Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 22. juli 2018

Enda mer om da Alex Rosen var i militæret



PS.

Hvis man hører en drøy halvtime, ut i dette radio-programmet.

Så ble Alex Rosen kjørt fra politiet til garde-leiren, da han ble arrestert for å skyte med sporlys over Oslo.

Og det var fordi at han avtjente førstegangstjenesten.

Men jeg er i Heimevernet.

Så når politiet arresterer meg, for diverse tull, (som de har gjort, X antall ganger), så sender de aldri meg, til Heimevernet.

Er det fordi at de ikke skjønner?

Hm.

Her lider politiet av dumskap, vil jeg si.

(Når de presterer å sende meg til sinnsykehus osv., etter at de har brutt seg inn hos meg, uten grunn, osv.).

Her mener jeg, at samfunnet, har blitt degenerert, (og at folk har blitt dummere), siden 80-tallet, da Axel Rosen var i militæret.

Så dette er kanskje noe med EU.

For på 80-tallet så var Norge et eget land.

Men nå er vi mer eller mindre EU's koloni, styrt fra Brussel.

(Noe sånt).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

Mer om da Alex Rosen var i militæret

Enda mer fra Facebook


PS 2.

Her er mer om dette:

Mer fra Facebook


PS.

Her er mer om dette:


PS 2.

Enda mer om dette:

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter