Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 28. juni 2017

Jeg sendte en e-post til NRK

Erik Ribsskog

Oppdatering/Fwd: Klage på Thomas Seltzer med mere/Fwd: Klage på Frida Leknes/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på Dagbladet/Fwd: Ukens Aftenposten-klage/Fwd: Månedens klage/Fwd: Og enda en klage/Fwd: Enda en klage/Fwd: Ny klage/Fwd: Klage på Aftenposten/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Erstatningssak ref: 26/3754

Erik Ribsskog 28. juni 2017 kl. 11:45

Til: kringkastingsradet@nrk.no
Kopi: PFU Pressens faglige utvalg , "Post (Medietilsynet)" , pfu@np-nr.no, db@db.no, Akademikerforbundet , Politikk Høyre , "sande.vgs" , "post@sivilombudsmannen.no" , Postmottak HTIL , post@opo1.no, "postmottak@svelvik.kommune.no" , fmoapostmottak@fylkesmannen.no, post@sivilrett.no

Hei,

jeg har ganske nylig funnet ut, (på et nettsted som heter Bergerhistorie.no), at min far, gikk i samme klasse, som Sasha Gabor, (i 1957, var det vel).

(På Berger, ved Drammensfjorden, nord i Vestfold).

Og jeg har også sett, i en Aftenposten-artikkel, (fra 8. januar 2001), at Alex Rosen/Thomas Seltzer-programmet: 'Folk i farta', egentlig skulle hete: 'Nordmenn som gjør det dårlig i utlandet'.

Og jeg bodde ikke i utlandet, i 2001, (da denne TV-serien, til Rosen og Seltzer, ble laget).

Men jeg bodde i utlandet, i 2012.

Og da dreit Seltzer meg ut, (må man vel si, for han overdrev veldig osv.), i TV-programmet Tweet 4 Tweet med Jenny Skavlan.

Så jeg lurer på, om Seltzer, har en agenda, å drite ut nordmenn, liksom.

(Se på konflikten med Hank von Helvete, osv.

Og det første navet på TV-programmet Folk i farta).

Og så har Seltzer bare driti ut meg, i Tweet 4 Tweet, (istedet for i 'Folk i farta'), siden at jeg bodde, i utlandet.

Men dette var veldig spekulativt, hjernedødt og overfladisk, fra NRK, vil jeg si.

Hvis de hadde gjort jobben sin, (på journalistisk vis), så ville de vel funnet fellesnevneren, mellom Sasha Gabor og meg.

Nemlig at vi begge har bodd på Berger.

I klassen til min far og Sasha Gabor, så gikk det, to Bullen-jenter, (se i linken nevnt ovenfor).

(En Bullen-familie flytta til Berger, for mer enn hundre år siden, fra Nord-England, for å jobbe, i Jebsen-slekten sine tekstilfabrikker, på Berger.

Og de bodde, i en av Jebsen sine arbeiderboliger, kan man se, i folketellingene, hos Digitalarkivet).

Og da jeg bodde i England, (i Leather Lane, (hvor jeg bodde, fra 2006 til 2011), i Liverpool, hvor Seltzer kontaktet meg inkognito, på irc, mens jeg bodde).

Så ble jeg nektet attest på frostskade, fra førstegangstjenesten, hos Marybone Health Center, som lå, like ved der jeg bodde.

Og daglig leder på Marybone, het også Bullen.

Så det kan være Bullen som tuller, forresten.

Eller min far, (som lot meg bo alene, fra jeg var ni år gammel).

Eller kanskje Eastwood-slekten, (fra Yorkshire/Berger).

(Noe sånt).

Det nevnes ikke i Folk i farta-programmet, om Sasha Gabor, at han bodde på Berger, før hans familie flytta, til Lillestrøm.

(Sasha Gabor aka. Gabor Sarkozi hadde visst en lillesøster også, som gikk på Berger skole, det året, nemlig Agnes Sarkozi, som jeg ikke har klart å spore opp videre.

Men min fars lærer sin datter Ingeliv Andreassen, har bekreftet, at både hennes far og Sasha Gabor sin far, hadde foto, som hobby.

Og jeg har også sett på Facebook, at Sasha Gabor, (som da kalte seg Gabor Sarkozi), var keeper, på Berger sitt smågutt-lag).

Så det virker klarer og klarer for meg, at dette, (at Selzter nevnte meg, (og mine virksomheter), på TV), kun var, for å drite meg ut.

Jeg har tidligere skrevet til NRK, at det er en ting, hvis NRK, som del av helge-underholdningen, ler litt, på lørdagskvelden, av de som har vært på TV, hele uka, liksom.

Men her, (i Tweet 4 Tweet), så var det bare sånn, at jeg ble driti ut, liksom.

Og det er det eneste, som NRK, har hatt om meg, (de har ikke hatt noe seriøst, enda jeg har kontaktet dere flere ganger, og har mange saker, hvor jeg ikke får mine rettigheter, blant annet disse, (som er toppen, av isfjellet, må jeg si): http://johncons.angelfire.com/rettighetssaker.html).

Så her må NRK bli mer kompetente, når det gjelder journalistikk.

Og også, bli mindre flåsete og mindre russiske, (hadde jeg nær sagt).

Man kan nesten lure på, (vil jeg si), om Seltzer, (både han og Rosen er ofte ubarberte på TV, har jeg lagt merke til, selv om jeg ikke visste, hvem Seltzer var, i 2012, men han har jo nærmest klippekort, til være på TV, (med sitt overfladiske, spekulative og hjernedøde vås, så ofte han vil, kan det virke som), sin nedrakking, av nordmenn, er del av, en slags russisk agenda.

Man prøver kanskje her, å gjøre nordmenn møre, i forkant, av en eventuell krig/konflikt, (se situasjonen i Krim/Ukraina, for noen år tilbake, da russerne tok forholdsvis lett over makten, må man vel si).

Så dette må jeg klage på.

Skjerpings!

Erik Ribsskog


---------- Videresendt e-post ----------
Fra: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Dato: 27. februar 2017 kl. 18:45
Emne: Klage på Thomas Seltzer med mere/Fwd: Klage på Frida Leknes/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på Dagbladet/Fwd: Ukens Aftenposten-klage/Fwd: Månedens klage/Fwd: Og enda en klage/Fwd: Enda en klage/Fwd: Ny klage/Fwd: Klage på Aftenposten/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Erstatningssak ref: 26/3754
Til: kringkastingsradet@nrk.no
Kopi: PFU Pressens faglige utvalg <pfu@presse.no>, "Post (Medietilsynet)" <post@medietilsynet.no>, pfu@np-nr.nodb@db.no, Akademikerforbundet <post@akademikerforbundet.no>, Politikk Høyre <politikk@hoyre.no>, "sande.vgs" <sande.vgs@vfk.no>, "post@sivilombudsmannen.no" <post@sivilombudsmannen.no>, Postmottak HTIL <postmottak@helsetilsynet.no>, post@opo1.no, "postmottak@svelvik.kommune.no" <postmottak@svelvik.kommune.no>, fmoapostmottak@fylkesmannen.nopost@sivilrett.no


Hei,

jeg fant nå en e-post på bloggen min, fra 2011.

Og den e-posten tyder på at Thomas Seltzer har eglet seg innpå meg, på irc/internett, ved å kalle seg 'Seltz', 'Moholt', 'EMO Norge', 'Jon Saetran', osv.

Så Seltzer har brukt uetiske metoder mot meg, i månedene/årene før, at han på like uetisk vis, dreit meg ut, på Tweet4Tweet, i 2012.

Hva er agendaen til Seltzer her, kan man kanskje lure på.

Det virker som at han driver med noe slags krigføring, mot nordmenn, eller noe sånt, (se også hvordan tuller med han tidligere vokalisten i Turboneger).

Kan også ta med om, at Aftenposten, i A-magasinet, i 1990, kalte min lagfører fra førstegangstjenesten Marvin Bricen, (og hans søster Silvanny, med flere), for: 'Regnbuebarna'.

Som noe med sangen 'barn av regnbuen'.

Men regnbuens farger symboliserer vel også 'homse-bevegelsen'.

Så dette med 'regnbuebarna' er kanskje ladet, tenker jeg.

Så dette må jeg klage på.

Med hilsen

Erik Ribsskog


---------- Videresendt e-post ----------
Fra: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Dato: 14. februar 2017 kl. 21:58
Emne: Klage på Frida Leknes/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på Dagbladet/Fwd: Ukens Aftenposten-klage/Fwd: Månedens klage/Fwd: Og enda en klage/Fwd: Enda en klage/Fwd: Ny klage/Fwd: Klage på Aftenposten/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Erstatningssak ref: 26/3754
Til: PFU Pressens faglige utvalg <pfu@presse.no>
Kopi: kringkastingsradet@nrk.no, "Post (Medietilsynet)" <post@medietilsynet.no>, pfu@np-nr.nodb@db.no, Akademikerforbundet <post@akademikerforbundet.no>, Politikk Høyre <politikk@hoyre.no>, "sande.vgs" <sande.vgs@vfk.no>, "post@sivilombudsmannen.no" <post@sivilombudsmannen.no>, Postmottak HTIL <postmottak@helsetilsynet.no>, post@opo1.no, "postmottak@svelvik.kommune.no" <postmottak@svelvik.kommune.no>, fmoapostmottak@fylkesmannen.nopost@sivilrett.no


Hei,

jeg søkte mer, om min fars stesønn Viggo Snoghøj/Snowhill.

Og jeg fant, et intervju med han, (som er cirka fem år gammelt), med hans slektning Frida Leknes, som er medie-student, på Westedals, (hvis jeg har forstått det riktig).

Og jeg skrev til henne, på Facebook, (for Viggo forklarer der, om en vanskelig oppvekst, med en mor, (min seinere 'stemor'), Haldis Humblen, som var pille-misbruker og rus-misbruker.

Og han forklarer om sin stefar Oddbjørn Humblen, som var en voldelig periode-alkoholiker, som nesten drepte Haldis, (ifølge Viggo), ved å dytte henne gjennom en glassdør.

Og så skulle jeg høre på dette intervjuet igjen nå, og så er det intervjuet slettet, fant jeg ut:

http://soundcloud2mp3.space/download/243093670/frida-leknes-viggo-snowhill-sendt-i-eksil

Men dette er vel brudd, mot god presse-etikk, (må man vel si).

Så da klager jeg, på denne fremtidige journalisten.

Jeg spurte Frida Leknes, om jeg kunne laste opp intervjuet, (med Viggo Snoghøj), på min YouTube-konto.

Men det fikk jeg ikke lov til, (pga. noe med rettigheter, skrev hun).

Men så sletter hun det, fra sin Soundcloud-konto.

Og det er ikke bra, når det gjelder sensur og presse-etikk, (mener jeg).

For dette intervjuet støtter mye av min argumentasjon, i min omsorgssvikt-sak, (som også har blitt til en rettferdsvederlag-sak, for jeg har ikke fått mer enn fem timer fri rettshjelp).

Men jeg har lastet ned, denne lydfilen.

(Selv om jeg ikke har publisert den).

Så jeg prøver, å sende med den.

Sender også kopi til Rettsferdsvederlag-kommisjonen, så de kan forstå, at deres avgjørelse, (om ikke gi meg erstatning), var feil.

Purrer også på flere ti-talls klager, på aviser/presse, (som dere ikke har svart på).

Erik Ribsskog


---------- Videresendt e-post ----------
Fra: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Dato: 2. februar 2017 kl. 16:40
Emne: Klage på NRK/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på Dagbladet/Fwd: Ukens Aftenposten-klage/Fwd: Månedens klage/Fwd: Og enda en klage/Fwd: Enda en klage/Fwd: Ny klage/Fwd: Klage på Aftenposten/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Erstatningssak ref: 26/3754
Til: PFU Pressens faglige utvalg <pfu@presse.no>
Kopi: kringkastingsradet@nrk.no, "Post (Medietilsynet)" <post@medietilsynet.no>, pfu@np-nr.nodb@db.no, Akademikerforbundet <post@akademikerforbundet.no>, Politikk Høyre <politikk@hoyre.no>, "sande.vgs" <sande.vgs@vfk.no>, "post@sivilombudsmannen.no" <post@sivilombudsmannen.no>, Postmottak HTIL <postmottak@helsetilsynet.no>, post@opo1.no


Hei,

jeg fikk opp, på mitt tracking cookie-program, for noen år siden, noe om min fars stesønn Viggo Snoghøj/Snowhill og NRK-programmet Radioresepsjonen.

Jeg så tilfeldigvis det nå.

Og jeg søkte på nettet, om dette.

Og da fant jeg, en blogg:

Og der var det linket til, en reklamefilm, med min fars stesønn Viggo Snoghøj/Snowhill, på YouTube:

https://youtu.be/PrY6oZvCOwA

Og der har min fars stesønn Viggo Snoghøj/Snowhill, blitt dubbet, til østlandsdialekt, (kan det virke som).

(Han er dansk og/eller amerikansk statsborger, og snakker et slags dansk-norsk, (siden at han er halvt dansk og halvt norsk), må man vel si).

Her kan man se en annen video med Viggo Snoghøj/Snowhill:

https://youtu.be/L53jn4CRUfw

Og NRK har også prøvd å få Viggo Snoghøj/Snowhill, til å virke mer vestlig/våken, i den reklamen, enn det han vanligvis er, (må man vel si).

Og NRK har jeg klaget på tidligere, de fikk Thomas Seltzer og Jenny Skavlan til å prate dritt om meg, i TV-programmet Tweet 4 Tweet, på omtrent den samme tida, (mens Thomas Seltzer apet min 90-talls-stil og frisyre, kunne det virke som).

Og de har programmert Blakstad sinnsykehus, til å mene, at den bloggen som nevnes ovenfor, er min.

For en lege Johnsen, på Blakstad, sa at min blogg spredde frykt, på grunn av posering med våpen.

Men det passer mye bedre på den bloggen som nevnes ovenfor, (til en Daniel Stisen, kan det virke som), enn på min blogg.

Så her har Blakstad trodd at de har tvangsinnlagt Viggo, (fordi at hans kamerat/kollega Daniel Stisen har en 'våpen-poserings-blogg', kan det virke som, og fordi at NRK har fått Viggo, til å virke aggressiv, i reklamefilmen som nevnes ovenfor).

Og så har jeg blitt uskyldig offer, for dette 'Sovjetstat-greiene'.

Og jeg ble nesten lobotomert.

Jeg måtte rømme til Danmark, (hvor jeg har slektninger, for jeg er kvart dansk, og ikke halvt dansk, som Viggo).

Og jeg måtte være tvangsinnlagt, i mange måneder, (og også gå i tre måneder, og leve av tomflaskepanting, i København), i Norge og Danmark.

I 2015.

Og dette har jeg ikke fått noe erstatning for.

Og Blakstad sinnsykehus skyldte på at det hadde klikka for en pakistansk sikkerhetsansvarlig ved UIO, (hvor jeg studerte, på den tida).

Og det har også vært et MC-drap, like ved den veien, (Slemmestadveien), hvor jeg ble sendt, for å gå turer, mens jeg var tvangsinnlagt.

Så det MC-klubb-medlemmet, (som ble drept), har kanskje vært nabo, med noen som jobbet, på sinnsykehuset, og så har de tulla med meg, på den måten, (for jeg jobba som leder på Rimi Bjørndal, på 90/00-tallet, og der patruljerte Bandidos i uniformer, vil jeg si, og min onkel Martin er også MC-frik, samt min klassekamerat Magne Winnem og andre kolleger, fra Rimi).

Så dette må jeg klage på.

Viser til mange andre klager, på NRK.

Er det Heimevernet, (som jeg er med i), eller Direktorat for sivil beredskap, (eller noe sånt), som prøver å bli kvitt meg, tro.

Dette må jeg klage på.

Erik Ribsskog

---------- Videresendt e-post ----------
Fra: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Dato: 31. januar 2017 kl. 11:31
Emne: Oppdatering/Fwd: Klage på Dagbladet/Fwd: Ukens Aftenposten-klage/Fwd: Månedens klage/Fwd: Og enda en klage/Fwd: Enda en klage/Fwd: Ny klage/Fwd: Klage på Aftenposten/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Erstatningssak ref: 26/3754
Til: PFU Pressens faglige utvalg <pfu@presse.no>
Kopi: kringkastingsradet@nrk.no, "Post (Medietilsynet)" <post@medietilsynet.no>, pfu@np-nr.nodb@db.no


Hei,

jeg kan også ta med om, (i 'samme slengen'), at Dagbladet skriver, (i en artikkel, som jeg fant, da jeg søkte, på 'Bergeråsen'), at min hjemkommune Svelvik, ligger i Buskerud.

Men Svelvik ligger i Vestfold.

Selv om byen vel egentlig var et slags ladested, for Drammen, som ligger, i Buskerud.

Rett skal være rett, (som de sier).

Selv om myndighetene driver med kommunesammenslåinger, for tida.

Så dette må jeg klage på.

Erik Ribsskog


---------- Videresendt e-post ----------
Fra: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Dato: 30. januar 2017 kl. 12:55
Emne: Klage på Dagbladet/Fwd: Ukens Aftenposten-klage/Fwd: Månedens klage/Fwd: Og enda en klage/Fwd: Enda en klage/Fwd: Ny klage/Fwd: Klage på Aftenposten/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Erstatningssak ref: 26/3754
Til: PFU Pressens faglige utvalg <pfu@presse.no>
Kopi: kringkastingsradet@nrk.no, "Post (Medietilsynet)" <post@medietilsynet.no>


Hei,

når jeg søker, på mitt etternavn, hos Dagbladet.no, så finner jeg, at min mors grandonkel Bernhof Ribsskog, ble kalt: 'Traust sosialdemokrat', i en kronikk, av en Alfred Oftedal Telhaug, fra Dagbladet 28. september 2004.

Jeg leste Dagbladet, cirkus hver dag, på 80/90-tallet.

Men høsten 2004, så flytta jeg, til England, (for å studere, ved University of Sunderland).

Så denne æreskrenkelsen, (mot en død og forsvarsløs person), er det første gang, som jeg ser nå.

Og vedkommende 'frekkas', (nemlig Telhaug).

Han er visst død nå, (står det, på Wikipedia).

Så kan Dagbladet forklare litt, om hvorfor de kaller, min slektning Bernhof Ribsskog, (som døde, på 60-tallet, var det vel), for 'traust'.

Jeg har aldri møtt, min mors grandonkel.

(Han døde før jeg ble født).

Men jeg husker godt min morfar Johannes Ribsskog, (som var Bernhof Ribsskog sin nevø).

Og min morfar var ikke traust, (vil jeg si).

Han kunne være veldig skøyeraktig.

Han løp noen ganger etter meg, i hagen sin, i Nevlunghavn, med 'subbe-skritt'.

(Dette var på 70-tallet, da jeg var, cirka fem år gammel.

Og min mor hadde dratt meg med, på søndagsbesøk, i Nevlunghavn.

For min morfar og hans danskfødte kone Ingeborg, flytta etter oss, ned til Larvikområdet).

Og min morfar skrev også, en barnebok, som het: 'Mannen i skogen':

Og den boken, leste han høyt fra, til min lillesøster og meg.

Og jeg syntes, at det, var minst like morsomt, som å høre barnetimen, på radio, (for eksempel).

(Vi bodde på den tida, i en hytte, i Brunlanes, hvor vi ikke hadde TV.

Selv om jeg var vant til, at vi hadde det, fra Østre Halsen, hvor vi bodde, da jeg var cirka fire år gammel).

Min morfar har også, mange radiokåserier, (NRK sendte meg kåserier hans, som het 'Hav og fjell farvell', da jeg bodde, i England).

Og i dette kåseriet, så kan man vel hørte, at min morfar kunne ha, en morsom tone, (må man vel si).

Så dette må jeg nesten klage på.

Kan det ha vært sånn, at Telhaug, var litt lat, og at han derfor misunnet min mors grandonkel Bernhof Ribsskog, sin høye arbeidskapasitet, og derfor kalte han 'traust'?

Nå har jeg vært, i Unge Høyre, (jeg ble dratt med av en Magne Winnem dit, sommeren 1991), i Høyres Hus, i Stortingsgata.

Men jeg tørr ikke å si, at min mors slekt, var trauste.

Trøndere er vel kjent for, å ta seg, en karsk, nå og da.

(Og kanskje helst flere).

Og at Bernhof Ribsskog var sosialdemokrat.

Det var folk flest, på den tida, (vil jeg nesten si).

(Min farfar Øivind Olsen, var i Strømm kommunestyre, for Arbeiderpartiet, på 60-tallet.

Og han var også fabrikkeier/direktør).

For Arbeiderpartiet på den tida, var noe annet, enn Arbeiderpartiet i våre dager, (vil jeg si).

På den tida, (i tiårene før jeg ble født), så ble nok folk sett på, som litt rare, hvis de ikke var med, i Arbeiderpartiet, (mistenker jeg).

Så det var nok ganske vanlig, selv for 'gærne' trønderer, å være, i Arbeiderpartiet, (vil jeg si).

(Noe sånt).

Så dette må jeg nesten klage på, (at Dagbladet kaller min mors grandonkel Bernhof Ribsskog for 'traust').

Jeg må også klage på, at PFU, liksom dysser ned, mine andre klager, som jeg har sendt dere.

(Det må vel være snakk om flere titalls klager nå).

Skjerpings!

Erik Ribsskog


---------- Videresendt e-post ----------
Fra: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Dato: 30. november 2016 kl. 04:06
Emne: Ukens Aftenposten-klage/Fwd: Månedens klage/Fwd: Og enda en klage/Fwd: Enda en klage/Fwd: Ny klage/Fwd: Klage på Aftenposten/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Erstatningssak ref: 26/3754
Til: PFU Pressens faglige utvalg <pfu@presse.no>
Kopi: kringkastingsradet@nrk.no, "Post (Medietilsynet)" <post@medietilsynet.no>


Hei,

dette er ukens Aftenposten-klage, når det gjelder, å sverte, mine bekjente/slektninger.

Knut Hauge og jeg, jobbet på samme skift, på OBS Triaden.

Jeg fikk et heltids-vikariat der, på seks måneder, fra høsten 1990.

(I et hvileår, fra NHI).

Og Knut og hans Rælingen-kjæreste Lene, (de bodde sammen på Ammerud, eller noe sånt, i Bananblokka, vel. Noe sånt).

De liksom shanghaiet meg, i klubben sin.

(For de hadde gått på folkehøyskole, i Drammen.

Året etter at jeg gikk på datalinja, i samme by.

Noe sånt).

Og disse pratet mye butikkfag, på jobb.

Og mediefag, i bilen, (når de hørte på Radio Nero).

(For jeg pleide å sitte på med de hjem, en del ganger.

Og de kjørte noen ganger omveier innom Strømmen, osv.).

Og de dro meg med, på et rart LO-møte, (noe de ikke vil bekrefte nå), våren 1991, (var det vel).

(Og det var cirka 15-20 kasserere/medarbeidere, fra OBS Triaden, som de dro med.

Til et LO-kontor, ikke på Youngstorget.

Men i de 'vepse-fargede' byggene, ovenfor McDonalds, i Storgata.

Noe sånt).

Og Hauge ringte meg også, en søndag, og sa: 'Hvis du ikke står opp nå, så dreper jeg deg'.

Og det var fordi, at jeg ble dratt med, (av Knut og Lene), på slalomtur, til Norefjell.

Selv om jeg ikke hadde stått på slalom før.

Og hu Lene finner jeg ikke etternavnet på nå.

For jeg har arbeidssak mot OBS og Rimi.

Og da hadde det vært greit, å visst, hva hu 'vepse-bygg-LO-dama', (fra 1991), het.

Men men.

Men jeg leide på den her tida, et rom, at min tidligere stefar Arne Thomassen og hans samboer Mette Holter, (i Høybråtenveien), på Furuset.

Og det var ikke sånn, at Knut og Lene, prata mye politikk.

Det var min yngre halvbror Axel, som dreiv, og sa: 'Manifest', hele tida.

Og ikke Knut Hauge, liksom.

Så det er mulig, at Knut Hauge, blir litt misforstått.

Og at han 'bare', er en 'tøysekopp', og ikke en 'raddis', (som vel Aftenposten, vil ha det til, i artikkelen fra vedlegget).

Så dette må jeg klage på.

(At Aftenposten her vrir og vrenger på det.

Noe de gjør, når det gjelder, alle mine bekjente, (som de skriver om), kan det virke som).

Her må dere i PFU be Aftenposten, (som liksom skal være Norges mest seriøse avis), om å ta seg sammen/skjerpe seg.

Med hilsen

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2016-11-21 7:28 GMT+01:00
Subject: Månedens klage/Fwd: Og enda en klage/Fwd: Enda en klage/Fwd: Ny klage/Fwd: Klage på Aftenposten/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Erstatningssak ref: 26/3754
To: PFU Pressens faglige utvalg <pfu@presse.no>
Cc: kringkastingsradet@nrk.no, "Post (Medietilsynet)" <post@medietilsynet.no>


Hei,

nå har antallet Aftenposten-klager kommet opp, i et latterlig høyt antall.

Så jeg skriver bare 'månedens klage', i overskriften.

Denne gang, så er det en 'oppvekst-kamerat' av meg, ved navn Anne Uglum, fra Bergeråsen, som Aftenposten har tulla med.

De skriver: 'Ina mor Anne Uglum'.

(Istedet for Inas mor Anne Uglum'.

Så denne mobbe-kampanjen mot meg, (og mine bekjente), fra Aftenposten, den må dere få slutt på, (mener jeg).

(Dette var ei 'berte', fra Bergeråsen, som gikk i klassen, til min stesøster og søster.

Og som pleide å klage, til meg, hvis hu ble klådd på, av en Espen Melheim, en nyttårsaften.

Og hu har også vært med på vind-surfing, sammen med blant annet meg, (i regi av Espen Melheim), iført minimalistisk badeantrekk, må jeg si.

På slutten av 80-tallet.

Og jeg ble lurt inn, (må jeg si), hos hennes foreldre, en nyttårsaften, rundt midten av 80-tallet).

Så dette må jeg klage på!

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2016-09-18 22:08 GMT+02:00
Subject: Og enda en klage/Fwd: Enda en klage/Fwd: Ny klage/Fwd: Klage på Aftenposten/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Erstatningssak ref: 26/3754
To: Norsk Presseforbund <pfu@presse.no>
Cc: kringkastingsradet@nrk.no, "Post (Medietilsynet)" <post@medietilsynet.no>


Hei,
jeg pleier jo å sende klager til dere, angående hvordan media behandler mine slektninger.
(Det begynte med at jeg leste i Aftenpostens arkiv, at de skrev, at min avdøde morfar Johannes Ribsskog sitt hus, (som vel er det største i Nevlunghavn), var lite, på 80-tallet)
Og jeg har også drevet med slektsforskning, og fikk for noen år siden, en kopi, (sendt per e-post), av Bjørn Ribsskog sin 'Ribsskog-slektsforskning'.
Og i det dokumentet, så er det mulig å tyde, at Tor Aune, er min firemenning.
Og det fant jeg ut, i dag.
(For han er sønn av grensekomisær i Finnmark Odd Inge Aune.
Og ei Rinnan-frøken.
Av alle ting).
Og om Tor Aune, (som jobbet med rettigheter til sportsendinger, i NRK, i mange år)
Så fant jeg ut, på VGD, at noen skriver, (se vedlegg), at han fortjener en kule.
Og da lurer jeg på, om det skal tolkes, som en drapstrussel.
Og jeg lurer også på, om det at Tor Aune, er i slekta mi, har ført til at NRK, (og PFU og VGD), har tulla med meg.
Så dette må jeg klage på.
Både på den ene og den andre måten, (må jeg si).
Sieg heil, som vel Rinnan/Aune-folk muligens fortsatt sier.
Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2016-09-16 22:20 GMT+02:00
Subject: Enda en klage/Fwd: Ny klage/Fwd: Klage på Aftenposten/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Erstatningssak ref: 26/3754
To: Norsk Presseforbund <pfu@presse.no>
Cc: kringkastingsradet@nrk.no, "Post (Medietilsynet)" <post@medietilsynet.no>


Hei,
nå begynner jeg, å bli litt lei av, at pressen tuller, med mine slektninger.
Denne gangen er det min ste-niese Ronja Humblen, som blir tulla med.
Her har Drammens Tidende bretta bildet hennes, sånn at det ser veldig stygt ut, og så publisert det, (se vedlegg).
Dette må jeg klage på.
Kan det være hennes onkel Jan Snoghøj, som tuller.
For han skrev jo, i sin datter Tiril sin fødselsannonse, at hu var 'fantastisk søt'.
Så han vil nok ikke, at folk skal si, at han tok feil.
(Og så har han kanskje sabotert, for dette bildet da, gjennom sine kontakter, i media, osv.
Han er jo kjent, som 'Kjærlighetsdoktoren' og 'Mirakelmannen', fra media.
Så han har vel sine kontakter der, kan jeg tenke meg).
Så dette må jeg også klage på.
Erik Ribsskog

---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2016-09-14 2:26 GMT+02:00
Subject: Ny klage/Fwd: Klage på Aftenposten/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Erstatningssak ref: 26/3754
To: Norsk Presseforbund <pfu@presse.no>
Cc: kringkastingsradet@nrk.no, "Post (Medietilsynet)" <post@medietilsynet.no>


Hei,
jeg må nesten sende, en ny klage, på en lignende sak.
Denne gangen, har jeg funnet ut, at Arbeiderbladet, i januar 1993, (se vedlegg), skrev at min fars nye kone Haldis sin sønn Jan, (fra et tidligere ekteskap), studerte medisin, på tredje året.
Men Jan fylte jo 31 år, i 1993, (han er født, i 1962).
Så hvis Jan hadde hatt artium, så ville han nok ha studert, (på Blindern for eksempel), tidligere, mistenker jeg.
Så jeg synes at dette kan virke som, at media her igjen, tuller med mine slektninger.
Og at de liksom prøver, å blåse opp, min fars stesønn Jan, da.
(Noe sånt).
Så dette må jeg klage på.
Drammens tidende skriver også, (se vedlegg), i fødselsannonsen, for Jan sin datter Tiril, (et år eller to tidligere), at hun er: 'En fantastisk søt jente'.
Og da legger Drammens Tidende lista høyt, mener jeg.
Er det riktig, å legge lista så høyt, for den oppvoksende slekt, (når det gjelder krav/press, når det gjelder utseende osv., lurer jeg).
Dette må jeg klage på.
Erik Ribsskog
PS.
Det er også sånn, at Arbeiderbladet, (som jo nå heter Dagsavisen, det er ikke sånn, at jeg ikke vet det), de kaller, i sin artikkel Jan, for: 'Mirakelmannen'.
Men det blir, som noe flåsete, (må man vel si).
Og at de prøver, å blåse opp Jan.
Og det veit jeg ikke, om er, noe særlig bra.
Her bryter nok Arbeiderbladet/Dagsavisen, med god presseskikk, vil jeg si.
De prøver muligens å 'drite ut' Jan.
Jans mor Haldis Humblen har/hadde slekt i LO.
Nemlig Odd Humblen, (fra Telemark), som var i LO, under krigen, blant annet.
Så det er mulig, at det finnes konflikter, internt i min fars nye kone sin slekt.
Og at det er derfor, at Jan, blir blåst opp, på denne måten, i den nevnte artikkelen.
Så dette må jeg klage på, (synes jeg).
Og Jan blir også kalt 'kjærlighetsdoktoren', i en reklame, i Dagbladet, i 2004.
(Se vedlegg).

Og det er også, som noe flåsete, vil jeg si.
Så det må jeg også klage på.


---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2016-08-27 10:17 GMT+02:00
Subject: Fwd: Klage på Aftenposten/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Erstatningssak ref: 26/3754
To: Norsk Presseforbund <pfu@presse.no>
Cc: kringkastingsradet@nrk.no, "Post (Medietilsynet)" <post@medietilsynet.no>


Hei,
dette er klage, nummer 'ørten og en', på Aftenposten.
De har igjen tullet, med mine slektninger.
Dette gjelder dødsannonsen til Oddbjørn Humblen.
Og han var faren til min fars stedatter, (i hans tredje familie), Christell Humblen.
Og i Aftenposten sin versjon, av denne dødsannonsen, så ser det ut som, (vil jeg si), at Christell sin datter Ronja, er Oddbjørn Humblen sitt oldebarn.
(For Aftenposten har ikke brukt linjeskift, (der det skal være), i denne annonsen.
Vil jeg si).
Jeg legger også ved en kopi, av denne dødsannonsen, fra Sunnmørsposten, (Oddbjørn Humblen var fra Ålesund, men dattera hans Christell bodde, på Østlandet, hos sin mor, som var fra Tysnes, ved Bergen).
Og det er også sånn, at begge avisene, staver Humblen feil, for de staver 'e'-en i Humblen, som 'é'.
Men den appostroffen, (heter det vel), over e-en, skal ikke være der, (såvidt meg bekjent, ihvertfall).
Så dette må jeg klage på.
Erik Ribsskog

---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2016-08-14 6:42 GMT+02:00
Subject: Klage på Aftenposten/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Erstatningssak ref: 26/3754
To: Norsk Presseforbund <pfu@presse.no>
Cc: kringkastingsradet@nrk.no, "Post (Medietilsynet)" <post@medietilsynet.no>


Hei,
dette er klage nummer 'ørten' på Aftenposten.
Også denne gangen, så tuller de, med en slektning, av meg.
Denne gang, så er det min lillesøster Pia, som de tuller med.
De skriver, (se vedlegg), at hennes etternavn, er 'Ripskog'.
Men det er selvfølgelig feil, det riktige skal være: 'Ribsskog', såklart.
Så dette må jeg klage på.
Dette er 'ørtende' gang, at Aftenposten tuller, (etter å ha kalt min morfars hus, i Nevlunghavn, (muligens det største, i bygda), for et lite hus, på 80-tallet).
Så dette må jeg klage på.
Erik Ribsskog
PS.
Jeg kan også ta med om, at min søster Pia, tydeligvis ikke, fikk lov til, å være med, på bildet, (til Aftenposten).
Kun hennes venninne Monica Lyngstad, (fra Røyken), var med på dette bildet, fra rett utafor politihuset på Grønland.
(Tror de at de er med i en Olsenbanden-film, eller.
Spurte de om det?).
Og hu tredje venninna deres, pleier å være, ei Siv fra Røyken.
Men i denne Aftenposten-artikkelen, (fra 20. mai 2009), så er visst hu Siv bytta ut, med ei Carina Dahl.
Men kan det være riktig.
Eller er det Siv som skøyer, (og bruker 'tulle-navn'), lurer jeg.
Hm.
På forhånd takk for eventuelt svar!


---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2016-08-11 19:24 GMT+02:00
Subject: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Erstatningssak ref: 26/3754
To: "Post (Medietilsynet)" <post@medietilsynet.no>
Cc: kringkastingsradet@nrk.no, Norsk Presseforbund <pfu@presse.no>


Hei,
jeg så nå tilfeldigvis på Dagbladet.no, at det finnes noe, som heter Medietilsynet.
Og jeg tenkte at jeg kunne klage, på NRK, til dere.
NRK løy om meg og mobbet meg, på et TV-program, som het Tweet 4 Tweet, i 2012.
Og seinere har de lovet meg erstatning, men ikke villet sende den.
(Det er sånn at man kan mistenke at de brukte disse pengene på julebordet, eller noe).
Og egentlig, så skylder de meg millioner, (i tapt lønn), for å ha ødelagt ryktet mitt, (som høyskolekandidat i IT og tidligere butikksjef, osv.), mener jeg.
Dette, (Tweet 4 Tweet), skulle visst være, et slags humor-program.
Og det er en ting, at NRK ler av folk, på lørdagskveldene, når disse folkene, har vært i TV-nyhetene, hele uka.
Det blir en ting, liksom.
Men her var det sånn, at NRK bare lo av meg, liksom.
Uten å først, ha snakket om meg, på 'vanlig' vis, i et nøkternt dokumentar-program, liksom.
Så dette var bare som noe kvalmt, fra NRK, må jeg si.
Så dette må jeg klage på.
Og hverken Kringkastingsrådet eller PFU, er interesserte i, å gi meg oppreising/rettferdighet, (kan det virke som).
Så jeg prøver derfor å sende, om denne saken, til dere også.
Med hilsen
Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2015-01-31 16:06 GMT+01:00
Subject: Klage på NRK/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Erstatningssak ref: 26/3754
To: PFU Pressens faglige utvalg <pfu@presse.no>


Hei,

har jeg sendt om dette til dere?

Jeg leste en artikkel, på Dagbladet.no nå, om Kringkastingsrådet.

(http://www.dagbladet.no/2015/01/31/kultur/meninger/hovedkommentar/kommentar/kringkastingsradet/37466326/).

Og det er ikke fordi at jeg ikke har andre ting å gjøre.

Men jeg har vært så misfornøyd, med hvordan Kringkastingsrådet har
behandlet min klage, på NRK's TV-program Tweet 4 Tweet.

(Hvor jeg ble tulla med, av Thomas Seltzer og Jenny Skavlan).

Jeg tror ikke, at jeg har sendt om dette, til dere.

For pressens faglige utvalg, det navnet, heter jo noe om 'pressen'.

Og pressen kommer vel av de maskinene, som trykte aviser.

Så at man kunne klage på NRK, til PFU, det har jeg vel ikke tenkt på
som en selvfølge.

Men det stod noe lignende, i den artikkelen, som at man kunne klage,
til PFU, på etiske problemer, hos media.

Og dette at NRK angrep meg, som var en grunder/entrepenør, i
oppstartfasen, på den måten.

(Ved å latterliggjøre og le av meg.

Og lyve om meg.

Før de har gjort det norske folk kjent med meg, på en bra måte).

Det syntes jeg, at er uetisk.

Så det vil jeg klage på.

Og løgnene i seg selv, (som det står mer om, i den videresendt
e-posten, som følger med, denne e-posten), de er jo uetiske nok, i seg
selv, de og.

Så jeg prøver å sende om det her, til dere.

Selv om jeg har hatt dårlig respons fra dere tidligere.

Jeg fikk høre det, fra en sånn 'Dasslokket-sliter' hos dere, (da jeg
ringte dere, fra England, for en del år siden.

Noe om å: 'Pisse i motvind'.

Så det er kanskje ikke så mye håp, i forbindelse med det, at jeg
sender denne e-posten.

Det er vel som å si, at det er stor forskjell, på de forskjellige
endene, i en andedam.

Men men.

Jeg får prøve å ta en 'sendings', åkke som.

Mvh.

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2014-09-17 21:32 GMT+02:00
Subject: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd:
Erstatningssak ref: 26/3754
To: "HRET (postmottak)" <post@hoyesterett.no>
Cc: erik.berg.hansen@nrk.noinfo@nrk.no, Postmottak Sivilombudsmannen
<postmottak@sivilombudsmannen.no>


Hei,

jeg kom på noe mer, om denne klagen.

Tweet 4 Tweet-programmet, de snudde også ting på hodet.

De sa at jeg hadde nettbutikk først, og så blogg.

Men jeg startet nød-blogg, i 2007, og nettbutikk, i 2010, (etter at
nødbloggingen hadde blitt en livsstil, liksom).

Og det var også mye mer tull og tøys, som jeg har tatt med om før.

Som at jeg skrev flere hundre sider hver dag, (eller noe i den duren).

Og at jeg liksom blandet børs og katedral.

(Noe jeg har forklart om, i den forrige e-posten, at helt klart er
trakassering av meg.

Alle kan ha nettbutikker.

Men ikke meg, som har nødblogg, (som har vært oppe så lenge, at det
har blitt en livsstil).

Jeg er for tiden i Oslo.

Og i butikker osv., så ser jeg trynet til denne 'Selters', (som jeg
ikke hadde hørt om, da jeg flytta til England, i 2004. På den tida var
det Harald Eia og Bård Tufte Johansen og dem, som var kjente), i et
blad, som heter Campus, (nr. 3, 2014).

Og i det bladet, så står det, (i et intervju, med Thomas Seltzer), at:
'Han gikk i lære hos 'Skavlis''.

Og da menes det vel Frederik Skavlan.

Så her kan det være, (deres populære program-vert), Fredrik Skavlan,
som trekker i tråder, (tenkte jeg, etter å ha lest denne
student-publikasjonen).

Har Skavlan 'driti seg ut', ved å ikke ville ha med meg, i sitt kjente
program, (siden at jeg er så kjekk, eller noe, og ville fått Skavlan
til å se mindre kul ut, eller noe sånt?).

Og så har han får sin niese Jenny Skavlan og sin 'læregutt' Seltzer,
til å drite meg ut, i et 'nisje-program'.

For å ødelegge livet mitt.

For hvis jeg blir kjent, så får Skavlan kjeft, siden at han ikke ville
ha meg med, i programmet sitt, (på den tida, som jeg begynte å
nød-blogge).

Er det noe sånt, som 'førehev'?

Med anti-samrøre/kameraderi-hilsen,

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2014-09-06 23:39 GMT+01:00
Subject: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Erstatningssak ref: 26/3754
To: "HRET (postmottak)" <post@hoyesterett.no>


Hei,

jeg ble minnet på denne klagen.

Siden at det var i en nettavis, om at Jenny Skavlans bikini-designer,
hadde blitt snytt, eller noe i den duren.

Sivilombudsmannen har ikke svart.

Kringkastingsrådet sier at siden jeg har nevnt TV-programmet, (Tweet 4
Tweet), i e-poster osv., så kan jeg ikke få erstaning.

Men jeg mener det, at det blir som noe russisk, at de skal inn i huet
mitt, liksom.

Og også at det blir som noe overvåking, hvis de sitter der, og
gransker bloggen min, for å finne noe de kan bruke mot meg, av alt jeg
har blogget om, i de siste sju årene, (og dette er faktisk en
nød-blogg).

Så de bruker min nød-blogg mot meg, noe jeg synes er patetisk og forkastelig.

Dessuten synes jeg det, at 25.000, er alt for lite i erstatning.

De sa mye tull og tøys om meg.

Som at jeg skrev hundre sider hver dag.

Og gjorde narr av web-design-ferdighetene mine.

(Men dette var en nødløsning, på grunn av flere hacking/kapring-angrep).

Og de sa at jeg blandet børs og katedral.

Siden jeg har en nettbutikk, (og en nød-blogg).

Det er greit for hvem som helst, å ha en nettbutikk.

Unntatt for meg, virker det som, (ifølge Jenny Skavlan, på Tweet 4 Tweet).

Så jeg blir gjentatte ganger her, (både av Jenny Skavlan og
Kringkastingsrådet), trakassert, fordi at jeg har en nød-blogg, virker
det som.

Det er jo helt tulle-ruskt, molbo-land.

Og det er på Disimilis-stadiet, må jeg si.

Og Seltzer latterliggjør meg også, på sin 'Doktor Brille-aktige' måte,
må jeg si.

(På sitt utspekulerte akademiker-vis, (eller om man skal si
pseudo-akademiker-vis, etter å ha lest hans siste kronikk, hos
Dagbladet.no, som jeg syntes at var litt sånn Erasmus Montanus, eller
noe i den duren, for å si det sånn).

Så dette ville jeg klage på.

(Siden Sivilombudsmannen ikke svarer.

Noe dere hos høyesterett jo heller ikke gjør.

Så jeg jeg må vel sende til høyeste-høyesterett, da.

Det må vel bli Gro Harlem Brundtland?

Eller en menneskeretts-domstol).

Lykke til med å skrive svar denne gangen.

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2014-05-15 14:15 GMT+01:00
Subject: Klage på NRK/Fwd: Erstatningssak ref: 26/3754
To: Postmottak Sivilombudsmannen <postmottak@sivilombudsmannen.no>
Cc: info@nrk.no, PFU Pressens faglige utvalg <pfu@presse.no>, Mary
Anita Borge <mab@sivilombudsmannen.no>


Hei,

dette rapporterte jeg først til Google som tulle-epost.

Men jeg kan jo sende det til dere og, i tilfelle noen sender tulle
e-poster i NRK's navn.

For en erstatning på 25 tusen for et ødelagt rykte.

Det burde være 25 millioner, mener jeg.

Og så begynner vedkommende å synse og dømme meg, og sier at jeg ikke
får pengene.

Det er jo bare tullball.

Og hvorfor venter de fra mars til mai med å informere?

Nei, dette kjøper jeg ikke.

Kringkastingsrådet burde forresten ha en egen e-post-adresse, (som for
eksempel kringkastingsrådet@nrk.no).

De bruker nå bare han avsenderen, (Erik Berg-Hansen), sin personlige
e-post-adresse.

Så det er tydelig at de er i hans lomme.

Men at jeg liksom må rydde opp i alt i Norge.

Det synes jeg at er for dumt.

Fem millioner nordmenn gjemmer seg, liksom.

Nei, det blir som noe veldig patetisk, for meg.

Og Sivilombudsmannen har også sendt meg noe tull, for noen dager siden.

Er Norge møkkalandet, eller?

Nå får dere skjerpe dere.

Erik Ribsskog

PS.

Her er mer om dette:

Jeg har nemlig en oldemor, (har jeg funnet ut, ved å drive
slektsforskning), som er oppvokst, i North Dakota, i USA.

Så erstatningene mine burde være litt mer i amerikansk størrelseorden,
før jeg blir fornøyd, (vil jeg si).

Jeg liker ikke sånn 'Ola Dunk', som faren min pleide å kalle det, på 80-tallet.

PS 2.

Mer om tull fra dere:

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
________________________________
Referat fra m�te i Arbeidsmilj�utvalget (AMU) - Sak nr. 2012/681
________________________________
Mary Anita Borge <mab@sivilombudsmannen.no> Tue, May 13, 2014 at 7:59 AM
To: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Hei

Beklager en masse.

Kan du være vennlig å slette den er det fint.

M.A.Borge


-----Opprinnelig melding-----
Fra: Erik Ribsskog [mailto:eribsskog@gmail.com]
Sendt: 12. mai 2014 18:41
Til: Mary Anita Borge
Kopi: Postmottak Sivilombudsmannen
Emne: Re: Referat fra m�te i Arbeidsmilj�utvalget (AMU) - Sak nr. 2012/681

Hei,

er dette noe med meg å gjøre, mener du?

Arbeidsmiljø-utvalget?

Hva skal dette bety?

Linken din virker heller ikke.

Erik Ribsskog


On Mon, May 12, 2014 at 12:49 PM, Mary Anita Borge
<mab@sivilombudsmannen.no> wrote:
http://ephortesrv/ePhorteWeb/locator/?SHOW=JP&JP_ID=216000&database=EP
> HORTE
---------- Forwarded message ----------
From: Erik Berg-Hansen <erik.berg.hansen@nrk.no>
Date: 2014-05-15 13:37 GMT+01:00
Subject: Erstatningssak ref: 26/3754
To: eribsskog@gmail.com


Erik Ribsskog

Etter anbefaling fra våre advokater ble det i Kringkastingsrådets møte
den 05.03.2014 anbefalt at De ble tilkjent en erstatning på kroner
25.000 for omtalen i programmet ”Tweet4Tweet” med Jenny Skavlan som
programleder. Det ble ansett at omtalen i programmet kunne være
belastende for dem, bl.a. fordi De ikke ble kontaktet på forhånd og
kunne godkjenne omtalen og heller ikke var kjent at De skulle omtales
på forhånd før sendingen. Kringkastingsrådet ble forelagt utskrifter
fra Deres blogg http://johncons-mirror.blogspot.no/ der De flere
ganger i sterke ordelag fordømmer omtalen som nedverdigende og
løgnaktig.

Nå har jeg imidlertid, etter å ha kikket gjennom bloggen Deres, sett
at De flere ganger har vedlagt en YouTube-video fra din omtale i
programmet når De har tatt kontakt med vilt fremmede over Internett. I
tillegg virker De å være svært begeistret for Jenny Skavlan, og De
linker stadig vekk til artikler de finner om henne på nettet. Jeg
finner det derfor vanskelig å tro at De skal ha lidd noen overlast,
siden De ikke virker å ha noen problemer med å gi program og
programleder oppmerksomhet.

Så med den konklusjonen velger jeg å trekke tilbake vedtaket om erstatning.


Med hilsen

Erik Berg-Hansen
Rådssekretær i kringkastingsrådet.

Viggo Snowhill - Sendt I Eksil -by Frida Leknes [soundtake.net].mp3
19256K

Alex Rosen/Thomas Seltzer-serien: 'Folk i farta', skulle visst egentlig hete: 'Nordmenn som gjør det dårlig i utlandet'. Noe sånt

rosen seltzer serie annet navn

PS.

Dette er muligens agendaen/stilen, til Thomas Seltzer.

At han driter ut nordmenn, foran øya på oss, på TV-skjermen.

(På en smart/underfundig måte).

Og så var det kanskje sånn, at siden at jeg ikke, bodde i utlandet, i 2001, (da denne serien ble laget).

Så presenterte heller Seltzer meg, i TV-programmet Tweet 4 Tweet, i 2012.

Men min far gikk i klasse, med Sasha Gabor, (som var med, i den første serien, i 2001).

Så her finnes det, en fellesnevner.

(Mellom Sasha Gabor og meg).

Nemlig min far, (og andre Berger-folk).

Så det å bare latterliggjøre nordmenn i utlandet.

Uten å egentlig bry seg om, hva grunnen var, til folk dro, til utlandet.

Det blir, som noe hjernedødt, (vil jeg nesten si).

(Noe sånt).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Denne artikkelen, stod i Aftenposten, 8. januar 2001:

8. januar 2001 aftenposten 2

Min søster Pia, sin mangeårige samboer Negib, er visst født, i 1967. Så han fyller 50 år, i år, (kan det virke som). Noe sånt

negib født i 1967

http://www.biip.no/default.aspx?section=skatt&page=person&id=3992057

Min søster Pia, finnes visst ikke lenger, på Gule sider. Har hu gifta seg, med sin mangeårige samboer Negib, og blitt Pia Abdullahi, tro? Eller har hu flytta, til Afrika? Hm

giftet seg hm

https://www.gulesider.no/finn:pia%20ribsskog

PS.

Negib, (som visst heter Omer til etternavn og ikke Abdullahi), har visst flytta, til Urtegata, (så det er mulig, at Pia også, bor der):

negib flytta til urtegata hm

https://www.gulesider.no/p/negib+abdullahi+omer/78394006

Enda mer om Øivind 'Xiando' Sæther

enda mer om øivind sæther

http://oyvinds.everdot.org/contact/index.html.no

Mer om Øivind 'Xiando' Sæther

mer om øivind sæther

http://oyvinds.everdot.org/about_me/index.html.no

Halvor 'Meco' Raknes er visst pedo. Hm

meco er visst pedo

http://tjomlid.com/2014/01/08/plassering-av-skap/

Mer fra Facebook

mer om xiandos tech world

https://www.facebook.com/pg/techworld.se/posts/

Mer om Øivind Sæther aka. Xiando

mer om øvind sæther aka xiando

https://web.archive.org/web/20100130141216/http://sakerhet.idg.se/2.1070/1.56869

Facebook sier at de har to milliarder aktive brukere. Men de er likevel, en subkultur eller klubb, (mener jeg)

facebook to milliarder

http://www.nettavisen.no/na24/propaganda/facebook-nar-to-milliarder-brukere/3423352859.html

PS.

Som jeg har blogget om tidligere.

Så blir ikke det, å skrive noe, på Facebook, det samme, som å henge opp, en plakat, (med sine meninger på), for eksempel, i en eller flere byer.

Og det er på grunn av, at man må være logget inn, (hvis jeg ikke tar helt feil), for å lese, hva folk skriver, på Facebook.

Og det kan man da sammenligne med, at folk henger opp plakater, med hemmelig/usynlig skrift.

Og så må man ha, noen slags spesielle briller, for å lese, denne skriften.

Så Facebook er, en slags subkultur, (vil jeg si).

(Selv om de er veldig store).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Og Facebook har også forandret 'del'-knappen, sånn at den en stund, (i noen år), het: 'Liker'.

Og det kan man da sammenligne med, at de som hadde, disse spesielle brillene, kunne skrive under den usynlige skriften, (på de nevnte plakatene).

For eksempel at: 'Ottar har lest dette'.

Men så har de som selger dette usynlig blekket forandret på det.

Sånn at det som Ottar pleide å skrive, nå betyr: 'Ottar er helt enig i alt som står ovenfor'.

For Facebook har byttet på betydningen av 'lik' og 'del'-knottene sine.

Og det er vel ikke så farlig, tenker kanskje folk.

Men folk blir faktisk dømt, (i rettsaker osv.), for å trykke 'liker', her og der, på Facebook.

(Hvis jeg ikke tar helt feil).

Og det kan godt være folk, som liksom er programmert, (av Facebook), til å være vant med, at 'liker', egentlig er det samme, som 'del'.

(For å si det sånn).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 3.

Det ser kanskje dumt ut, at jeg, som blogger mye, om Facebook-meldinger, osv.

Er så skeptisk, til Facebook.

Men det var VG, som liksom heiv meg inn, på Facebook, (i sin tid), vil jeg si.

For de skrev, (på VG.no), i 2007, at over en million nordmenn, nå var på Facebook.

(Noe sånt).

Og for meg, som da hadde hatt internett, (og chattet mye på nettet osv.), siden 1996.

Så ble det litt rart, å ikke teste ut Facebook, (vil jeg si).

(Når VG, og andre, 'hypet' dette nettsamfunnet, så mye).

Men jeg har også blogget om, at for eksempel Øivind Sæther aka. Xiando, har advart, mot Facebook, (på sitt nettsted Xiandos Information, var det vel).

Og det var fordi, at CIA, eide en del, av Facebook, (sånn som jeg husker det).

Så det er mulig, at CIA kan lese, alle våre 'hemmelige' Facebook-meldinger.

(Hva vet jeg).

Men samtidig så virker Facebook, også litt 'russisk', med alle sine 'rare' endringer, (hele tida), må jeg nesten si.

Facebook-grupper var stort, rundt 2007/2008.

Men så ble det plutselig _sider_, som liksom var det store.

(Og grupper ble litt gjemt, vel.

Noe sånt).

Og Facebook-meldinger, har blitt til, noe som kalles 'messenger', osv.

Og man skal ikke lenger bare godta venneforespørsler.

Man skal også godta 'meldings-forespørsler', (heter det vel).

Og noen meldinger, blir visst gjemt, her og der, i mapper, som folk sjelden sjekker.

Og ikke nok med det.

Web-designere blir utfordret, (må man vel si), av Facebook, som 'hele tida', endrer knottene sine, (må man vel si).

Og Facebook-siden til johncons-web, ble deaktivert, siden at jeg ikke hadde oppdatert den, på mer enn et år, (var det vel).

Så Facebook sin Følg-knapp forsvant, fra 'Følg-siden', på nettstedet mitt, (johncons-web).

Så Facebook er et mareritt, for både brukere og utviklere/web-designere, (vil jeg si).

Selv om Google også, har visst, lignende 'tendenser'.

Deres +1-knapp, var først, i en frisk farge-kombinasjon.

(Sånn som jeg husker det).

Og så ble den plutselig, (over natta), mye kjedeligere, (vil jeg si).

(Noe sånt).

Så det er mulig, at Google og Facebook, egentlig prøver, å liksom 'devaluere' nettet.

(For å si det sånn).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv