Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 12. mai 2023

Fler mobilbilder



Orientaler-Davidsen (som var min danske tippoldefar Anders Gjedde Nyholm sin svoger) dro på veldokumentert reise til Russland (for å inspisere forholdene for krigsfanger fra Østerrike-Ungarn) under første verdenskrig



https://www.academia.edu/45040843/Magnus_Davidsen_Breve_fra_Rusland_1917_1918

PS.

To av de som Orientaler-Davidsen skriver brev/postkort til, var visst i samme venninne-gjeng, som min mor og mormor.

Det var Orientaler-Davidsen sin kone Anna f. Nyholm (min mormors grandtante).

Og Elsa Gertrude Maren Davidsen, som var min mormors 'halvtante' (som de sier i Danmark).

Hu Elsa var moren til Erling Fin Poulsen (min mormors tremenning).

Som jeg ringte, da jeg bodde i Keith Court (hvor jeg bodde fra 2012 til 2014) i Walton.

(Jeg ringte for å spørre om min mormors tante Magna Nyholm g. Adeler (som visst også var i samme venninne-gjeng, ifølge Poulsen) og hennes ektemann Holger baron Adeler.

Siden at min mormor (som døde i 2009) nevnte Magna og Holger Adeler, i sitt testamente.

For å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Orientaler-Davidsen hadde også en tid (under første verdenskrig) ansvaret for å passe på noen engelske krigsfanger/internerte (noe jeg har blogget om tidligere):



https://www.thedanishscheme.co.uk/Articles/Story%20E13%20english.pdf

PS 3.

Under sitt opphold i Russland, så møtte min tippoldefars svoger blant annet den østerriske/transylvanske general von Kusmanek (som hadde blitt tatt til fange av russerne, etter å ha holdt skansen mot de, i flere måneder):



https://www.academia.edu/45040843/Magnus_Davidsen_Breve_fra_Rusland_1917_1918

PS 4.

Det står også om, i boken/filen, at min tippoldefars svoger nokså ofte møtte en Trotsky.

Og det virker som at det må ha vært Leon Trotsky (en kjent bolsjevik/kommunist-leder).

(Som bodde en periode i Norge (etter å ha rømt fra Russland).

Og som min grandonkel Øivind Ribsskog (som da var i statspolitiet, og hadde som oppgave å passe på Trotsky) spilte sjakk mot).

Så var visst det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 5.

Her er mer om dette:



(Samme link som overfor).

PS 6.

Noen danske damer, som bodde i Russland/Petrograd/St. Petersburg, har kommentert om min tippoldefars svoger sin reise/opphold:



Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter