Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 29. desember 2018

Jeg tror det må ha vært Karl Olav 'Kayser' Grønlund Sørensen, som inviterte meg, som en slags æresgjest, (eller hva grunnen kan ha vært), til utestedet Mono, like etter at det ble åpnet, i 2001. Han har muligens fått jobben, siden at han jobbet på utestedet Paragrafen. Noe sånt


PS.

'Kayser' kontakta meg på message, på irc, (siden at han var quizzer, på #quiz-show, hvor jeg var op), og fortalte at han hadde vært lenge i Afrika, (og drevet med noe slags arbeid/ungdomsarbeid).

Og han fortalte meg, (dette var muligens seinere), at han hadde vært med på, å åpne utestedet Mono.

(Noe sånt).

Og så lurte han på, om jeg kunne ta meg en tur, da.

(Var det vel).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:


PS 3.

Da jeg endelig fikk rota meg ned til Mono, (etter noen uker/måneder), så satt de på Stone Roses, (på stereoanlegget).

Så det er mulig at de skjønte at det var john_cons liksom, (og at de kjente min musikksmak, fra #quiz-show).

(Noe sånt).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 4.

Her kan man se, at Karl Olav 'Kayser' Grønlund Sørensen, kjenner en kjent Mono-gründer, (blir det vel), ved navn Runar Skjerven Eggesvik:



PS 5.

Men når det gjelder utesteder, som spilte alternativ rock/indie/britpop, så var det So What, som jeg var mest på, (må jeg innrømme).

(På andre halvdel av 90-tallet).

Jeg jobba i Rimi, og hadde kanskje ikke så mye penger, til å betale 'cover charge' med, på diskoteker.

Så jeg dro ofte heller, på utesteder med gratis/billig inngang, (som So What og Studenten, (hvor jeg pleide å drikke sammen med min yngre halvbror Axel, som jobber i restaurantbransjen)).

(For å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter