Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 9. april 2017

Jeg sendte en e-post til Drammen tingrett

Erik Ribsskog

Oppdatering/Fwd: Til tingrettsdommer Trygve Øydne/Fwd: Sverres gate 3/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage/Fwd: Enda en oppdatering til tingrettsdommer Trygve Øydne/Fwd: Oppdatering til tingrettsdommer Trygve Øydne//Fwd: Utskrift av grunnboka

Erik Ribsskog 9. april 2017 kl. 23:30

Til: "drammen.tingrett"

Kopi: tilsynsutvalget@domstol.no, Tilsynsutvalget , post@kartverket.no, "post@sivilombudsmannen.no" , Akademikerforbundet , Politikk Høyre , "sande.vgs" , post , statsarkivet oslo , postmottak@oslo.kommune.no, geir@forward.no, bibliotek@drmk.no

Hei,

som jeg skriver i min forrige e-post, så driver jeg, med slektsforskning.

Og hu nevnte Marit Olsen, har visst slekt, med tilknytning, til Røyken, (min tremenning(?) Lene Skotvedt Olsen, blant annet).

Og da jeg søkte, i Røyken og Hurums Avis, så kom jeg over noe mer, om Bergstø-eiendommene, (via en link i den nettavisen, var det vel).

For sånn som jeg husker det, så forstod ikke Drammen tingrett, det med Schei og Lund.

Og jeg fant ut om det, på det nevnte nettstedet, (se vedlegg), som heter noe sånt som 1881 Eiendomspriser.

Og det som jeg fant ut, som liksom var som, noe gæernt som ikke er rekti.

Det er det som skjedde i forkant av det om at Schei og Lund kjøpte det.

For da, (i begynnelsen av januar), så ble min grandonkel Gunnar Bergstø sitt atelier, (en eiendom kalt Kvernstua, fra før i tida), overdratt, til min far og hans brødre og hans kusine Marit Olsen, fra Idar Sandersen.

Men Idar Sandersen eide bare 6/18, (se vedlegg, som også finnes, i den linken, som jeg nevnte, fra mitt nettsted, (om oppløsning av sameie-sak), i den videresendte e-posten).

Så det riktige skulle være, at _en del_ av Kvernstua, (nemlig 6/18), skulle overføres, fra Idar Sandersen til min far og hans brødre og kusine.

Så her har det skjedd noe 'mystifisk', (et eller annet sted), vil jeg si.

Så dette får dere hos Drammen tingrett prøve å ordne opp i, siden at dere har 'skusla', med denne saken, siden 2011, (er det vel).

Erik Ribsskog


---------- Videresendt e-post ----------
Fra: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Dato: 24. mars 2017 kl. 07:17
Emne: Til tingrettsdommer Trygve Øydne/Fwd: Sverres gate 3/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage/Fwd: Enda en oppdatering til tingrettsdommer Trygve Øydne/Fwd: Oppdatering til tingrettsdommer Trygve Øydne//Fwd: Utskrift av grunnboka
Til: "drammen.tingrett" <drammen.tingrett@domstol.no>
Kopi: post@kampenhistorielag.notilsynsutvalget@domstol.no, Tilsynsutvalget <Tilsynsutvalget@domstoladministrasjonen.no>, post@kartverket.no, "post@sivilombudsmannen.no" <post@sivilombudsmannen.no>, Akademikerforbundet <post@akademikerforbundet.no>, Politikk Høyre <politikk@hoyre.no>, "sande.vgs" <sande.vgs@vfk.no>, post <post@spesialenheten.no>, statsarkivet oslo <statsarkivet.oslo@arkivverket.no>, postmottak@oslo.kommune.nogeir@forward.nobibliotek@drmk.no


Hei,

jeg viser til Deres brev, fra 20. mars, (se vedlegg).

Jeg har lest gjennom brevet nå, og reagerer på det, at tingretten klager på, at sameiet ikke, var tinglyst.

Jeg har vært i møte, hos Advokatvakten, (en med et svensk-klingende navn), hos Drammen bibliotek, (like før jul, var det vel), om dette.

Og advokatvakten, sa ikke noe, om dette.

Jeg tror, at hvis det hadde vært en betingelse, at sameiet måtte være tinglyst, (for at det skulle være mulig, å oppløse dette), så ville advokaten, ha opplyst meg, om dette.

Men så ikke.

Jeg ønsker derfor, å sende denne saken, til Domstoladminstrasjonen, for å få, en kommentar, om dette.

(Jeg sender derfor kopi-e-post, til de, på deres to e-post-adresser, som de visst har, av en eller annen grunn).

Jeg ønsker også, å klage på, at Drammen tingrett, har trenert denne oppløsning av sameie-saken, siden 2011.

(Dette har jeg klaget om mange ganger før.

Men undrenes tid, er muligens ikke forbi.

Så jeg prøver igjen).

Jeg legger også merke til, at tingrettsdommer Øydne, kopierer mine tidligere skrivefeil, og skriver: 'Oppløsing av sameie'.

Men jeg har for ikke lenge siden søkt mer om dette på nettet, og det heter visst: 'Oppløsning av sameie', (med en ekstra 'n'):

http://www.eiendomsadvokater.no/eierformer/sameie/opplosning-av-eiendomssameie-etter-sameieloven/

Er det sånn, at dere bare aper meg, (og mine skrivefeil), hos tingretten, eller?

Det blir, som noe usivilisert og steinalder-aktig og apatisk å gjøre, isåfall, vil jeg si.

Så dette må jeg klage på.

Jeg la også merke til, at jeg ble rådet til, å kontakte, mine slektninger.

Disse kalte meg: 'Persona non gratia', (eller noe i den duren), i en Facebook-melding, for noen år tilbake.

Så disse har fornærmet meg.

Så det er nok ikke aktuelt dessverre, å kontakte de.

Jeg har også anmeldt min far, for omsorgssvikt, telefonterror, osv.

Problemet er muligens, at min far kjørte i fjellveggen, på midten av 70-tallet, og etter det, drikker mye og bruker piller, for å døyve smerter, og derfor lever, i en slags døs, som han noen ganger kanskje lykkes, å komme seg ut av, for å så forsvinne inn, i døsens verden igjen.

(Noe sånt).

Og min farmor Ågot, nevnte også noe lignende, da hu levde, at min fars samboer Haldis Humblen skjenket han øl, i glasset, før glasset var tomt, (for hu har vært gift med en dansk kro-driver), sånn at min far mista oversikt over hvor mye han drakk.

Og Haldis Humblen er også pille/alkohol-misbruker har henne sønn Viggo Snoghøj/Snowhill sagt, i et intervju, (laget av ei Frida Leknes).

Og Haldis sin datter Christell har fått noe sånt som 40 millioner, etter sin mors venninne Solveig Rasmussen, på Holmen.

Og min søster Pia sa rundt årtusenskiftet, at alle etter min far og Haldis Humblen skulle få like mye.

Så det er fler folk i 'kabalen' liksom, som kan ha interesse, av at jeg, ikke skal komme meg opp ordentlig liksom, (etter å ha hatt arbeidssaker i utlandet osv.).

Haldis Humblen og hennes to barn Christell Humblen og Jan Snoghøj, bor i Drammen, og Jans eks-svigerfar Harald Lund, er meddommer i Drammen tingrett.

Så jeg mistenker at disse min fars nye stebarn, kan ha motiv av, at jeg ikke, skal få ordnet, med denne saken.

Så jeg mistenker at de kan ha fått tingretten til å trenere, denne saken, siden 2011.

(Hvis ikke så har noen andre luringer stått bak dette).

Så dette ønsker jeg at Domstoladminstrasjonen/Tilsynsutvalget nå skal ta på alvor, og finne ut hvem som tuller, med mine rettigheter.

Det var morsomt at tingretten fant min 'halv-tante' Marit Olsen, i Oslo.

Hu har jeg ikke klart å spore opp.

Jeg har som hobby å drive med slektsforskning, så det er litt morsomt sånt sett og, vil jeg si.

Men det var dette som gjorde at det skar seg, med advokat Øvergård, i Sætre.

For jeg prøvde å få han til å kontakte Marit Olsen for meg, og høre om hu ville kjøpe meg ut, (siden at jeg ikke fikk lån fra Nordea, på eiendommen, i 2006, da jeg var lavtlønnet i England, og hadde en klagesak mot Kripos, som jeg slet med å få ordnet med, og derfor ønsket penger, for å dra til Norge, for å kontakte Kripos, i deres resepsjon, for å få de til å etterforske en sak, fra da jeg jobbet, på Rimi Bjørndal).

Men advokaten sluttet å svare, og det endte, i Advokatforeningen, som til slutt frikjente advokaten, av en eller annen rar grunn, må jeg si.

Det stemmer også, at min søster, ikke har tilbudt, å kjøpe meg ut.

Hu vil ikke møte meg engang.

Hu er ei neger-hore, (for å si det rett ut), så det er mulig, at det er noen negre, som visker henne i øret, hva hu skal gjøre.

Hva vet jeg.

Tingretten 'gnåler' også, om at e-poster, ikke er noe fint.

Hvis e-poster ikke hadde vært noe fint.

Hvorfor har tingretten e-post-adresse da?

Nei, dette kjøper jeg ikke.

Jeg har forresten også, i det siste, prøvd å oppsummere denne saken, på en nettside, (på mitt nettsted), og jeg linker til denne siden, (i tilfelle Domstoladministrasjonen osv., trenger dette, med 'teskje'):

http://johncons.angelfire.com/opploesningavsameiesak.html

Jeg linker også til min nettside, om min omsorgssvikt-sak, (sånn at det er mulig, for Domstoladministrasjonen osv., å forstå mer, om 'ståa', rundt problemene med min far, og hans slekt):

http://johncons.angelfire.com/omsorgssviktsak.html

Så håper jeg, at Domstoladminstrasjonen, kan ta seg sammen, og slutte med tull/'Sovjetstat'.

Med hilsen

Erik Ribsskog


---------- Videresendt e-post ----------
Fra: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Dato: 17. mars 2017 kl. 18:53
Emne: Re: Sverres gate 3/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage/Fwd: Enda en oppdatering til tingrettsdommer Trygve Øydne/Fwd: Oppdatering til tingrettsdommer Trygve Øydne//Fwd: Utskrift av grunnboka
Til: lasse.solberg@getmail.no
Kopi: post@kampenhistorielag.notilsynsutvalget@domstol.no, Tilsynsutvalget <Tilsynsutvalget@domstoladministrasjonen.no>, "drammen.tingrett" <drammen.tingrett@domstol.no>, post@kartverket.no, "post@sivilombudsmannen.no" <post@sivilombudsmannen.no>, Akademikerforbundet <post@akademikerforbundet.no>, Politikk Høyre <politikk@hoyre.no>, "sande.vgs" <sande.vgs@vfk.no>, post <post@spesialenheten.no>, statsarkivet oslo <statsarkivet.oslo@arkivverket.no>, postmottak@oslo.kommune.nogeir@forward.no


Hei,

jeg har en grandonkel, (Øivin Ribsskog), som var med på, å danne Enebakk historielag.

Og Idars bror Gunnar Bergstø, har hatt verv, i Hurum historielag.

Så hvordan historielag er dette, lurer jeg på.

At dere ikke har noen kunnskap om en flekk av grenda/bydelen deres.

Det veit jeg ikke, om jeg kjøper.

Men jeg får sende en kopi, til Forward idrettsforening, og så får jeg håpe, at de har noe kjennskap, til sitt tidligere klubbhus.

Historieløs-lag er kanskje bedre navn da, for å fleipe litt.

Dere driver kanskje for mye, med janitsjar-korps, på Kampen, så da går det kanskje litt på bekostning, av ting, som historielag, osv.

Takk for svar, uansett.

Mvh.

Erik Ribsskog
17. mars 2017 kl. 10:18 skrev <lasse.solberg@getmail.no>:
Vi har dessverre ikke noe om dette

Mvh
Lasse Solberg
Kampen historielag


Fra: "Erik Ribsskog" <eribsskog@gmail.com>
Til: post@kampenhistorielag.no
Kopi: tilsynsutvalget@domstol.no, "Tilsynsutvalget" <Tilsynsutvalget@domstoladministrasjonen.no>, "drammen.tingrett" <drammen.tingrett@domstol.no>, post@kartverket.nopost@sivilombudsmannen.no, "Akademikerforbundet" <post@akademikerforbundet.no>, "Politikk Høyre" <politikk@hoyre.no>, "sande.vgs" <sande.vgs@vfk.no>, "post" <post@spesialenheten.no>, "statsarkivet oslo" <statsarkivet.oslo@arkivverket.no>, postmottak@oslo.kommune.no
Sendt: 16. mars 2017 02:09:50
Emne: Sverres gate 3/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage/Fwd: Enda en oppdatering til tingrettsdommer Trygve Øydne/Fwd: Oppdatering til tingrettsdommer Trygve Øydne//Fwd: Utskrift av grunnboka


Hei,

jeg søkte på Sverres gate 3, og fant, (se vedlegg), at min grandonkel Idar Sandersen, har drevet, en snekker-geskjeft, (fra midten av 90-tallet), på samme adresse, (Sverres gate 3), som idrettslaget Kampørn holdt til på, i 'gamle dager'.

Det var også sånn, at et firma som het Elegans Pryd og Brukskunst A/S, holdt til, på denne adressen, (samt en bilforretning).

Jeg lurte på, om dere, (i Kampen historielag), vet noe, om min grandonkels geskjeft.

Tok han over lokalene til Elegans?

(Og hva var det egentlig, (av møbler), som han produserte og solgte).

Finnes lokalene den dag i dag?

(For min farfar Øivind Olsen drev trevarefabrikk, (Strømm Trevareindustri), på Sand, i Svelvik.

Og jeg har bodd mange år i hovedstaden, (og studert og jobba som butikksjef osv.), men ingen har fortalt meg om, at Øivind sin lillebror, hadde firma, på Kampen/Grønland der).

Og når jeg nå søker, på Sverres gate 3, på Gule Sider, (for eksempel).

Så kommer det bare opp 3A, 3B, osv.

Og da lurer jeg litt på, hva som har skjedd, (når det gjelder Sverres gate sine bygninger).

Er det mulig, å fortsatt finne, min grandonkel sin virksomhet, sine lokaler, i Sverres gate, (lurte jeg).

(For jeg er litt interessert, i industrihistorieforskning osv., siden at min farfar, hadde møbelfabrikk, og på Berger, (hvor jeg er fra), så har vi også Jebsen sine fabrikker, og de har eget museum osv., så da må vi 'Olsen-folka' også finne ut litt, synes jeg, og det er også en arve/sameie-sak, som pågår, etter Idar Sandersen, som døde, i fjor).

På forhånd takk for eventuelt svar!

Mvh.

Erik Ribsskog


---------- Videresendt e-post ----------
Fra: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Dato: 16. mars 2017 kl. 00:37
Emne: Oppdatering/Fwd: Klage/Fwd: Enda en oppdatering til tingrettsdommer Trygve Øydne/Fwd: Oppdatering til tingrettsdommer Trygve Øydne//Fwd: Utskrift av grunnboka
Til: tilsynsutvalget@domstol.no, Tilsynsutvalget <Tilsynsutvalget@domstoladministrasjonen.no>
Kopi: "drammen.tingrett" <drammen.tingrett@domstol.no>, post@kartverket.no, "post@sivilombudsmannen.no" <post@sivilombudsmannen.no>, Akademikerforbundet <post@akademikerforbundet.no>, Politikk Høyre <politikk@hoyre.no>, "sande.vgs" <sande.vgs@vfk.no>, post <post@spesialenheten.no>, statsarkivet.oslo@arkivverket.no


Hei,

det kan se ut som, at vedlegget, ikke ville være med, den forrige e-posten.

Så jeg prøver en gang til.

Erik Ribsskog


---------- Videresendt e-post ----------
Fra: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Dato: 16. mars 2017 kl. 00:29
Emne: Klage/Fwd: Enda en oppdatering til tingrettsdommer Trygve Øydne/Fwd: Oppdatering til tingrettsdommer Trygve Øydne//Fwd: Utskrift av grunnboka
Til: tilsynsutvalget@domstol.no, Tilsynsutvalget <Tilsynsutvalget@domstoladministrasjonen.no>
Kopi: "drammen.tingrett" <drammen.tingrett@domstol.no>, post@kartverket.no, "post@sivilombudsmannen.no" <post@sivilombudsmannen.no>, Akademikerforbundet <post@akademikerforbundet.no>, Politikk Høyre <politikk@hoyre.no>, "sande.vgs" <sande.vgs@vfk.no>, post <post@spesialenheten.no>, statsarkivet.oslo@arkivverket.no


Hei,

jeg har også funnet ut, at firmaet Elegans Pryd og Brukskunst A/S, som holdt til, på samme adresse, (Sverres gate 3, i Oslo), hvor min grandonkel Idar Sandersen, seinere begynte, et lignende firma, på midten av 90-tallet.

De hadde, en disponent, som het Knut Røisland, (se vedlegg).

Så jeg lurer på, om namsmann Christin Røisland, er inhabil.

For det var hu som ba meg ringte Høisæther, da jeg skulle oppløse sameiet, (i 2011, fra England), som min grandonkel Idar Sandersen også eide i.

Og jeg må si, at jeg vet fra før, at hu er korrupt.

For Høisæther var visst pensjonist, på den tida, som Christin Røisland ba meg ringe henne.

Men er Christin Røisland også inhabil, lurer jeg.

Dere 'troilungan', i Domstoladministrasjonen, i Trondheim, har jo ikke gjort noe som helst, selv om jeg har klaget på årelang trenering, (seks år i år), fra Drammen tingrett, i forbindelse med oppløsning av sameie-sak.

Og jeg har også klaget på at namsmann Røisland ba meg ringe Høisæther, som er pensjonert, (og også gal, må jeg si, for hu gjørt seg til, og lagde kineser-stemme osv., på telefonen, da jeg ringte henne, og purret osv, i 2011 og 2012 deromkring).

Så er hu korrupte tidligere namsmann Christin Røisland også inhabil, lurer jeg.

For å oppdatere denne farsen, (som myndighetene/domstolene i Norge har gjort denne saken til, med sin korrupsjon og trenering osv.), litt mer.

Erik Ribsskog


---------- Videresendt e-post ----------
Fra: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Dato: 7. mars 2017 kl. 22:02
Emne: Enda en oppdatering til tingrettsdommer Trygve Øydne/Fwd: Oppdatering til tingrettsdommer Trygve Øydne//Fwd: Utskrift av grunnboka
Til: "drammen.tingrett" <drammen.tingrett@domstol.no>
Kopi: tilsynsutvalget@domstol.no, Tilsynsutvalget <Tilsynsutvalget@domstoladministrasjonen.no>, post@kartverket.no


Hei,

nå har jeg sendt, de aktuelle utskriftene, (fra Kartverket), og et brev, (se vedlegg).

Og siden jeg skrev det brevet, så har jeg kommet på noe mer.

Og det er at jeg skrev, i det brevet, at min fars stesønn Viggo Snoghøj/Snowhill, har vært med, i Hells Angels.

Men det kan ha vært sånn, at jeg har tolket, det intervjuet, (av Viggo sin 'halv-niese', (som de vel sier, i Danmark), feil).

For det var sånn, at Viggo sa, i det intervjuet, (av Frida Leknes): 'Det med Hells Angels'.

(Noe sånt).

Så det var litt vagt, (i intervjuet da), det om Hells Angels.

(Må man vel si).

Så det som menes, (i det nevnte radio-aktige intervjuet), kan ha vært, at min fars stesønn Viggo Snoghøj/Snowhill, har hatt problemer, med Hells Angels.

(Noe sånt).

Bare for at jeg ikke skal bli beskyld, for å ha sagt noe feil, liksom.

Dette intervjuet, (som Frida Leknes har foretatt, av Viggo Snoghøj), det er noen år gammelt.

Men jeg selv, har ikke hørt det, før for noen dager/uker siden.

Så jeg har ikke helt fått fordøyd det helt ennå, liksom.

Siden at det var mye i det intervjuet, som var nytt, for meg.

For eksempel det at min fars samboer, (Viggos mor), Haldis Humblen, var pille- og alkohol-misbruker.

Det var nytt for meg, (må jeg si).

Min farmor Ågot, pleide å klage, på Haldis.

Og det var fordi at hu skjenka min far, på en sånn måte, at det ikke gikk an, å følge med på, hvor mye man drakk.

(For Haldis skjenka oppi glasset på nytt, før det var tomt.

Øl var dette snakk om).

Og Haldis har vært gift, med en dansk kromann, (Søren Snoghøj, som var faren til Viggo og Jan).

Så hu har kanskje lært, å skjenke sånn, på de danske kroene, som hu og sønnene, (og muligens mora), visst bodde på, da hu var gift, med denne dansken.

Men at Haldis selv drakk mye, det visste jeg ikke.

Faren min fortalte om, på slutten av 70-tallet deromkring, at han hadde: 'Gått på piller', (som han sa), tidligere på 70-tallet, (etter at han kjørte i fjellveggen, (var vel grunnen), rundt midten av 70-tallet, på Berger/Bergeråsen).

Og det kan ha vært sånn, at min far, sa til Jan Snoghøj, når de var ute og sykla, med sykkelklubben.

At han gikk på piller.

Og så sa Jan at hans mor også gikk på piller.

Og så var liksom Jan en sånn 'Kirsten giftekniv' da, og foreslo, at min far og Haldis, skulle møtes, for å snakke, om piller, osv.

Hva vet jeg.

Postdama sa forresten, at det brevet, kom til å bli sendt, i morgen.

Så da burde dere motta det brevet, (med de nevnte Kartverket-utskriftene), iløpet av uka, (hvis jeg skulle tippe).

Håper dette er i orden!

Mvh.

Erik Ribsskog


---------- Videresendt e-post ----------
Fra: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Dato: 2. mars 2017 kl. 18:55
Emne: Oppdatering til tingrettsdommer Trygve Øydne//Fwd: Utskrift av grunnboka
Til: "drammen.tingrett" <drammen.tingrett@domstol.no>
Kopi: tilsynsutvalget@domstol.no, Tilsynsutvalget <Tilsynsutvalget@domstoladministrasjonen.no>, post@kartverket.no


Hei,

da har jeg bestilt de aktuelle utskriftene, (se vedlegg).

Og jeg sender disse videre, til dere, (så raskt som mulig), når jeg mottar de, fra Kartverket.

Og hvis dette tar lenger tid, enn fristen som er nevnt, så sender jeg en oppdatering, om dette, innen fristen som dere nevnte, (nemlig 17. mars).

Håper dette er i orden!

Mvh.

Erik Ribsskog


---------- Videresendt e-post ----------
Fra: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Dato: 2. mars 2017 kl. 01:23
Emne: Utskrift av grunnboka
Til: post@kartverket.no
Kopi: "drammen.tingrett" <drammen.tingrett@domstol.no>, Tilsynsutvalget <Tilsynsutvalget@domstoladministrasjonen.no>, tilsynsutvalget@domstol.no


Hei,

jeg viser til brev, fra Drammen tingrett, (se vedlegg).

Og jeg ønsker, å bestille utskrift, fra grunnboka, for noen eiendommer, i Hurum kommune.

Dette er snakk om gårdnummer 24 og bruksnumre 22, 27, 36 og 49, (se vedlegg).

Så hvis dere kunne sendt disse, til meg, på min adresse: Drammensveien 507, 1363 Høvik.

På forhånd takk for hjelp!

Mvh.


Erik Ribsskog


2 vedlegg
en eiendom som jeg eier en del av har blitt overdratt uten at jeg har godkjent det.jpg
258K
24 36 er nevnt i skriv.jpg
195K

PS.

Her er vedleggene:

en eiendom som jeg eier en del av har blitt overdratt uten at jeg har godkjent det

24 36 er nevnt i skriv

Her kan man se, at en eiendom, som jeg egentlig eier en del av, har blitt overdratt, til min far og hans brødre og kusine, uten at jeg engang blir nevnt

en eiendom som jeg eier en del av har blitt overdratt uten at jeg har godkjent det

https://siste.eiendomspriser.no/?id=0628000240036000000000000

PS.

Her er mer om dette:

24 36 er nevnt i skriv

http://johncons.angelfire.com/opploesningavsameiesak.html

Pensjonert tingrettsdommer Astrid Norunn Høisæther, som har tulla, med min oppløsning av sameie-sak, har vært aktiv, i samme parti, (Røyken KRF), som min tidligere klassekamerat Magne Winnem sin kone Elin Zahl Winnem. (Fra Røyken og Hurums Avis 24. mars 2015)

tingrettsdommer og elin fra skarnes

PS.

Det står også, at Elin Zahl Winnem, bor på/ved Nærsnes.

Men det er ikke riktig, (såvidt meg bekjent, ihvertfall).

De bor, på/ved Spikkestad, noen kilometer unna.

(Hvis de ikke har skilt seg).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:

mer om nærsnes tull

https://www.gulesider.no/person/resultat/"elin%20zahl%20winnem"

PS 3.

Enda mer om dette:

mer om nye stasjonsvei

https://siste.eiendomspriser.no/?query=Nye%20Stasjonsvei%2015,%20Spikkestad

PS 4.

Og enda mer om dette:

mer om tull høisæther

http://johncons.angelfire.com/opploesningavsameiesak.html

PS 5.

Og enda enda mer om dette:

kineser stemme høisæther

(Samme link som ovenfor).

Mer fra Høvik

I dag, (cirka klokken 16.45, har jeg skrevet ned her), så var det falsk brannalarm igjen, her på tidligere Thon hotel Høvik.

Og det er, en gang i uka, (eller noe i den duren), i gjennomsnitt, (vil jeg nesten si).

(Noe sånt).

Og som jeg har blogget om tidligere.

Så bodde jeg, i Rimi-leilighetene, i Waldemar Thranes gate 5, (på St. Hanshaugen), fra 1996 til 2004.

Og der gikk ikke brannalarmen, en eneste gang, på de 8-9 årene, som jeg bodde der, (sånn som jeg husker det).

Så man kan kanskje lure på, hva som har skjedd, med verden/folk, siden den tid.

(Noe sånt).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

Nå hørte jeg, noe støy, (i bass-vibrato vel), utafor vinduet igjen. Og det var 'jalla-pakkisene', som hadde vært, på et kirkebesøk, (eller noe i den duren), på søndagsmorgenen. Og selv om jeg alltid lukker vinduet, når de støyer og 'kødder' utafor her, så _må_ de absolutt parkere, utafor vinduet mitt, (istedet for å parkere, på en annen, av de ledige parkeringsplassene, hvor det kanskje bor folk, som liker bedre, å ha vinduet igjen, for å si det sånn)

IMG_20170409_091450

IMG_20170409_091620

IMG_20170409_091910

IMG_20170409_091930

IMG_20170409_091947

PS.

Disse dro, (til kirken, eller noe sånt), for et par timer sida.

Og det merka jeg, fordi at det da, lukta eksos, inn på rommet mitt.

(Sånn at jeg måtte sette på kjøkkenvifta her).

Noen sekunder/minutter, etter at de kjørte.

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

Mer fra Norge

I dag, (lørdag kveld), så dro jeg, inn til Oslo, for å handle mat.

På Haslum t-banestasjon, så hadde noen malt, et hakekors.

Og det skjønner jeg nesten, når man tenker på, den siste tids begivenheter.

Da tenker jeg på terroren i Stockholm på fredag.

Og han 'svartingen', som slo til meg, da jeg skulle handle mat, forrige helg.

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Her er mer om dette:

IMG_20170408_221725[1]

PS 2.

På Kiwi Sorgenfrigate, så stod det igjen, to sykler.

Blant annet en med 'Skan-Kontroll'-klistremerke.

(Av en eller annen grunn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 3.

Her er mer om dette:

IMG_20170408_225236[1]

PS 4.

Jeg tok så t-banen, til Karlsrud.

(For Rema Lambertseter er en av de få Rema-butikkene som fører billig håndsåpe, for tida, virker det som.

Og denne butikken, blir heller ikke 'tulle-utsolgt', for billig dopapir, (som Rema Sporveisgata), virker det som).

Og t-banen stoppa ikke, på Grønland, (opplyste t-bane-sjåføren om).

For politiet hadde stengt av, den t-banestasjonen, (ble det opplyst om).

Og det ser jeg også, at det også står noe om, i nettavisene, (at de har funnet, en mistenkelig gjenstand, på Grønland).

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 5.

Her er mer om dette:

IMG_20170408_231432[1]

PS 6.

På Rema Lambertseter, så lukta det, litt rart, i inngangspartiet.

Det er mulig, at en Rema-ansatt, hadde hatt, en litt lang dag, og at lukta, liksom hang igjen, (tenkte jeg).

Jeg reagerte også på, at denne Rema-butikken, hadde 10-20 esker, med mango, i inngangspartiet.

Selger de virkelig så mye mango, tenkte jeg.

Og denne butikken, har også frukt, foran der inngangsporten, (som de ikke har), skulle ha vært, liksom.

Og en 'Rema-svarting', dreiv og gjorde et eller annet, med denne frukta, (som liksom stod, før inngangsporten).

(Cirka en halvtime, før stengetid, som var, ved midnatt).

Det er mulig, at det var denne 'Rema-svartingen', som det lukta av.

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 7.

Det var også sånn, at jeg gikk, en slags sti/snarvei.

Da jeg gikk, fra t-banen, til denne Rema-butikken.

Og jeg møtte, ei ung dame, på denne mørke stien, (som går forbi Nav, er det vel muligens, hvis jeg husker riktig).

Og da måtte jeg gå, litt ut til sida, på den stien/snarveien.

(Da jeg møtte, hu unge dama).

Og da lukta det vondt, fra noen søppelkasser der, (var det vel), som stod, langs denne snarveien/gangstien, (la jeg merke til).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 8.

Det var også sånn, på Rema Lambertseter.

At de hadde, noen billige svinekotelett-pakker der, (som jeg tilfeldigvis la merke til).

Og disse pakkene lå, litt høyt, i disken.

Og selv om disse pakkene, (som var av merket 'Best Pris', hvis jeg ikke tar feil), hadde ganske god dato.

Så så disse kotelettene stygge ut, (synes jeg).

For disse kotelettene, var ikke røde, men mer grå.

Og blodet hadde begynt, å tyte ut, av disse kotelettene allerede, (så det ut som).

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 9.

Denne butikken, (Rema Lambertseter), er sjelden utsolgt, (vil jeg si).

Men i dag, så var de utsolgt, for en liter-kartonger, med appelsinjuice.

Og disse var visst, på noe slags påsketilbud.

(Noe som jeg ikke kan huske, å ha sett før.

At appelsinjuice er på påsketilbud, hos de forskjellige kjedene).

Og denne Rema-butikken, hadde fått 'quartz-labelen', til å blinke, (som på Føtex, i Danmark).

(Sånn at man først så tilbudsprisen.

Og så fikk man se, hvor mye man sparte.

Noe sånt).

Og det har jeg ikke sett før, i Norge.

(For å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 10.

Her er mer om dette:

IMG_20170408_234223[1]

PS 11.

Da jeg tok t-banen, tilbake til sentrum.

Så var det sånn, at jeg satt meg ned, i en ledig sitte/sete-gruppe.

Og det var greit, å få sin egen plass, liksom.

Men rett ovenfor meg, så satt det, to folk, (som drakk, av noen slags øl/brus/energidrikk-bokser).

Og ihvertfall en av disse, var neger.

Og han negeren, (som hadde Canada Goose-jakke, eller noe sånt), reiste seg opp, som om han skulle gå av t-banen, på Brattlikollen.

Og så satt han seg ned igjen, og gikk ikke av t-banen, (sammen med kameraten sin), før Jernbanetorget.

Så dette var, at han negeren, nesten begynte, å bråke, (vil jeg si).

Og jeg er litt lei av, sånne 'terrorist-svartinger' nå, (for å si det sånn).

Hvem tror de, at de er egentlig.

(Eller hva man skal si).

Når de kommer hit, til Norge, og begynner, å kødde og bråke, med oss nordmenn.

(Må man vel si).

Nei, det kan man kanskje lure på, (mener jeg).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv