Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 8. februar 2018

Svelvik svømmeklubb, (som min ungdomsskole-klasseforstander Jan Aakvåg var med å lede), lurer på, (i 1984), om badeflåtene ble savnet. Og så var det sånn, at Berger-familien, rensket Ulvik-stranda, (fram til flåten), for steiner, osv. Og så lurer Svelvik svømmeklubb på om flåten ble savnet. Da tuller de, (må man vel si). Noe sånt

ble nok savnet

http://johncons-mirror.blogspot.no/2014/10/var-klasseforstander-jan-aakvag-orka.html

PS.

Her er mer om dette:

mer om flytebrygge

https://www.facebook.com/groups/266282843489204/

PS 2.

Og så diskuterer folk, (i Berger-Facebook-gruppa, i PS-et ovenfor), om flytebrygga på Stikkern var større enn den i Ulvika, osv.

(Noe sånt).

Men det kan vel kanskje tenkes, at Svelvik svømmeklubb, kan ha bytta på disse flytebryggene, (fra år til år).

(Hvis disse flåtene lå lagret i Svelvik, (om vinteren), for eksempel.

For å si det sånn).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Det her blir muligens tull da, (for det kan vel tenkes, at Svelvik svømmeklubb, dreiv og 'sjonglerte' på flytebryggene):

svelvik svømmeklubb sine flåter

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10215165151665390&set=g.266282843489204&type=1&theater&ifg=1

Og enda mer fra Facebook

mer om tina hudson facebook

Enda mer fra Facebook

mer fra facebook hamar rick tina

Mer fra Facebook

vicky facebook 1

PS.

Her er mer om dette:

vicky facebook 2

PS 2.

Enda mer om dette:

vicky facebook 3

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter