Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 28. august 2022

David Toska og Veronica Orderud har visst jobba på Rimi. Det var jeg ikke klar over

toska igjen

Noen mener at svenskene ødela Rimi. Andre mener at Rimi ble ødelagt av de norske hovedkontor-sjefene sitt frykt-regime. Og det er også en del som synes at det var stas å jobbe i Rimi

frykt regime

Mer om David Ulriksen (som jeg ansatte for å vaske hyller, på Rimi Langhus, i 2001)

vaske hyller paint

https://www.oblad.no/nyheter/du-kan-fa-en-bra-jobb-uten-annet-enn-arbeidsmoral/s/2-2.2610-1.8583610

Rimi Stovner-butikksjef Inger Henden (som jeg mener å huske at så mer feminin/lyshåret ut rundt årtusenskiftet) dreiv visst med håndball under oppveksten. (Fra Østlands-Posten 14. juni 1982)

håndball

Gjør som IKT-kapasiteter/Forsvarsmateriell/Forsvaret. Les johncons-blogg

johncons blogg reklame

PS.

Her er mer om disse:

mer om ikt kapasiteter paint

Mer nettmobbing. (Dette har ikke jeg skrevet)

nettmobbing 28. august

PS.

Jeg bruker gratisversjonen av StatCounter (en trafikk-analyse-tjeneste) på johncons-blogg, og der kan jeg se hvilke nettsteder som sender trafikk til bloggen:

statcounter 28. august

Og enda enda mer fra Facebook

inger henden facebook 1000

Og enda mer fra Facebook

stover facebook 100

PS.

Her er mer om dette:

stovner facebook 101 2

PS 2.

Enda mer om dette:

stovner facebook 101

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter