Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 20. august 2015

På begynnelsen/midten av 80-tallet, så bodde min lillesøster Pia og jeg, på to forskjellige steder, på Bergeråsen, (Pia bodde hos Haldis, og jeg bodde i min fars leilighet), og så dro vi en helg, (etter 'ordre' fra faren vår), for å besøke onkel Martin, og hans samboer Ann, på Hurumlandet. (De hadde villa og hund, husker jeg). Og Ann Kjerulf Hansen, var ikke en mann, (sånn som jeg husker det)

ikke male

http://noblecircles.com/genealogy/getperson.php?personID=I112058&tree=tree1

PS.

Her er mer om dette:

mer om martin og ann

http://johncons-mirror.blogspot.no/2010/06/her-ser-man-at-onkel-martin-giftet-seg.html

Nå har foreldrene mine kommet med, på et slags adels-slektstre

foreldre adels slektstre

http://noblecircles.com/genealogy/getperson.php?personID=I112063&tree=tree1

PS.

Dette nettstedet tuller litt, for de har ikke fått med seg, at min mor, (Karen Ribsskog), var eldste barn, av bestemor Ingeborg og bestefar Johannes:

tuller

http://noblecircles.com/genealogy/getperson.php?personID=I192042&tree=tree1

PS 2.

Her kan man se det, at både tante Ellen og onkel Martin, er født etter mora mi, (som ble født, i 1947):

seinere enn mor

http://johncons.angelfire.com/om.html

Det virker her, (teksten er fra tysk Wikipedia, og så har jeg 'pastet' den, inn i Google Translate), som at tante Ellen og Reto Savoldelli, var gift, mellom 1972 og 1986. (Min søster Pia og jeg, besøkte tante Ellen, i Sveits, sommeren 1987, og da var tante Ellen samboer, med en neger, som het Dieter). Dette kan tyde på, at min mongolide fetter Joakim, (som Ellen fødte, i 1969), var sønn, av en eller annen nordmann, (kanskje for eksempel av Johan Diderik Beichmann, som Ellen inngikk 'hippie-ekteskap' med, et par år, før bestemor Ingeborg døde, i 2009, (men etter at min fetter Joakim var død, for han døde visstnok på 90-tallet, en gang, sa tante Ellen til meg, rundt årtusenskiftet, da jeg spurte, om Joakim fortsatt levde). Hm

reto ellen 2

https://de.wikipedia.org/wiki/Reto_Andrea_Savoldelli

PS.

Eller, forresten.

Ellens sønn, (Joakim, som var mongolid), han ligna forresten, en del, på onkel Martin.

Så om min mors to yngre søsken, (Ellen og Martin), har fått en sønn.

(For Martin sa, i 2005, at bestefar Johannes, var nære ved å ta selvmord, fordi at Martin var på småjentene, eller noe sånt).

Og så har den sønnen blitt mongolid, (noe som vel er ganske vanlig, for barn, av to søsken, og det er vel også forbudt, (hvis jeg ikke tar helt feil), for søsken, å få barn).

(Noe sånt).

Dette er som et mysterium, (må jeg si), hvem som var far, til Ellens sønn.

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

Min halvbror Axel, (født i 1978), nevnes som oppdretter, av en travhest, (som han visstnok eide, sammen med sin stemor, Mette Holter), i en bok utgitt i 1991, (da Axel, fylte tretten år). Det var vel helst Axel sin far, (Arne Thormod Thomassen), som var den egentlige eieren, bare at det stod i Axel sitt navn, av økonomiske årsaker. Noe sånt

axel travhest

PS.

Det her er nok Arne, Mette og Axel sin familievenn, Svein Martinsen, (som høsten 1990, tipset meg om, at det var ledig jobb, på Matland/OBS Triaden):

jobb matland obs triaden

Fler mobilbilder

Mer om min pensjonsopptjening

pensjon 1

PS.

Her er mer om dette:

pensjon 2

PS 2.

Enda mer om dette:

pensjon 3

PS 3.

Og enda mer om dette:

pensjon 4

Bloggarkiv