Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 1. oktober 2023

Mer om min tidligere popstjerne-studiekamerat Dag Anders 'Dagga' Rougseth, fra HiO IU. (Fra Hamar Arbeiderblad 29. desember 2022)




PS.

Her er mer om dette:

Mer om min stesøster Christell sin eldre halvbror Bjørn Humblen. (Fra Avisa Nordhordaland 13. september 2023)




PS.

Bjørn Humblen sin nåværende kone (hans tredje eller fjerde vel) er visst afrikansk.

Så hu ble kanskje sinna, når ungene hennes kom hjem fra barnehagen/skolen, og liksom hadde blitt lært opp til, å bli mer homsete, da.

(Sånne 'Pride-greier' lærte ikke jeg om, på skolen, på 70/80-tallet (husker jeg).

Så det er noe slags 'Sovjetstat-greier', som man har begynt med, i de seinere år.

Må man vel si).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:

Mange tusen norske ungdommer drar på språkreise til England, hver sommer. Så det burde kanskje vært mer opplysning, i Norge, om en sykdom som heter 'mad cows disease'/kugalskap (som jeg lurer litt på om min lillesøster Pia, kan ha pådratt seg, da hu var på språkreise til Bournemouth, sommeren 1988)




PS.

Mer om 'mad cows disease' (som var noe jeg lærte om, av min tidligere Brighton/Shoreham-språkreise-vertsfamilie Hudson (som jeg besøkte sommeren 1988, sommeren 1989 og sommeren 1990)):




At Pia var sånn dum/ekkel, også før sommeren 1988.

Da hu sa, at min mor hadde blitt flytta til et nytt sinnsykehus (som egentlig visste seg å være et krisesenter for kvinner (fant jeg ut, på nettet, etter at min mor døde)).

Det var vel før sommeren 1988.

(For å si det sånn).

Så det er mulig at det ikke er kugalskap som Pia har likevel.

Hm.

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mer fra Facebook



PS.

Her er mer om dette:



PS 2.

Enda mer om dette:



PS 3.

Og enda mer om dette:



PS 4.

Og enda enda mer om dette:

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter