Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 26. mars 2014

Godteri-bildene mine er visst populære, på Pinterest. Det er ikke alle bildene, som jeg er like fornøyd med selv, men jeg har tenkt å ta et kurs i Photoshop, til sommeren, hvis alt går etter planen, (og så kanskje et kurs i fotografering, etterhvert også). Vi får se

pinterest

Det kan jo være at de politifolka, som er på døra mi, er falske også. Jeg burde fått penger for eiendom, tingene mine, HV-ID, HV-våpen osv., sendt til meg, fra Norge, (sånn at jeg kan forsvare meg). De siste politifolka, som stjal PC-en min, hadde visst bare forsvunnet, uten å komme tilbake, (etter å ha kjørt meg til politistasjonen), sa politiet i Wavertree

falske politi

http://www.dagbladet.no/2014/03/26/nyheter/innenriks/oslo/tyveri/kriminalitet/32506690/

Mer fra Facebook

penis oddis

Jeg sendte en ny e-post til the Parliamentary and Health Service Ombudsman


Enlarge this document in a new window
Publishing Software from YUDU

Jeg sendte en e-post til Vernepliktsverket


Enlarge this document in a new window
Publisher Software from YUDU

PS.

Her er vedleggene:

bullen 1

bullen 2

Mer fra Facebook

bullen 1

PS.

Her er mer om dette:

bullen 2

Nå må politiet har razzia hjemme hos hu her, og konfiskere rifla hennes, siden hu har våpen, på et bilde. Noe sånt. (Det var noe sånt, som det britiske politiet gjorde mot meg, da jeg kjøpte meg en øks, til å ha i selvforsvar, (mot en 'skummel' husvert), for noen år siden)

politiet konfiskere rifle

http://www.svelviksposten.no/nyheter/meld-deg-pa-jegerkurs-1.8354175

PS.

Det her er faktisk ei Bullen, som er en slekt fra Nord-England, (hvor jeg bor).

Er det Bullen som tuller, kan man kanskje lure på.

Hm.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:

bullen england

http://www.svelviksposten.no/nyheter/meld-deg-pa-jegerkurs-1.8354175

Mer fra Facebook

 • Samtale startet 14. desember 2007
 • Erik Ribsskog
  Erik Ribsskog
  Hallå.
  Hallå Erland.
  Long see.
  Jeg driver bare å søker gjennom Sande VGS osv, så så jeg noen kjente navn osv.
  Går det bra eller?
 • 21. desember 2007
 • Erland Borgen
  Erland Borgen

  Hei Erik, som du forstår er jeg ikke så fryktelig hyppig bruker av fjesboka.
  Det var lenge siden ja...
  Her er alt vel. Flyttet tilbake til Berger for 4 år siden og bor der med kone og en datter på 3år.
  Jeg jobber i et IT selskap som heter 3Com og har stort sett vært i IT bransjen de siste 16 årene.
  Du a?
  mvh Erland
 • 22. desember 2007
 • Erik Ribsskog
  Erik Ribsskog

  Hei Erland, jeg bor i Liverpool nå jeg. Jeg har jobbet som butikksjef i Rimi i Oslo blant annet. Har klart å få noe problemer med noe politi og mafia osv., har jeg overhørt, selv om jeg ikke har gjort noe galt, annet enn å jobbe i Rimi, hvis det er noe galt.
  Jeg tror politiet har brukt meg ved å ansette/overføre meg til butikker hvor det har vært problemer med organiserte krimnelle osv.
  Også har de ikke sagt fra til meg. Men de har brukt meg som et slags middel for å bekjempe kriminelle som har jobbet i butikken osv. da.
  Såvidt jeg kan skjønne det.
  Så fikk jeg etterhvert nok av Rimi, for det var en del problemer med sjefene oppover i hiearkiet der.
  Og da tenkte jeg på å begynne å studere data igjen, bachelor informatikk på HiO, og da tror jeg de sivile politet/etterettning eller hva det var (det kan ha vært etterettning siden min nærmeste overordnede de fleste årene, distr. sjef Skodvin, har samme navn som en i etterettning, som jeg har hørt om i nyhetene osv. da).
  Men så har de vel ikke likt at jeg sluttet i Rimi da, sånn at de ikke kunne bruke meg der mer.
  Selv om de ikke sa fra noe til meg om hva de dreiv med.
  Så har jeg enten fått noe albansk mafia/kommunist mafia etc. etter meg, ellers så var det bare noe politiet sa for å skremme meg bort, for å bruke meg som levende blink mot mafiaen, eller hva det er de har drivi med.
  Så havna jeg etterhvert i Arvato Microsoft Scandinavian Product Activation i Liverpool for et par-tre år siden da.
  Og der var det også kriminelle nettverk, som det virker som har drevet med trafficing av skandinaviske jenter til Spania og Liverpool da.
  Jeg lasta opp en kopi av en vitneerklæring fra et møte med Merseyside-politiet om dette, på sida mi her forresten.
  Og der var en pen og hyggelig svensk jente som jobba.
  Men jeg tror det er sånn at politiet ikke kan bruke meg som levende blink, hvis jeg har noen venner e.l. som man er knyttet til da.
  Så da tror jeg politiet ga hun svenske jenta til noe lokal mob eller noe, for at jeg ikke skulle få noen bånd til noen da, sånn at de ikke kunne bruke meg som levende blink lenger da.
  Så etterhvert så var det så mye galt i det firmaet, at jeg sendte e-poster til The Times, NRK, VG, og eierselskapet i Tyskland osv.
  Og det endte med at Managing Director permiterte meg, siden han ikke kunne garantere for min sikkerhet der mente'n.
  Så har jeg kontaktet ambassden i London flere ganger, norsk og britisk politi, og mange andre, men jeg vet ikke om noen har gjort noe med dette, og hjulpet de jentene som jobba/jobber i det firmaet da.
  Fordi politiet forteller meg ingenting.
  Og det virker som om familie/venner hjemme i Norge også er enten under kontroll av kriminelle, eller at politet forteller de hva de skal gjøre.
  Jeg tror f.eks. onkelen min Håkon på Bergeråsen, hvis han bor der enda, kan være innblandet i noe slag av kriminelle nettverk osv., men det skal jeg ikke si helt sikkert, men det kan kanskje virke sånn.
  Så det høres jo helt villt ut det her.
  Men jeg må jo nesten prøve å finne ut hva som foregår, fordi det er jo ikke lett å gå videre med livet osv., hvis man ikke vet hva som foregår.
  Så jeg prøver å få råd og informasjon fra myndihetene da, men det har jeg ikke klart.
  Så sorry at jeg skriver så kjedelige nyheter, det er ikke meninga å gjøre det, men det virker som om det er et eller annet som foregår i landet, som ikke myndighetene vil ut med ovenfor vanlige folk da, og at folks rettigheter osv. ikke står så høyt i kurs da, blant myndighetene osv., så da tenkte jeg at jeg fikk prøve å si hvordan jeg syns det virker som om det er i hvertfall, til folk jeg synes virker oppegående og på nettet osv. da.
  Men men.
  Jeg er jo selvfølgelig fortsatt rimelig sur siden du slo meg 21-0 i bordtennis en gang husker jeg, så jeg var ikke helt sikker på om jeg skulle ta kontakt eller ikke.
  Bare fleiper.
  Men du husker kanskje når du var med bort til huset til besteforeldra mine på Sand der en gang, angående Vitseposten osv., så satt jeg deg i oppgangen til kjellern der.
  Og da husker jeg bestemora mi lurte på hvem du var, og hu likte ikke at jeg plasserte deg der.
  Og det var jo rimelig uhøflig, det skjønner jeg jo nå, men jeg skjønte jo ikke helt hvorfor du plutselig skulle bli med å lage Vitseposten osv.
  Men men.
  Men jeg lurer på, angående ting jeg har tenkt på senere, om det kan ha vært noe som foregikk nedi kjellern der.
  Og over der du satt, så er det også oppgang til loftet, sånn taklem osv.
  Og i gangen utafor døra ned kjellern, så skulle man jo ikke ta av seg på beina, før man kom inn den neste 'inngangsdøra'.
  Jeg vet ikke om du husker det.
  Så da synes jeg det var litt snodig med det rommet som var rett fram, før man kom inn den andre 'inngangsdøra' der da.
  Hvorfor man ikke skulle ta av seg på beina, før man gikk inn andre inngansdøra, hva man skulle på det rommet rett fram osv.
  Så jeg lurer på om det kan ha vært noe snodig med det huset.
  Jeg mener det var en lærer eller noe på Berger skolen, eller en eldre fyr på Berger, som sa til meg, mens jeg var ved skolen der, at det pleide å komme røyk ut av pipa på huset på Sand hele året.
  Så det synes jeg var snodig.
  Men men, det er kanskje noen som skjønner seg på det.
  Så det får man håpe.
  Men det var skikkelig kult å høre fra deg, selv om jeg forsatt er litt irritert for at du slo meg 21-0 i bordtennis, men jeg var jo uhøflig når jeg satt deg i trappa ned til kjellern der i huset til besteforeldra mine på Sand der, til å klippe vitser til Vitseposten osv., så da får jeg vel nesten si at det er greit.
  Bare fleiper.
  Mange takk for svar i hvertfall, og igjen sorry for de ikke så artige oppdateringene.
 • 4. februar 2008
 • Erik Ribsskog
  Erik Ribsskog
  Ski osv.
  Hei Erland,
  jeg driver ikke så mye med ski osv.
  Jeg har mest drivi og spilt fotball osv., før jeg klarte å ødelegge kneet litt, så jeg tror ikke den gruppa er noe for meg.
  Det som har vært problemet, jeg har jo hatt mye problemer med familien opp igjenom åra.
  Blandt annet så lot dem meg jo bo aleine på Bergeråsen, fra jeg var ni år osv., i Hellinga og Leirfaret der.
  Men det var også noe annet som skjedde det siste året jeg bodde på Bergeråsen, i 89 var det vel.
  Så sa Christell og Pia, når vi var med Haldis og fattern og Jan, på bryllup i familien til Haldis vel, i Kristiansand rundt påske/våren 89 da, så sa dem at fattern hadde misbrukt Pia osv.
  Og her i 2000 var det vel så var jeg og Pia og Christell ute i Oslo på 17. mai, og da Christell at jeg også hadde misbrukt Pia, men det er bare tull, det var bare noe leke-greier, det var ikke noe alvorlig, uten at jeg skal gå i detalj om det. Men jeg synes det var søstra mi som dreiv å pressa meg med på det her synes jeg da. Vi bare leika, men søstra mi egentlig pressa meg til å la det gå lengre enn jeg egentlig ville, men det var bare lek som sagt og noe som skjedde en gang, og da ville ikke jeg drive med noe mer sånt tull mer, og jeg dreiv ikke med noe misbruk i hvertfall, det var bare lek som sagt. Men i år 2000, 20 år etterpå, så sier plutselig Christell at jeg har misbrukt Pia osv. Men det stemmer ikke med min hukommelse i hvertfall.
  Men det som jeg begynte å lure på, var om Christell jugde om at fattern hadde misbrukt Pia.
  Så husker jeg at Christell sa i 84 vel, ved huset dems i Havnehagen der, at Borgen hadde gått i garderoben dems, i sjette klasse, og at Annika hadde løpt foran'n og vifta med puppa osv.
  Men fattern bare lå på terassen og hørte på.
  Men jeg ble jo sjokka og tror jeg fortalte det til Ulf og sikkert noen fler, for jeg stolte jo på Christell da.
  Så lurte jeg på om Christell jugde om det at fattern hadde misbrukt Pia, siden hu jugde om at jeg hadde gjort det.
  Christell var på Hawaii, men jeg tenkte jeg kunne spørre Annika, om Christell jugde om det med garderoben dems osv.
  Men Annika sa at Christell ikke jugde, når hu sa at Borgen gikk inn i garderoben dems.
  Men jeg har ikke fått prata mer med Christell om det, jeg får vel gjøre det.
  Jeg tenkte jeg måtte nesten oppdatere deg, siden du er på facebook lista mi osv.
  Så det er vel litt døvt at dette blir tatt opp nå, men jeg tror søstra mi må ha kommet med beskyldninger osv. mot meg, så jeg prøver å forsvare meg mot det her da, og det er derfor jeg begynt å tatt opp det her.
  Så jeg bare sendte en oppdatering om det her.
  Tenkte nesten jeg måtte gjøre det, siden jeg får invitasjoner til å bli medlem av ski-grupper osv.
  Men beklager de dårlige nyhetene, det er ikke meninga å lage noe problemer, jeg skal prøve å få hørt med Christell hva hu sier og.
  Og søstra mi har jeg kutta ut kontakten med nå.
  Så beklager at dette ble detalert, men jeg synes nesten jeg måtte forklare.
  Erik
 • Erland Borgen
  Erland Borgen

  Hei Erik,
  Det er ikke spesielt kult at du deler såpass løse rykter om min far med meg. Dette er tydeligvis veldig lenge siden og det høres jo helt usannsynlig ut at faren din bare ville ligge på terrassen uten å bry seg hvis de hold på der inne. Er du ikke enig?
  Når det gjelder de andre sakene du skriver, så må jeg si at jeg aldri har noen rykter i den retning om deg og din søster. Tror ikke du skal bekymre deg for at folk går rundt og tror at du har forgrepet deg på henne.
  Bor du fortsatt i Liverpool og får du i så fall sett noe fotball? Var Liverpool favorittlaget ditt?
  mvh Erland
 • Erik Ribsskog
  Erik Ribsskog

  Nei, jeg sier bare det Annika og Christell sa.
  Jeg synes ikke det var noe kult selv.
  Grunnen til at jeg nevner det med søstra mi, var ikke at jeg var bekymret overfor hva folk trodde, men jeg skulle bare forklare sammenhengen.
  Synes det var mest realt å forklare det rett ut.
  Nei Liverpool var ikke favorittlaget mitt.
  Jeg har mitt å stri med.
  Skal jeg finne en link her:
  http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/01/re-inhumane-treatment-from-government.html
  Faren min lå på terrassen mens Christell fortalte meg at faren din hadde gått inn i garderoben til hu og Annika og klassen dems da.
  Men fattern sa ikke noe, jeg ble sjokka, og fortalte det til et par i klassen vel.
  Jeg tror det var Ulf og muligens en til.
  Så jeg tenkte det var mest realt å si fra.
  Grunnen til at jeg tar opp problemene med det at Christell sier jeg misbrukte søstra mi, det er fordi jeg mistenker at det kan være noe linket med problemene med organiserte kriminelle nettverk/at politet bruker meg som 'target guy' mot mafiaen osv.
  Men det Christell sa på 17. mai 2000, det er ikke riktig, jeg har ikke misbrukt noen i det hele tatt.
  Men jeg mistenker at dem kan ha fortalt andre løgner om meg.
  Og at det kan være grunn til at politiet ikke gidder å hjelpe meg, men bruker meg som 'target guy' mot mafiaen osv.
  Erik
 • 5. februar 2008
 • Erik Ribsskog
  Erik Ribsskog

  Hei Erland,
  jeg la det på bloggen jeg.
  Vi har vel ikke noe å skjule, jeg har i hvertfall ikke noe å skjule.
  Jeg forresten alle på Berger visste at jeg holdt med Everton, men samme det.
  Her kan du se hva Annika skreiv i hvertfall:
  http://johncons.blog.com/2638455/
  Det var forresten mer lignende ting jeg kom på.
  I 1980, må det vel ha vært, så leika jeg med Christell og Nina Monsen, i huset til Haldis og Christell og dem, mens fattern og Haldis var der.
  Og da jaga jeg vel Christell og Nina rundt i huset eller noe da.
  Og dem gjemte seg vel på dassen.
  Og jeg klarte å komme inn der etterhvert, vi bare leika, vi bare 8, 9, 10 år vel.
  Så slapp dem meg inn på dassen der da, så sier Christell, må det vel ha vært, at onkelen til Nina, det må vel ha vært han som bodde i huset oppafor S-svingen der, i Havnehagen.
  Mener jeg det var.
  Så sa Christell vel, at onkelen til Nina, hadde sagt at Nina skulle få hundre kroner, hvis hun gjorde noen tjenester for onkelen sin da.
  Jeg får vel si hva det var, suge onkelen sin, var det vel hun sa.
  Så da ble jo jeg sjokka, som vanlig, og sa fra til fattern og Haldis da.
  Men Haldis sa bare 'nei', og fattern sa ikkenoe.
  Og Christell og Nina sa ikke noe mer heller så.
  Så jeg bare dro hjem, mener jeg å huske, jeg snakka ikke noe mer med dem den dagen, mener jeg å huske, så jeg veit ikke hva som skjedde.
  Men jeg tenkte sånn at da skulle fattern ordne opp da, og få noe fornuft i onkelen til Nina Monsen da, men jeg veit ikke hva som skjedde jeg.
  I år 2000, var det vel, så sa Pia, mens vi kjørte opp til Geilo, til bryllupet til Jan Snoghøy, broren til Christell, og ei venninne av Christell fra Gulskogen, som heter Hege.
  Da sa Pia, at Nina hadde tatt sjælmord.
  Stemmer det eller?
  Jeg har ikke vært så mye ute på Bergeråsen de siste åra.
  Men jeg husker Nina flytta jo til Romsås vel, når hu var sånn 12 år kanskje.
  Da husker jeg hu og ei venninne kom tilbake til Bergeråsen i noen ferier osv., og da var dem kanskje 13-14 år eller noe, men dem virka skikkelig tøffe, må man vel si, så det er ikke umulig at dem hadde blitt misbrukt, eller hvordan dem hadde blitt så tøffe, og harry, frekke eller hva man skal si.
  Hu bodde vel på noe institusjon og, på Lillehammer eller noe vel.
  Det er mer greier om hu og, men det får jeg heller ta senere anledning.
  Jeg skriver det her mest for å ha på bloggen, så det er ikke meninga å skrive for mye detaljert.
  Pia sa forresten, nå i år, at onkelen min, Håkon, hadde vært sikta, for å misbruke ungene til Lene, kusina mi.
  Nei nå får det være nok.
  Men jeg prøver å finne ut mer om hva som har foregått, og om det har noe forbindelse med at politi absolutt vil drepe meg, eller hva det er dem vil.
  Så det er derfor jeg tar opp det her, men jeg lurte litt på hva som kan ha skjedd med hu Nina Monsen, og jeg synes vel det var litt rart hvis fattern ikke tok det opp.
  Jo, forresten, nå kom jeg på noe om Gry Stenberg og.
  Pia og Christell, var det vel, gjorde litt narr av hu, fordi hu ikke trodde at 'voldtekt' og 'voldtatt' var det samme, hu ville visst ikke innse at det var det samme, så man kan jo lure på om det var noe årsak til det.
  Og hun dere jenta med det rød håret, ei klasse over oss, nederst i Havnehagen, hu fikk onkelen min Håkon, til å ta av bh-en på bikinien,mens vi var på stranda i 80 eller 81 eller noe vel. Da var hu vel 12 år da.
  Og enten samme året, eller året etter, så gikk onkelen min Håkon, og Hege Stenberg, storesøstra til Gry i klassen, sammen ned Havnehagen, altså onkelen min med armen rundt hu da, til fest hos Haldis eller noe da, da var vel hu 12 eller 13 da.
  Og da bodde jo jeg aleine i Leirfaret, og da kom det noen unger, jeg tror det var Stefan og broren, som kom på døra mi, og prøvde å få meg til å gjøre noe vel.
  Dem virka litt sjokka.
  Men det var ikke så mye jeg kunne gjøre fant jeg ut, jeg bare flau, og tok kvelden.
  Så kom fattern opp, og sa at jeg måtte stå opp, og måtte ikke lage noe rabalder ut av det.
  Men jeg var jo flau, så alle ungene, eller Stefan og Daniell og dem, het dem vel, dem spredde at jeg bare tok kvelden da.
  Sånn at fattern og dem på festen fikk høre det, at jeg tok kvelden da.
  Så det var skikkelig sirkus på nedre.
  Det var kanskje mer sivilisert på øvre?
  Samme det, jeg skriver det her mest for å få det på bloggen.
  Jeg har ikke noe å skjule alikevel, og hvis det er noen i familien eller noe som sprer noe løgner eventuelt, så synes ikke jeg at jeg har gjort noe galt egentlig.
  Men det virker som om det er et eller annet som foregår.
  Og jeg klarer ikke å huske at noen sa noe negativt om deg, når jeg bodde på Berger der.
  Det eneste jeg synes var litt rart, var at du skulle plutselig være med bort på Sand der, og klippe vitser til Vitseposten osv., som jeg lagde.
  Men jeg rappa vel pornobladene til fattern, og putta de vitsene fra pornobladene i Vitseposten ja, det kan vel stemme ja.
  Men jeg fattern sa at 'de kan du lese', om pornoblad som lå framme, med naken dame osv.
  Så jeg hadde vel ikke noe sperrer for sånne XXX-vitsetegninger da.
  Som jeg tok med i Vitseposten vel.
  Og jeg tror nok jeg klarte å selge en av de Vitsepostene til moren din, når hu var lærerinna for klassen vår ja.
  Så det var kanksje derfor du dukka opp, og skulle se over det her med Vitseposten osv?
  Men samme det.
  Jeg husker du slo meg 21-0 i bordtennis i hvertfall, hjemme hos dere, det var ikke så kult.
  Men du skulle vel jekke meg ned for noe da?
  Samme det forresten, du får svare hvis du gidder.
  Spesielt det om Nina Monsen tok selvmord eller ikke, lurer jeg vel på om Pia har jugd om eller ikke da.
  Men vi får se, jeg får høre med fattern og Christell osv., jeg blir nødt til å ringe dem, og ta opp det her og.
  Så får vi se om det er mulig å finne ut hva som har foregått.
  Så beklager at jeg ødelegger med de her meldingene, men jeg mener at det er vel greit å prøve å finne ut hva som har foregått og?
  Selv om det kanskje er delte meninger om det.
  Men vi får se hva som skjer.
  Mvh.
  Erik
 • 12. juli 2011
 • Erik Ribsskog
  Erik Ribsskog

  Hallå Erland,
  er du sur fordi jeg skrev det som min fars stedatter Christell, sa om faren din, (at han hadde gått inn i garderoben dems på barneskolen?).
  Bare lurte på en ting, husker du at vi vant Vinn Cup, med Berger IL.
  (Bare prøver å få bekrefta det.
  For min mors fetter i Danmark, en direktør der, har på CV-en at han vant noen klubbmesterskap, i tennis, så da tenkte jeg at jeg kunne hatt med om Vinn Sande-cup på CV-en, eller hvis noen spør om jeg har drivi med sport, under jobbintervju, eller lignende).
  Husker du forresten at jeg bodde alene, og at min far bodde nede hos hu Haldis, i Havnehagen.
  Fikk du med deg det?
  (Jeg husker at Ole Skjellsbekk nevnte det en gang, når jeg satt på i bilen deres, fra en cup på Kongsberg vel, hvor vi fikk et sånt merke, som jeg mista i bilen dems, eller hva som skjedde).
  På forhånd takk for eventuelt svar!
  Mvh.
  Erik Ribsskog
 • 24. juli 2011
 • Erland Borgen
  Erland Borgen

  Hei Erik.
  Hei Erik. Jeg kan ikke være sint på en syk mann. Sørg for å få profesjonell hjelp. God bedring.
 • Erik Ribsskog
  Erik Ribsskog

  Hei,
  ja, jeg har vært i Red Light District i Amsterdam, så det er ikke noe problem.
  (Bare fleiper).
  Har du hatt samme Facebook-bilde siden 2007 Erland?
  Er du en som har beina på jorda mener du?
  God bedring!
  Mvh.
  Erik Ribsskog
  PS.
  Har du noen gamle klassebilder, eller noe, jeg kunne ha hatt på bloggen min.
  Faren min kasta alle tinga mine da han solgte leiligheten jeg bodde i, (hvor du var å så på skrekkfilm en gang vel).
 • 2. februar 2012
 • Erik Ribsskog
  Erik Ribsskog

  Hei Erland,
  nå søker regjeringa på mora di Sissel Borgen, (vår tidligere klasseforstander, på Berger skole), på Google:
  http://johncons-mirror.blogspot.com/2012/02/regjeringa-sker-pa-min.html
  Er det dere i Rotary Svelvik som tuller med meg eller?
  Erik Ribsskog
 • 3. februar 2012
 • Erland Borgen
  Erland Borgen

  Hei Erik,
  Nå er det vel flere i Norge som har nesten samme navn som min mor. Hun har dobbeltnavn og heter Sidsel.
  Vi i Svelvik Rotary? Er jeg medlem der?
  Dette går nok bra skal du se.
 • Erik Ribsskog
  Erik Ribsskog

  Hei,
  ja, jeg så det seinere at det var feil.
  Men regjeringen har søkt på Anne Uglum og Annika Horten, fra Berger, (og masse andre folk jeg kjenner), så jeg trodde det var mora di:
  http://johncons-mirror.blogspot.com/2011/12/regjeringen-sker-om-annika-horten-og.html
  Og det er mulig at du ikke er i Rotary, men jeg så på nettet at faren din er det, (og en Skjelsbekk):
  http://svelvik.rotary.no/
  Du og Ole Skjelsbekk var jo liksom klassesjefene på Berger skole og Svelvik ungdomsskole.
  Var dette noe med taoismen som er så populært i våre dager?
  Dere ville ha meg til å løpe sammen med dere, ned fra et rebusløp, oppe på et fjell, i Svelvik vel.
  Hvorfor var dere plutselig så hyggelige da, var det pga. noe skadings-forsøk?
  Dessuten, hvorfor var mora di klasseforstander og faren din rektor, på Berger skole.
  Er det lov tror du?
  (For å tulle litt).
  Mvh.
  Erik Ribsskog
 • 3. februar 2012
 • Erland Borgen
  Erland Borgen

  Pussig at du spør om det er lov. Jeg kan ikke skriv dette på FB men det var noe som skurret med de greiene der tror jeg kanskje eller kanskje ikke
 • Erik Ribsskog
  Erik Ribsskog

  Hvis det er noe som skurrer, så får du skylde på mora di, siden jeg har hatt hu som lærerinne i norsk.
  Jeg tror heller at det er noen som ikke har beina på jorda.
  Gratulerer igjen med 21-0 seinere i bordtennis, hjemme hos dere, på Bergeråsen, på begynnelsen av 80-tallet.
  Hvordan går det med de svære gule bylleaktige kvisene dine, som jentene på skolebussen sa at var ekle, mens vi gikk på ungdomsskolen?
  Har du mista håret men ikke faren din forresten?
  Med heilsing
  Erik Ribsskog
 • Erland Borgen
  Erland Borgen

  Takk som spør. Det går kjempegjennomsnittelig.
  Ja jeg har mista håret mitt men ikke faren min.
  Supert at du bryr deg:)
 • Erik Ribsskog
  Erik Ribsskog

  Jeg bare lurer på ting som at du plutselig skulle være med meg bort til bestemor Ågot på Sand og lage Vitseposten, en gang.
  Men men.
  Litt rart at regjeringa søker på Anne Uglum og Annika Horten på Google kanskje.
  Er nok antagelig noe som foregår da, hvis jeg skulle tippe.
  Hvem er jeg nå?
  'Alle er enige om at dette var første klasses underholdning', (med høy stemme).
  Vi må få faren til Erik Olsen/Ribsskog til å bygge en scene her i gymsalen, på Berger skole, sånn at vi kan se førsteklassingene enda bedre neste år.
  Med heilsing
  Erik Ribsskog
 • 4. mars
 • Erik Ribsskog
  Erik Ribsskog

  Hallå Erland,
  jeg har funnet den Grunerløkka-klassen, (virker det som), som vi var på Barnas Gård sammen med, (i sjette klasse), virker det som:
  https://www.facebook.com/groups/2351477501/
  I tilfelle noen synes at det er morsomt.
  Mvh.
  Erik Ribsskog
 • Erland Borgen
  Erland Borgen

  Hei Erik.
  Fine minner fra den turen ja:-)
  Alt bra med deg?
  Mvh Erland
 • Erik Ribsskog
  Erik Ribsskog

  Hei,
  takk for svar!
  Jeg kan ikke si at alt går bra.
  Jeg er arbeidsledig, og blir tulla med, (av myndighetene), her i England.
  Jeg har bedt Drammen Tingrett om å selge et sameie, som jeg eier en del av, på Homsbu.
  For jeg trenger penger, (siden jeg blir tulla med, osv).
  Og det ba jeg de om å gjøre, i 2011, var det vel.
  Og de har fortsatt ikke gjort det, (ei Høysæther der).
  Så det er jo til å få grått hår på hue av, for å si det sånn.
  Og jeg fikk heller ikker arven min, (må jeg si), da min mormor døde, i 2009, (enda mora mi døde, i 1999).
  Og ikke fikk jeg studielån, og masse sånt, (for jeg prøver liksom å få rettighetene mine da, men det blir jo bare som noe komisk, for det er så mye tull, blant myndigheter, osv).
  Men men.
  Takk for svar ihvertfall.
  Si gjerne fra hvis det ikke er den riktige Grunerløkka-klassen, (for jeg blir tulla med litt på nettet og).
  Jeg prøver å sende til alle folka, som jeg husker i klassen.
  Kanskje vi burde ha en klasse-gruppe, på Facebook, (for Berger skole-klassen og Svelvik ungdomsskole-klassen).
  Jeg har en del Facebook-grupper fra før, så jeg bare sender til folk, på melding, da.
  Mvh.
  Erik Ribsskog
 • Erland Borgen
  Erland Borgen

  Arveoppgjør er jo noe som er regulert av norske lover, så det høres jo helt urimelig ut at du ikke får det du har krav på.
 • Erik Ribsskog
  Erik Ribsskog

  Hei,
  det var fordi at jeg liksom skulle vente, til 'gamla' hadde gått i grava, før jeg begynte å 'slåss' liksom, så 'fillene føyk'.
  Og da hadde det gått mer enn tre måneder, mellom at mormora mi døde, og til at jeg kontakta Tingretten.
  Så hadde de sendt det, til tanta mi.
  (Enda jeg var foran på arvelista).
  Jeg hørte ikke noe, fra noen i Norge, om arv.
  Så etter 3-4 måneder, så sendte jeg om det, til Arvehjelpen.no.
  Og de rådet meg til å kontakte tingretten, (i Larvik).
  Men da var det et par-tre uker for sent, vel.
  Og da kunne jeg få offentlig skifte.
  Men da måtte jeg ha deponert 30.000.
  Og det hadde jeg ikke da.
  Så jeg kontaktet Tingretten i Drammen, om å selge min eiendom, på Hurum-landet, (del av sameie).
  Men det har de ikke gjort ennå, (enda jeg kontakta dem om det, i 2011).
  Så det er visst ikke sånn, at myndighetene bryr seg så mye om lovene, virker det som.
  For det er vel min rett, å selge sameie, sånn som jeg har skjønt det.
  Det var min søster Pia, som ordnet med boet etter min mor, (siden hu var arbeidsledig, på den tida, som mora mi døde, og jeg jobba som travel Rimi-butikksjef, og kom ikke mye fra).
  Så jeg hadde ikke noe erfaring, med å drive med arveoppgjør.
  Så jeg venta litt vel lenge, med å kontakte Tingretten i Larvik.
  Men jeg bor jo i England, så jeg burde kanskje fått lenger frist.
  Jeg fikk ikke brevet siden at min adresse hos folkeregisteret, er i Kvelde, og min onkel der sender ikke brev videre.
  Grunnen til at adressen min hos myndighetene, er i Kvelde, er fordi at jeg egentlig er flyktning, til England, etter et mordforsøk, i Kvelde, mot meg, i 2005, blant annet.
  Mvh.
  Erik Ribsskog
 • Erland Borgen
  Erland Borgen

  Har søstern din fått arven hun har krav på, eller er hun i samme situasjon som deg?
  Merkelig at den delen av familien som har fått alt, ikke gir dere det dere har rett til.
 • Erik Ribsskog
  Erik Ribsskog

  Hei,
  jeg vet ikke helt hva Pia har fått.
  Hu er litt sånn, at hu noen ganger er forknytt og vanskelig å kommunisere med.
  Og jeg vet heller ikke om jeg kan stole på henne.
  Hu hadde masse nazi-venner, i Drammen, på slutten av 80-tallet, blant annet.
  Så det er mulig at hu er med i noe Boot Boys/Rinnan-banden, (eller noe sånt).
  (Jeg fant ut at det fantes Rinnan, i min mors slekt, for noen dager siden).
  Pia tulla også, da hu skulle ordne med arven, etter min mor.
  Hu tok med onkel Martin, for å dele boet, etter mora vår.
  (Enda det er ungene som arver en person, og ikke søsken).
  Og da vi skulle kjøre til kremasjonen, til mora mi, i Moss, (for hu bodde i Drøbak, og døde på Moss sykehus, i 1999).
  Så hadde liksom Pia fått forklart veien, av onkel Martin.
  Men da jeg kjørte til Moss, så klarte ikke Pia å forklare veien likevel.
  Så det ble sånn, at jeg måtte be en taxi, å kjøre foran oss, til Moss krematorium.
  Så vi kom jo nesten for seint.
  Så jeg lurer på om Pia tuller fælt, (for å si det sånn).
  Mvh.
  Erik Ribsskog
 • tirsdag
 • Erik Ribsskog
  Erik Ribsskog

  Hei Erland,
  jeg har tenkt mer på det du skrev.
  Jeg vet det ikke sikkert, at søstera mi Pia har vært hore, i Amsterdam og Svelvik.
  (Selv om det kan virke sånn, (i ettertid), fra rundt slutten av 80-tallet, på pratinga til henne og Cecilie Hyde, i leiligheten 'min', i Leirfaret.
  De snakka ihvertfall om å jobbe i Amsterdam, husker jeg).
  Men Pia er uansett veldig falsk og simpel, vil jeg si.
  (Sånn som jeg forstår henne, ihvertfall).
  Så det er sånn at man nesten blir kvalm, av å måtte kontakte henne, (vil jeg si).
  Og hun har også sagt, på Facebook, at jeg bryter personopplysningsloven, fordi at jeg skriver blogg.
  (Det er forresten bare tull, mener jeg, å ramse opp den loven til meg, på Facebook.
  For den gjelder for systematiske registre osv.
  Sånn som jeg skjønte det nå.
  Og ikke for blogger og memoarer, osv).
  Søstera mi ville heller ikke akseptere min Facebook friend-request.
  Så søstera mi og meg, er ikke på talefot, må jeg si.
  Vi er ihvertfall ikke på vennskaplig fot, vil jeg si.
  Det er bare å be om å be om å bli lurt, å kontakte Pia, og så se det sleipe smilet hennes, etter at hu har lurt deg og løyet for deg.
  Noe sånt.
  Hu sa, like etter at hu flytta til Bergeråsen, at hu liker han Leif, på Nedre, forresten.
  Men hu flytta likevel til Oslo, og fant seg masse negre der.
  Forstå det den som kan.
  Jeg mener å ha lest på nettet, (hvis jeg husker det riktig), at mora di er fra Oslo.
  (Jeg søkte i noen avisarkiver, for noen år siden, på faren din rektor Borgen.
  Var det vel).
  Jeg har en fetter, som seinere har bodd i Follo, som heter Ove.
  Han har også vokst opp i Oslo, (på Kolbotn), før han flytta til Follo, med foreldrene og søsknene sine.
  Han var med på en fotballtrening, med Berger IL, en gang.
  Det var siste trening før ferien, og det var seks folk på trening, inkludert Ove, meg og Thomas Jebsen, (vi tre var på samme lag), husker jeg.
  Ove driv med grafitti osv., (ihvertfall på A4-ark), mens vi gikk på ungdomsskolen.
  Og det er vel kanskje typisk Oslo/Kolbotn.
  Bare noe jeg tenkte på.
  Mvh.
  Erik Ribsskog
 • Erik Ribsskog
  Erik Ribsskog

  Hei du postet også om arv etter besteforeldre.
  Det høres kanskje rart ut, at jeg skriver om arv, etter bestemor Ingeborg.
  Men som det står i linken din.
  Så er vil arven gå til hennes ektefelle, (min morfar Johannes).
  Men han døde på midten av 80-tallet, i Spania.
  Og da, (står det i skrivet ditt), vil arven gå til min mor, (og hennes søsken).
  Men hun døde i 1999, på Moss sykehus.
  Og da skal jeg dele min mors arv, (med mine søsken), står det, i skrivet ditt.
  Men min mors søsken fikk boet, fra Larvik Tingrett.
  (Selv om min mor var eldste barn.
  Og jeg var min mors eldste barn).
  Og min mors søsken har ikke sendt meg, min del, av min mors arv.
  Som jeg mener at det er åpenbart, at jeg har krav på.
  Ifølge vanlige arve-regler.
  (Og det står det jo også i det skrivet du linket til).
  Mvh.
  Erik Ribsskog
  PS.
  Her er noe av det som stod i linken din:
  'Dette er lettest å forklare med et eksempel:
  Arven fra for eksempel din farmor, vil i første omgang normalt gå til hennnes ektefelle (antagelig din farfar) som uskifte eller minimumsaarv. Dette gjør at arvefallet ikke får noen aktualitet for din far, langt mindre for deg.
  Hvis imidlertid også din farfar er død, slik at din farmor var lengst levende, så går arven til din far og de søsken han eventuelt måtte ha (dine onkler/tanter) med like stor part på hver grein (forutsatt at de alle er helsøsken).
  Siden arven først går til din far, vil ikke du komme inn i bildet i det hele tatt, med mindre din far også er gått bort. Først da vil du og dine eventuelle søsken tre inn i hans plass, slik at dere deler den arven han ellers ville ha fått.'.
 • I dag
 • Erland Borgen
  Erland Borgen

  Hei, Jeg kan ingen ting om dette Erik, men det høres jo helt urimelig ut at du blir forbigått i denne saken.
  Arveloven er vel ganske tydelig vil jeg tro.
 • I dag
 • Erik Ribsskog
  Erik Ribsskog

  Hei,
  ja, det er sant nok.
  Jeg ble kontaktet av en tre/fire-menning, i Melsomvik, (på Facebook), for et par år siden, (Sophie Ribsskog Johannson).
  Men hu ville ikke kontakte sorenskriveren i Larvik om det, for meg.
  (For jeg bor i England, og det virker som at folk i Norge da ikke har noe særlig respekt for meg, siden jeg over fjell og hav nærmest).
  Men det ville hu ikke.
  Så jeg sliter litt.
  Du får si fra hvis du, (eller noen andre), vil kjøpe min del av sameie, (Bergstø), i Holmsbu.
  I Støa, (hvor Idar Sandersen bor).
  Jeg blir tullet med av britisk arbeidsformidling, så jeg har nesten ingen penger til mat.
  Faren din kjøpte jo min fars Mercedes, på 80-tallet, så kanskje Borgen kan kjøpe den eiendommen også, tenkte jeg.
  Det står mer om eiendommen på mitt nettsted, (under PS. 38):
  http://johncons.angelfire.com/om.html
  Mvh.
  Erik Ribsskog
 • Erik Ribsskog
  Erik Ribsskog

  Hei,
  nå så jeg at du var i Svelvikposten i dag og, (angående et møte på Berger skole):
  http://www.svelviksposten.no/nyheter/foreldrene-onsker-forutsigbarhet-i-skolevalg-1.8354160
  Har de tatt bort scenen som min far, min onkel Håkon, min fetter Tommy og jeg bygde, på begynnelsen av 80-tallet?
  Husker du at faren min fikk scenen i ryggen, siden jeg fikk sjokk, (eller hva man skal kalle det), da du og Ole-Christian Skjelsbek dukka opp der, mens vi jobba, med scenen?
  Jeg har jobbet som Rimi-butikksjef, fra 1998 til 2002, så jeg er litt vant, med budsjetter.
  Svelvik kommune sitt driftsbudsjett er visst på budsjett, for siste/innenværende år.
  (Og det er med skole på Berger og Nesbygda).
  Det er nedbetaling av gjeld, for 'gammal moro', som er problemet, virker det som.
  Så Svelvik kommune kunne kanskje solgt eiendom, for å nedbetale gjelden.
  Og så kunne de ha beholdt skolene.
  De kunne også ha gjort om de fire barneskolene til barne og ungdomsskoler.
  Og så gjort om ungdomsskolen til videregående eller høyskole, har jeg tenkt.
  Men jeg veit ikke om folk på Berger har tenkt på det her før meg.
  Jeg har masse forretningsideer osv., som jeg driver med, her i England.
  Og mye jeg kunne brukt penger på.
  Men britiske 'kommunister' tuller med meg, så jeg får ofte ikke trygd, (mens jeg prøver å søke om jobber).
  Så nå har jeg bare litt over et pund, til mat, og strømmen er cirka som kontantkort, til mobil, så den går snart tom.
  Så jeg sliter skikkelig her.
  Og jeg bilr også arg siden 'alt og alle' tuller med meg, i Norge, når det gjelder arv og salg av eiendom, osv.
  Jeg instruerte tingretten i Drammen, til å oppløse det sameiet, i Holmsbu, i 2011, men de har fortsatt ikke gjort det.
  (Enda dette er min rett, mener jeg).
  Mvh.
  Erik Ribsskog

Bloggarkiv