Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 12. februar 2016

Her skriver VG, at: 'Det ikke er fritt frem for aktører å utnytte den goodwill som ligger i etablerte varemerker'. Men jeg mener, at det er akkurat det som har skjedd, i 'Potetgull-saken'. Nemlig at Kims/Orkla, får lov til, å utnytte den goodwill, som ligger i det etablerte varemerket: 'Potetgull'. Så man kan lure på, hva som har skjedd, i den saken, (mener jeg). Dette setter Maarud/Kims-saken, i et underlig lys, mener jeg. Men men

akkurat det som har skjedd maarud kims

http://www.vg.no/forbruker/mat/synnoeve-finden-maa-sladde-denne-osten/a/23615688/

PS.

Her er mer om dette:

nrk super potetgull

http://nrksuper.no/super/supernytt/2015/10/01/begge-disse-er-potetgull/

PS 2.

Jeg ser nå, at det står, i artikkelen, fra NRK Super, at: 'Dommerne mente det fordi potetgull er et beskrivende ord for chips både fordi det er potet og ser gullfarget ut'.

Men da burde vel ikke Maarud ha fått lov til, å registrere: 'Potetgull', som et merkenavn, i sin tid, (må man vel si).

Dette høres søkt ut, og underminerer merkenavnene, (må man vel si).

(Noe sånt).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Jeg kan også ta med om, at dette, (at en annen 'aktør' enn Maarud, bruker varemerket 'Potetgull'), var noe jeg først hørte om, høsten 1998.

Det var sånn, (som jeg vel har skrevet om, i Min Bok 5), at jeg var, på seminar, for Rimi-butikksjefer, på Storefjell, (en helg), denne høsten.

Og der, så var det sånn, at ei norsk dame, fra firmaet Procter & Gamble, holdt et slags foredrag, rundt det, at Pringles ble lansert, i Norge.

Og under foredraget, så fortalte hu dama det, at Pringles hadde valgt, å kalle sine potetsnack, for potetgull, på esken.

Så Pringles brukte altså, den 'goodwill-en', som fantes, i varemerket Potetgull, da.

(På samme måte, som Kims/Orkla og Stein Erik Hagen nå gjør det).

Men sist jeg sjekket, så brukte ikke lenger Pringles ordet: 'Potetgull', på boksene sine.

Så de har vingla litt da, (må man vel si).

Og dette har vel ikke, kommet fram, i pressen, (at Pringles/Procter & Gamble, også har drevet og utnyttet, den goodwill-en, som finnes, i varemerket Potetgull).

(For å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mer fra Facebook

vanja kari facebook

PS.

Her er mer om dette:

kari facebook 2

Jeg visste ikke, at Vanja Bergersen, (fra Rimi Bjørndal), sin sjef Kari Jaquesson, (fra Vanja Bergersen sin ekstrajobb, som aerobic-instruktør), er med, i kvinnegruppa Ottar. Hm

vanja bergersen sjef hm

http://www.dagbladet.no/2016/02/12/nyheter/kvinnesak/kvinnesakskvinner/kvinnedagen/unge_venstre/43119963/

Min blogg har blitt nevnt, i samme debattforum-tråd, som bloggen til Florenthyna Katrine Schei aka. Misslunatiq. Men hun hadde vel en eksibisjonistisk blogg. Mens min blogg, er en nød/varsel-blogg. Florenthyna Katrine Schei er nå død, og hun hadde folk etter seg, på nettet, husker jeg, (fra en gang, som jeg prøvde å chatte med henne, på irc, (mens jeg bodde, i Leather Lane, (hvor jeg bodde, fra 2006 til 2011), i Liverpool, var det vel))

nevn sammen med blogg

http://forum.kvinneguiden.no/topic/636748-kontroversielle-bloggere/

PS.

Jeg har et tracking cookie-program, (som heter StatCounter), på bloggen, og der kan man se hvilke nettsteder, som sender trafikk, til johncons-blogg:

kvinneguiden blogger

PS 2.

Her er mer om dette:

hvordan døde florenthyna

https://www.facebook.com/Florenthyna-308549635854626/

PS 3.

Enda mer om dette:

mer om advarsler

http://johncons-mirror.blogspot.no/2012/04/han-kak-som-forfulgte-hu-florenthyna.html

PS 4.

Det som skjedde, var visst, at jeg fikk opp, på StatCounter, om at Florenthyna, var involvert, i en skandale, og at jeg husket, at Spillegal-forumet også hadde mobbet Florenthyna, (samtidig med at de mobbet meg), og at jeg derfor, leste på bloggen hennes, og så postet jeg, om det som hadde hendt med henne, på min blogg, og så dukket det opp en person, på min irc-kanal, for å liksom advare meg, mot hun Florenthyna Katrine Schei, da:

det som var foranledningen var at jeg skrev om problemene til florenthyna på min blogg

http://johncons-mirror.blogspot.co.uk/2011/07/jeg-sendte-en-ny-anmeldelse-til_10.html

PS 5.

Så jeg har vel ikke chattet engang, med hun Florenthyna, men det var sånn, at jeg skrev en bloggpost, om problemene hennes, (etter å ha lest om henne, på StatCounter, og etter at Spillegal-forumet, mobbet både henne og meg, på den tida, som jeg bodde, i Leather Lane, (hvor jeg bodde, fra 2006 til 2011), i Liverpool):

kjenner egentlig ikke florenthyna

http://johncons-mirror.blogspot.co.uk/2011/07/hu-florenthyna-som-ogsa-ble-plaget-av.html

PS 6.

Og da jeg var tvangsinnlagt, på avdeling 2A, på Blakstad sinnsykehus, i fjor vår.

Så var det ei Silje, fra Hole der.

(Ei som banna og skreik, nesten som om hu var hu Lena, fra filmen Døden på Oslo S., da hu ble tvangsinnlang der, (en natt), husker jeg).

Og hu Silje, hu sa: 'Skej', (istedet for: 'Skje'), en gang, (på den avdelinga), husker jeg.

Og det lurte jeg litt på, (og la på minnet), husker jeg.

Og nå, (etter å ha sett det, at etternavnet, til hu Florenthyna, var Schei), så lurer jeg litt på, om det, kan ha vært noe, med hu Florenthyna å gjøre, da.

Hm.

(For det er vel litt rart, at både hu Florenthyna og jeg, har blitt tvangsinnlagt, etter å ha blitt mobba, av Spillegal-forumet.

For å si det sånn).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 7.

Mora til Florenthyna har det visste heller ikke så enkelt, (hm):

mora til florenthyna ikke enkelt

https://www.facebook.com/kirsten.schei

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter