en toseter skinnsofa da, i stua og løste kryssord osv., når han ikke jobba.

Og i begravelsen, så begynte hu kusina mi Heidi, å grine høyt.

Enda jeg tror ikke noen av vårs barnebarna, var så begeistra for han bestefaren vår da, fordi han hadde jo to-tre slag, de siste åra, så han var jo litt prega av det.

Han hadde to hjerneslag vel, så han var ikke helt sånn helt 100% de siste åra.

Og vi barnebarna, var vel fra 13-14 år kanskje, jeg var jo eldst, og yngre, når han døde.

Og kusina mi, Heidi, var vel 8-9 år da kanskje, da hu grein høyt i begravelsen.

Men jeg skjønte ikke helt hvorfor, for hu virka ikke som at hu tok så tungt på sånne ting.

Da fattern og onkel Runar, kidnappa meg og søstra mi, når vi var sånn 6-7 år, og bodde hos muttern og stefaren vår, Arne Thormod, i Mellomhagen, så satt Heidi der, og drakk Solo, som hu trodde var saft.

Og da grein hu ikke.

Men det var ingen av vårs som grein egentlig da.

Så det var rart at hu grein i begravelsen da, når hu ikke grein når jeg og søstra mi ble kidnappa.

Men sånn er det vel.

Presten hadde også en dårlig dag.

Han sa 'Eivind Olsen', istedet for 'Øivind Olsen'.

Og Jensen Møbler, var sterkt representert der, med en skikkelig svær krans, som det stod Jensen Møbler på.

Som var mye større enn kransene fra familien da.

Så det husker jeg enda, at så litt rart ut.

Så det var litt rart.

Så fikk jeg en mynt med jord på, en minnemynt, av bestemuttern, noen uker etter at han bestefaren min døde da.

Så fikk jeg en hel haug med et-øringer og to-øringer, og gamle kronestykker med hull i osv., rundt samme tida omtrent vel, og som jeg ga til halvbroren min Axel, når han var med ut der en gang, mens jeg bodde hos dem i Oslo vel, i 1991 må vel det ha vært da.

Ja, jeg kommer sikkert på noe mer og, vi får se.

Hvorfor blir vanlige nordmenn kalt 'poteter' på 'kebab-norsk'. Er det greit? (In Norwegian).


Kebabnorsk
Minoritet1 skriver tekster og snakker seg i mellom på såkalt kebabnorsk, som består av blant annet punjabi, berbiske, arabiske, norske, engelske ord. Språket har utviklet seg på østkanten i Oslo, dels som et vanlig ungdomsslangfenomen, dels som et språk som blir brukt for å ekskludere foreldre og vanlige nordmenn (”potteter”).

http://www.nrk.no/kanal/programoversikt/?p_otr_prog_id=OBUE90006107&p_otr_sendedato=20071016&p_otr_anntid=20.00&p_otr_kanal=NRK3&p_knapp=Omtale&p_artikkel_id=0

Jeg husker jeg satt på bussen fra Bjørndal til Oslo sentrum en gang, da jeg jobbet på Rimi Bjørndal på 90-tallet.

Og da satt den en gjeng med utlendinger og en norsk, på bussen.

Og da refererte dem til meg som 'poteten'.

Og dem sa masse dritt om norske, men han norske vennen dems, han bare var med på det.

Så det her var litt rart synes jeg.

For dem prata så høyt, at jeg hørte det.

Men jeg bare holdt kjeft jeg, for det var jo egentlig ikke min business, selv om dem var uhøflige og prata dritt om nordmenn, mens dem måtte skjønne at jeg hørte det.

Men sånn er det vel.

Hva traff Pentagon? (In Norwegian).

Jeg tror, som jeg har skrevet tidligere, at det var en atomrakett, som traff Pentagon:

http://www.pentagonstrike.co.uk/flash.htm#Main

Og her var det en video, hvor man kunne se flyet eller raketten, eller hva man skal kalle det:

http://www.youtube.com/watch?v=8Vnu_yiUzls&feature=related

Jeg tok en screen-shot av videoen:















Jeg mistenker, at det kan ha vært en atomrakett jeg.

Som noen har skutt på Pentagon, som et motangrep, for 11. september angrepene mot WTC, som jeg mistenker, kan ha vært styrt fra Pentagon da.

Og at noen, f.eks. i det amerikanske militære, var lei av de her mafia/Illuminati-folka, som styrte landa, og sprengte bygninger osv.

Så de prøvde å ta et motangrep.

Men de visste ikke, at atombomben, bare var tull.

Som jeg har skrevet om på et dansk debattforum.

Jeg prøvde å skrive det på dansk, for jeg har jobba på Microsoft sin skandinaviske produktaktivering i Liverpool, i over et år, og da måtte jeg ta veldig mange danske samtaler, så det husker jeg enda.

Skal jeg se om jeg finner den linken:

http://debat.bt.dk/index.php?id=1&view=single_thread&cat_uid=3&conf_uid=57&thread_uid=6360

Jeg skrev at det var fra fjellapene i nord, men det var for å ta igjen da, siden det er danskene kaller nordmenn.

Jeg ser at det kanskje kan misforståes, men samme det.

Jeg var vel litt stressa, da jeg skreiv det, men samme det.

Som jeg skrev i en annen post, så mistenker jeg, at det flyet som skøyt atomraketten mot Pentagon, kanskje kan ha vært det flyet, som de lata som styrta på det jordet.

Som da altså må ha blitt skutt ned, av noen andre jagerfly.

Det var jo i nyhetene, at jagerfly, hadde vært sendt opp, til der dette passasjerflyet, eller 'passasjerflyet', styrtet.

Og som de lagde film om.

Vi vet jo det, at alle fly ble beordret å lande.

Kan de ha avlivet to flys passasjerer og besetninger da.

For å få det til å passe med atomraketten, og jagerflyet som styrtet?

Også kunne de til og med, finne på en patriotisk historie, om at passasjerene, hadde prøvd å overmanne kaprerne?

Og lagge film om dette senere.

Kan det være sånn det henger sammen?

Jeg ville ikke sett helt bort fra det, skal jeg være ærlig.

Når jeg ser hva som foregår, i Norge, på Facebook osv., hvor det virker som at myndighetene skal lobotomere en, fordi man ikke ville jobbe på Rimi osv.

Skal jeg se om jeg finner noen linker:

http://johncons-mirror.blogspot.com/search/label/Harassment%20Lena%20Marie%20M%C3%B8rk%20Lier%20%28From%20Facebook%29.

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/04/den-siste-sovjetstat-in-norwegian.html

Норвегия. (In Norwegian).


Erik Ribsskog wrote
at 3:34am
Jeg husker hun var helt nedbrutt nesten, av å være på personalmøte der.

Og da ville hun at jeg skulle ta meg av noe kontorarbeid, under møte, så jeg fikk ikke vært med på det.

Så noe må vel ha foregått.

Så at mydighetene i Norge, ikke bryr seg om folks rettigheter, det virker ganske opplagt.

Dem bare bruker folk som target-guy, osv., uten å spørre de.

Og senere, så bare lager de sånn kampanje mot folka.

Så dem kommer sikkert til å lobotomere meg, hvis dem får tak i meg.

Enda jeg ikke har gjort noe som helst galt, annet enn at jeg ville slutte i Rimi, for jeg trodde jeg ville få mer ut av livet, hvis jeg drev med noe annet.

Så hva det er som foregår i det siste sovjetstat-landet, for tiden, det vet ikke jeg helt for å være ærlig.

Men noe særlig bra tror jeg ikke at det er.

Så det tenkte jeg, at jeg fikk prøve å si fra om.

Så får vi se hva som skjer.
Delete

Erik Ribsskog wrote
at 3:31am
Ja,

jeg minner igjen om den norske gruppen jeg startet, http://www.facebook.com/group.php?gid=11372532766.

Hvis man vil slippe angrep, fra personer som denne "Lisa Marie Mørk Lier", som ikke finnes på telefonkatalogen online, som ikke finnes med Google, og som har null venner på Facebook.

Jeg lurer på om det er sånn i Norge, at den siste sovjetstat-politiet, forfølger deg, hvis du ikke har lyst til å jobbe på Rimi lenger, som Rimi-slave, som dem kalte det.

Jeg begynte å studere på Ingeniørhøyskolen, og jeg fikk til en sånn avtale om å beholde rimi-leiligheten, mens jeg studerte.

Men da måtte jeg jobbe på Rimi Bjørndal, 2 dager i uka, for å betalt for husleien da.

Jeg lurer på om hun Skodvin i Rimi, (som har samme etternavn, som en kar som pleier å være på TV, som innen etterettning).

Om hun plaserte meg der, for å bruke meg som levende mål, target/guy, mot noe mafia, som de visste fantes i butikken?

Delete

http://www.facebook.com/wall.php?id=12298048222

Mer Facebook-trakassering, fra person som ikke kan finnes på telefonkatalogen online. (In Norwegian).














http://www.facebook.com/group.php?gid=12298048222&ref=mf

Er Siv Jensen en gul ost? (In Norwegian).


Siv Jensen medlem av Verdensregjering?
Skrevet av cons 18.04.2008 kl. 03:23

Siv Jensen er kjent for å være sammen med Stoltenberg og en håndfull flere, Norges representanter, i den såkalte verdensregjeringen, Bilderberger Group.

På Xiandos, så står det blant annet:

'Bilderberg er en jødisk syndebukk/avsporing lik som Illuminati, New World Order, Zionister, Bohemian Grove, Khazarer, Jesuitter, osv. Hitler var jøde, Holocaust er en bløff, måneferden var en jødisk NASA/media bløff og jødiske Larry Silverstein rev ned byggene sine 11. september.'.

Det lurer jeg på om kan være riktig, for dem har jo ikke vært på månen, siden 1969.

Og nå skal dem opp dit igjen.

Men det virker ikke som at det er noe sånn enkelt begivenhet.

Hvorfor har de flydd rundt med den romferja, som vel er et stort fly, siden 80-tallet, men de har ikke vært på månen en eneste gang siden 1969.

Er ikke det litt snodig da?

Det virker som at det er det prosjektet, å dra dit igjen.

Men hvis de klarte å dra dit på 60-tallet, så burde det vel bare være barnemat å dra dit igjen nå, 50 år senere(?)

Her er det nok noe lurium, eller hva man skal kalle det.

Videre står det:

'Bilderberg Group (også noen ganger referert til som Bilderberger møtene) er den "hemmelige" Verdens-regjeringen som styrer alt. Organisasjonen blir kontrollert av Jesuittene via Malteserordenen.

Medlemmer av Bildeberg Group og grupper som er tjent med deres kontroll fornekter dette faktumet.

Selv om det faktum at Bilderberg Group er Verdens-regjeringen fornektes av deres egne desinformasjons-terrorister, så er Bilderberg Group involvering med å velge og dressere regionale NATO-provins diktatorer som

Bill Clinton,

Tony Blair

George W. Bush og

Jens Stoltenberg

og også deres involvering med direktører og styremedlemmer av alle større organisasjoner, selskaper og virksomheter inkludert verdensbanken indikert.

Neida, jeg bare tuller :) Bilderberg er en jødisk syndebukk/avsporing lik som Illuminati, New World Order, Zionister, Bohemian Grove, Khazarer, Jesuitter, osv. Hitler var jøde, Holocaust er en bløff, måneferden var en jødisk NASA/media bløff og jødiske Larry Silverstein rev ned byggene sine 11. september.'.

Og videre:

'Siv Jensen var med 2006 i Ottawa Bilderberg Møte: Les "The True story of the Bilderberg Group" - Daniel Estulin'.

http://nb.xiandos.info/Bilderberg_Group

Så spørsmålet mitt er, er egentlig Siv Jensen, en kvinne av folket, som kjemper for folket mot eliten?

Eller er Siv Jensen en kvinne av eliten, som kjemper for eliten, mot folket?

Carl I. Hagen, var jo mot alt som heter sosialister og slikt.

Likevel, så felte han Willoch-regjeringen, på en sak som bensinavgiften, på 80-tallet.

Her må det vel ha vært noe lurium, eller hva man skal kalle det, også.

Altså, fire år med Gro, pga. av noe greier med bensinavgiften?

Hva er værst av de to, hvis man er på ikke-sosialistisk side?

Det lurer jeg på.

Det synes jeg var noe litt rart, over hele den episoden, over at Willoch-regjeringen måtte gå av.

Den ble fellt av Carl I. Hagen.

Så om Carl I. Hagen var en mann som kjempet for folket, mot eliten.

Eller om han var en mafia-luring, som eliten har brukt som en slags marionett, for å svekke høyre-siden?

Man kan lure i hvertfall.

Det gjør i hvertfall jeg.

Så det får man vel håpe at det er fortsatt er lov til, selv om utrykk som 'den siste sovjetstat' osv., ikke er så lang unna for tiden, når man debatterer om det norske samfunnet, virker det som.

Så det får vel man vel nesten håpe alikevel.

Vi får se.

http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/04/17/532885.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter