Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 27. januar 2021

Jeg sendte en e-post til Norsk Cølakiforening

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Klage/Fwd: Klage/Fwd: Velkommen!

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 27. januar 2021 kl. 21:00

Til: post@ncf.no

Kopi: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>, abuse@telia.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, elh@forbrukertilsynet.no, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, post <post@finkn.no>

Hei,


jeg viser til Deres brev/faktura fra 8. januar.


(Se vedlegg).


Dette er ikke noe jeg har bestilt.


Det er noen troll/jævler som bestiller masse dritt, på nettet, i mitt navn, (eller i tulleversjoner av mitt navn), fra firmaer med dårlige rutiner.


Dette har jeg informert dere om tidligere.


(Se mail-historie).


Så dette må jeg klage på.


Jeg ønsker å vite navnet, på det trollet, som har bestilt dette, i mitt navn.


Og jeg ønsker å bli informert om, hvilke bedre rutiner, som dere skal skaffe dere, for å hindre at noe lignende skjer igjen.


Skjerpings!


Erik Ribsskog



---------- Forwarded message ---------

Fra: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Date: man. 18. jan. 2021 kl. 20:55

Subject: Klage/Fwd: Velkommen!

To: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>

Cc: <post@ncf.no>, <abuse@telia.com>, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, <elh@forbrukertilsynet.no>, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, post <post@finkn.no>



Hei,


dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).


(Jeg har ikke kontaktet disse).


Vennligst rydd opp!


Med hilsen


Erik Ribsskog


PS.


Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke

virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes

jeg).



---------- Forwarded message ---------

Fra: Norsk cøliakiforening <post@ncf.no>

Date: ons. 2. des. 2020 kl. 08:18

Subject: Velkommen!

To: Erik Løvenbalk Ribsskog <eribsskog@gmail.com>



NYTT FRA NORSK CØLIAKIFORENING

Hvis du ikke kan lese denne e-posten, klikk her.



Hjemmeside | Facebook | Instagram


Velkommen til Norsk cøliakiforening


Norsk cøliakiforening (NCF) ønsker deg hjertelig velkommen som medlem. En av våre viktigste oppgaver er å bidra til at mennesker med glutenintoleranse skal få en bedre hverdag, og vi håper at du får glede og nytte av ditt medlemskap. Her er en rask innføring i hvilke fordeler du får ved å være medlem:


✓ Gratis veiledning av NCF's ernæringsrådgiver

✓ Veiledning fra frivillig (likeperson) i ditt fylke.

✓ Medlemsbladet glutenFRI fire ganger i året.

✓ Nyhetsbrev via e-post.

✓ Medlemsfordeler som gunstig helseforsikring, rabatt på Adams Matkasse, m.m.

✓ Fri tilgang på alle våre glutenfrie oppskrifter.

✓ Oversettelseskort for å kunne reise trygt og glutenfritt.

✓ Mulighet til å delta på møter og arrangementer, som bakekurs, medlemsmøter, foredrag med blant annet leger og ernæringsfysiologer og sommerleir.


På www.ncf.no finner du mye nyttig informasjon. Logg deg inn på medlemssiden med mobilnummer som brukernavn, og passordet du registrerte ved innmelding.


Du kan ringe oss i sekretariatet på 22 40 39 00, mellom kl. 10:00 og 14:00 alle hverdager, eller sende en e-post på post@ncf.no, om det er noe du lurer på. Du kan også kontakte NCF lokalt i ditt fylke. Hvert fylke har et fylkeslag med eget styre. For oversikt over fylkesledere samt lokale Facebook-sider, se her.


NCF arbeider på mange områder for å ivareta behovene og rettighetene til alle som trenger glutenfritt. Vi jobber bl.a. opp mot forskere, politikere og produsenter av glutenfri mat.


Har du tips til eller ønsker om noe NCF skal engasjere seg i, setter vi pris på å høre fra deg!


NB! På grunn av koronatiltak, jobber vi i NCF hjemmefra i en periode fremover, og velkomstpakker vil da bli sendt ut én gang i uken. Men vi er tilgjengelig på telefon, så ring oss gjerne om du det er noe du lurer på!


Vennlig hilsen

Norsk cøliakiforening


Knut H. Peterson

Generalsekretær


18 tips til deg som er ny

Her er noen gode tips til deg som skal lære deg å leve glutenfritt.

Se tips


Samtale med ernæringsrådgiver

Er du nydiagnostisert og har spørsmål om cøliaki, glutenintoleranse og glutenfri mat? Ved behov kan du få 45 minutter gratis veiledning av ernæringsrådgiver i Norsk cøliakiforening.


Ønsker du en samtale kan du sende e-post til lise.pedersen@ncf.no.

Få gode råd fra andre som lever glutenfritt

Det kan virke overveldende å få en diagnose, og det er mye nytt å sette seg inn i. Da kan det være lurt å snakke med noen som har opplevd det samme som deg. NCF har frivillige som kan dele av sine erfaringer og hjelpe deg til å leve godt med diagnosen. I lenken under finner du frivillige i ditt fylke som du kan kontakte.

Klikk her


Nettkurs for nydiagnostiserte

Det kan være utfordrende å være ny med cøliaki og glutenfritt kosthold, men med kunnskap om hvordan tilrettelegge for en trygg og glutenfri hverdag blir det enklere. Norsk cøliakiforening ønsker derfor å gi deg muligheten til å delta på gratis nettkurs for nydiagnostiserte.

Meld deg på nettkurs for nydiagnostiserte


Laktoseintoleranse

Personer med nyoppdaget cøliaki har skader på tarmtottene, og kan i noen tilfeller med fordel redusere inntaket av laktoseholdige melkeprodukter til man føler seg bedre og tarmen er leget.

Les mer


Skole- og barnehagepakken

Det kan fort dukke opp situasjoner på skolen eller i barnehagen som ikke alltid er like lette å håndtere. Vi har derfor satt sammen en pakke med mye nyttig og praktisk informasjon for å gjøre hverdagen enklere og tryggere for voksne og barn.

Les mer


Sølja og Ki

Sølja & Ki er barnas maskoter i NCF. De to gode vennene har begge cøliaki og hjelper hverandre med utfordringer som barn ofte kan møte. Se her for morsomme oppgaver, t-skjorte og filmer om Sølja og Ki!

Les mer


Dobbeltdiagnosen:

Cøliaki og diabetes type 1

Har du både cøliaki og diabetes type 1? Cøliaki er vanligere blant de som har diabetes type 1 enn i resten av befolkningen.

Les mer

Norsk cøliakiforening I Postboks 351 Sentrum 0101 Oslo I 22 40 39 00 I post@ncf.no I Avregistrere nyhetsbrev


IMG_20210127_0001 paint.jpg

582K

PS.

Her er vedlegget:

IMG_20210127_0001 paint

Jeg fikk et brev fra Norsk Cøliakiforening

IMG_20210127_0001 paint

Fler mobilbilder

mobilbilder 27. januar

https://photos.app.goo.gl/cv5oVazXWnJQUFXaA

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter