Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 3. desember 2020

Mer fra Facebook

francesca facebook om baard ribsskog schøyen

Og enda mer fra MyHeritage

myheritage francesca osv

Enda mer fra MyHeritage

francesca lønstad bleken myheritage

Mer fra MyHeritage

mer om slektsforskning myheritage

Mer nettmobbing. (Dette har ikke jeg skrevet)

nettmobbing 3. desember


Jeg bruker gratisversjonen av StatCounter (en trafikk-analyse-tjeneste) på johncons-blogg, og der kan jeg se hvilke nettsteder, som sender trafikk til bloggen:

statcounter 3. desember

Mer fra MyHeritage

myheritage ribsskog spørsmål

PS.

Min mors tremenning, (blir det vel), Baard Ribsskog Schøyen, fikk visst en datter, med en datter av Enok Wangberg, (som var en lederskikkelse, innen samemisjonen):

datter med datter av enok wangberg


PS 2.

Her kan man se, at den nevnte misjonærdatteren, (som min mors tremenning Baard fikk en datter med), het/heter Elisabeth:

misjonærdatteren het elisabeth

Jeg sendte en e-post til Talkmore

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

E-postfaktura fra Talkmore

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 3. desember 2020 kl. 01:25

Til: Talkmore <ikke-svar@talkmore.no>

Kopi: faktura-telia@telia.no, firmapost@nkom.no, elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, post <post@finkn.no>, Telenor Abuse Response Team <abuse@telenor.net>, abuse@telenor.no, Talkmore Kundesenter <kundesenter@talkmore.no>

Hei,


dette har jeg sagt fra til dere om før samer.


At dette er ikke noe jeg har bestilt.


Det er noen jævler/troll, som bestiller masse dritt, i mitt navn, (eller i tulle-versjoner av mitt navn), på nettet, fra firmaer med dårlige rutiner.


Og det er nok det som har skjedd her og.


I forbindelse med en annen sak, hvor jeg også klager, på deres 'samiske' kundeservice, (eller hva man skal kalle det).


Så har jeg bedt om, å få svar, fra en overordnet.


(Eller sjef, som dere vel sier, på Østkanten.


Dere skjønner ikke hva overordnet betyr.


Virker det som).


Og det ønsker jeg også, når det gjelder denne klagesaken.


Skjerpings!


Erik Ribsskog



ons. 2. des. 2020 kl. 18:17 skrev Talkmore <ikke-svar@talkmore.no>:

E-postfaktura fra Talkmore

Hei Erik Løvenbalk,


Fakturanummer 42060753 er nå tilgjengelig i Talkmore-appen og på Mine Sider.

Betalingsinformasjon er som følger:


Telefonnummer 45884952

Fakturadato 01.12.2020

Forfallsdato 15.12.2020

Beløp 384,30

KID 51247923420607532

Kontonummer 6005.07.77351

 

Månedsprisen faktureres forskuddsvis, mens forbruk som ikke er inkludert i abonnement faktureres etterskuddsvis. Dersom du er ny kunde vil du betale for inneværende måned og ut neste måned.


For detaljert informasjon om hva fakturaen gjelder, logg inn i Talkmore-appen eller på Mine Sider og se spesifisert faktura.

eFaktura og Avtalegiro

Med eFaktura og Avtalegiro får du fakturaen rett inn i nettbanken din. I de fleste nettbanker kan du velge dette i forbindelse med betalingen av din faktura. Du kan også bestille eFaktura eller Avtalegiro ved å søke opp Talkmore i listen over eFaktura-tilbydere og oppgi din eFaktura referanse som er: 51247923



Ha en fin dag!


Hilsen

Talkmore


Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter