Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 24. august 2023

Dette er visst en indisk kar (Ray Charmak) som min tremenning Birgitte Ribsskog (fra Bærum) har vært gift/samboer med, i England. (Fra Scunthorpe Evening Telegraph 25. juni 1984)




PS.

Han indiske karen til Birgitte Ribsskog, er visst en Brighton-basert regnskapsfører med ekspertise innen eiendomsutvikling (fra Grimsby Evening Telegraph 13. juni 1984):




PS 2.

Her er mer om dette:




PS 3.

Enda mer om dette:




PS 4.

Ray/Raymond er visst mer enn 20 år eldre enn Birgitte (og han bor visst nå i Belfast, mens Birgitte har flytta tilbake til Norge, med deres sønn Rufus):



http://www.checkcompany.co.uk/director/6397724/MR-RAYMOND-CHARMAK

PS 5.

Som jeg har skrevet om i Min Bok, så var det sånn, den første gangen jeg dro på språkreise til Brighton (sommeren 1985) at jeg da bodde hos en vertsfamilien (i Lancaster Road) hvor foreldrene bestod av en britisk mann og en indisk dame, og da holdt STS-språkreiser-skolen til, i en kirke (var det vel) i Hove (hvor hu Birgitte Ribsskog visst har bodd, sammen med han inderen):



https://johncons.net/minbok_jub3.pdf

PS 6.

Det var forresten sånn.

At Birgitte sin far.

Det var min mors fetter Ola Ribsskog.

Og han var rektor i Bærum.

Og han hadde også en rolle, innen bestyringen, av en norsk språkreise-geskjeft.

(Har jeg lest på 'Bokhylla'.

Var det vel).

Så det kan godt være, at Birgitte Ribsskog (som jeg forresten aldri har møtt) var enda mer på språkreise, enn meg.

(Jeg var på språkreise tre ganger.

To ganger i Brighton (sommeren 1985 og sommeren 1988).

Og en gang i Weymouth (sommeren 1986).

For å si det sånn).

Og så har hu kanskje møtt han eldre inderen, på et utested (eller noe) om kvelden.

Eller om hu ble kjent med han, gjennom sin far.

Hm.

Eller om hu (nesten som meg) har hatt Brighton som sitt andre hjemsted.

Og så har hu fortsatt å reise dit, i voksen alder.

Og så har hu på en eller annen måte møtt han inderen, da.

(For å si det sånn).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 7.

Her er mer om dette (fra Asker og Bærums Budstikke 4. februar 1980):




Og det er angående Ola Ribsskog sin mor.

Birgitte Ribsskog sin lillesøster (Samasati) Margrete Ribsskog (som jeg heller aldri har har møtt) mener visst, at hennes farmor, hadde pikenavnene Averstad og Enger.

Og hu mener visst også, at Leirsund/Skedsmo-farfaren Øivin/Øyvin/Øivind/Øivinn Ribsskog (som var lensmann i Aurskog, blant annet) ble født i Ullensaker (ved Gardermoen).

Men (som jeg har blogget om tidligere) så har hu Samasati Margrete mista en forlovede (eller noe lignende) på grunn av narkotika-overdose.

Så hu har kanskje blitt litt rar etter det.

(Bare navnet hennes er jo rart.

Det navnet (Samasati) er kanskje et navn, som hu selv har kontaktet Folkeregisteret angående (i voksen alder) om at hu ønsket å hete.

Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 9.

Her er mer om dette:



PS 10.

Enger (fra PS-et overfor) er forresten et stedsnavn.

Så da er det ikke kanskje ikke så dumt.

Men det med Averstad, hva kan det være.

Hm.

I dødsannonsen står det ihvertfall Lauten.

(For å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 11.

Her kan man se at min grandonkel Øyvin Ribsskog var fra Skedmo (og ikke fra Ullensaker) og at han også hadde en stafett oppkalt etter seg, i sin tid (noe som var nytt for meg, selv om jeg har lest at han også startet skikonkurransen Raumerløpet, var det vel):




PS 12.

Mer om at Christina, Birgitte og (Samasati) Margrete sin farmor hadde pikenavnet Lauten (fra Indre Akershus Blad 31. desember 1983):




PS 13.

Mer om at min tremenning (Samasati) Margrete Ribsskog hadde en kjæreste som døde av narkotikamisbruk (fra Asker og Bærums Budstikke 14. november 2001):



https://www.nb.no/items/868fb35b9e016d29dfe5f9839d3f07d0?page=5&searchText=%22margrete%20ribsskog%22

PS 14.

Mer om at min tremenning Margrete Ribsskog visst også har fornavnet Samasati (av en eller annen grunn):

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter