Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 23. desember 2023

Min grandtante Elin Heegaard f. Sørensen (som var gift med min mormors lillebror Louis) har visst eiet en herregård




PS.

Som jeg har blogget om tidligere.

Så var det sånn, sommeren 1980.

At min 'onkel-snik' Runar Mogan Olsen (som klarte å bli valgt til bobestyrer (av Drammen tingrett) etter noen barnløse grandonkler av meg (i Holmsbu) selv om jeg er eldste sønn av eldste sønn, og vel hadde odelen/hjemmelen/'gromgutt-statusen' der, for å si det sånn).

Runar dro med oss resten av Olsen-folka (Runar med familie, min far med familie og min fars yngre bror Håkon med familie pluss Roger Stenberg med familie) ned til Jugoslavia, sommeren 1980.

Og i den bilen jeg satt på med.

(Min fars amerikaner).

Så satt min far (som kjørte) hans 'massa' Haldis Humblen (må man vel kalle henne) og hennes datter Christell.

Men min lillesøster Pia var ikke med.

Hu bodde på den tida fortsatt hos sin mor i Larvik.

Og de (min mor, Pia, min yngre halvbror Axel og hans far Arne Thomassen) dro på sin egen ferie, til Danmark.

Hvor min yngre halvbror Axel (som ble født høsten 1978) visst ble døpt, på en kjempestor gård/eiendom (ifølge Pia).

Og da lurer jeg nå på, om det kan ha vært på Tiselholt (som stedet visst heter) at Axel ble døpt.

(Og ikke på Odense slott, som jeg tidligere har trodd.

Siden at min mormors lillebror Louis, var amtmann på Fyn (og derfor hadde adresse Odense slott) på cirka den samme tida.

For å si det sånn).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS 2.

Lenger ned i Wikipedia-artikkelen.

Så står det forresten, at DFDS sin grunnlegger Tietgen, fant sin kone (Laura Charlotte Tietgen f. Jørgensen) på Tiselholt.

(For å si det sånn).

Så sånn var visst det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 3.

Jeg oppdaterte på MyHeritage, om dåpen til Axel:



Mer fra YouTube

Min mors danske fetter Thomas Heegaard (som tidligere var direktør i Disney) har visst kjøpt seg en vingård i Frankrike




PS.

Her er mer om dette:

'Søndag d. 16. august 2009, kl. 03.00
Marianne Sommer

Når Thomas Heegaard opholder sig i sit andet hjem i Frankrig, har han for vane hver morgen i sin bil at trille ad de snoede bjergveje ned til den lokale café.

Her sætter han sig til rette og blader i den sydfranske lokalavis, Le Midi Libre, mens bartenderen rutinemæssigt serverer hans »café«.

Sidste sommer, da der var festival i byen, sad han sammeb med sin kone, Marianne, og deres to børn, Julie og Mathias, til langbords med hele landsbyen, og her bød borgmesteren dem velkommen til byen.

Når det danske par ikke blander sig med lokalbefolkningen, nyder de enten udsigten fra deres hus, som byder på vinmarker og små landsbyhuse, der ligger som perler rundt i det bakkede landskab, eller de er ude i naturen for at udforske området.

Det er 100 procent fransk idyl. Og det var lige nøjagtigt sådan et liv, de drømte om, da de i sin tid begyndte at kigge efter bolig i Frankrig.

»Vi har i flere år drømt om at finde et hus i Sydfrankrig, som vi kunne sætte i stand, men det var svært at finde et. På en fransk boligmesse i Danmark mødte vi imidlertid en fransk pige, der har specialiseret sig i at finde huse til folk. Og der gik kun 14 dage, fra vi fortalte hende, hvad vi søgte, til hun kontaktede os og fortalte, at der snart kom et hus til salg, som hun mente, vi ville kunne lide,« fortæller Marianne Heegaard.

Huset var en gammel, forfalden vingård, som havde tilhørt samme familie gennem generationer. De omkring 260 kvadratmeter lå på en skråning omgivet af 552 vinstokke i den sydøstlige del af Frankrig.

Parret kendte allerede området, da de gennem flere år havde lejet et istandsat byhus i nærheden. De blev begejstret ved tanken om at skulle bo i det smukke og varierede landskab og drog derfor straks af sted for at se på ejendommen.

Da de ankom til vingården, stod solen højt på en blå himmel og termometeret på 25 grader. Parret havde på det tidspunkt ledt efter en fransk bolig i seks år, men ved synet af denne idyl kunne de begge mærke, at det nu var tid til at indstille boligjagten.

»Til trods for, at ejendommen var i meget dårlig stand, og der hverken var vand eller elektricitet, kunne vi med det samme se de mange muligheder for at omdanne det til et moderne familiehus. Men vi var enige om, at det skulle ske med respekt for gårdens oprindelige atmosfære,« siger Marianne Heegaard.

Inden parret satte deres underskrift på den franske slutseddel, fik de dog undersøgt, hvad det ville koste dem at sætte huset i stand, og om det var lovligt at bygge en tagterrasse og anlægge en swimmingpool. Især det sidste var afgørende for familien med børnene på ti og tretten år.

For at få afklaret disse spørgsmål fandt de via ejendomsformidleren frem til en lokal arkitekt, som havde positive meldinger til parret med hensyn til tilladelserne. Og rent økonomisk lå det også inden for rammerne af, hvad de ville ofre på at forvandle ruinen til en brugbar bolig. Den franske arkitekt blev derfor hyret til at styre hele ombygningen.

»Vi vil gerne integrere os med lokalbefolkningen, og derfor foretrak vi at hyre franskmænd til projektet frem for udlændinge,« siger Marianne Heegaard, der tidligere har boet i Frankrig og i modsætning til sin mand og børn taler sproget flydende.

»At hyre lokale håndværkere, der arbejder sammen med en lokal arkitekt, mente vi var en fordel. Sandsynligheden for, at entreprenøren leverer et godt stykke arbejde er større, når der er mulighed for fremtidigt samarbejde med arkitekten. Og opstår der senere problemer, er det også nemmere at få dem løst, når håndværkerne befinder sig i nærheden.

For eksempel har vi lige konstateret, at komfuret ikke virker. Da vi ringede til den lokale elektriker, lovede han allerede at rykke ud samme eftermiddag,« siger Thomas Heegaard, der indtil videre kun har lært sig franske gloser til husbehov og derfor endnu mest nøjes med at kigge billeder i de lokale aviser.

Det danske par er i dag tilfreds med forløbet af hele ombygningsprojektet. Dog var der nogle udfordringer undervejs. For eksempel var der problemer med en vandledning og en elmåler, som lige fra starten forsinkede byggeriet.

De har også været ude for pludselig at blive ringet op i Danmark med beskeden, at taget var fuldt af termitter. Det tog de dog helt stille og roligt, for de havde jo en termit-rapport – og en forsikring.

Men nej. Det viste sig, at rapporten i mellemtiden var blevet forældet, den var over tre måneder gammel og dermed ikke gældende. Så det betød både ekstra omkostninger og forsinkelser, idet taget skulle udskiftes. Men også det tog danskerne relativt afslappet.

»Vi havde sagt til hinanden, inden vi købte huset, at det helt sikkert ville komme til at blive dobbelt så dyrt, som vi umiddelbart havde regnet med, og at der også ville opstå uforudsete ting undervejs. Men når det nu var vores drømmeprojekt, havde vi besluttet ikke at lade ærgrelser, som var til at forudse, ødelægge vores oplevelse,« forklarer Thomas og tilføjer:

»Mit råd til andre er derfor, at de skal være indstillet på, at budgettet bliver overskredet og lade være med at sætte en stram tidsramme. Vi har hørt om flere, der har bygget om i Frankrig og sagt, at de aldrig ville gøre det igen, men det vil vi godt. For os har det været et sjovt og spændende projekt.«

Marianne Heegaards baggrund som professionel indretter har naturligvis også været en fordel i byggeprocessen. Hun har sørget for at styre efter det overordnede mål om at indrette boligen med respekt for det gamle, men alligevel som en moderne familiebolig.

Enkelhed, funktionalitet og klassisk stil med et skandinavisk twist har været nøgleordene, og det afspejler sig tydeligt i hjemmet. Samtidig var det også vigtigt, at det skulle være et hjem, som nemt kunne åbnes og lukkes ned igen. Derfor fungerer de store flader med franske klinker og den enkle indretning godt. Marianne Heegaard mangler dog stadig nogle møbler, før huset efter hendes opfattelse er fuldendt, men det haster ikke.

Familien har nemlig travlt med at leve og nyde det franske liv og naturen i området. De går mange ture i bjergene, Marianne Heegaard nyder sine hyppige løbeture, om sommeren lejer familien ofte en kano eller kajak og tager på sjove udflugter ad de tre forskellige floder i området.

Indimellem kører de alle fire til stranden, som ligger 60 kilometer fra huset, eller de tager en lidt længere tur til enten Barcelona, Montpellier eller Beziers. Eller de besøger små hyggelige landsbyer og vingårde eller deltager i lokale festivaler.

Der er også gode muligheder for at spille boule og bordtennis lige i nærheden. Og så omgås de en del med deres naboer. Danskerne har kun rosende ord til overs for franskmændene, der har været meget positive over for de udenlandske tilflyttere. Naturligvis hjælper det også, at »Madame« er flydende på fransk, men parret har været meget bevidst om, hvordan de begår sig.

»Franskmændene er et enormt stolt folkefærd, så det gælder om at være lidt ydmyg og vise respekt og interesse for den lokale kultur og mad,« siger Marianne Heegaard, der satser på mere fransk hverdag i fremtiden, når arbejdet hjemme i Danmark en dag bliver lagt på hylden.

Lige siden hun og Thomas mødte hinanden, har de været fælles om deres kærlighed til Frankrig og det franske, og de har drømt om at få eget hus i landet. En drøm, de utvivlsomt deler med mange andre – det er bare langtfra alle, der som dem formår at realisere den.'.

PS 2.

Her holder Thomas foredrag, for noen danske 'blåruss' (på den tida han fortsatt var direktør i Disney):




PS 3.

Her kan man se Thomas og hans kone Marianne Dall Heegaard nede i Frankrike (man kan ihvertfall utelukke, at det er i Danmark, ettersom at man kan se fjell i bakgrunnen):



https://www.facebook.com/photo/?fbid=3590374445772&set=ecnf.1465687863

PS 4.

Jeg lurer på om dette kan være konens Dall-slekt (eller om hu er fra en annen slekt, med samme navn):



Jeg sendte en e-post til Stine Bosse (tidligere direktør i Tryg)

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Krangling med mors fetter Steffen Heegaard/Fwd: Påminnelse/Fwd: Klage/Fwd: Klage/Fwd: Dit besøg hos Tryg m.v.
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 23. desember 2023 kl. 00:43
Til: stine@bosse.biz
Kopi: Kvalitet <kvalitet@tryg.no>, Robert Neimanas <rob@tryghedsgruppen.dk>, Rie Odsbjerg Werner - Ekstern <row@tryghedsgruppen.dk>, Hege Susann Trandal <hege.susann.trandal.aarsheim@tryg.no>, post <post@finkn.no>, "post@sivilombudsmannen.no" <post@sivilombudsmannen.no>, LbF Leieboerforeningen <lbf@lbf.no>, Sfovpost <sfovpost@statsforvalteren.no>, Lisa Eian <eian@eianadvokat.no>, "inger.lise.blyverket" <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, Tr <tr@forbrukertilsynet.no>, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, camilla.lercke@tryg.dk, mail@retshjaelpen.dk, Robin MacKenzie-Robinson <RoMa@tilsynet.no>, Bjorge.Skjeldestad@tryg.no, kundeservice@if.no, post <post@finanstilsynet.no>, "Postmottak@fd.dep.no" <Postmottak@fd.dep.no>, Jonas Haugsvold <JoHa@tilsynet.no>, post@tilsynet.no, she <she@topdanmark.dk>, movia@moviatrafik.dk, hei@movia.no, post@ombudsmanden.dk, Overborgmesteren <Overborgmester@kk.dk>, kvalitet@tryg.dk, presse@rigspoliti.dk, Abuse <abuse@telia.com>, Postkasse <postkasse@datatilsynet.no>, Akademikerforbundet <post@akademikerforbundet.no>, Politikk Høyre <politikk@hoyre.no>, postmottak@sivilombudet.no, eftacourt@eftacourt.int, 2 - HE Solvit <solvit@erst.dk>, post <post@opo1.no>, Phso Enquiries <phso.enquiries@ombudsman.org.uk>, peho@bt.dk
Hei,

har du kranglet med min mors fetter Steffen Heegaard, i danske media, da du jobbet som direktør i Tryg?

(https://www.berlingske.dk/aktier/topdanmark-anklage-fra-bosse-er-uklaedelig).

Uansett, jeg har en erstatningssak mot Tryg (i Norge).

(Se mail-historie).

Og de svarer meg ikke engang.

Kan du be dem om å få ræva si i gir (som folk sier).

På forhånd takk for eventuelt svar.

Mvh.

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ---------
Fra: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: tor. 23. nov. 2023 kl. 08:08
Subject: Påminnelse/Fwd: Klage/Fwd: Klage/Fwd: Dit besøg hos Tryg m.v.
To: Kvalitet <kvalitet@tryg.no>
Cc: Robert Neimanas <rob@tryghedsgruppen.dk>, Rie Odsbjerg Werner - Ekstern <row@tryghedsgruppen.dk>, Hege Susann Trandal <hege.susann.trandal.aarsheim@tryg.no>, post <post@finkn.no>, post@sivilombudsmannen.no <post@sivilombudsmannen.no>, LbF Leieboerforeningen <lbf@lbf.no>, Sfovpost <sfovpost@statsforvalteren.no>, Lisa Eian <eian@eianadvokat.no>, inger.lise.blyverket <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, Tr <tr@forbrukertilsynet.no>, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, <camilla.lercke@tryg.dk>, <mail@retshjaelpen.dk>, Robin MacKenzie-Robinson <RoMa@tilsynet.no>, <Bjorge.Skjeldestad@tryg.no>, <kundeservice@if.no>, post <post@finanstilsynet.no>, Postmottak@fd.dep.no <Postmottak@fd.dep.no>, Jonas Haugsvold <JoHa@tilsynet.no>, <post@tilsynet.no>, she <she@topdanmark.dk>, <movia@moviatrafik.dk>, <hei@movia.no>, <post@ombudsmanden.dk>, Overborgmesteren <Overborgmester@kk.dk>, <kvalitet@tryg.dk>, <presse@rigspoliti.dk>, Abuse <abuse@telia.com>, Postkasse <postkasse@datatilsynet.no>, Akademikerforbundet <post@akademikerforbundet.no>, Politikk Høyre <politikk@hoyre.no>, <postmottak@sivilombudet.no>, <eftacourt@eftacourt.int>, 2 - HE Solvit <solvit@erst.dk>, post <post@opo1.no>, Phso Enquiries <phso.enquiries@ombudsman.org.uk>, <peho@bt.dk>


Hei,

jeg kan ikke se å ha mottatt noe svar på denne e-posten, så jeg sender en påminnelse om dette.

Skjerpings!

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ---------
Fra: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: ons. 11. okt. 2023 kl. 15:33
Subject: Klage/Fwd: Klage/Fwd: Dit besøg hos Tryg m.v.
To: Kvalitet <kvalitet@tryg.no>
Cc: Robert Neimanas <rob@tryghedsgruppen.dk>, Rie Odsbjerg Werner - Ekstern <row@tryghedsgruppen.dk>, Hege Susann Trandal <hege.susann.trandal.aarsheim@tryg.no>, post <post@finkn.no>, post@sivilombudsmannen.no <post@sivilombudsmannen.no>, LbF Leieboerforeningen <lbf@lbf.no>, Sfovpost <sfovpost@statsforvalteren.no>, Lisa Eian <eian@eianadvokat.no>, inger.lise.blyverket <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, Tr <tr@forbrukertilsynet.no>, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, <camilla.lercke@tryg.dk>, <mail@retshjaelpen.dk>, Robin MacKenzie-Robinson <RoMa@tilsynet.no>, <Bjorge.Skjeldestad@tryg.no>, <kundeservice@if.no>, post <post@finanstilsynet.no>, Postmottak@fd.dep.no <Postmottak@fd.dep.no>, Jonas Haugsvold <JoHa@tilsynet.no>, <post@tilsynet.no>, she <she@topdanmark.dk>, <movia@moviatrafik.dk>, <hei@movia.no>, <post@ombudsmanden.dk>, Overborgmesteren <Overborgmester@kk.dk>, <kvalitet@tryg.dk>, <presse@rigspoliti.dk>, Abuse <abuse@telia.com>, Postkasse <postkasse@datatilsynet.no>, Akademikerforbundet <post@akademikerforbundet.no>, Politikk Høyre <politikk@hoyre.no>, <postmottak@sivilombudet.no>, <eftacourt@eftacourt.int>, 2 - HE Solvit <solvit@erst.dk>, post <post@opo1.no>, Phso Enquiries <phso.enquiries@ombudsman.org.uk>, <peho@bt.dk>


Hei,

nå ringte jeg deres kundeservice (56 91 64 83) og fikk først snakke med en vestlending med 'brumme-stemme' (som ikke presenterte seg) og så ei Linda.

Og hu sa at dette var mail-adressen deres.

Jeg har nå prøvd å få prate med noen hos deres hoved-kontor både på Lysaker og i København.

Men til ingen nytte.

(Det at jeg dro til Lysaker var rett i forkant av pandemien.

Og det med København/Ballerup var i forrige måned).

Jeg har en omsorgssvikt-sak mot min far.

Og så søkte jeg Fri Rettshjelp (fra Fylkesmannen i Oslo og Akershus).

Og da fikk jeg noen timer fri rettshjelp (hvis saken var mot Svelvik kommune, var det vel).

Og da kontaktet jeg et 'random' advokat-kontor, og fikk en advokat som het Ida Valen Rukke.

Og hu slutta i jobben sin, uten å ta ferdig min sak.

Og da sa Tilsynsrådet for Advokatvirksomhet, at hu var forsikret hos Tryg.

Og derfor har jeg nå en erstatningssak mot dere i Tryg.

Og når jeg puncha inn mail-adressen deres nå, så lå den i mitt mail-program fra før.

Og det er nok fordi at jeg har sendt om dette til dere tidligere.

Ihvertfall så har denne saken vært innom mange enkelt-ansatte (som Hege Susann Trandal Aarsheim) hos Tryg, i årenes løp.

Så jeg må si at det er noe slags svindel/lureri, som Tryg driver med.

Siden at dere tilbakeholder min erstatning, ved å spille dumme (kan det virke som).

Dette må jeg klage på.

Skjerpings!

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ---------
Fra: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: man. 9. okt. 2023 kl. 17:03
Subject: Re: Klage/Fwd: Dit besøg hos Tryg m.v.
To: Robert Neimanas <rob@tryghedsgruppen.dk>
Cc: <row@tryghedsgruppen.dk>, Hege Susann Trandal <hege.susann.trandal.aarsheim@tryg.no>, post <post@finkn.no>, post@sivilombudsmannen.no <post@sivilombudsmannen.no>, LbF Leieboerforeningen <lbf@lbf.no>, Sfovpost <sfovpost@statsforvalteren.no>, Lisa Eian <eian@eianadvokat.no>, inger.lise.blyverket <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, Tr <tr@forbrukertilsynet.no>, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, <camilla.lercke@tryg.dk>, <mail@retshjaelpen.dk>, Robin MacKenzie-Robinson <RoMa@tilsynet.no>, <Bjorge.Skjeldestad@tryg.no>, <kundeservice@if.no>, post <post@finanstilsynet.no>, Postmottak@fd.dep.no <Postmottak@fd.dep.no>, Jonas Haugsvold <JoHa@tilsynet.no>, <post@tilsynet.no>, she <she@topdanmark.dk>, <movia@moviatrafik.dk>, <hei@movia.no>, <post@ombudsmanden.dk>, Overborgmesteren <Overborgmester@kk.dk>, <kvalitet@tryg.dk>, <presse@rigspoliti.dk>, Abuse <abuse@telia.com>, Postkasse <postkasse@datatilsynet.no>, Akademikerforbundet <post@akademikerforbundet.no>, Politikk Høyre <politikk@hoyre.no>, <postmottak@sivilombudet.no>, <eftacourt@eftacourt.int>, <solvit@erst.dk>, post <post@opo1.no>, Phso Enquiries <phso.enquiries@ombudsman.org.uk>, <peho@bt.dk>


Hei,

jeg har sendt dette til Tryghetsgruppen sin mail-adresse for generelle henvendelser.

Og til direkørten.

Også får jeg svar fra en kranglete presse-sjef hele tida.

Da må jeg klage litt.

Jeg ønsker en mening #2 ('a second opinion' som de sier i England).

Dette er visst ganske vanlig å be om, og betyr ikke at jeg er storforlangende (vil jeg si).

Det er også sånn, at dansk politi skylder meg en erstatning, for ulovlig arrestasjon, fra den norske kirke i København, på langfredag, i 2015.

(Det var også sånn, at dere kaller deres arbeidsformidling i Gyldenløves gade for 'the Internasjonal Jobcenter', og de nektet meg sosial-støtte (ved å nekte meg dansk personnummer, selv om jeg hadde norsk førerkort).

Så jeg måtte bo hos Kirkens Korshær (i Hillerøed gade) og leve som flaskesamler, i 3-4 måneder (når jeg var på flukt fra lobotomi-trusler i Norge).

Og det hjalp ikke hvem jeg klagde til.

Folk gjorde seg like dumme overalt).

Så dere dansker har visst blitt som skottene.

(At dere er gjerrige).

Dere lover erstatninger, men dere nekter å sende disse.

Så det må jeg klage på.

(Dansk politi tvang meg til å være på en iskald celle (etter å ha gått til den norske kirke på en dag med mye dugg osv., i gresset, ihvertfall så hadde jeg bløte sokker/klær, når de holdt meg på den nevnte cella, husker jeg).

Nå har jeg sagt at jeg ønsker at nevnte direktør rydder dette.

Og jeg har klagd på at dere sender meg rundt som en kasteball.

Og det selv om jeg er i slekt med baron Adeler (som bodde i drabantbyen/bydelen Virum, hvor dere hos Tryghedsgruppen visst holder hus).

Og jeg har lest her og der på nettet, at Tryg og Tryghedsgruppen har de samme røttene.

Så dette blir som noe russisk at dere nekter å rydde dette.

Og dere ville heller ikke forstå at dette egentlig var snakk om Tryg i Norge (med de har ikke en resepsjon, ihvertfall ikke på Lysaker, hvor jeg var og kikket, rett før pandemien).

Så her får dere skjerpe dere, og slutte med dette køddet deres.

Jeg vet at dere i Danmark pleier å drikke mye øl i lunsj-pausen (ihvertfall i gamle dager).

Men det får være grenser for tull.

Skjerpings!

Erik Ribsskog 

PS.

Jeg har forresten en slektning innen dansk presse.

BT-redaktør Pernille Holbøll er min syvmenning, eller noe lignende.

(Siden Carl Petter Holbøll (som var inspektør for Grønland) var min tipptipptippoldefar).

Skjerpings!


man. 9. okt. 2023 kl. 15:44 skrev Robert Neimanas <rob@tryghedsgruppen.dk>:
Kære Erik Ribsskog,

 

Tak for din mail til Rie Odsbjerg Werner. Vi har imidlertid ikke yderligere at tilføje i forhold til det svar, som jeg tidligere har givet dig.

 

Vi har således i TryghedsGruppen ikke nogen indflydelse på Trygs kundehåndtering og dermed ikke mulighed for at behandle din henvendelse i relation til dit besøg hos Tryg - eller i relation til andre kontaktpunkter/sager, du har eller har haft med Tryg.

 

Med venlig hilsen 

 

Robert Neimanas 
Pressechef

 

TryghedsGruppen // TrygFonden 

Hummeltoftevej 49, 2830 Virum 

 

Mobil: 93 94 02 05 


 

 

TryghedsGruppen smba 

 

Denne e-mail kan indeholde fortrolig information. Såfremt du ikke er rette modtager, bedes du venligst informere afsenderen herom samt slette e-mailen. 

TryghedsGruppens persondatapolitik er tilgængelig her 

 

 

 

 

 

 

Fra: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Sendt: 6. oktober 2023 07:35
Til: Rie Odsbjerg Werner <row@tryghedsgruppen.dk>
Cc: Robert Neimanas <rob@tryghedsgruppen.dk>; Hege Susann Trandal <hege.susann.trandal.aarsheim@tryg.no>; post <post@finkn.no>; post@sivilombudsmannen.no; LbF Leieboerforeningen <lbf@lbf.no>; Sfovpost <sfovpost@statsforvalteren.no>; Lisa Eian <eian@eianadvokat.no>; inger.lise.blyverket <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>; Tr <tr@forbrukertilsynet.no>; amnestyis <amnestyis@amnesty.org>; HRW UK <hrwuk@hrw.org>; camilla.lercke@tryg.dk; mail@retshjaelpen.dk; Robin MacKenzie-Robinson <RoMa@tilsynet.no>; Bjorge.Skjeldestad@tryg.no; kundeservice@if.no; post <post@finanstilsynet.no>; Postmottak@fd.dep.no; Jonas Haugsvold <JoHa@tilsynet.no>; post@tilsynet.no; she <she@topdanmark.dk>; movia@moviatrafik.dk; hei@movia.no; post@ombudsmanden.dk; Overborgmesteren <Overborgmester@kk.dk>; kvalitet@tryg.dk
Emne: Klage/Fwd: Dit besøg hos Tryg m.v.

 

Hei,

er det du som er direktør for Trygghedsgruppen?

Jeg blir sendt rundt som en kasteball.

Så det må jeg klage på.

Fylkesmannen i Oslo og Akershus vedtok at jeg skulle få noen timer fri rettshjelp-støtte, for en del år tilbake.

Og jeg kontaktet et 'random' advokat-kontor.


Og ei Ida Valen Rukke skulle ta min sak.

(Dette var en omsorgssvikt-sak mot min far.

Og det var vel sånn at Fylkesmannen kunne ville gi støtte hvis saken var mot Svelvik kommune (hvor jeg vokste opp).

Noe sånt).

Og så sluttet Rukke i jobben.

Og hennes sjef sa at de da eide min sak.

Og et statlig tilsyn (Tilsynsrådet for advokater) sa at Rukke var ansatt hos Tryg, så jeg hadde da et erstatnings-krav mot Tryg.

Og dette har jeg sendt om til dere mange ganger, i årenes løp.

Og jeg blir bare sendt rundt som en kasteball.

Nå sist (i forrige måned) så var jeg hos Tryg sitt hovedkvarter i Ballerup.

Men til ingen nytte.

Jeg fikk ikke engang prate med noen der, ansikt til ansikt.

Så jeg er nå lei av å bli sendt rundt som en kasteball.


Jeg må si at dette er svindel fra Tryg/Tryghedsgruppen (at dere sender meg rundt som en kasteball, istedet for å gi meg erstatning).

Så dette må jeg klage på.

Skjerpings!

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ---------
Fra: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: fre. 29. sep. 2023 kl. 15:02
Subject: Re: Dit besøg hos Tryg m.v.
To: Robert Neimanas <rob@tryghedsgruppen.dk>
Cc: Hege Susann Trandal <hege.susann.trandal.aarsheim@tryg.no>, post <post@finkn.no>, post@sivilombudsmannen.no <post@sivilombudsmannen.no>, LbF Leieboerforeningen <lbf@lbf.no>, Sfovpost <sfovpost@statsforvalteren.no>, Lisa Eian <eian@eianadvokat.no>, inger.lise.blyverket <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, Tr <tr@forbrukertilsynet.no>, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, <camilla.lercke@tryg.dk>, <mail@retshjaelpen.dk>, Robin MacKenzie-Robinson <RoMa@tilsynet.no>, <Bjorge.Skjeldestad@tryg.no>, <kundeservice@if.no>, post <post@finanstilsynet.no>, Postmottak@fd.dep.no <postmottak@fd.dep.no>, Jonas Haugsvold <JoHa@tilsynet.no>, <post@tilsynet.no>, she <she@topdanmark.dk>, <movia@moviatrafik.dk>, <hei@movia.no>, <post@ombudsmanden.dk>, Overborgmesteren <Overborgmester@kk.dk>, <kvalitet@tryg.dk>

 

Hei,

ja, det er bra hvis dere kan sende det videre til noen sentrale i Tryg, som hu Lotta Holm sa.

(Eller om hu het Lotte Holm Hansen (virker det som fra nettet).

Det var dumt at det satt en grå gubbe der, og styrte med papirer og ringte, like ved den telefonen som man skulle ringe fra.

Det skulle heller vært egne avlukker osv., så hadde jeg sikkert fått navnet på hu Lotte/Lotta riktig, med en gang.

Og det er vel degeneret, med de telefonene.

Hos Barclays i Liverpool (for eksempel) så har de en resepsjon nede.

Og så får man sette seg i noen sofa-grupper oppe i andre etasje (jeg lurer på om dere sier 'første sal')).

Og så får man snakke med en ansatt, når man har ventet i noen minutter.

For det var noen som stjal mitt Barclays-sjekkhefte (og alt annet som jeg eide) fra min Axbo-hybel på Slependen, i februar 2015, da noen norske/bondske idioter hadde tvangsinnlagt meg, siden at de syntes at jeg var gal, siden at jeg hadde bodd i England.

Eller om det var for å rane mine ting (da jeg flyttet til England i 2004, så la jeg mine ting (som jeg ikke skulle ha i min University of Sunderland-bolig i en lagerbod hos City Self-Storage, og da jeg flytta tilbake til Norge i 2014, så spilte CIty Self-Storage dumme, og sa at de ikke fant meg på sitt computer-system, og etter det så har ikke deres (tidligere) eier Selvaag engang svart, på mine mange mailer osv., så de tingene er visst forsvunnet på mystisk vis, og det var blant annet et sølvølkrus fra 1700-tallet, som hadde stått på Højris slott, som min mormors Gjedde-forfedre hadde eid).

For da slipper jeg å besøke dere i Virrum og.

Jeg nevnte min mors fetter Steffen i den forrige mailen.

Og hans far (Erik) Anker Heegaard var advokat.

Og da jeg bodde i England, så dreiv jeg med slektsforskning.

Og han ordnet med boet etter sin tante (som også var min mormors tante, og som min mor pleide å nevne på 70-tallet) Meme (Magna 'Meme' Adeler f. (Gjedde) Nyholm).

Og de bodde visst i Virum.

I Skodsborgvej 32.

(Et steinkast unna dere i Hummeltoftvei).

Meme (min mors grandtante) var gift med Holger baron Adeler (som visst var den siste etterkommer etter Cort Adeler (en kjent sjøhelt) i Norden).

Men det huset solgte visst Anker (på 70/80-tallet).

Og så fikk min mormor en del penger, som min mor fikk, og det ble visst satt inn i et Labo-hus på Tagvedt, i Norge (ifølge min mormors testamente).

Så bra hvis dere kan sende dette til riktig land (Norge) hvor forresten Cort Adeler (min fjerne slektning) egentlig var fra (når sant skal sies).

Skjerpings!

Erik Ribsskog

PS.

Siden at jeg sendte mailen i går.

Så har jeg også funnet ut at Steffen sin mor Unse er død.

(Jeg fant hennes dødsannonse på nettet).

Så hun rakk ikke å bli 100 år.

Så å le av at Steffen fikk sparken (som deres ansatte Lotte/Lotta gjorde).

Det blir litt for mye av det gode (selv om Steffen jobbet for deres konkurrent TopDanmark).


Må man vel si.

Skjerpings!

 

fre. 29. sep. 2023 kl. 14:28 skrev Robert Neimanas <rob@tryghedsgruppen.dk>:

Kære Erik Ribsskog,

 

Tak for din henvendelse om forskellige oplevelser som kunde hos Tryg.

 

Det er korrekt, at TryghedsGruppen er den største aktionær i Tryg. Vi har imidlertid i TryghedsGruppen ikke noget med Trygs kundehåndtering at gøre, og vi har dermed ikke mulighed for at behandle din henvendelse i relation til besøget hos Tryg eller andre kontaktpunkter/sager, du har eller har haft med Tryg.

 

Det er derfor fortsat Tryg, du skal have fat i, hvis du ønsker at klage. Du kan fx henvende dig her, hvis det drejer sig om Tryg i Danmark: 1) Kundeservice - vi er klar til at hjælpe | Tryg.dk, 2) Klagemuligheder | Tryg.dk eller her: kvalitet@tryg.dk.

 

 

Med venlig hilsen 

 

Robert Neimanas 
Pressechef

 

TryghedsGruppen // TrygFonden 

Hummeltoftevej 49, 2830 Virum 

 

Mobil: 93 94 02 05 

 

 

TryghedsGruppen smba 

 

Denne e-mail kan indeholde fortrolig information. Såfremt du ikke er rette modtager, bedes du venligst informere afsenderen herom samt slette e-mailen. 

TryghedsGruppens persondatapolitik er tilgængelig her 

 

 

 

 

Fra: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Sendt: 28. september 2023 21:25
Til: TryghedsGruppen Info <info@tryghedsgruppen.dk>
Cc: Hege Susann Trandal <hege.susann.trandal.aarsheim@tryg.no>; post <post@finkn.no>; post@sivilombudsmannen.no; LbF Leieboerforeningen <lbf@lbf.no>; Sfovpost <sfovpost@statsforvalteren.no>; Lisa Eian <eian@eianadvokat.no>; inger.lise.blyverket <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>; Tr <tr@forbrukertilsynet.no>; amnestyis <amnestyis@amnesty.org>; HRW UK <hrwuk@hrw.org>; camilla.lercke@tryg.dk; mail@retshjaelpen.dk; Robin MacKenzie-Robinson <RoMa@tilsynet.no>; Bjorge.Skjeldestad@tryg.no; kundeservice@if.no; post <post@finanstilsynet.no>; postmottak@fd.dep.no; Jonas Haugsvold <JoHa@tilsynet.no>; post@tilsynet.no; she <she@topdanmark.dk>; movia@moviatrafik.dk; hei@movia.no; post@ombudsmanden.dk; Overborgmesteren <Overborgmester@kk.dk>
Emne: Klage/Fwd: Oppdatering/Fwd: Vedrørende din henvendelse om innboforsikring

 

Hei,

 

i går så var jeg med danskebåten til København.

Og ettersom at jeg ikke får svar på mine mailer til Tryg (som dere visst eier) så dro jeg innom Tryg sitt hovedkontor i Ballerup.

Og så var det sånn, at jeg først havnet inne i Nets sin resepsjon (som var umerket).

For Tryg sin resepsjon, var litt gjemt (lengst inn, forbi Nets sin uskiltede resepsjon).

Så det må jeg klage på, at det var umulig å skjønne hvor man skulle gå der.

Og så stod det en slags pensjonist-dame i Tryg sin resepsjon.

Og da jeg ba om å få snakke med noen, så sa hu at de hadde et bakrom der, for kunder, hvor man kunne ringe.

Og så tenkte jeg, at jeg var i jo i utlandet, så jeg fikk følge skikken der


Men jeg synes at det var litt svett, at det stod en 'gubbe' der, og ringte, fra telefon #1.

Og så stod telefon #2, en meter unna (ved det samme skrivebord).

Det må da være bedre, å ha det litt mindre klamt der.

Hvis to snakker/ringer samtidig, så hører man vel ikke hva man sier.

Så det ble som noe tull, synes jeg.

Det må være bedre, å heller få slippe opp, til en slags lobby, hvor man kan sitte ned (jeg ville ikke sette meg ned ved siden av den gamle/svette gubben) og hvile føttene litt, etter å ha gått langt, fra togstasjonen.

Og så heller snakke med noen, ansikt til ansikt.

Jeg fikk snakke med en litt frekk dame, som het Lotta Holm (sa hun).

Hun sa at ingen ved navn Camilla Lercke jobbet der.

Og det høres rart ut.

At jeg skulle ha diktet opp det navnet?

Det blir som noe frekt, å insinuere, må jeg si.

Og hun Lotta lo også, da jeg fortalte at min mors fetter Steffen Heegaard, hadde fått sparken (eller sluttet) som direktør, hos dere konkurrent TopDanmark (som var naboen til Nets igjen vel, i Ballerup kommune).

Og hun sa også, at jeg ikke hadde noe i Ballerup å gjøre.

(Jeg hadde jo planer om å kjøpe med noe konfekt til min grandtante Unse (som snart fyller 100 år) og legge igjen i TopDanmark sin resepsjon, sånn at Steffen kunne ta med gaven til Unse.

Men så så jeg, etter at jeg hadde bestilt Crown Seaways-billett, at Steffen hadde sluttet (eller om han egentlig fikk sparken)).

 

Det var frekt å insinuere at jeg ikke hadde noe å gjøre der.

Problemet er at Tryg ikke svarer på mine mailer.

Og jeg har vært på deres hovedkontor i Oslo (på Lysaker) og der fant jeg rett og slett ingen resepsjon.

Det var bare en personal-inngang der (såvidt jeg kunne se).


Så da tenkte jeg at jeg prøver København (siden at jeg er kvart dansk osv., og København er enklere å dra til enn Bergen (hvor jeg aldri har vært) hvor dere visst også har kontor).

Og så nevner jeg hu norske som jeg sendte til (Hege Susann Trandal Aarsheim).

Men da sa hu Lotta, at jeg måtte sende til noen mer sentralt.

Men jeg har nå sett på deres nettsted, og det står ingen mail-adresse der, for generelle henvendelser.

(Og jeg har jobbet som Company Researcher (blant annet) for Packaging Europe, i England.

Så jeg er vant til å se etter sånt (på nett-steder)).

Det saken gjelder, det står jo i mail-historien.

Jeg fikk fri-rettshjelp-støtte (til en omsorgssvikt-sak mot min far egentlig, men de endret det (må jeg si) til Svelvik kommune) av Fylkesmannen i Oslo og Akershus (de heter nå Statsfovalteren) og så kontaktet jeg et advokat-kontor.

Og så skulle advokat Ida Valen Rukke sørge for at jeg fikk den erstatningen.

Men så slutta hu i jobben, mens hu holdt på med min sak.

Og da sa Tilsynsrådet for advokater (en ved navn Robin MacKenzie-Robinson) at Rukke var forsikret hos Tryg, da hun sluttet med min sak, så min omsorgssvikt-sak ble da en sak mot Tryg (ettersom jeg har forstått det).

(Selv om det også stod noe om IF, så jeg har også kontaktet de.

Men jeg har lest den mailen på nytt, og tolker det nå som at det menes at Tryg er de ansvarlige, når det gjelder å erstattet Ida Valen Rukke sitt svik, da hun 'dreit i' min sak, og bytta arbeidsgiver).

Og da skjønner jeg, at Tryg helst ikke vil betale meg noen erstatning (siden at de/dere er glade i penger).

Og så tuller Tryg så mye de kan.

Så da klager jeg til dere (siden at dere er Tryg sine eiere).

Skjerpings!

Erik Ribsskog

PS.

Dere burde kanskje ikke holde til så langt ute på landet (i Ballerup).

For da jeg skulle tilbake igjen til Oslobåden (som dere sier).

Så klarte jeg å gå feil retning.

For det er så mange stier og sånn, rundt deres hovedkontor.

Og det bygget deres er så monumentalt, at det er vanskelig å få oversikten, fra bakkeplan.

 

Og så ble det til at jeg tok en buss, til tog-stasjonen.

Og da viste jeg billetten (CityPass-billett) til sjåføren.

Men så ble det kontroll igjen (som på toget til Malmparken/Ballerup).

Og da sa en ung danske (med mørkt hår) at den billetten ikke gjaldt.

For det var zone 48 på bussen.

(Noe sånt).

Så det er jo helt umulig å forstå de sonene.

Det ble som at det var noe tulleruskt (med alt det sone-surret) må jeg si.

Jeg kjøpte billett på Nordhavn stasjon.

Og der var det to arbeidere som støvsugde trappa, i danskebåt-rushet.

Og en pakistaner (som luktet vondt) gikk meg ned, selv om han skulle ringe (og ikke ha billett).

Og han danske (med rar frisyre) på 7-Eleven sa ikke værsågod.

(Jeg har tidligere kjøpt CityPas-billett der, når jeg skulle til Bilka på Ørested/Amager.

På det kjøpesenter (Fields) hvor det var skyting, fra en 'Breivik-aktig' kriminell, som drepte mange mennesker.

 

Og den billetten gjaldt over hele Amager (sa de hyggelige damene der).

Men han var så stille/mutt han som jobbet der i går.

Så jeg prøvde heller automaten (selv om det var propp der, på grunn av han som støvsugde, og det var også DFDS-rush (de burde kanskje hatt mer enn en billett-automat, som i London, hvor de har en hel rad med billett-automater)).

Og den billetten skulle gjelde helt til Køge (ettersom jeg så på et kart, som jeg printet ut hjemme, på mandagen/tirsdagen).

Så jeg skjønner ikke hvorfor jeg fikk bot.

Og det var foran hele Ballerup buss-terminal og (for jeg måtte gå av bussen, for å rekke Oslobåten, så kontrolløren gikk også av bussen, mens han undersøkte mitt norske førerkort).

Så det var veldig flaut, må jeg si.

Så det må jeg klage på, at det liksom er som i Oblast, når man skal med toget, i Danmark.

For sånn var det også i Skagen (husker jeg) da jeg dro med Stena Saga, til Fredrikshavn, for noen år siden.

Da stod det også zone ditt og datt, når jeg skulle kjøpe billett, fra Skagen til Frederikshavn.

Så det er mye lettere, å gjøre det som i gamle dager, at man heller fokuser på stasjonsnavnene.

Jeg punchet inn 'Ballerup' på den travle billett-automaten først.

Men da skulle man velge klokkeslett.

Og toget var fem minutter forsinket (de gikk hvert tiende minutt) så måtte man vel sjekke lokomotiv-nummeret, for å vite om man dro med riktig tog.

Og jeg var skillsmisse-barn.

Så jeg pleide å ta toget, fra Drammen (hvor min far bodde) til Larvik (hvor min mor bodde) på 70/80-tallet.

Og jeg kunne da gå av i Tønsberg, og kikke der (og se etter hjemmedata-butikker) i et par timer, på den samme billetten, hvis jeg ønsket det (husker jeg).

Så da stod det ikke klokkeslett, på billetten.

Så det er en uskikk, vil jeg si.

Og om dere kan forklare de sonene bedre, for turister.

For jeg fikk en bot, på tusen kroner.

Og jeg ble også skjemt ut, foran alle da endre på bussen, og alle de utenfor kjøpesenteret i Ballerup.

Så det må jeg klage på.

Dere får heller flytte til Amager (eller noe) hvor det enkelere med CityPass, osv.

Kontaktsenteret kan kanskje være i Ballerup.

Og så kan kunde-resepsjonen være ute på Amager (hvor CityPass er gyldig).

Bare et forslag.

Hvis vi norske må dra helt til København/Danmark, for å finne Tryg sin resepsjon.

Så burde det være mulig å skjønne zone/metro/buss-greiene (uten å få bot) mener jeg.

Skjerpings!

---------- Forwarded message ---------
Fra: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: tor. 1. des. 2022 kl. 05:23
Subject: Oppdatering/Fwd: Vedrørende din henvendelse om innboforsikring
To: Hege Susann Trandal <hege.susann.trandal.aarsheim@tryg.no>
Cc: post <post@finkn.no>, post@sivilombudsmannen.no <post@sivilombudsmannen.no>, LbF Leieboerforeningen <lbf@lbf.no>, <sfovpost@statsforvalteren.no>, <eian@eianadvokat.no>, inger.lise.blyverket <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, <tr@forbrukertilsynet.no>, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, <camilla.lercke@tryg.dk>, <mail@retshjaelpen.dk>

 

Hei,

nå har jeg vært hos advokatvakt i Sandvika, for å ta mange av de mange sakene, som jeg tok opp med advokat Ida Valen Rukke, for cirka ti år siden.

Og hu slutta i jobben.

(Jeg fikk 5-6 timer fri rettshjelp fra Fylkesmannen i Oslo og Akershus.

Og så skulle hu Ida Valen Rukke hjelpe meg med en gammel omsorgssvikt-sak, osv.).

Og hennes arbeidsgiver mente at de da eide min sak mot Svelvik kommune (jeg ville egentlig ha sak mot min umodne/uansvarlige far, men myndighetene vrei litt på det).

Og så sa en etat hos Staten, at da skulle Rukke sitt forsikringsselskap betale erstatning til meg.

Men det har ikke skjedd.

Og det er litt uklart, for meg, om det var If eller Tryg som da skulle betale.

Men jeg mener det var sånn, at hu var forsikret hos Tryg, da hu sluttet i den nevnte jobben.

Så jeg klager igjen på dette.

(Jeg prøvde å dra innom dere på Skøyen, før coronaen.

Men dere hadde visst ikke noe resepsjon der.

Såvidt jeg kunne se, ihvertfall).

Skjerpings!

Erik Ribsskog

---------- Forwarded message ---------
Fra: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: tir. 30. okt. 2018 kl. 13:06
Subject: Re: Vedrørende din henvendelse om innboforsikring
To: Hege Susann Trandal <hege.susann.trandal.aarsheim@tryg.no>
Cc: post <post@finkn.no>, fmoapostmottak <fmoapostmottak@fylkesmannen.no>, > postmottak <postmottak@fmoa.no>, <post@sivilombudsmannen.no>, <lbf@lbf.no>



Hei,

på 80-tallet, så var det et uttrykk som ble brukt, som het: 'Har du
røyka sokka dine'?

For jeg har da ikke nevnt noen skade-sak jeg.

Her fabler dere, vil jeg si.

Dessuten, så er det mulig, at Nav er kjent med, noen slags rar
ordning, som ikke innbefatter faktura.

Men jeg er ikke kjent med dette.

Så om dere kan forklare litt om denne rare ordningen deres.

Mvh.

Erik Ribsskog


30.10.2018 skrev Hege Susann Trandal <hege.susann.trandal.aarsheim@tryg.no>:
> Hei,
>
> Vi har ikke mulighet til å produsere en faktura på denne avtalen. Denne
> ordningen skal NAV være kjent med så å sende betalingsinformasjon skal være
> tilstrekkelig.
> Jeg er en kollega som har tatt over saken og vedrørende erstatningssak , så
> har jeg ikke innsyn i skadesaker. Her må du ta kontakt med vår
> skadeavdeling.
>
> Ha en riktig fin dag!
>
>
> Vennlig hilsen
>
> Hege Trandal Aarsheim
> Kunderådgiver Salg og Service Vest Chat&Mail
>
>
>
>
> Tryg | Kontaktsenter NO, 2a6 | Postboks 7070 | Folke Bernadottesvei 50 |
> 5020 BERGEN
> Telefon: (+47) 924 88 197 | Fax: (+47) *
> E-post: hege.susann.trandal.aarsheim@tryg.no | Sentralbord: 915 04040 |
> Besøk oss på www.tryg.no
>
> Tryg Forsikring | Postboks 7070 | Folke Bernadottesvei 50 | NO-5020 Bergen |
> Foretaksregisteret | NO 989 563 521 MVA
> Filial av Tryg Forsikring A/S | Erhvervsstyrelsen | CVR-nr. 24260666 |
> Klausdalsbrovej 601 | DK-2750 Ballerup | Danmark
>
>
>
>
> -----Opprinnelig melding-----
> Fra: Erik Ribsskog [mailto:eribsskog@gmail.com]
> Sendt: 24. oktober 2018 15:08
> Til: Hege Susann Trandal <hege.susann.trandal.aarsheim@tryg.no>
> Kopi: post <post@finkn.no>; fmoapostmottak <fmoapostmottak@fylkesmannen.no>;
> postmottak <postmottak@fmoa.no>; post@sivilombudsmannen.no; LbF
> Leieboerforeningen <lbf@lbf.no>
> Emne: Re: Vedrørende din henvendelse om innboforsikring
>
> Hei,
>
> jeg vet ikke om Nav kan ha rota bort brevet, (jeg leverte det i en
> 'krok-postkasse', som jeg har blitt instruert i, å bruke, av en Steinar i
> resepsjonen, (istedet for å gå i resepsjonen)).
>
> Ellers så kan det være, at Nav ikke likte, at de fikk KID-nummer osv, i en
> e-post.
>
> De ønsker kanskje en original faktura.
>
> Ville det vært et problem for dere, å sende en faktura, sånn at Nav blir
> fornøyd?
>
> Har hun forrige slutta, forresten.
>
> Eller er du sjefen?
>
> Erik Ribsskog
>
> PS.
>
> Fant dere ut om erstatningssaken, (at hun advokat Ida Valen Rukke, som var
> forsikret hos dere vel, svek meg, (hu bytta jobb, og 'skeit' i min sak), og
> at jeg derfor ha rett til erstatning, ettersom jeg har forstått det).
>
> PS 2.
>
> Jeg bodde i England, fra 2004 til 2014.
>
> Og en gang jeg var innom Barclays Whitechappel i Liverpool, i 2006 var det
> vel, så stod det en ekstra-kar, i skranken, og han prakka på meg
> innboforsikring og pluss-konto.
>
> Men Nordea var helt forskjellig, fra Barclays, for de prøvde ikke å selge
> meg forsikring i det hele tatt, snarere tvert imot.
>
> Og Barclays ville heller ikke erstatte, at jeg mista en del eiendeler i
> forbindelse med en urettmessig utkastelse, ettersom at innboforsikringen da
> hadde utløpt.
>
> Så jeg er litt lei av sleipe banker og forsikringsselskap.
>
> For å si det sånn.
>
>
> 24.10.2018 skrev Hege Susann Trandal
> <hege.susann.trandal.aarsheim@tryg.no>:
>> Hei,
>>
>> Viser til mottatt henvendelse vedrørende din innboforsikring.
>> Vi har ikke mottatt noen innbetalinger eller informasjonsskriv fra NAV.
>> Innboforsikringen vil ikke bli aktiv før vi har mottatt betaling på
>> dette.
>>
>> Ha en fin dag!
>>
>> Vennlig hilsen
>>
>> Hege Trandal Aarsheim
>> Kunderådgiver Salg og Service Vest Chat&Mail
>>
>>
>> [cid:1__=4EBB09B9DFAF29128f9e8a93df938690@tryg.no]
>>
>> Tryg | Kontaktsenter NO, 2a6 | Postboks 7070 | Folke Bernadottesvei 50
>> |
>> 5020 BERGEN
>> Telefon: (+47| Fax: (+47) *
>> E-post:
>> hege.susann.trandal.aarsheim@tryg.no<mailto:hege.susann.trandal.aarshe
>> im@tryg.no>
>> | Sentralbord: 915 04040 | Besøk oss på www.tryg.no
>>
>> Tryg Forsikring | Postboks 7070 | Folke Bernadottesvei 50 | NO-5020
>> Bergen | Foretaksregisteret | NO 989 563 521 MVA Filial av Tryg
>> Forsikring A/S | Erhvervsstyrelsen | CVR-nr. 24260666 |
>> Klausdalsbrovej 601 | DK-2750 Ballerup | Danmark
>>
>>
>>
>

 


image001.png
5K

Min avdøde mors danske fetter Steffen Heegaard, er visst en slags fadder, for en blomsterbukett-virksomhet




PS.

Steffens tidligere arbeidsgiver (TopDanmark) har mer eller mindre blitt kjøpt opp av finske Sampo:




PS 2.

Her forklarer Steffen, at det ei Stine Bosse (fra Tryg) sier, bare er noe tull:



Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter