Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 9. juli 2023

Palmer Nikolaisen (som er broren til bloggeren Laila Nikolaisen og tremenningen til min yngre halvbror Axel) har brukt flere hundre tusen på PT-timer (kan det virke som)



https://myrensnittedal.no/personlig_trener/sander-hansen-westrum/

PS.

Det står på skjermbildet overfor.

At Palmer har brukket rygget to ganger.

Så det er mulig at han trene, på grunn av ryggen.

Og da er det kanskje sånn, at det offentlige betaler.

(Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her forklarer Laila Nikolaisen, at den broren som har vært gift med ei thai-dame er hennes lillebror (og det må da være Bjørn Andre, for jeg har sett i foreldrene sine dødsannonser, at han har vært i lag med to thai-damer (eller om det er snakk om ei Thai-dame som har bytta navn) ved navn Nok og Anong):



https://www.facebook.com/laila.nikolaisen.5/posts/pfbid024DPEFZ1md7N6LcGEn3YCQXDuQkj28LwPd2VMTUoi9gAf7QcH9Vv79j2kWGiXs4TZl

PS 3.

Laila Nikolaisen skriver også (under den samme Facebook-posten) at tvillingbroren (som da må være min yngre halvbror Axel sin tremenning Palmer) er en overgriper (og hu har også kalt han psykopat, noe jeg har blogget om tidligere):



(Samme link som overfor).

PS 4.

Mer om den nevnte Thai-kona (fra Dagsavisen Fremtiden 26. juni 2015):




At lillebroren (Bjørn Andre) har jobbet for den thailandske mafiaen.

Og han ville plutselig møte meg, ifjor høst (skrev han på Facebook).

(Selv om det egentlig er min yngre halvbror Axel som han er i slekt med.

For å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 7.

Her er mer om dette:



Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter