Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 30. mars 2024

Ny blogg

Ettersom at denne bloggen ble sperret av Blogger/Google, fra januar til mars i år (for så å dukke opp igjen, uten noen forklaring) så har denne bloggen nå fortsatt på en ny web-adresse: 

https://johncons-blogg.a2hosted.com/ 

https://johncons-blogg.net/

PS.

Her er mer om dette:

'Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Varsel om fjerning av Blogger-blogg
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 13. januar 2024 kl. 00:45
Til: support@blogger.com
Kopi: team@lumendatabase.org, post@wikimedia.no, Wikipedia Info Team <info-no@wikipedia.org>, Wikimedia Information Team <info-da@wikimedia.org>, Philip Gabrielsen <philip@telsys.no>, Philip Andreas Gabrielsen <philip@webcode.no>, Wikipedia information team <info-en@wikimedia.org>, jwales@wikimedia.org, elisabeth@wikimedia.no, Post <post@forbrukerradet.no>, post@forbrukerombudet.no, post <post@finkn.no>, Sfovpost <sfovpost@statsforvalteren.no>, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, Lisa Eian <eian@eianadvokat.no>, postmottak@sivilombudet.no, Phso Enquiries <phso.enquiries@ombudsman.org.uk>, Politikk Høyre <politikk@hoyre.no>, Akademikerforbundet <post@akademikerforbundet.no>, fire@thefire.org, Blogger Help <support@blogger.com>, DMCA - Copyright legal support <blogger-legal@google.com>, Google Press <press@google.com>, ret@sr.au.dk, Postmottak HTIL <postmottak@helsetilsynet.no>, "Post (Medietilsynet)" <post@medietilsynet.no>
Hei,

dere krenker ytringsfriheten min, mener jeg.

Det å publisere brev og lignende er del av ytringsfriheten (mener jeg).

Det blir som noe ikke-vestlig av dere å angripe min ytringsfrihet (vil jeg si).

Og dere har allerede slettet bloggen (på den måten at folk ikke kan lese den lenger).

Denne bloggen (johncons-blogg) er mitt livsverk.

Jeg har hatt den i 16-17 år, og den har cirka 45.000 blogg-poster.

Og dere sletter verre enn Hitler og de.

Dette er en skam.

Det blir som å brenne ned et bibliotek, vil jeg si.

Dere henviser også til Lumen sitt nettsted.

Men der ligger det bare en tulle-klage, fra Wikipedia/Wikimedia, fra 2017 (hvor de får det til å se ut som at jeg driver med hacking mot dem, når det var deres styre-representant (hvis han ikke var styre-leder) Philip Gabrielsen, som mailet meg en lekkasje (uten at jeg hadde bedt om dette, på noen måte)).

Og så ligger det noe vagt/anonymisert der (på Lumen) om min blogg, fra 2017.

Men at det er to Lumen-klager på 45.000 blogg-poster.

Da blir det som at dere dramatiserer/tuller veldig (når dere sletter hele bloggen).

Dette er snakk om en viktig nød/varsel-blogg, som tar opp kriminalitet/korrupsjon, mot meg, fra myndighetene (i Norge, Danmark, England og USA/flyplassen i Detroit) og andre.

Jeg har også blogget om mine arbeidssaker, slektsforskning, memoarer, osv., osv., på denne bloggen.

Så dette tullet deres (som dere har begynt med, etter 16-17 år) må jeg klage på.

Jeg ønsker som sagt å få svar fra en overordnet hos dere, om dette.

Jeg skjønner at det er morsomt å ha kontorer på Aker Brygge (hvor det er mye serveringssteder osv.).

Men å tulle sånn på jobb, blir likevel feil (må jeg si).

Skjerpings!

Erik Ribsskog


fre. 12. jan. 2024 kl. 23:54 skrev <support@blogger.com>:

Hei

Google har blitt varslet om at bloggen din kan ha innhold som kan krenke andres rettigheter og lovene i et annet land. Det krenkende innholdet, som nå er utilgjengelig, finner du til slutt i denne meldingen. Vil du vite mer om fjerningen av innholdet og hvordan det påvirker bloggen din? Gå til https://support.google.com/blogger/bin/answer.py?l=en&answer=2402711.

Meldingen vi fikk, blir lagt ut på nettet (eventuell personlig identifiserende informasjon fjernes) av tjenesten Lumen på https://www.lumendatabase.org. Du kan søke etter meldingen om fjerningen av innholdet ditt ved å gå til Lumen-nettsiden og skrive inn nettadressen til blogginnlegget som ble fjernet. Hvis du har juridiske spørsmål om denne meldingen, bør du rådføre deg med en juridisk rådgiver.

Vilkår for bruk: https://www.google.com/intl/en/policies/terms/
Retningslinjer for innhold: https://www.blogger.com/go/contentpolicy

Hilsen Google-teamet

Berørte nettadresser:
http://johncons-mirror.blogspot.com/2020/07/mer-fra-facebook_14.html

Berørte land:
Norge'.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter