Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 3. februar 2020

Min mors tremenning Håkon Bleken mener visst også, at Ribsskog-slekten, er nazister, (moren Brynhild Ribsskog, hadde vært bøddel, mens broren hersjet med han, skriver Dagbladet)


https://www.dagbladet.no/kultur/hakon-blekens-liv-med-tvangsnevroser/72059624

PS.

Når jeg leser det på nytt.

Så ser jeg, at moren, (Brynhild Ribsskog), var frelser, og ikke bøddel.

Det var faren, (Haakon Andreas Bleken), som var bøddel.

Så Håkon Bleken mener visst at det er Bleken-slekten som er nazister, (og ikke Ribsskog-slekten).

(Noe sånt).

Selv om Håkon Bleken sin morfar Ole Konrad Ribsskog, ble kalt høyresosialist, (et annet ord for nazist), av A-pressen, (eller hva de het på den tida), på 1920-tallet.

(For å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Man må vel si, at Dagbladet også, er litt nazistiske.

For de skriver at min mors tremenning Håkon Bleken, ligner på et lykketroll, (som noen har lekt for mye med).

(Noe sånt).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 3.

Her er mer om dette:


(Samme link som overfor).

PS 4.

Bleken sier også, at han lider av tvangsnevroser, (noe som forresten også min medsoldat Sundheim sa, (under førstegangstjenesten), at han led av, husker jeg):


(Samme link som overfor).

PS 5.

Min mors tremenning Håkon Bleken, ligner forresten litt, på min tidligere butikksjef, (fra da jeg jobba som assisterende butikksjef på Rimi Bjørndal, (noe jeg gjorde fra 1996 til 1998)), Kristian Kvehaugen.

(Vil jeg si).

Så sånn er forresten det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 6.

Jeg surra litt med min mormors Gjedde-slekt.

(Når jeg drev med slektsforskning).

Siden at det var to Maren Gjedde, (både datteren og søsteren til min tipptipptippoldefar Didrik Galtrup Gjedde het Maren Gjedde).

Og det samme har jeg klart, når det gjelder Bleken-slekten.

For Håkon Bleken har en nevø, som også heter Håkon Bleken.

Og han har avkom.

(Til forskjell fra kunstmaleren Håkon Bleken).

Så jeg sendte en Facebook-melding, til Håkon Bleken sin grandniese, i den tro, at det var dattera, (jeg forklarte vel om problemene med Nav i Trondheim).

Og da fikk jeg svar, men det var jo da fra barnebarnet til kunstmaleren sin slemme bror Brynjulv, (og ikke fra kunsmaleren sin datter).

(For å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 7.

Her er mer om dette:


http://johncons-mirror.blogspot.com/2019/10/ps.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter