Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 30. januar 2023

Mer fra Instagram

fra fredrikstad

Jeg sendte en e-post til Lowell

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Saksnummer: 1872194 - Ubetalt krav til Lowell Finans AS
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 30. januar 2023 kl. 01:39
Til: Lowell Norge AS <svc.no.nova@lowell.com>
Kopi: kundeservice@mail.efi.no, boligbistand@baerum.kommune.no, Lowell Norge AS <strom.no@lowell.com>, NorgesEnergi <kundeservice@norgesenergi.no>, Lowell Norge - kundesenter <kundesenter.no@lowell.com>, kundeservice@hafslundstrom.no, Bærum Kommune <post@baerum.kommune.no>, Lowell Norge AS <svc.no.nova@lowell.com>, LOS Kundesenter <kundesenter@los.no>, sfovpost@statsforvalteren.no, "post@sivilombudsmannen.no" <post@sivilombudsmannen.no>, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, LbF Leieboerforeningen <lbf@lbf.no>, post <post@finkn.no>, Akademikerforbundet <post@akademikerforbundet.no>, kom@nve.no, rme@nve.no, trl@nve.no, morten.schau@elvia.no, abuse@telia.com, "inger.lise.blyverket" <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, tr@forbrukertilsynet.no, Phso Enquiries <phso.enquiries@ombudsman.org.uk>, Info <info@tpas.org.uk>, Postmottak ASD <postmottak@asd.dep.no>, Runcorn Office <runcornoffice@taroe.org>, postkasse@datatilsynet.no, eian@eianadvokat.no, strom.no@lowell.mypurecloud.ie
Hei,

dette har jeg forklart dere om mange ganger.

Jeg sendte dere sist en mail om dette 26. november.

Jeg ber dere der om å gi tilbakemelding angående om dette er snakk om den Eurocard-gjelden (fra 90-tallet) som Justitia tidligere har forklart om, at de har slettet, siden at den er foreldet.

Jeg forklarte også at jeg er sosial-klient, og at jeg ikke har noe formue.

Så hva dette maset skal bety, det lurer jeg på.

Dette må jeg klage på.

Skjerpings!

Erik Ribsskog


tor. 26. jan. 2023 kl. 14:31 skrev Lowell Norge AS <svc.no.nova@lowell.com>:
Hei,

Vi viser til utestående sak 1872194 fra Lowell Finans AS. Utestående saldo er i dag kr 32 237,06.

For å gjøre det så enkelt som mulig å betale kravet ønsker vi å informere om at du kan gjøre dette med Vipps eller kort på Min Lowell.

Logg inn med BankID på https://min.lowell.no

Her vil du også kunne se en oversikt over utestående gjeld eller chatte med våre erfarne rådgivere for en løsning.

Alternativt kan du benytte betalingsinformasjonen under ved bankbetaling innen 10 dager.

Kreditor: Lowell Finans AS
Utestående saldo: 32 237,06
KID: 0101872194052410067
Kontonummer: 63180520351


Med vennlig hilsen

Lowell Norge AS

------------------------------------
KUN TIL INTERN BRUK: X0Z010187219405241006130
KUN TIL INTERN BRUK: X0Z1300000000391
NB: Oppgi alltid saksnummer 1872194 ved henvendelse til oss.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter