Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 21. juni 2009

Her kan man se at Illuminati nok har angrepet Bjarne Håkon Hanssen, i et plott på sykehuset. (In Norwegian)

bjarne håkon hansen

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3133883.ece

PS.

Hvordan kan man se det, at det å få Bjarne Håkon Hanssen opp i stry, var et plott, i krigen til Illuminati, mot nordiske, (som vel Hansen må sies å være, med blå øyne osv).

Jo, det mener jeg, at det er fordi at Stoltenberg viser djevel-tegnet, Illuminati-symbolet, i Oslo-avisen, (eller Illuminati-avisen?), Aftenposten.

Dette er det samme tegnet, som rockemusikere osv., ofte viser på konserter, men da bare med en hånd.

At istedet for å vise langfingeren, så viser rockemusikere lillefingeren og pekefingeren, og det skal symbolisere djevelhorn.

At de er djeveldyrkere, det vil vel si kabalister/illuminister.

Og det kan man se, at Stoltenberg han viser djeveltegnet med to hender, på bildet, og at Aftenposten, de ønsker nok da å vise til folk, som er 'in the know', på en underfundig måte, (ved å bruke det bildet med det tegnet), at Hansen er under angrep fra Illuminati.

Så kan andre Illuminati-folk angripe da.

Det samme som skjedde med Gerd Liv Valla vel, f.eks., at folk i Illuminati-kretser vel sitter på gjerdet, også angriper alle samtidig, når en har begynt.

Og da ender ofte den politikerens karriære, fordi det er en ting, å takle et lite angrep som dette.

Men nå er Hanssen såret, så hvis andre fortsetter å angripe, så kan det skade hans posisjon i regjeringen og i Arbeiderpartiet og i politikken da

Så sånn tyder jeg dette bildet i Aftenposten.no.

Ihvertfall hvis man skal tyde det fra en Illuminati-symbolikk synsvinkel, siden jo slik symbolikk har vært et tema på bloggen.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS 2.

Her kan man se, at Barfly i Liverpool, de er også med i den samme 'sekten', eller hva man skal kalle det, som Stoltenberg, kan det virke som.

(Antagelig Illuminati da):

barfly sekt

PS 3.

Jeg var på Barfly på torsdag, for jeg hadde lest om det stedet på nettet eller i noe gratis-magasin, eller noe.

Og det som jeg reagerte på der, det var at en gruppe på 3-4 unge karer i begynnelsen av 20-åra kanskje, de dro med seg ei jente med nordisk utseende, inn på herretoalettet.

Det var rart, men det har jeg sett på steder i Oslo og det, f.eks. på Studenten, at damer går på herredoen, for det er så lang kø på damedoen.

Men det som var enda rarere nesten, det var at ingen reagerte på at hu jenta gikk midt i en gruppe med gutter inn på herredoen, da.

Hvis jeg så riktig.

Jeg hadde drukket noen halvlitere.

Men det er mulig at det Barfly-stedet er et Illuminati-sted da, og at de er med i krigen mot de nordiske, (som Stoltenberg), noe som vises ved at de har den statuen av to hender som viser det samme djevel-tegnet, som Stoltenberg viser på bildet i Aftenposten da.

Og at en måte man kan se det på, er at noen av de har en ung, nordisk-utseende jente, som de har kontroll på da.

(Som jeg mener at jeg også så at noen av 'frikene' i Drammen hadde, på slutten av 80-tallet, hvis jeg forstod det riktig, kontroll på unge, nordiske damer).

Så at det er et mønster her, at de f.eks. vet hemmeligheter om vedkommende, og presser vedkommende unge, nordiske jente, f.eks. da, og sier at hvis de ikke blir 'slaven' til gjengen, så vil de spre disse hemmelighetene om vedkommende da.

Er det noe sånn som foregår, lurte jeg på nå.

For det var uttrykket disse hadde, hun jenta inkludert, at det var liksom helt vanlig det, at de skulle ta med hun unge jenta med nordisk utseende, inn på herredoen.

Så det syntes jeg var litt rart, at de oppførte seg som om dette var noe de alltid gjorde.

Uten at det er min business hva de egentlig dreiv på med inne på doen der, det skal ikke jeg spekulere i.

Det kan jo være at de ikke gjorde noe galt og, eller hva man skal kalle det.

Så sånn er det.

Bare noe jeg kom på.

PS 4.

Her er mer om djeveltegnene:

bush djeveltegn

http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Wicca%20&%20Witchcraft/signs_of_satan.htm

PS 5.

Så hvis man skal tolke dette, så ser man at Jens Stoltenberg og George Bush og også Barfly i Liverpool, alle er med på det her New Age/kabalist/Illuminati/heksekraft-greiene som går på kabalisme og/eller 'jødisk' mystifisme da, antagelig fra tiden da jødene var i Babylon, vil jeg tippe.

Også kjent som 'den store jødiske verdenskonspirasjonen'.

Og dette er også en krig mot blonde, mener jeg å tolke det som.

Kanskje fordi at de nordiske folka, de vil ikke ha noen over seg.

Mens jødene tror de er Guds utvalgte folk, og at de er født til å styre jorden og de andre folkeslagene da, kan man kanskje si.

Så derfor skjer det ting, som at Stoltenberg og Illuminati tuller med Bjarne Håkon Hanssen, på sykehuset, med hans bekjente og i avisene da.

Det er denne verdenskonspirasjonen, som viser muskler, mot en oppsnasig norsk kar, Hanssen.

Og jeg blir jaget rundt hele verden, og får ikke rettighetene mine noe sted.

To sider av samme sak, vil jeg si.

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Så får man håpe at det er i orden.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter