Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 17. november 2021

Enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Klage/Fwd: Din bestilling hos KLiNGEL
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 17. november 2021 kl. 13:39
Til: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>
Kopi: service@klingel.no, "inger.lise.blyverket" <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, tr@forbrukertilsynet.no, post <post@finkn.no>, sfovpost@statsforvalteren.no, abuse@telia.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, postkasse@datatilsynet.no
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: KLiNGEL <service@klingel.no>
Date: tir. 16. nov. 2021 kl. 23:22
Subject: Din bestilling hos KLiNGEL
To: <eribsskog@gmail.com>


Din bestilling hos KLiNGEL
Ordrebekreftelse
Hei, Erik Løvenbalk Ribsskog!
Takk for at du handler hos Klingel!
Mer informasjon om din bestilling, dine betalinger samt dine leveranser finner du nedenfor. Mine sider.

Ditt ordrenummer: 100001009417812


Vi har mottatt følgende bestilling fra deg
Fakturaadresse:
Erik Løvenbalk Ribsskog Ribsskog
(Sladdet av johncons-blogg)
(Sladdet av johncons-blogg) Bekkestua

Leveringsadresse:
Betalingsmåte:
Postoppkrav

Leveringsmåte:
Postnord utleveringssted

Levering om 7-9 virkedager

Roger Kent Rutete tøfler
Roger Kent
Rutete tøfler

Pris:  329,00 kr

Fargebetegnelse:  Grå

Størrelse:  46

Skobredde:  G = Normale føtter

Mønster:  Rutete

Antall:  1

329,00 kr

Levering om 5-7 virkedager

LED-juletre

LED-juletre

Pris:  519,00 kr

Fargebetegnelse:  Grønn

Høyde:  60 cm

Størrelse:  00Z

Antall:  1

519,00 kr

Levering om 7-9 virkedager

Star Trading Adventsstjerne
Star Trading
Adventsstjerne

Pris:  174,00 kr

Variant:  Henge- og pendellamper

Fargebetegnelse:  Kobberfarget

Høyde:  25 cm

Antall:  1

349,00 kr

174,00 kr

Levering om 7-9 virkedager

Orkidéer med kongler

Orkidéer med kongler

Pris:  229,00 kr

Fargebetegnelse:  Rød

Høyde:  29 cm

Størrelse:  00Z

Antall:  1

289,00 kr

229,00 kr

Levering om 7-9 virkedager

Gasper Flamingoblomst
Gasper
Flamingoblomst

Pris:  199,00 kr

Fargebetegnelse:  Rød

Høyde:  40 cm

Størrelse:  00Z

Antall:  1

199,00 kr

Levering om 7-9 virkedager

2 LED-kantenisser

2 LED-kantenisser

Pris:  229,00 kr

Fargebetegnelse:  Rød

Størrelse:  00Z

Antall:  1

229,00 kr

Levering om 7-9 virkedager

Elg til å henge opp

Elg til å henge opp

Pris:  129,00 kr

Fargebetegnelse:  Rød

Variantmål:  38/14 cm

Antall:  1

129,00 kr

Levering om 7-9 virkedager

Kakebokssett -Julenisse-

Kakebokssett -Julenisse-

Pris:  229,00 kr

Fargebetegnelse:  Multicolor

Størrelse:  00Z

Antall:  1

229,00 kr

Levering om 7-9 virkedager

Casamaxx 2 smånisser
Casamaxx
2 smånisser

Pris:  149,00 kr

Fargebetegnelse:  Multicolor

Størrelse:  00Z

Antall:  1

149,00 kr

Levering om 7-9 virkedager

2 telysholdere

2 telysholdere

Pris:  179,00 kr

Fargebetegnelse:  Transparent

Høyde:  8 cm

Diameter:  9 cm

Størrelse:  00Z

Antall:  1

179,00 kr

Levering om 7-9 virkedager

Roger Kent Strikkejakke
Roger Kent
Strikkejakke

Pris:  560,00 kr

Fargebetegnelse:  Marine

Størrelse:  62

Antall:  1

560,00 kr

Ordrebeløp: 2 925,00 kr
Fraktkostnad: 59,00 kr
Postoppkrav:: 55,00 kr
Totalbeløp (inkl. mva.): 3 039,00 kr
Du sparer:: 235,00 kr
Kontakt
service@klingel.no
815 12 032
Hverdager kl. 8.00 - 18.00

ANGRERETT
Du har alltid full angrerett i 14 dager etter at du har mottatt alle varene i bestillingen din. Angreretten gjelder ikke dersom plomberingen er åpnet på badeklær og undertøy, hygieneartikler, parfymeflasker, kosmetikk eller for reparerte/målbestilte/graverte varer. Når du returnerer varen, skal den være ubrukt og ha alle lappene intakte. Du som forbruker kontakter Klingel innen angrefristen på 14 dager via telefon, brev eller e-post. Tlf. 815 12 032, e-post: service@klingel.no, adresse: Klingel Norge AS, Postboks 3501, 3007 Drammen.

Om du benytter deg av angreretten, tilbakebetaler vi dine utlegg innen 14 dager fra du ga beskjed om at du angret kjøpet. Klingel forbeholder seg retten til å avslutte kundekontoen ved mistanke om bedrageri eller ved en returkvote på over 50 %.

Ønsker du å benytte deg av angreretten, må du ta kontakt med kundeservice via telefon eller e-post, senest innen 14 dager (eller første virkedag etter dette) etter at du mottok varen. Du kan også fylle ut og sende inn Statens Angreskjema til oss. Det er viktig at du sender tilbake varen snarest, og senest 14 dager etter at du har meddelt oss at du vil benytte angreretten. Bruk den vedlagte adressereturlappen. Returadresse: Klingel c/o PostNord, Alfaset, 3. Industrivei 25, 0668 Oslo.

Varene skal returneres i vesentlig uforandret stand, og gjerne i originalforpakningen. Returner alle deler, selv om de skulle være ødelagte.

Returnerer du en vare som er feilaktig eller feilekspedert, dekker Klingel returen.

På grunn av koronapandemien ble alle bestillinger som ble gjort mellom mars og juni 2020, tilbudt en forlenget returrett på 60 dager fra pakken ble mottatt. Dersom du bestilte i denne perioden, gjelder din forlengede returrett selvfølgelig fortsatt. For alle bestillinger gjort fra juli og fremover, gjelder imidlertid igjen en angrerett på 14 dager fra pakken mottas. Dersom du skulle få problemer med å returnere pakken din, kontakt vår kundeservice så forsøker vi å komme frem til en løsning sammen.

BYTTE OG RETUR
Dersom du ønsker å bytte en vare, gjør du en ny bestilling. Ved retur tilkommer alltid en returkostnad på 55,-. Observer at din retur må leveres inn på et av PostNords utleveringssteder. Vi kan velge å trekke fra deler av beløpet tilsvarende verditapet dersom det er tydelig at du har brukt varen, eller varen var skadet mens du var ansvarlig for den. Dersom vi anser at varen har mistet all sin verdi, kan vi unnlate å betale tilbake hele beløpet. Velger du å returnere deler av bestillingen, betaler vi ikke tilbake gebyrene (dette fordi gebyret er likt uansett hvor mange varer du bestiller). Ved retur er du selv ansvarlig for transportrisikoen.

Vi anbefaler deg å alltid bruke den vedlagte returadresselappen. Ta vare på følgeseddelen og returbekreftelsen fra utleveringsstedet inntil returprosessen er avsluttet.

SLIK GJØR DU VED RETUR:
Legg varene du ønsker å returnere i originalforpakningen eller tilsvarende emballasje.
Fyll inn returkoden på returseddelen, og legg denne ved retursendingen.
Vi anbefaler at du bruker den forhåndsbetalte returadresselappen der Klingel står som mottaker. Du debiteres en fast returavgift (55,-) i ettertid, uansett størrelse og antall varer.
Dersom du mangler returadresselappen, ber vi deg kontakte kundeservice slik at vi kan sende deg en ny.

TILBAKEBETALING
Tilbakebetaling gjøres så fort som mulig og senest 14 dager etter at vi har mottatt din retur eller din beskjed om at du ønsker å benytte angreretten. Hvordan tilbakebetaling skjer avhenger av hvilken betalingsmåte du valgte ved bestlling. Ved konto-/fakturakjøp godskrives beløpet på din kundekonto. Har du betalt med kort, føres beløpet tilbake til kortet ditt. Ved betaling via PayPal, tilbakeføres beløpet til din PayPal-konto. Ved kontant betaling settes dine penger inn på bankkontoen/utbetalingsgiroen din.

REKLAMASJON
Du har rett til å reklamere en vare innen tre år forutsatt at det var feil på varen da du mottok den. Dersom det er en feil på varen, ønsker vi at du, innen rimelig tid etter at du har oppdaget feilen (to måneder regnes som «innen rimelig tid»), kontakter oss på telefonnummer 815 12 032 eller via e-post til service@klingel.no.

Mottar vi informasjonen din innen to måneder fra du oppdaget feilen på varen, har du reklamert den innen rimelig tid. Når vi har mottatt varen som du har reklamert, tar vi stilling til om det dreier seg om en feil på varen. Dreier det seg om en opprinnelig feil og du allerede har betalt varen, mottar du din tilbakebetaling så snart som mulig (senest 30 dager etter at reklamasjonen er godkjent). Ved tvist henviser vi til Forbrukertvistutvalget, da vi alltid følger deres anbefalinger.

EU-kommisjonen har opprettet en onlineplattform for tvisteløsning og klager på nettet. Du finner siden her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=NO.

GARANTI
Kjøpsloven, som ivaretar dine interesser som kunde, gjelder naturligvis også når du handler hos oss. Vi har to års garanti på samtlige el-produkter fra kjøpsdato. Vi erstatter alltid transportskadet glass og porselen. For spørsmål eller skadeanmeldelse om transportskadede produkter ber vi deg kontakte kundeservice. Vi har to års garanti fra og med innkjøpsdato på våre elektriske produkter.

Alle eventuelle garantier fra produsenten gjelder i Norge. Faktura/følgeseddel gjelder som garantibevis.

OM KLINGEL
KLINGEL tilbyr et spennende sortiment av moteklær, smykker, hjemmetekstiler og innredning til en voksen målgruppe. Kroppen forandrer seg med alderen, men med riktig passform kan du likevel skape den perfekte stilen for deg. Vi i KLINGEL har spesialisert oss på europeisk mote som fremhever hver kroppsforms unike skjønnhet uten at det går på bekostning av kvalitet, funksjon eller design. Derfor tilbyr vi også spesialstørrelser som f.eks. kortere bukselengder eller bredere såler i våre sko.

I Norge selges og markedsføres KLINGEL av Klingel Norge AS, som er et datterselskap av det tyske motekonsernet K-Mail Order GmbH & Co. KG. Morselskapet ble etablert i 1920, og er i dag Tysklands nest største aktør i bransjen. KLINGELs produkter selges i dag i 12 europeiske land.

KLINGEL har eksistert i Norge siden 2004.

Les gjerne våre kjøpevilkår, som gjelder ved alle bestillinger.

Firmainformasjon

Klingel Logo

Klingel Norge AS
Drammensveien 151
0257 Oslo
E-post: service@klingel.no
Org.nr.: 986 487 387

Mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Klage/Fwd: Din bestilling hos handel123.no er mottatt!
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 17. november 2021 kl. 13:34
Til: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>
Kopi: info@handel123.no, "inger.lise.blyverket" <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, tr@forbrukertilsynet.no, post <post@finkn.no>, sfovpost@statsforvalteren.no, abuse@telia.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, postkasse@datatilsynet.no
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: handel123.no <info@handel123.no>
Date: tir. 16. nov. 2021 kl. 23:29
Subject: Din bestilling hos handel123.no er mottatt!
To: <eribsskog@gmail.com>


handel123.no

Takk for bestillingen
Hei Erik Løvenbalk,

Takk for din bestilling. Den er på vent fram til vi bekrefter at betalingen er mottatt. I mellomtiden er her en påminnelse om hva du bestilte:

Vennligst betal et beløp som er oppgitt nedenfor til Asland Handel konto. Ved betaling ordrenummeret oppgis. Bestillingen foretas etter at betalingen er registrert i vårt system.

Våre bankdetaljer
Asland Handel AS:
Mottaker: Asland Handel AS
Bankonto: 26994497706
[Ordre #4104] (16 november, 2021)
Produkt Antall Pris
Antibakteriell hånd desinfeksjon gel 1 49.00kr
Lyseblå pologenser i merinoull for damer - XXL 4 2200.00kr
Mosegrønn pologenser i merinoull for damer - XXL 4 2200.00kr
Delsum: 4449.00kr
Frakt: Levering per post
Betalingsmetode: Forskuddsfaktura
Totalt: 4449.00kr
Fakturaadresse
Erik Løvenbalk Ribsskog
(Sladdet av johncons-blogg)
(Sladdet av johncons-blogg) Bekkestua
93967869
eribsskog@gmail.com
Leveringsadresse
Laila Monica Vedumstuen Høibak Nikolaisen Ribsskog
Christian Krohgs gate
43 A
0186 Oslo
Vi ser frem til å fullføre bestillingen din snart.

handel123.no

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter