Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 2. juni 2022

Og enda mer fra Facebook

skulinger hm

PS.

Her kan man se at Budstikka har kalt min tremenning (Samasati) Margrete Ribsskog for Marianne Ribsskog, på forsida, (fra Budstikka 14. november 2001):

forsida

Enda mer fra Facebook

thomas knutsen mor 3

Mer fra Facebook

schøyen facebook 1

PS.

Her er mer om dette:

schøyen facebook 2

PS 2.

Enda mer om dette:

schøyen facebook 3

Hu til høyre er visst min tremenning (Samasati) Margrethe Ribsskog. (Fra Budstikka 28. april 2017)

samasati margrethe

PS.

Man må vel si, at min tremenning, har veldig mørkt hår, på bildet overfor.

Og min oldemor (min morfars mor) Helga Ribsskog f. Dørumsgaard hadde like mørkt hår (og også min mors yngre bror Martin) husker jeg.

Og min oldemors far var fra Oppdal (i Trøndelag).

Men mora var fra Enebakk.

Og de bodde der Collett-gården/slottet hadde vært.

Men hvordan de kan hatt så mørkt hår.

Det kan man kanskje lure på.

(For å si det sånn).

Hm.

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Det her er faren, (min mors fetter), som jeg ringte en gang fra Liverpool sentrum, (hvor jeg bodde fra 2006 til 2011), for å spørre om han visste hvor min ukjente fadder, (hans kusine), Anna/Annikken Holmsen holdt til, (fra Budstikka 3. juli 2009):

min mors fetter ola

PS 3.

Ola Ribsskog, (som nå er død), hadde en kone, ved navn Elin, (som døde noen år etter Ola), som jeg vel ikke fikk hilst på, da jeg ringte fra Liverpool, (fra Budstikka 6. oktober 2009):

kona

https://eavis.budstikka.no/titles/budstikka/2115/publications/20608/pages/32

PS 4.

Elin Ribsskog gjør et poeng av, i artikkelen overfor, at hu er født før krigen, (det vil si i 1939, (siden at hu fylte 70 år, i 2009)).

Likevel klarer Budstikka å skrive, (i den ene fakta-rammen), at hu var født, i 1949.

(Ti år seinere).

Så man kan kanskje lure på, hva de driver med, på journalist-høyskolene.

(For å si det sånn).

Jeg har jo skrevet 'månedens klage', (mer eller mindre regelmessig), til PFU, på grunn av lignende tull, fra norske journalister, (overfor mine slektninger osv.).

Men det er kanskje sånn, at journalistene ofte har dårlig tid, og skal rekke en deadline, osv.

(Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 5.

Budstikka skriver i artikkelen i PS 3.

At Elin Ribsskog vokste opp, over hele landet.

Men de kunne kanskje ha forklart grunnen til dette.

Var familien tatere.

Eller var faren offiser i Forsvaret, og så var det sånn, at han fikk jobber, på forskjellige militærbaser, rundt om i landet.

Hm.

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 6.

Min tremenning Margrethe, (eller Samasati Margrethe, som hu visst har bytta navn til, ifølge mer formelle avis-artikler, om bolig-salg osv.), har visst vært kjæreste, med en narkotika-misbruker, som døde, og så har hu seinere prøvd å hjelpe andre, i samme situasjon, (fra Budstikka 14. november 2001):

samme situasjon


Dette er visst min tremenning Christina (Samasati Margrethe sin eldre søster) og Schøyen (som hu til venstre for henne heter) er vel også i slekta (fra Budstikka 26. mars 1981):

samasasti søster

https://eavis.budstikka.no/titles/budstikka/2115/publications/6779/pages/10

PS 8.

Her er mer om dette, (fra Bjørn Ribsskog (min mors tremenning) sin nesten uleselige slektsforskning, (det var kanskje dette med leseligheten som han mente at jeg skulle fikse, for i forbindelse med at jeg kontaktet han (tilbake) om slektsforskning, så sa han at jeg kunne overta prosjektet, eller noe lignende)):

surrete

https://johncons-mirror.blogspot.com/2010/05/en-oversikt-over-slekten-ribsskog.html

PS 9.

Fra Bjørn Ribsskog sin slektsforskning, så kan man også se, at Schøyen er i slekt med Ribsskog:

schøyen

(Samme link som overfor).

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter