Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 13. mai 2016

Ved å søke, (hos Nasjonalbiblioteket), på min mors foreldre, sitt 'Nevlunghavn-telefonnummer', så fant jeg ut, at de, på 70-tallet, visst prøvde å selge, det sølv-ølkruset, som jeg fikk av bestemor Ingeborg, i bursdaggave, sommeren 2004, (kan det virke som)

mors foreldre solgte nesten ølkrus

PS.

Bestemor Ingeborg, skrev mange brev til meg, om at hu ville ha tilbake, det sølvkruset, (som var, en gave, til min 34 års-dag), den første tida, som jeg bodde, i England.

Men man må vel da si, at bestemor Ingeborg, var litt tøysete.

For det første, så er en gave en gave, (som man vel sier).

Og for det andre, så var det sånn, (ifølge min far), at bestemor Ingeborg, også ville ha tilbake, en gave, (memoarene etter hennes grandonkel Didrik Galtrup Gjedde Nyholm, (med mere), som jeg fikk, (av bestemor Ingeborg), på den tida, som jeg fikk 'artium' vel), cirka femten år tidligere.

(Noe hun vel også fikk tilbake.

Ihvertfall så forsvant disse dokumentene, fra skuffene mine, 'borte' hos bestemor Ågot).

Og for det tredje, så skrev bestemor Ingeborg, (i brevene til meg), at dette kruset, alltid hadde stått framme, på hedersplassen.

Men det må vel da, heller ha vært snakk om, hedersplassen i hyllene, til bestemor Ingeborg og bestefar Johannes, sin antikk-geskjeft, (som het Ankerita Antik vel), kan det virke som.

(Noe sånt).

Så sånn var nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:

hedersplass krus

http://johncons.angelfire.com/om.html

Dette er min oldemor, (Helga Ribsskog f. Dørumsgaard), sin dødsannonse

oldemors dødsannonse

PS.

Det var faktisk min far, som nevnte for meg, at Helga Ribsskog, var død.

(Han sa: 'Oldemora di er dau', (eller noe sånt).

Noe sånt).

Men jeg kan ikke huske, å noen gang ha møtt, Helga Ribsskog.

(Og jeg var bare fire år gammel, da hu døde, i 1974).

Men min far fortalte meg, (en gang, mens han kjørte meg, fra Larvik til Svelvik, i forbindelse med, et helge/ferie-besøk, hos han), at hu var død da, (husker jeg).

(Men min mor, nevnte aldri dette, (at min vel lengstlevende oldemor/oldefar, var død), for meg, (sånn som jeg husker det).

Selv om, Helga Ribsskog, jo var, min mors bestemor, (og ikke min fars).

For å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

Da jeg ble født, (i 1970), så jobbet visst, min grandonkel Øyvin Ribsskog, fortsatt som lensmann, i Aurskog

da jeg ble født

Dette er nok bestefaren, (eller noe sånt), til hu Sophie Ribsskog Johannson, (datter av min firemenning, eller noe sånt), som kontaktet meg, på Facebook, da jeg bodde, i England, (hvor jeg bodde, fra 2004 til 2014)

ribsskog i melsomvik

Bestemor Ingeborg og bestefar Johannes, begynte visst, å selge antikviteter, i 1971. (Det er mulig, at den barnesenga, skulle være, til meg, som ble født, i juli 1970, (eller til min søster Pia, som ble født, i desember 1971))

solgte antikviteter

PS.

Min mors foreldre, solgte visst bare tingene, etter den danske forsvarssjefen Anders Gjedde Nyholm, (min mormors morfar), og de:

solgte bare arven etter anders gjedde nyholm og de

PS 2.

Min mors foreldre, ville visst ikke bo, i Klokkarstua lenger, i 1971, (og jeg husker, at de bodde, på et byggefelt, i Sætre, (også på Hurumlandet), før de flytta, til Nevlunghavn, i 1975):

ville ikke bo klokkarstua

PS 3.

Mer om antikvitetene, (til min mors foreldre):

mer om antikvitetene

Det telefonnummeret, (Svelvik 4837), som mora mi brukte, i en annonse, i DT/BB, i 1968, var faktisk, til bestemor Ingeborg og bestefar Johannes, i Klokkarstua, (på den andre sida, av Drammensfjorden, for Svelvik)

faktisk klokkarstua

PS.

Min mor jobbet, som kontordame, i 1969, (året før hu fødte meg), og ønsket visst å bo, i Drammen:

jobbet som kontordame

Mer fra YouTube


Her ser vi klubbhuset, til Berger IL. Her fikk vi servert betasuppe, (av damegruppa vel), da det svenske laget Floda BOIF besøkte oss, på første halvdel, av 80-tallet, en gang

klubbhuset til berger

PS.

Man kan også se, at Berger spiller, i hvite shortser.

Og det var min mor, som skoleåret 1979/80, (det samme skoleåret, som jeg flytta, fra henne, til min far på Bergeråsen), ville at jeg skulle begynne, å spille fotball, (for Berger).

(For hu likte ikke, at jeg bare satt, i stua til min farmor Ågot og farfar Øivind, (etter skolen), og venta, på eventuelle jobb-oppdrag, (fra min far, som jobba på verkstedet, (Strømm Trevare), til bestefar Øivind, i nabo-bygget)).

Men noen år seinere, så dro mora mi, søstera mi og meg, (på en av våre dansketurer), med Petter Wessel, til Frederikshavn.

Og da kjøpte jeg meg, (for mine egne penger), en hvit shorts, (i en klesbutikk), husker jeg.

(For det var ikke noen klesbutikker, på Berger.

Og jeg trengte, en ny shorts, (som var hvit), da.

Siden at jeg vel tenkte, (noe sånt som), at det nok så litt dumt ut, å spille, med en blå/svart shorts, (noe jeg gjorde, en stund, (for Berger), mener jeg å huske)).

Og da 'klikka' mora mi, (husker jeg).

For hu lurte på, hvorfor jeg ønsket, å kjøpe, en hvit shorts, da.

Men dette viser nok, at min far, (som kun hadde folkeskole), hadde litt problemer, med å takle, min mor, (som hadde både folkeskole, framhaldsskole og handelsskole).

Så det var kanskje sånn, at da jeg selv begynte, på NHI, (som var en privat høyskole), høsten 1989, så fikk muligens min mor, litt mer respekt, for meg, (siden at hu selv, ikke hadde, noe høyere utdannelse), da.

(Noe sånt).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

Jeg visste ikke, at Berger-bandet Ingenting, hadde et slags 'hemmelig' medlem, som var med på, å skrive teksten, til sangen: 'Apeegg', (en sang, som Plumbo nå, har spilt inn, en cover-versjon av). Hm

erik holthgaard hm

https://no.wikipedia.org/wiki/Haraball_%28Plumbo-album%29

PS.

Kan Erik Holthgaard være faren til Espen Holthgaard tro, (hm):

erik holthgaard far til espen holthgaard hm

PS 2.

Her kan man se, at Erik Holthgaard, _ikke_ var med, i Berger-bandet Ingenting:

erik holthgaard ikke med i bandet

http://johncons-mirror.blogspot.no/2014/11/bandet-ingenting-hadde-flgende.html

PS 3.

Her er mer om Erik Holthgaard (vokal) og bassgitarist Espen Holthgaard, (disse to, er jeg ikke helt sikker på, om hvordan, er i slekt, for jeg bodde på Nedre felt, på Bergeråsen, og de bodde vel på Øvre, (hvis jeg ikke tar helt feil)):PS 4.

Her er mer om dette:PS 5.

Mer om sangen 'Apeegg':

Politiet har som hobby, å plage gamle oldinger, (kan det virke som). For noen år siden, så var det, (i nyhetene), om en annen olding, som hadde fisket, hele livet, uten å bruke flytevest. Og han måtte begynne med det, på sine eldre dager. Så folk blir mer og mer skviset, av 'formynderne', kan det virke som. Noe sånt. Hvor er Carl I. Hagen?

samme som han oldingen som ikke brukte flytevest

http://www.dagbladet.no/2016/05/12/nyheter/moped/trafikk/44203273/

PS.

Carl I. Hagen, har selv blitt gammel, og har ikke fått noen 'ordentlig' arvtager, (i Fremskrittspartiet), kan det virke som.

(Noe sånt).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om 'flytevest-saken':

mer om flytevest

http://johncons-mirror.blogspot.no/2013/11/han-her-burde-vel-ha-hatt-advokat-han.html

Bloggarkiv