Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 10. august 2016

Det var i forbindelse med dette britiske statsbesøket, (av blant annet dronning Elizabeth II), i mai/juni 2001, at jeg ble kalt inn, til et møte, (for noen utvalgte butikksjefer), på Rimi sitt hovedkontor, på Sinsen. Det var bare ti butikksjefer, som ble kalt inn, (sånn som jeg husker det), og det var butikksjefene, for de ti største Rimi-butikkene, i Oslo. (Noe sånt). Og vi ti butikksjefene, (jeg jobbet, på den her tida, som butikksjef, på Rimi Kalbakken), fikk i oppdrag, å sette opp, en aktivitet, med fokus, på britisk-produserte varer. Og så skulle visst den britiske dronningen, dukke opp, hos den butikken, som klarte å lage, den fineste eksponeringen, da. Noe sånt

statsbesøk min bok 5

PS.

Det står ikke noe om, et slikt Rimi-besøk, i det offisielle programmet, (såvidt jeg kan se ihvertfall), så det er mulig, at dette, bare var noe tull, (fra Rimi/Ica), eventuelt:

mer om program

Jeg sendte en e-post til PFU

Erik Ribsskog

Klage på Røyken og Hurums avis/Fwd: Ny klage på Aftenposten/Fwd: Firemenning/Fwd: Oppdatering/Fwd: Ny oppdatering/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Erstatningssak ref: 26/3754

Erik Ribsskog Wed, Aug 10, 2016 at 8:16 PM

To: Norsk Presseforbund

Cc: kirkevergen@kirken-hurum.no

Hei,
Røyken og Hurums avis skriver at min grandonkel Gunnar Bergstø døde i 2002, (se vedlegg).
Men det er litt feil, så det må jeg klage på, (synes jeg).
Det riktige skal være, at han døde, i 2001.
Det husker jeg, i hue, (selv om jeg ikke finner noe, om dette, på nettet).
Jeg var nemlig i begravelsen til Gunnar Bergstø, på den tida, som jeg jobba, som butikksjef, på Rimi Kalbakken, (noe som var, fra oktober 2000 til juni 2001).
Og dette var noen måneder etter min farmor Ågot sin begravelse i februar 2001.
Og i den begravelsen, så hadde jeg fått vite, at jeg skulle bære båra, til graven, midt under bisettelsen, (som de vel kaller det, som ikke foregikk i stillhet forresten, som det står i min farmors dødsannonse, for min mulatt-nevø Daniel, sønn av min søster Pia, dreiv og prata høyt, under presten sin tale, husker jeg).
Og hoved-grunnen til at jeg ble med til Holmsbu, (i Gunnar Bergstø sin begravelse), var at min søster Pia sa at 'de', (min fars slekt), trengte folk til å bære båra.
Men da vi kom fram tid, (Pia satt på med meg i min svarte Sierra), så var kirka stapp full, (vi kom fram akkurat mens det 'ringte inn').
Og da vi skulle gå til graven, så gikk jeg for å bære båra.
(For sånn var det i min farmors begravelse).
Men da skulle jeg visst _ikke_ bære båra, sa min far.
Så de surra og tulla fælt, i begge begravelsene.
Min cirka ti år yngre fetter Øystein var der, (sønn av min fars yngste bror Runar).
Og han skulle visst bære båra.
(Så stikk motsatt av det min søster Pia sa).
Men jeg snakka ikke noe med Øystein, i det etterfølgende 'begravelses-kaffe-selskapet', på Bergstø.
Men jeg husker at da jeg jobba, som butikksjef, på Rimi Langhus, (noe jeg gjorde, fra juni 2001 til juni/juli 2002).
Så var min fetter Øystein med.
Og det var fordi at jeg ansatte han, sommeren 2001, (for å sitte i kassa), på Rimi Langhus.
Og det var fordi at min søster Pia hadde sagt til meg, at Øystein kunne jobbe.
Noe som passa bra, (for vanligvis så er det ikke sett på som gunstig å ansette slektninger), for det var mangel på folk som kunne jobbe der, (på Rimi Langhus), den sommeren.
Så Gunnar Bergstø døde våren 2001, (er jeg sikker på).
Så dette tullet, (fra Røyken og Hurums avis), må jeg klage på, (synes jeg).
Rett skal være rett, (som de sier).
Erik Ribsskog

---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2016-08-07 22:27 GMT+02:00
Subject: Ny klage på Aftenposten/Fwd: Firemenning/Fwd: Oppdatering/Fwd: Ny oppdatering/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Erstatningssak ref: 26/3754
To: Norsk Presseforbund <pfu@presse.no>


Hei,
min morfar solgte en del antikviteter, (etter sine og min danskfødte mormor sine forfedre), på første halvdel av 70-tallet, (da han jobbet som kontorsjef i Hurum kommune, og bodde, på Sætre).
Og der har Aftenposten får Christian den åttende, til å bli til Karl den tolvte, kan det virke som.
For Aftenposten har skrevet: 'CXII våpen', om et goro-jern.
Men det skal være Christian den åttende, altså CVIII, er jeg rimelig sikker på.
(For danskene/oldenburgerne, har ikke kommet så langt, som til Christian XII enda.
De har sist hatt en Christian den tiende, har jeg funne ut, ved å kikke, på Wikipedia).

Så dette må jeg klage på.
(For Aftenposten får min danske mormor og norske morfar, (fra Romerike), til å se svenske ut her, når de begynner, med dette 'CXII-greiene' sine, (må jeg si), for da tror nok folk, at det er snakk om, Carl/Karl den tovlte, den svenske 'kriger-kongen', (var han vel), når det egentlig er snakk om min danske mormor sine ting mye, som var direkte etterkommer av Gjedde og Løvenbalk og som arvet Adeler etter sin tante som var gift, med Holger baron Adeler, som var direkte etter Cort Adeler.
Og de fikk også mye arv, (som min mormor skrev om, i en petit, under signaturen 'Ankerita i Nevlunghavn', i Aftenposten.
Og det var etter Magna Adeler f. Nyolm og Holger baron Adeler, (som døde barnløse).
Men min mormor og morfar fikk 'bare' tingene etter Magna 'Meme' Nyholm, som var datter av Mary Eva Carla Fog og Anders Gjedde Nyholm.
Tingene etter Holger baron Adeler fikk hans gudbarn Henning Ranv og Bodil Holte f. Ravn, var det vel.
Noe sånt.
Så det var kanskje derfor, at min mors foreldre solgte så mye antikviteter, (i 10-20 annonser, i Aftenposten, på første halvdel av 70-tallet.
Siden at de forventet å få mer arv fra Danmark.
Noe de fikk, for det ble visst sendt en lastebil, fra Danmark, med arv/innbo, etter at Holger Adeler døde, på slutten av 70-tallet.
Se den nevnte petiten.
Men det kan være derfor at Aftenposten trodde, at Nevlunghavn-huset til min morfar, var så lite, (se en tidligere klage).
Men det var fire stuer i boligen deres i Nevlunghavn.
Og det var vel bare to stuer, i huset deres i Sætre.
Så det var ikke sånn, at huset i Nevlunghavn var noe mindre, selv om det vel var eldre, vil jeg si).
Men det var nok heller sånn, at de foreventet å arve mer, fra Danmark.
Og derfor så kvittet de seg, med arven de fikk, da foreldrene deres døde.
For de skulle jo arve Ingeborgs tante, (som var en 'attpåklatt') og Holger Adeler, (trodde de vel muligens, for de hadde kanskje ikke regnet med, at Adeler sine gudebarn Ravn, skulle arve, men Magna 'Meme' Nyholm og Holger Adeler hadde skrevet om det, (at Ravn skulle arve), i sitt testamente, (jeg har fått sendt kopi, av skifte-papirene, etter Holger Adeler og Magna Nyholm, fra Danmark, for noen år siden, hvor dette stod forklart)).

Med hilsen

Erik Ribsskog

---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2016-08-02 12:30 GMT+02:00
Subject: Firemenning/Fwd: Oppdatering/Fwd: Ny oppdatering/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Erstatningssak ref: 26/3754
To: halfdan.bleken@nrk.no
Cc: kringkastingsradet@nrk.no, "erik.berg.hansen" <erik.berg.hansen@nrk.no>, postmottak@nrk.no, Norsk Presseforbund <pfu@presse.no>, Akademikerforbundet <post@akademikerforbundet.no>, Politikk Høyre <politikk@hoyre.no>, Rahel Savoldelli <rahel.savoldelli@web.de>


Hei,
jeg har tilfeldigvis funnet ut, (ved å kikke litt, i nylig avdøde Bjørn Ribsskog sin slektsforskning, som han sendte meg, mens jeg bodde, i Leather Lane, (hvor jeg bodde, fra 2006 til 2011), i Liverpool), at du er, min firemenning.
(Min mor Karen var din far Brynjulf sin tremenning.
Og min morfar Johannes Ribsskog var din farmor Brynhild Ribsskog sin fetter).
Jeg ser også, i Bjørn Ribsskog sin slektsforskning, at du jobber, i NRK.
Og jeg har blitt 'skusla' med, av dine kolleger Jenny Skavlan og Thomas Seltzer.
De løy om meg og gjorde narr av meg, i sitt 'makkverk-program' Tweet 4 Tweet, i 2012.
Og Kringkastingsrådet nekter å gjøre jobben sin, og gi mer erstatning, for denne tort og svien og rykte-ødeleggelsen, som nok gjør det umulig for meg, å finne jobb, i de neste tiårene.
Noe sånt.
Så de skylder meg millioner, må jeg si.
Jeg ser også at du har gått på Steinerskolen, (fant det, ved å søke på Google).
Min tante Ellen er antroposof, (det betyr vel at hun er lærd, innen 'Steiner-systemet'), og min halvbror Axel Thomassen og min kusine, (Ellens datter), Rahel Savoldelli, har begge gått, på steinerskole, (henholdvis i Oslo, (hvor vel du også har gått på steinerskole, ved St. Olavs kirke vel, i Ullevålsveien, viste Axel meg en gang, at var stedet, hvor den skolen lå, (Axel viste meg også en dyrebutikk, i Ullevålsveien, hvor han pleide å kikke, før eller etter skolen)), og i Basel-området, (siden at Raher er oppvokst i Sveits, og har tysk som førstespråk)).
PFU tuller også, med alle mine klager, vil jeg si, (siden at du er i bransjen liksom, som journalist).
Så hvis du kan liksom 'banke opp', disse 'skrullingene', i NRK og PFU, så hadde det vært toppen av kransekaka, for å si det sånn.
Jeg leste i den Østmarkas Venner-artikkelen om deg, (hvor det stod om Steinerskolen), noe om Skullerud.
Jeg har jobbet som butikksjef, på blant annet Rimi Lambertseter, og da pleide jeg å kjøre hjem noen kolleger etter jobb, som bodde, på Skullerud.
Og jeg har også gått på kurs, på Skullerud, hos Global Knowledge Network, i 1997.
Og også jobbet, på Rimi Skullerud, (noen vakter, i 1993).

Men men.
På forhånd takk for eventuelt svar!
Mvh.
Erik Ribsskog

---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2016-04-14 19:45 GMT+02:00
Subject: Oppdatering/Fwd: Ny oppdatering/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Erstatningssak ref: 26/3754
To: kringkastingsradet@nrk.no
Cc: Norsk Presseforbund <pfu@presse.no>, Akademikerforbundet <post@akademikerforbundet.no>, Politikk Høyre <politikk@hoyre.no>


Hei,
jeg viser til e-post, fra 15. mai 2014, om å ikke gi meg erstatning, for tort og svie, etter å ha bli baksnakket og 'driti ut', på NRK sitt TV-program Tweet4Tweet.
Og deres daværende leder, skriver at jeg har linket til en YouTube-link, angående det TV-programmet.
Men da blir det som noe russisk, at NRK skal inn i huet mitt, mener jeg.
Selv om jeg linker til ditt eller datt, så taes det ut av sammenhengen, og brukes mot meg.
Men det er en fornærmelse, mener jeg.
Jeg har noe som heter yttringsfrihet, og jeg har rett til å skrive om Jenny Skavlan og Thomas Seltzer og andre kjendiser i Norge.
Men det betyr ikke, at de har lov, å æreskrenke meg, (mener jeg).
Og det i beste sendetid, finansiert av skattebetalerne sine penger.
Nei, og jeg driver også i dag, med å oppdatere designen, på mitt nettsted.
Og hvis det var sånn, at jeg var så stolt av, å ha blitt driti ut, på TV-programmet Tweet 4 Tweet.
Så ville jeg vel, ha linket, til dette TV-programmet, fra mitt nettsted.
Men det har jeg aldri gjort, og det kommer jeg nok heller ikke til å gjøre.
Så dere hos NRK er fulle av dritt, og skal inn i huet på folk, på russisk vis, (vil jeg si).
Det er en skam for landet/nasjonen/samfunnet Norge, vil jeg si.
Jeg leste et sted, (for noen år tilbake), at ingen klager, fikk medhold et år, under den forrige lederen deres, (Erik Berg Hansen).
Og det tyder på at det er noe ulumskheter, som har foregått/foregår, hos dere, (vil jeg si).
Så nå får dere ræva i gir, (som de sier), og sende meg en erstatning for dette tøvet deres, og det bør helst være litt penger og, ellers blir det bare tåpelig, (må man vel si).
Lykke til videre med dritten deres, hos ARK, (Arbeiderpartiets Rikskringkasting, som Carl I. Hagen, pleide å kalle dere).
Erik Ribsskog

---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2015-11-27 12:06 GMT+01:00
Subject: Ny oppdatering/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Erstatningssak ref: 26/3754
To: kringkastingsradet@nrk.no
Cc: PFU Pressens faglige utvalg <pfu@presse.no>


Hei,

jeg leste på Dagbladet.no i dag, at Kokkvold, nå er ny leder, i
Kringkastingsrådet:

http://www.dagbladet.no/2015/11/27/kultur/nrk/kringkastingsradet/42145278/

Det blir 'klient', (for å bruke et 'ny-ord'), må jeg si.

For han har tulla med meg, i PFU, (jeg sendte ymse klager dit, da jeg
bodde, i Leather Lane, i Liverpool, hvor jeg bodde, fra 2006 til
2011).

Og nå tuller Kringkastingsrådet med meg, og vil ikke sende erstatning,
for at Jenny Skavlan og Thomas Selzter har prata dritt om meg, (og
sagt at det 'lukter psykose' osv., når de prata om meg).

Så dette blir som noe klamt, vil jeg si.

Er ikke 'andedammen' Norge større, enn at samme person, skal få lov
til, å tulle, med folk, 'overalt', liksom.

Dette må jeg klage på, synes jeg.

Erik Ribsskog

PS.

Dere skylder meg, for tort og svie, i forbindelse med, at dere prata
dritt om meg, på Tweet 4 Tweet.

Dere har også nå, fulgt rådet mitt, (se de tidligere e-postene), om å
ha en e-post-adresse, som ikke er personlig, ser jeg.

Da burde erstatningen min fordobles, mener jeg, siden jeg også må få
erstatning, for det, at jeg liksom også, må styre/lede dere.

Nå har jeg ventet, i mange måneder/år, på disse erstatningspengene.

Hvor blir de av, lurer jeg.

Så pengene, før jul, (adressen min finnes på mitt nettsted).


---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2015-01-31 17:03 GMT+01:00
Subject: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på
NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Erstatningssak ref: 26/3754
To: pfu@presse.no
Cc: "erik.berg.hansen" <erik.berg.hansen@nrk.no>


Hei,

NRK kaller dette programmet en 'humorserie':

http://tv.nrk.no/serie/tweet4tweet

Men Wikipedia kaller det et 'talkshow':

http://no.wikipedia.org/wiki/Tweet4tweet

Så formen på programmet er sånn, at det ikker opplagt, om dette er
dokumentar eller komikveld.

Det er greit, å le litt, på lørdagskvelden, (på TV), av de som har
vært på boksen, hele uka, liksom.

Men å bare le.

Og latterliggjøre, og lyve.

Om folk, uten at de er kjente først, og er vel-etablerte.

Det blir som noe fascistisk, synes jeg.

Og dette med den rare formen, på programmet.

Man kan lure på, om poenget med programmet var, å ødelegge ryktet
mitt, eller noe i den duren.

Dette kan man lure på, mener jeg.

Så dette vil jeg klage på.

De løgnene jeg nevner.

Det er blant annet det, at Seltzer sier, i TV-programmet, at jeg er en
nettbutikk-kar, som har begynt, å blogge.

Men han snudde ting på hodet.

For jeg begynte å blogge, i 2007.

Og begynte med nettbutikk, i 2010.

Og bloggen er en nød/rettighets-blogg.

Og det ble ikke nevnt, i programmet.

En annen løgn, var at jeg skrev 'hundre sider hver dag'.

Men det var en overdrivelse.

Og Skavlan sa at jeg 'blander børs og katedral'.

Men jeg er ikke kristen.

Jeg er ateist eller hedning.

Så jeg synes at katedral blir som noe fjernt, for meg.

Og som jeg ikke vil forbindes med.

Og dessuten, en blogg, er en logg.

Og at man skriver om forskjellig på en blogg.

Det er ikke imot bloggens natur liksom, (mener jeg), for å si det sånn.

Da forstår ikke den selverklærte 'IT-jenta' Skavlan noe om hva en
blogg er, mener jeg.

At jeg blogger om hva jeg driver med, på min nød/rettighets-blogg.

Det er det at jeg ikke får rettighetene mine, som er det underliggende.

Og at jeg da prøver å få en nettbutikk til å gå bra.

Det er også en del av min kamp, for å få mine rettigheter.

Jeg vet ikke hvorfor, jeg ikke får rettighetene mine.

Men det kan være, at folk er fascistiske, og ikke vil hjelpe andre,
som er arbeidsledige, for eksempel.

Men at de er mer villige til å hjelpe, hvis man jobber med noe.

Hva vet jeg.

Det kan jeg ikke vite.

Så at jeg skal bli dømt, fordi at jeg prøver å finne meg et levebrød.

Dette, (at jeg ikke har fått mine rettigheter, og at jeg har blogget
om dette), det hadde foregått, siden 2007.

Og TV-programmet kom ut, i 2012.

Så det er en grense, for hvor lenge, man kun kan varsle, liksom.

At Norge og nordmenn, har latt som at de har 'raue saue-auer', ved å
ignorere de sakene jeg har skrevet om, på bloggen min, i fem år, (som
det var, i 2012).

Det er jo ikke min feil, (for å si det sånn).

Så her er det kanskje NRK, som skjønner det, at de skulle ha skrevet,
i 2006, (da jeg mailet de, om min arbeidssak, mot Arvato).

Og så kødder de med meg, seks år seinere, fordi at de frykter, at
deres 'unlateles-synd' og svik, vil bli avslørt.

Det må nok heller være noe sånt, tror jeg.

Dessuten, ei fra Oslo Katedralskole, spurte meg, om jeg ville gi
penger, til en innsamlingsaksjon, som de hadde, ved Aker Brygge, ifjor
høst.

Så hu blanda også børs og katedral.

Skal ikke NRK drite ut henne da?

Og Jenny Skavlan selv, er jo både skuespiller og sydame.

Så hu driver også med mer enn en ting.

Så er det galt liksom, da.

Hun/NRK har ikke noen rett, til å dømme meg.

(Som de jo gjør, når de sier dette, med børs og katedral).

Så her er det løgn og fanteri.

Innpakket i et 'lumskt' konsept, som jeg må si, at Tweet 4 Tweet virker som.

Som en oppdatering.

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Nyhus, het han hos dere, som prata om å 'pisse i motvind', da jeg
ringte dere, i 2009 deromkring, var det vel.

En ufordragelig og kvalm type, spørr dere meg.

Jeg har ikke gått på journalisthøyskolen eller dranket på Dasslokket.

Så at jeg skal få en sånn uhøvla og vulgær Dasslokket-tone, i trynet,
når jeg ringer dere, fra England.

Det vil jeg ha meg frabedt.

Men han er vel dau nå, av kreft, hvis jeg skulle tippe, etter å ha
sitti for mye, i smog-en, på Dasslokket.

Jeg vil ikke engang, gå så langt, som til å prøve å tolke denne
setningen hans, (om å pisse i motvind).

For da blir jeg bare kvalm må jeg si, av dette oppgulpet.


---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: Sat, 31 Jan 2015 16:06:21 +0100
Subject: Klage på NRK/Fwd: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på
NRK/Fwd: Erstatningssak ref: 26/3754
To: PFU Pressens faglige utvalg <pfu@presse.no>

Hei,

har jeg sendt om dette til dere?

Jeg leste en artikkel, på Dagbladet.no nå, om Kringkastingsrådet.

(http://www.dagbladet.no/2015/01/31/kultur/meninger/hovedkommentar/kommentar/kringkastingsradet/37466326/).

Og det er ikke fordi at jeg ikke har andre ting å gjøre.

Men jeg har vært så misfornøyd, med hvordan Kringkastingsrådet har
behandlet min klage, på NRK's TV-program Tweet 4 Tweet.

(Hvor jeg ble tulla med, av Thomas Seltzer og Jenny Skavlan).

Jeg tror ikke, at jeg har sendt om dette, til dere.

For pressens faglige utvalg, det navnet, heter jo noe om 'pressen'.

Og pressen kommer vel av de maskinene, som trykte aviser.

Så at man kunne klage på NRK, til PFU, det har jeg vel ikke tenkt på
som en selvfølge.

Men det stod noe lignende, i den artikkelen, som at man kunne klage,
til PFU, på etiske problemer, hos media.

Og dette at NRK angrep meg, som var en grunder/entrepenør, i
oppstartfasen, på den måten.

(Ved å latterliggjøre og le av meg.

Og lyve om meg.

Før de har gjort det norske folk kjent med meg, på en bra måte).

Det syntes jeg, at er uetisk.

Så det vil jeg klage på.

Og løgnene i seg selv, (som det står mer om, i den videresendt
e-posten, som følger med, denne e-posten), de er jo uetiske nok, i seg
selv, de og.

Så jeg prøver å sende om det her, til dere.

Selv om jeg har hatt dårlig respons fra dere tidligere.

Jeg fikk høre det, fra en sånn 'Dasslokket-sliter' hos dere, (da jeg
ringte dere, fra England, for en del år siden.

Noe om å: 'Pisse i motvind'.

Så det er kanskje ikke så mye håp, i forbindelse med det, at jeg
sender denne e-posten.

Det er vel som å si, at det er stor forskjell, på de forskjellige
endene, i en andedam.

Men men.

Jeg får prøve å ta en 'sendings', åkke som.

Mvh.

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2014-09-17 21:32 GMT+02:00
Subject: Oppdatering/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd:
Erstatningssak ref: 26/3754
To: "HRET (postmottak)" <post@hoyesterett.no>
Cc: erik.berg.hansen@nrk.no, info@nrk.no, Postmottak Sivilombudsmannen
<postmottak@sivilombudsmannen.no>


Hei,

jeg kom på noe mer, om denne klagen.

Tweet 4 Tweet-programmet, de snudde også ting på hodet.

De sa at jeg hadde nettbutikk først, og så blogg.

Men jeg startet nød-blogg, i 2007, og nettbutikk, i 2010, (etter at
nødbloggingen hadde blitt en livsstil, liksom).

Og det var også mye mer tull og tøys, som jeg har tatt med om før.

Som at jeg skrev flere hundre sider hver dag, (eller noe i den duren).

Og at jeg liksom blandet børs og katedral.

(Noe jeg har forklart om, i den forrige e-posten, at helt klart er
trakassering av meg.

Alle kan ha nettbutikker.

Men ikke meg, som har nødblogg, (som har vært oppe så lenge, at det
har blitt en livsstil).

Jeg er for tiden i Oslo.

Og i butikker osv., så ser jeg trynet til denne 'Selters', (som jeg
ikke hadde hørt om, da jeg flytta til England, i 2004. På den tida var
det Harald Eia og Bård Tufte Johansen og dem, som var kjente), i et
blad, som heter Campus, (nr. 3, 2014).

Og i det bladet, så står det, (i et intervju, med Thomas Seltzer), at:
'Han gikk i lære hos 'Skavlis''.

Og da menes det vel Frederik Skavlan.

Så her kan det være, (deres populære program-vert), Fredrik Skavlan,
som trekker i tråder, (tenkte jeg, etter å ha lest denne
student-publikasjonen).

Har Skavlan 'driti seg ut', ved å ikke ville ha med meg, i sitt kjente
program, (siden at jeg er så kjekk, eller noe, og ville fått Skavlan
til å se mindre kul ut, eller noe sånt?).

Og så har han får sin niese Jenny Skavlan og sin 'læregutt' Seltzer,
til å drite meg ut, i et 'nisje-program'.

For å ødelegge livet mitt.

For hvis jeg blir kjent, så får Skavlan kjeft, siden at han ikke ville
ha meg med, i programmet sitt, (på den tida, som jeg begynte å
nød-blogge).

Er det noe sånt, som 'førehev'?

Med anti-samrøre/kameraderi-hilsen,

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2014-09-06 23:39 GMT+01:00
Subject: Klage på NRK/Fwd: Klage på NRK/Fwd: Erstatningssak ref: 26/3754
To: "HRET (postmottak)" <post@hoyesterett.no>


Hei,

jeg ble minnet på denne klagen.

Siden at det var i en nettavis, om at Jenny Skavlans bikini-designer,
hadde blitt snytt, eller noe i den duren.

Sivilombudsmannen har ikke svart.

Kringkastingsrådet sier at siden jeg har nevnt TV-programmet, (Tweet 4
Tweet), i e-poster osv., så kan jeg ikke få erstaning.

Men jeg mener det, at det blir som noe russisk, at de skal inn i huet
mitt, liksom.

Og også at det blir som noe overvåking, hvis de sitter der, og
gransker bloggen min, for å finne noe de kan bruke mot meg, av alt jeg
har blogget om, i de siste sju årene, (og dette er faktisk en
nød-blogg).

Så de bruker min nød-blogg mot meg, noe jeg synes er patetisk og forkastelig.

Dessuten synes jeg det, at 25.000, er alt for lite i erstatning.

De sa mye tull og tøys om meg.

Som at jeg skrev hundre sider hver dag.

Og gjorde narr av web-design-ferdighetene mine.

(Men dette var en nødløsning, på grunn av flere hacking/kapring-angrep).

Og de sa at jeg blandet børs og katedral.

Siden jeg har en nettbutikk, (og en nød-blogg).

Det er greit for hvem som helst, å ha en nettbutikk.

Unntatt for meg, virker det som, (ifølge Jenny Skavlan, på Tweet 4 Tweet).

Så jeg blir gjentatte ganger her, (både av Jenny Skavlan og
Kringkastingsrådet), trakassert, fordi at jeg har en nød-blogg, virker
det som.

Det er jo helt tulle-ruskt, molbo-land.

Og det er på Disimilis-stadiet, må jeg si.

Og Seltzer latterliggjør meg også, på sin 'Doktor Brille-aktige' måte,
må jeg si.

(På sitt utspekulerte akademiker-vis, (eller om man skal si
pseudo-akademiker-vis, etter å ha lest hans siste kronikk, hos
Dagbladet.no, som jeg syntes at var litt sånn Erasmus Montanus, eller
noe i den duren, for å si det sånn).

Så dette ville jeg klage på.

(Siden Sivilombudsmannen ikke svarer.

Noe dere hos høyesterett jo heller ikke gjør.

Så jeg jeg må vel sende til høyeste-høyesterett, da.

Det må vel bli Gro Harlem Brundtland?

Eller en menneskeretts-domstol).

Lykke til med å skrive svar denne gangen.

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2014-05-15 14:15 GMT+01:00
Subject: Klage på NRK/Fwd: Erstatningssak ref: 26/3754
To: Postmottak Sivilombudsmannen <postmottak@sivilombudsmannen.no>
Cc: info@nrk.no, PFU Pressens faglige utvalg <pfu@presse.no>, Mary
Anita Borge <mab@sivilombudsmannen.no>


Hei,

dette rapporterte jeg først til Google som tulle-epost.

Men jeg kan jo sende det til dere og, i tilfelle noen sender tulle
e-poster i NRK's navn.

For en erstatning på 25 tusen for et ødelagt rykte.

Det burde være 25 millioner, mener jeg.

Og så begynner vedkommende å synse og dømme meg, og sier at jeg ikke
får pengene.

Det er jo bare tullball.

Og hvorfor venter de fra mars til mai med å informere?

Nei, dette kjøper jeg ikke.

Kringkastingsrådet burde forresten ha en egen e-post-adresse, (som for
eksempel kringkastingsrådet@nrk.no).

De bruker nå bare han avsenderen, (Erik Berg-Hansen), sin personlige
e-post-adresse.

Så det er tydelig at de er i hans lomme.

Men at jeg liksom må rydde opp i alt i Norge.

Det synes jeg at er for dumt.

Fem millioner nordmenn gjemmer seg, liksom.

Nei, det blir som noe veldig patetisk, for meg.

Og Sivilombudsmannen har også sendt meg noe tull, for noen dager siden.

Er Norge møkkalandet, eller?

Nå får dere skjerpe dere.

Erik Ribsskog

PS.

Her er mer om dette:

Jeg har nemlig en oldemor, (har jeg funnet ut, ved å drive
slektsforskning), som er oppvokst, i North Dakota, i USA.

Så erstatningene mine burde være litt mer i amerikansk størrelseorden,
før jeg blir fornøyd, (vil jeg si).

Jeg liker ikke sånn 'Ola Dunk', som faren min pleide å kalle det, på 80-tallet.

PS 2.

Mer om tull fra dere:

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
________________________________
Referat fra m�te i Arbeidsmilj�utvalget (AMU) - Sak nr. 2012/681
________________________________
Mary Anita Borge <mab@sivilombudsmannen.no> Tue, May 13, 2014 at 7:59 AM
To: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Hei

Beklager en masse.

Kan du være vennlig å slette den er det fint.

M.A.Borge


-----Opprinnelig melding-----
Fra: Erik Ribsskog [mailto:eribsskog@gmail.com]
Sendt: 12. mai 2014 18:41
Til: Mary Anita Borge
Kopi: Postmottak Sivilombudsmannen
Emne: Re: Referat fra m�te i Arbeidsmilj�utvalget (AMU) - Sak nr. 2012/681

Hei,

er dette noe med meg å gjøre, mener du?

Arbeidsmiljø-utvalget?

Hva skal dette bety?

Linken din virker heller ikke.

Erik Ribsskog


On Mon, May 12, 2014 at 12:49 PM, Mary Anita Borge
<mab@sivilombudsmannen.no> wrote:
> http://ephortesrv/ePhorteWeb/locator/?SHOW=JP&JP_ID=216000&database=EP
> HORTE
---------- Forwarded message ----------
From: Erik Berg-Hansen <erik.berg.hansen@nrk.no>
Date: 2014-05-15 13:37 GMT+01:00
Subject: Erstatningssak ref: 26/3754
To: eribsskog@gmail.com


Erik Ribsskog

Etter anbefaling fra våre advokater ble det i Kringkastingsrådets møte
den 05.03.2014 anbefalt at De ble tilkjent en erstatning på kroner
25.000 for omtalen i programmet ”Tweet4Tweet” med Jenny Skavlan som
programleder. Det ble ansett at omtalen i programmet kunne være
belastende for dem, bl.a. fordi De ikke ble kontaktet på forhånd og
kunne godkjenne omtalen og heller ikke var kjent at De skulle omtales
på forhånd før sendingen. Kringkastingsrådet ble forelagt utskrifter
fra Deres blogg http://johncons-mirror.blogspot.no/ der De flere
ganger i sterke ordelag fordømmer omtalen som nedverdigende og
løgnaktig.

Nå har jeg imidlertid, etter å ha kikket gjennom bloggen Deres, sett
at De flere ganger har vedlagt en YouTube-video fra din omtale i
programmet når De har tatt kontakt med vilt fremmede over Internett. I
tillegg virker De å være svært begeistret for Jenny Skavlan, og De
linker stadig vekk til artikler de finner om henne på nettet. Jeg
finner det derfor vanskelig å tro at De skal ha lidd noen overlast,
siden De ikke virker å ha noen problemer med å gi program og
programleder oppmerksomhet.

Så med den konklusjonen velger jeg å trekke tilbake vedtaket om erstatning.


Med hilsen

Erik Berg-Hansen
Rådssekretær i kringkastingsrådet.


litt feil.jpg
205K

PS.

Her er vedlegget:

litt feil

Jeg lurer på, om det her, er fenrik Brødreskift, fra Terningmoen. Hm

fenrik brødreskift hm

PS.

Her er mer om dette:

brødreskift 2

PS 2.

Enda mer om dette:

 • Samtale startet i dag
 • Erik Ribsskog
  06:32
  Erik Ribsskog

  Hei,
  er det fenrik Brødreskift, fra Terningmoen?
  Jeg husker at troppsjef Frøshaug sa, at du skulle ta deg av meg, (eller noe sånt), og så kjefta du, fordi at plast-bøttene på badet ikke var stablet etter farge.
  Noe sånt.
  Husker du forresten hva den troppsjefen som vi fikk etter Frøshaug het?
  (Du hadde kanskje slutta da, men likevel).
  Lurte også på om du huska hva sersjant Johansen het.
  Og han usk-en, som ble kalt: 'En rosa USK', (av Andresen).
  Og hva Bredesen het til fornavn.
  Samt Breian, (som vel ble kalt 'Breial').
  Jeg søkte på Google, og det så ut som, at du var, fra Ranheim.
  Kjenner du Siri Rognli Olsen, som er derfra.
  Hu møtte jeg på Englands-ferja Braemar, sommeren 1989, (var det vel).
  På forhånd takk for eventuelt svar!
  Mvh.
  Erik Ribsskog

Litt feil fra Røyken og Hurums avis. Det riktige skal være, at min grandonkel Gunnar Bergstø, døde i 2001, (på den tida, som jeg jobba, som butikksjef, på Rimi Kalbakken), mener jeg å huske

litt feil

http://johncons-mirror.blogspot.no/2016/07/fler-mobilbilder_30.html

Mer fra Facebook

facebook ei som skriver om idar

PS.

Her er mer om dette:

 • Samtale startet i dag
 • Erik Ribsskog
  02:18
  Erik Ribsskog

  Hei,
  jeg ser du har bilde av hytta di i Holmsbu, på Facebook-siden din.
  Så jeg regner med at det var du som skrev om min grandonkel Idar Sandersen i Årbok for Hurum, fra 2006.
  Men du kaller min grandonkel for Idar Bergstø.
  Hva er grunnen til det, lurte jeg.
  For jeg ringte Idar, fra England, (hvor jeg bodde i mange år), og han sa da, at han het Sandersen, (selv om plassen og brødrene hans het Bergstø).
  Jeg har forresten jobbet hos Forsvarets Overkommando.
  Jeg ble dratt med av min stefar Arne Thomassen for å hjelpe med sjaue-jobbing der, høsten 1990, vel.
  (Enda jeg jobba på OBS Triaden).
  Så jeg ble shanghaiet, må jeg si, da jeg kom hjem fra jobb.
  (Jeg leide av min tidligere stefar og dem, på Furuset).
  Jeg prøver å få Drammen tingrett til å oppløse sameiet som Idar bor i, (som jeg eier en del av), for jeg er arbeidsledig, og trenger pengene, for å si det sånn.
  Men den saken, (og mange andre), går veldig trått.
  Det er som at det bare er kladdeføre, (som de sier).
  Så du får si fra, hvis du er interresert, i å kjøpe meg ut.
  Idar er jo gammel, og han har jo aldri flytta hjemmenfra, så det blir vanskelig, å prate med han, om dette.
  Jeg fikk halvparten av min fars del av Bergstø, men de andre har visst sagt at Idar skal få bo der livet ut.
  Det sa aldri jeg, men det går vel an å selge med den heftelsen, at Idar har rett til å bo der.
  På forhånd takk for eventuelt svar!
  Mvh.
  Erik Ribsskog

PS 2.

idar kjent som bergstø

Min grandonkel Idar Sandersen, er visst også kjent, som Idar Bergstø, (ifølge en årbok for Hurum)

idar kjent som bergstø

http://johncons-mirror.blogspot.no/2016/07/fler-mobilbilder_30.html

PS.

Her er mer om dette:

idar bergstø 2

(Samme link som ovenfor).

PS 2.

Her kan man se Idar som gutt, (sittende bak sønnen til den kjente maleren Henrik Sørensen):

idar som gutt

(Samme link som ovenfor).

PS 3.

Her er mer om dette:

her er mer om idar som gutt

(Samme link som ovenfor).

Bloggarkiv