Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 19. mai 2009

99% sikkert, den som tuller er bestemor Ingeborg. (In Norwegian)

Sånn som jeg tenker nå, så tror jeg det er 99% sikkert, at 'hoved-tullern', bak tullingen ovenfor meg, det er nok bestemor Ingeborg, (fra mektige familier i Danmark), som bor i Nevlunghavn.

Hun likte nok ikke at jeg heller ville bo hos faren min, enn hos moren min, da jeg flyttet til Bergeråsen, på slutten av 70-tallet.

Jeg og bestemor Ingeborg hadde også en krangel om Norges skjebne under dansketida, hvor bestemor Ingeborg, i skoleåret 1977/78, sa at Norge ble så bra behandlet av Danmark, under dansketida.

Men da hadde frøken på Østre Halsen skole sagt at Norge hadde bare en brøkdel så mange bibler som Danmark hadde, i senmiddelalderen vel, hvor bibler var et tegn på velstand og åndsliv osv.

Det neste som skjedde var at rektoren på Østre Halsen skole, døde på 17. mai 1978.

Det var da vi skulle gå inn til Larvik, i 17. mai toget.

Og det var fullt kaos på Østre Halsen skole, skulle det flagges på halv stang, eller ikke, på 17. mai?

Så sånn var det.

Det var nok bestemor Ingeborgs hevn, vil jeg tippe.

Da hadde hun nok sittet rundt sitt runde illuminati-bord, sammen med noen medsammensvorne, og laget en hevnplan da.

Så sånn var nok det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Man kan jo f.eks. se på bildet av bestemor Ingeborg, øverst til høyre på bloggen.

Da ser man at hun har noen blomstermalerier, som nok har stått på slottet Højris, i Danmark.

Og de bildene er så svarte, det er malt blomster på svart.

Kan det være noe heksemalerier, f.eks?

Hvem vet.

Bare noe jeg kom på.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter