Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 10. april 2009

Det er ikke bare jeg som blir tulla med i Norge. De som prater norsk på gammeldags måte, de blir også tulla med, virker det som. (In Norwegian)



http://malmannen.blogspot.com/

Her er det nok en kampanje, mot de i Norge, som er mer norske enn amerikanske, vil jeg tippe.

Noe sånt.

Så Gregussen, det er nok noe med CIA, eller noe, vil jeg tippe.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Her er noen kommentarer, på bloggen, fra igår, fra Gregussen:

No, it's much more fun to play with you and use you as a target-guy. And now even Mr Nick Ewans is working for us (what you call the "mafia"). We recruited him last week.

http://johncons-mirror.blogspot.com/2009/04/normal-guy-from-countryside.html#comments

Ewans is working for the mafia now. He was recruited last week. The mafia has been paying him to spy on you.

http://johncons-mirror.blogspot.com/2009/03/mafia.html#comments

PS 2.

Etter litt søk på Google, så viser det seg, at denne personen, Brynhild Gregussen, ikke er en vanlig person, som man kan finne på telefonkatalogen.no, eller andre steder.

Dette må være en oppdiktet person, for ellers, så kunne man ha funnet personen, i skattelistene, mener jeg, at burde være mulig.

Det samme med vedkommendes kollega, på den bloggen, (som skal være noe i språkdebatten osv), Kjell-Birger Feitsund.

Det hører man jo, at 'Feitsund', ikke er et ekte navn.

Men her bli folk mobbet, (som meg), av folk uten ekte navn, på Blogger-blogger.

Så her er det et uvesen i samfunnet idag, vil jeg si.

Så dette får CIA slutte med, nå som Obama har tatt over.

Hvis ikke så er det bare samme smørja, enten det er W. Bush, eller om det er Obama, eller hvem det er.

Så sånn er det.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter