Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 14. desember 2021

Hvis det blir mer tull på #johncons-fans nå, så legger jeg ned den kanalen, (så får heller de som prøver å oppfører seg der skylde på de som absolutt skal ødelegge)

legger ned hvis mer tull

Nå prøver jeg å finne en veteranorganisasjon, (for Forsvaret driver og sender meg rundt som en kasteball, når det gjelder min frostskade-sak). Men det kan virke som at 'tusseladdene' ikke er enige om, hva en veteran er lenger. Og alle veteranorganisasjonene er visst kun for folk som har vært med på internasjonale operasjoner, (eller så er de drevet av Forsvaret selv). Noe sånt

veteran tusseladder

https://milforum.net/node/16407

PS.

Da jeg avtjente førstegangstjenesten.

Så ble det hele tida snakket om veteran-virksomhet, (av troppsjefen, løytnant Frøshaug), og at det ikke var lov.

(Noe jeg vel har skrevet om i Min Bok 3).

Og da mentes det ikke noe med internasjonale operasjoner.

Men da mentes det, at de som hadde vært inne lengst, (på Terningmoen), tulla med de nye soldatene.

(Noe sånt).

Så en veteran var helt klart, en som hadde vært i militæret en stund, (og som kun hadde noen få måneder igjen).

Og da min medsoldat Odd Sundheim, (som seinere tjenestegjorde i Libanon), sendte meg noen fotografier, (av meg i ymse uniformer osv.), etter førstegangstjenesten.

Så skrev han: 'Superveteran Erik Ribsskog', på konvolutten.

Det syntes jeg at var barnslig da.

(Og det var vel muligens noe tull.

Hm.

Det var vel muligens sånn, at det var 'fjortiss-dama' hans sin skrift, på konvolutten, (uten at jeg er noe skriftekspert).

Noe sånt).

Men det viser at ordet veteran ble brukt, også om vanlige vernepliktige, (og ikke bare om de som tjenestegjorde i Libanon og Afghanistan).

(For å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Nå prøvde jeg å google: 'Norsk soldatforening':

norsk soldatforening

https://www.google.com/search?client=opera&q="norsk+soldatforening"&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

PS 3.

Mer om at ordet 'veteran' også brukes om folk som har tjenestegjort innenlands, (men 'Libanon-folka' har liksom kapret dette ordet, (med alle de forviklingene som det medfører), både i Norge og Sverige):

også innenlands

Dette er visst min bonus-bror Jan Snoghøj sin yngste sønn. Noe sånt

jan sønn


PS.

Hege er Jan sin ekskone, (jeg ble dratt med til bryllupet deres, i Hallingdal, sommeren 2000):

hege er jan sin ekskone

(Samme link som overfor).

PS 2.

Som jeg har blogga om tidligere.

Så fortalte min stesøster Christell, (på 90-tallet en gang), at hu og Hege, hadde vært på en jorda rund-reise, (på første halvdel av 90-tallet).

Hvor de jobba på strippe-bar i Australia, (Christell serverte visst).

Og de hadde også vært med i en kamel-karavane, (eller noe lignende), i en eller annen ørken, og brukt venstre-hånda som toalett-hånd.

(Og Christell glemte seg, når de etterhvert kom seg til et hotell i Singapore.

Og fortsatte å bruke venstre-hånda, (fortalte hu), selv om de hadde dopapir der.

Noe sånt).

Så sånn var visst det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Hege og Christell hadde også, et slags trekant-forhold, (kunne det virke som), men Andreas Tselentis, (som eide Terningen Matcafe i Oslo), sommeren 1993.

(Se stod ihvertfall tett i tett med han Andreas, (utafor leiligheten hans vel).

Sånn som jeg husker det).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mer fra YouTube

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter