Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 15. mai 2016

Nettavisen tror visst, at LO sine medlemmer, går rundt i butikkene, ('forkledd' som vanlige kunder), for å bølle. Noe sånt

kundene var lo medlemmer paint 2

http://www.nettavisen.no/na24/pr-radgiver---rema-1000-kunne-vunnet-kampen-om-sndagsapent/3423224568.html

PS.

Det har jo skjedd, et par ganger, (nemlig på Kiwi Sandvika kino og Coop Prix Oslo S.), at 'vanlige' kunder, har lagd bråk, (må jeg kalle det), når jeg har klaget, på et eller annet, (som at kassereren bare har slått inn, en 'tulle-vare', på handlelappen, tidligere), til butikk-folka.

Og så har det endt med, at jeg har blitt 'bannet', fra å handle, på Coop Prix Oslo S., osv.

Kan disse 'kundene', ha vært LO-folk, (tenker jeg nå).

Hm.

For jeg har aldri, blitt 'bannet', fra noen butikk før.

(Og jeg har til og med jobbet, som butikksjef/butikkleder selv.

I Rimi, i mange år).

Og jeg er 45 år gammel, (for å si det sånn).

Så om det har blitt sånn, at LO nå har, noen slags 'nazister', rundt omkring, (i butikkene), som begynner å bølle, med 'vanlige' kunder.

(Hva vet jeg).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

Jeg mener å huske, at bestemor Ågot, en gang sa, (på 80-tallet), at telefonnummeret deres, pleide å slutte, på 3838, (men at det så ble endra, til 5838). Noe sånt. Isåfall så har muligens denne annonsen, noe med faren min og dem, å gjøre. Hm

gammelt telefonnummer ågot øivind hm

http://johncons-mirror.blogspot.no/2016/05/fler-mobilbilder_14.html

PS.

Her er mer om dette:

mer om 3838

PS 2.

Enda mer om dette:

enda mer om 3838

PS 3.

Og enda mer om dette:

defekt bil 3838

PS 4.

Og enda enda mer om dette:

svelvik 3838 ford

Denne båten, kan ikke jeg huske. Dette må være noe, min far har bygget, innimellom mine besøk hos han, (på Sand/Berger), i månedene før jeg flyttet tilbake, til Berger, (fra Larvik), høsten 1979

månedene før flyttet tilbake

http://johncons-mirror.blogspot.no/2016/05/fler-mobilbilder_14.html

I går, så var jeg, på en av disse Brustad-buene, (nemlig Bunnpris Sofies gate, på Bislett), og de ansatte, (blant annet vel en russer, (eller noe sånt), i kassa), lukta så svett/stramt, at jeg liksom kjenner lukta, enda. Og i disse trange butikkene, så er det nesten umulig, å liksom slippe unna. Så disse søndagsåpne butikkene, er nesten som torturkamre, (må man vel si), å handle i. Noe sånt

helt j brustadbu

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/rema-1000/her-bryter-rema-loven-1-pinsedag/a/23685032/

Gjør som britiske myndigheter. Les johncons-blogg

les johncons blogg som britene

Mistelteinen ville ikke ha tilbake Balder, (heter det seg vel, i norrøn mytologi, (som jeg har skrevet om, på bloggen tidligere)). Og jeg husker, at klasseforstander Aakvåg, (fra Svelvik ungdomsskole), gjorde et poeng av, at det fantes misteltein, på øya Mølen, (nord for Horten og Holmestrand), som vi dro på klassetur til, en gang). Aakvåg sa, at mistelteinen, (på Mølen), var fredet, og han sa også, at vi ikke skulle gi måkene, (som hekket, på øya), noe mat, som inneholdt salt, (for det var ikke bra for dem da), var det vel. Men jeg ga likevel, en måke, (som bare lå der liksom), litt av en brødskive, med baconost-pålegg, (var det vel), mener jeg å huske

mistelteinen balder paint

http://www.dagbladet.no/2016/05/14/nyheter/innenriks/rodlisteart/miljokriminalitet/trer/44202866/

PS.

Det er også sånn, at i Drammen, så heter det Brakerøya, (der jeg jobbet deltid, skoleåret 1988/89, på CC Brakerøya).

Og Balder, er jo cirka samme ord, som 'Ra_balder_'.

Så jeg lurte på, om Balder, bare betydde bråk/rabalder.

(Eller om Drammens/Sandeelva, kan ha blitt kalt, for Balder).

Og at det var mistelteinen, på Mølen, som ikke ville, ha Sandeelva, (som vel forsvant med et brak, da Brakerøya, ble dannet), tilbake.

For da Drammenselva, fikk nytt løp, (gjennom den nåværende Drammensfjorden).

Så endret vann-nivået seg, i Breiangen, og Mølen dukket opp, fra havet, (sånn at mistelteinen kunne komme seg videre nordover), da.

(Noe sånt).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

mølen steg opp fra havet

http://johncons-mirror.blogspot.no/2014/05/her-er-det-stedet-jeg-tenker-pa-som.html

PS 3.

Der det Drammenselva-løpet, som forsvant lå, (da Brakerøya ble dannet med et brak), heter det nå: Odins vei.

Dette kan tyde på, at Odin er den vi kjenner, som Gud, fra historien om syndefloden/skapelsesberetningen.

(Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 4.

Her er mer om dette:

drammenselva løpet som forsvant odins vei

http://johncons-mirror.blogspot.no/2016/04/jeg-har-tidligere-blogget-om-at-mar-fra.html

PS 5.

Skapelsesberetningen, er nok da, Ask/Adam og Embla/Eva, (eller 'Tangen-dyra'), som hyller Odin/Eden/Gud/Noah, mens de er, på arken, liksom.

(Etter at de har 'nullstilt' seg, etter at de fikk komme ombord, på arken.

For da mener de, at herren skapte lyset.

Siden at de ikke ville sett lyset igjen, hvis de ikke hadde fått være med, på arken, (men istedet druknet, under syndefloden).

Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 6.

Og i skapelsesberetningen, så står det, at herren, (altså Gud/Noah/Odin/goterne/'kanari'), sier til Tangen-dyra/fugla/englebarna, at: 'La oss lage mennesker i vårt bilde, så de ligner oss!'.

(Noe sånt).

Så Odin/Noah/Gud, ble lei, av menneskene/tyskerne, (som han mente, at var, for lettsinnede/frisinnede).

Og så skapte han syndefloden, og utslettet de, (i byene Sodomma og Gomorra, (som antagelig var ved Holmsbu)), og så gikk han liksom videre, (på arken, som vel førte han, til Romerike), med pikterne/de lyseblonde/neanderthalene/fugla/Tangen-dyra/englebarna.

(Noe sånt).

Og så sier han, til disse pikterne/de lyseblonde/neanderthalene/fugla/Tangen-dyra/englebarna, at de, skal skape mennesker/tyskere, i sitt bilde.

At de altså, skal bli tyskere.

Så disse, (pikterne/de lyseblonde/neanderthalene/fugla/Tangen-dyra/englebarna), er bare neanderthaler, som later som, at de er mennesker, da.

(Noe sånt).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 7.

Hvis ikke det var sånn, at neanderthalene, (med Noah i spissen), overlevde syndefloden, (ved å bygge en ark).

Men at menneskene/tyskerne, ble utslettet, (siden at de ikke var så sterke, som neanderthalene, og derfor ikke orket, å bygge, så store båter).

(Noe sånt).

Og så sa Noah, til neanderthalene, at nå som menneskene, er borte, så skal vi late som, at vi er mennesker.

Og så lagde de, de ti bud, osv.

Og så oppførte de seg, som mennesker, (ved at de var 'snille' liksom), siden at de fulgte, de ti bud, da.

(Noe sånt).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Da jeg begynte, som Rimi-butikksjef, i 1998, så var kanskje ikke mobiltelefonene like avanserte, men jeg skrev ned noen notater, (nederst på en melkefaktura, var det vel), en gang, som distriktsjef Anne-Kathrine Skodvin, var innom butikken 'min', (Rimi 3164 Lambertseter), for å gi sine direktiver, da. Og da 'klikka' hu, (må jeg si), for det var ikke lov, å skrive ned notater, (noe som jeg var vant med, fra studietiden, osv.), mens jeg prata, med henne, (mens vi gikk rundt, i butikken), da. Så å dokumentere ting, det var ikke så lett, i Rimi da, (for å si det sånn)

rimi 98

http://www.dagbladet.no/2016/05/15/nyheter/jernia/arbeidsliv/innenriks/oppsigelse/44232951/

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter