Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 4. januar 2020

Melissa M'Betsa, (fra Min Bok 10), kjente Marcus Bent, (sa hu)


https://www.dailymail.co.uk/sport/sportsnews/article-7851341/Bankrupt-ex-Everton-striker-Marcus-Bent-comes-retirement-join-Cornard-United.html

PS.

Melissa M'Betsa, (en annengenerasjons innvandrer-dame fra Zimbabwe), bodde jo, i et 'house-share', i Mandeville Street, i Walton, hvor Marianne Høksaas, fra Arvato Liverpool, (hu jobber nå som bibliotekar for BI), skaffa meg rom.

Og en dag, når jeg skulle ta bussen til Arvato sin Microsoft-produktaktivering, (hvor jeg jobba sammen med cirka 20 andre nordiske folk, blant annet Marianne Høksaas).

Så ville Melissa M'Betsa, at jeg skulle gå i lag med henne, og vår 'samboer' Janine England og en for meg ukjent neger, (i joggedress).

Og han negeren kan muligens ha vært Marcus Bent, (for vi gikk i retning av Goodison Park), tenker jeg nå.

(Noe sånt).

Hvis ikke det var Joseph Yobo, (for Melissa hadde visst også et forhold til han, (og til Tim Cahill)).

(Selv om jeg ikke hilste på noen fotballspillere, mens jeg bodde der, (hvis jeg ikke hørte feil, så var Steven Gerrard der en gang og, mens jeg lå og leste en eller annen bok, inne på rommet mitt).

For jeg isolerte meg litt, på den tida, (etter at Melissa hadde blitt kjent med disse fotballspillerne).

For jeg ville liksom ikke stå i gjeld, til hu Melissa, da.

For å si det sånn.

For det virka litt som, at hu Melissa trodde, at jeg liksom ville begynne å krype for henne, fordi at hu kjente så mange Everton-spillere, (som er det fotball-laget som jeg holder med).

Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Melissa er visst født i januar 1986, (så hu var fortsatt tenåring, (eller nettopp fylt 20), da hu begynte å dra disse fotballspillerne med hjem, (hvis ikke det var noe tull)):


https://opengovuk.com/company/11980815

PS 3.

Melissa kjøpte 'aldri' strøm, og hu rappa ofte 'Tesco-budsjett-middagene' mine, fra fryserne, (hu jobba innen inkasso/ledelse, på hjørnet av Matthew Street og North John Street):


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1002344293091&set=a.1002341933032&type=3&theater

PS 4.

Før Melissa begynteå dra med fotballspillere hjem.

(Hvis det ikke var noen 'Hvermansen-folk'.

For jeg var da på rommet mitt).

Så prata hu om, at hu skulle på fest, med disse fotballspillerne.

Og da skulle Janine og Steven være med.

(Var det vel).

Men jeg ville ikke tigge, om å få være med.

(Melissa tiska med Steven og/eller Janine, om meg, (i den innerste stua/'lounge'-en).

Etter å ha fortalt meg om, at hu hadde blitt kjent med Marcus Bent, Tim Cahill og Joseph Yobo.

For å si det sånn).

For jeg mistenkte, (på grunn av den nevnte tiskinga osv.), at Melissa da kanskje forventa, at jeg liksom, skulle begynne å krype for henne, hvis jeg fikk være med, på hennes kule fester.

Så derfor bare isolerte jeg meg litt, (etter at Melissa fortalte om, at hu hadde blitt kjent med, de nevnte fotballspillerne).

Selv om Melissa hadde dratt meg med, på både kino, (Forty Year Old Virgin), og diskotek, (Camel Club), de første ukene, som jeg bodde, i Mandeville Street.

(For å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv