Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 20. juli 2022

Nå har jeg fått royalties fra Smashwords igjen. Ikke dårlig

ikke dårlig

PS.

Som jeg vel har blogget om tidligere.

Så er det forresten en konflikt, mellom Smashwords og meg.

For de begynte plutselig å pirke, på coverne til bøkene, sin pixel-oppløsning (eller noe i den duren).

(Selv om dette er e-bøker.

Og selv om de ikke pirka, på de første bøkene.

For å si det sånn).

Så bøkene mine har ikke (unntatt muligens de første) full distribusjon.

Og på grunn av denne konflikten, så har jeg kun lasta opp de 3-4 første, av Min Bok-bøkene der.

Og grunnen til at jeg ikke har slettet min Smashwords-konto.

Det er mye på grunn av, at den kontoen, fungerer som en slags backup, for de første Min Bok-bøkene.

Det står jo om omsorgssvikt (og alt mulig tull) i de bøkene.

Så det er jo sånn som jeg ønsker, at ikke skal bli sletta, fra verdensveven.

(For å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:

mer om konflikt

Mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Klage/Fwd: Jippi! Nå er du Motkraft-kunde
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 20. juli 2022 kl. 06:18
Til: postkasse@datatilsynet.no
Kopi: hei@motkraft.no, nve@nve.no, Bodø Energi AS <kunde@bodoenergi.no>, postkasse@datatilsynet.no, post@elhub.no, NorgesEnergi <kundeservice@norgesenergi.no>, kundeservice@glitreenergi.no, pal.skjaeggestad@glitreenergi.no, tryggstromhandel@dnvgl.com, elklage@elklage.no, ragnhild.ask.connell@glitreenergi.no, Lowell Norge - kundesenter <kundesenter.no@lowell.com>, Lowell Norge AS <svc.no.nova@lowell.com>, Postmottak ASD <postmottak@asd.dep.no>, Lowell Norge AS <strom.no@lowell.com>, kundeservice <kundeservice@renroros.no>, juridisk <juridisk@datatilsynet.no>, boligbistand@baerum.kommune.no, kundeservice@mail.efi.no, kundeservice@hafslundstrom.no, Bærum Kommune <post@baerum.kommune.no>, LOS Kundesenter <kundesenter@los.no>, sfovpost@statsforvalteren.no, "post@sivilombudsmannen.no" <post@sivilombudsmannen.no>, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, LbF Leieboerforeningen <lbf@lbf.no>, post <post@finkn.no>, Akademikerforbundet <post@akademikerforbundet.no>, kom@nve.no, rme@nve.no, trl@nve.no, morten.schau@elvia.no, abuse@telia.com, "inger.lise.blyverket" <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, tr@forbrukertilsynet.no, Phso Enquiries <phso.enquiries@ombudsman.org.uk>, Info <info@tpas.org.uk>, Runcorn Office <runcornoffice@taroe.org>, NKOM <firmapost@nkom.no>, Gudbrandsdal Energi AS <marked@ge.no>, Politikk Høyre <politikk@hoyre.no>, calmquist@eurojuris.no, trond.skjellerud@elvia.no, kundeservice@fortum.com, adwords-support@google.com
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: Motkraft <hei@motkraft.no>
Date: man. 18. jul. 2022 kl. 17:00
Subject: Jippi! Nå er du Motkraft-kunde
To: Motkraft <eribsskog@gmail.com>


View in browser

Du er med på endringen ⚡️ Takk for at du er Motkraft-kunde
Så lett var det å spare opp til et par tusen i året. Har du noe gøy du skal bruke det på? Del Motkraft videre slik at dine venner og familie også kan spare tusenvis av kroner.


Snakk med kundeservice
Vi fikser alt det praktiske for deg. Det betyr at du aldri trenger å tenke på strøm igjen, nå har du en av landets billigste avtaler. Deilig, er det ikke?

Nå blir du ringt av en telefonselger. Ikke la deg lure!
Nå kommer du sannsynligvis til å bli ringt av en telefonselger, som skal prøve å lure deg tilbake til den gamle avtalen. Ikke la de villede deg, her er hvordan du kan svare de:

Hvordan kan dere slå Motkraft, som er et non-profit selskap?
Dere tjener hundrevis av millioner på kundene deres, hvorfor skal jeg tro på at dette er en god avtale?
Skrur dere ikke opp prisene etter tilbudet er over?
Husk at Motkraft ikke tjener penger på strømmen din. Ikke tro på eller la deg skremme av selgeren. Om du møter noen som lyver, spør hvor de jobber og send det til oss. Vi tar kampen mot telefonselgerne for deg!

Takk for at du er på team Motkraft. Vi digger deg!



Overtakelse
Vi tar over måleren snart
Om en liten stund tar vi over måleren din. Skulle det være noe tar vi kontakt med deg snarest. Det er bare å vente på neste faktura, resten fikser vi.

Motkraft AS
Krambugata 2, Trondheim
Norway

facebook instagram
Du har fått denne mailen fordi du har registrert deg på vår nettside.


Unsubscribe

Dette er visst svigerfaren til min tidligere klassekamerat Line Refsdal f. Nilsen fra Svelvik ungdomsskole og Sande videregående. (Fra Østlands-Posten 11. februar 1993)

svigerfar line nilsen

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter