Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 6. februar 2019

Mer fra Facebook


PS.

Her er mer om dette:


PS 2.

Enda mer om dette:


PS 3.

Og enda mer om dette:
PS 4.

Og enda enda mer om dette:


PS 5.

Og enda enda enda mer om dette:


PS 6.

Og enda enda enda enda mer om dette:

Mer om fajanse

Min farmor Ågot, hadde også noe, som kanskje kunne minne om fajanse, i stua si, (på Sand).

(Som min grandonkel Gunnar Bergstø, (som var en bror av min farfar), hadde i atelieret sitt, i Støa/Holmsbu, på den andre siden av fjorden.

Fajanse-kunstverket/figuren til Gunnar, (som forestilte en naken mann med en steilende hest), var vel antagelig laget, av Gunnar sin nabo Alberto Rosati, som var en italiener som gifta seg med maleren Olof Wold Thorne sin datter, og som visst gjemte seg for nazistene, i Holmsbu, under krigen, (og som etterhvert ble fastboende der)).

Ågot hadde en stor, hvit bolle/pokal, med lokk, hanker og gulldekor vel, stående på en hvit og rund knipling-duk, (heter det vel muligens), på en slags 'heders-plass', i reolen sin, (i stua).

Og den bollen sa hu om, (på første halvdel av 80-tallet), at hu hadde vunnet, på tombola, (i Holmestrand var det vel muligens), noen år/tiår tidligere.

(Sånn som jeg husker det).

Men det er mulig at hu skøya.

Og at det egentlig var et kunstverk av Alberto Rosati.

(Noe sånt).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv