Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 14. oktober 2022

Mer fra Instagram

christell instagram 1

PS.

Her er mer om dette:

christell instagram 2

Nå har jeg fått en mail fra MyHeritage. Og det er visst mindre enn en måned til at min stesøster Christell fyller 50 og blir gammel (ifølge skikken i Danmark)

christell snart gammel

PS.

Det med at man blir gammel, når man er 50.

Det er noe jeg har blogget om tidligere.

Og det var sånn, at i bryllupet til Christell sin eldre halvbror Viggo Snoghøj, i Køge (i Danmark) på midten av 80-tallet.

Så var det sånn, at bruden (Greta Skou) sin far, hadde 50 års-lag, den samme kvelden (og i det samme lokalet).

Og da sang danskene sang etter sang, om at Greta sin far nå hadde blitt gammel (siden at han var 50).

(For å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette (fra 'Min Bok'):

blitt gammel

Mer fra Instagram

laila johansen insta 1

PS.

Her er mer om dette:

laila johansen insta 2

Dette har jeg skrevet om i Min Bok 2. At Laila Johansen (som jeg traff på Radio 1 Club, nyttårsaften 1989) hadde en bestemor, som var modell for en av statuene, i Frognerparken

min bok 2

https://www.instagram.com/p/Cihb_-LrgbA/

PS.

Jeg mente å huske, at statuen som Laila Johansen viste meg (på første nyttårsdag i 1990) stod aleine, på 'Sinnataggen-brua'.

Men det er mulig at jeg husker feil.

(Etter alle disse årene).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette (fra 'Min Bok 2'):

min bok 2 laila johansen

Mer fra Facebook

linda hattrem facebook 1

PS.

Her er mer om dette:

linda hattrem facebook 2

PS 2.

Enda mer om dette:

linda hattrem facebook 3

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter