Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 23. april 2018

Kolonialbutikken Balstad på Lambertseter, (som muligens solgte mye kaffe, sjokolade og bananer), ble til Spar 800, som hadde 800 produkter til fast lavpris. Så ble det Rimi, og da jeg ble butikksjef der, (høsten 1998), så hadde butikken cirka 3000 vareslag. Men det var ikke nok, for Rimi, de ville at butikken skulle bli mellomsortiment, med cirka 4000 vareslag, (noe jeg ikke fant hylleplass til der). Men norske butikker er altså tidligere kolonialbutikker, som har blitt stappa fulle av hyller, sånn at det blir trangt å handle, og 'umulig' å bruke handlevogn. Noe som er dumt når man møter 'nazist-kunder' og/eller 'kommunist-kunder' i butikken, ettersom at disse ofte ikke har intimgrenser, (for å si det sånn). Fra Aftenposten 8. januar 1986


PS.

Avdelingen i Strøget i Asker, var forresten der min tidligere klassekamerat Magne Winnem jobba, (som låseansvarlig), det året vi gikk i samme klasse, (russeåret), på datalinja, på Gjerdes videregående, (i Drammen).

(Hvis jeg ikke tar helt feil).

Den butikken var da, (skoleåret 1988/89), en Rimi-butikk, (husker jeg).

(For Magne Winnem dro med blant annet meg, (som jobba på CC Storkjøp i Drammen, ved siden av skolen), til denne butikken.

På vei til russekro(er) i Oslo.

Var det vel).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Magne Winnem skriver 'Spar 800 i Asker' på sin CV.

Men da han dro med meg, til den butikken, (skoleåret 1988/89), så var den butikken profilert som en Rimi-butikk, (sånn som jeg husker det).

Og Magne Winnem nevner ikke at han var låseansvarlig/leder der.

(Magne Winnem sa: 'Jeg er boss', (da han kjøpte Boss-deo), på en Danmarkstur, (med Petter Wessel), som han dro meg med på, høsten 1988).

På CV-en.

(Av en eller annen grunn).

Jeg husker at Magne Winnem forklarte, at en gang, så hadde han glemt, å dra innom banken/nattsafen, (i Asker), med dagsomsetningen.

Og så hadde de pengene blitt med, (i bagasjerommet på Winnem-familiens 'pastellblå' Volvo 363), til Drammen, (og hans kamerat Raymond), var det vel.

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 3.

Her er mer om dette:


http://johncons-mirror.blogspot.no/2013/09/mer-fra-magne-winnem_29.html

PS 4.

Mer om 'Winnem-Volvoen':


http://cartype.com/pages/5226/volvo_360__1982

PS 5.

Magne Winnem sin 'låseansvarlig-Rimi/Spar 800' lå visst i Strøket 3, (i Asker):


https://lokalhistoriewiki.no/ableksikon/articles/Rimi%20Asker.html

PS 6.

Magne Winnem fortalte en gang en historie.

(På slutten av 80-tallet/begynnelsen av 90-tallet).

Han hadde gått og rydda handlevogner, utafor Rimi Strøket, om kvelden.

(Da han jobba deltid der.

Noe han gjorde fra 1987 til 1989).

Og så hadde han sett, ei dau kjærring, nede i en grøft, (eller noe sånt).

Og så hadde han ringt politiet.

Og så var det sånn, at neste gang Magne Winnem jobba på Rimi Strøket.

(Muligens uka etter).

Så lå hu daue kjærringa der enda, (da Winnem skulle rydde handlevogner).

Så politiet hadde ikke gjort jobben sin, da.

(For å si det sånn).

Og Magne Winnem hadde ikke venta der, for å sjekke om politiet kom.

(Men han skulle kanskje i banken/nattsafen med dagsomsetninga, da.

Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 7.

Det er visst Dressmann der hvor Rimi Strøget lå, (og hvor hu døde kona kan ha ligget, det veit jeg ikke, men det er nok mer 'kultivert'/utbygget i Asker nå, så det var kanskje fler steder, hvor et lik kunne 'gjemme seg', på 80-tallet):

En slags navnebror av en avdød Spar 800/Rimi-butikksjef-kollega, (som het Roy Tørnkvist), advarer mot den mystiske Microsoft-mannen. Jeg har skrevet memoarer, om da jeg jobba på vegne av Microsoft, (i Liverpool), i Min Bok 10. Men jeg jobba altså på vegne av Microsoft, med å svare _innkommende_ samtaler, (fra folk som ønsket å aktivere Windows). Og jeg var ansatt av de store firmaene Randstad og Bertelsmann Arvato, (da jeg jobbet i denne rollen). Bare for å unngå eventuelle misforståelser


https://www.dagbladet.no/nyheter/noen-tapper-kontoen-din-vi-kan-stoppe-det-na/63701953

PS.

Her er mer om dette:


http://johncons.angelfire.com/attester.html

Mer om Rimi Nylænde/Rimi 3164 Lambertseter/Spar 800 Lambertseter/Balstad, (hvor jeg blant annet jobbet som butikksjef fra høsten 1998 til høsten 2000). Fra Aftenposten 10. mars 1987

Mer fra Facebook


PS.

Her er mer om dette:

Da jeg ble Rimi-leder, (det vil si først låseansvarlig og siden aspirant/assistent), sommeren 1994, så fikk jeg Thomas Sanne som 'undersott'. Thomas Sanne ble så selv Rimi-leder, (i en annen butikk), så på Rimi sin assisterende butikksjef-Oslofjord-båttur, våren/sommeren 1995, så satt jeg litt i lag med Thomas Sanne, (husker jeg), etter å ha først sitti sammen med distriktsjef Anne Kathrine Skodvin og ei annen kvinnelig distriktsjef


https://www.linkedin.com/in/thomas-andre-sanne-a7206644/

PS.

Thomas Sanne jobber visst i 'våre dager' som butikksjef i Lillestrøm:


(Samme link som ovenfor).

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter