Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 6. juni 2009

På Xiandos, så har noen opprettet en side om meg. Og der står det at jeg er fra en 'white thrash'-bakgrunn. Men det er ikke meg selv jeg tenker på da

Altså, det er ikke meg selv jeg tenker på, når jeg snakker om familien min, som 'white thrash'-aktig, hvis noen tror det.

Jeg har alltid vært stolt, og jeg var mot at mora mi flytta fra faren min egentlig, for hu var ganske spesiell og litt slem, må man vel si, så jeg ville hele tida, flytte tilbake til faren min, da jeg bodde med mora mi i Larvik.

Så jeg var i opposisjon til mora mi og stefaren min der, Arne Thomassen.

Så flytta jeg til faren min, i 1979, og da flytta som nevnt her ned til Haldis, et halvt år seinere, og da kom jeg i opposisjon, til faren min også.

Men farmora mi og farfaren min, de var på min side da, vi likte ikke Haldis.

Så jeg var mer som deres sønn, enn som faren min sin sønn egentlig.

Og disse hadde et ordentlig hjem, hvor de abonerte på Aftenposten og Drammens Tidende, og hadde masse ukeblader og et hjem som alltid var rent og ordentlig da.

Så jeg har middelklassebakgrunn, må man nok si.

Mens det jeg tenker på med 'white thrash', det er at faren min alltid drikker, søstra mi røyker alltid hasj, broren min skal alltid være bask og tøff, og konge på byen i Oslo, tanta mi Ellen, er sånn hippie-dame, som pleide å dyrke marijuana, i hagen.

Mormora mi Ingeborg, pleier å kjøpe klær på loppemarket, og stesøstra mi Christell, pleier å gå med joggebukse på julaften osv.

Og onkelen min Martin Ribsskog, han pleier sjelden å vaske seg, og er en sånn hillbilly-type da, som kjører rundt i biler som skulle vært vraka for lenge sida, og har fullt av våpen på gården osv.

Så jeg mente at familien min var 'white-trash' da, og ikke meg selv.

Jeg er en vanlig middelklasse-gutt, fra Berger da, som vokste opp aleine, fra jeg var ni år, så jeg ble tidlig selvstendig og uavhengig av foreldre osv., untatt når det gjaldt penger til mat osv.

Så flyttet jeg til Oslo, som 19-åring, og har bodd i Oslo, i 15 år.

Og i Oslo så er det ganske strenge koder på hvordan man oppfører seg og personlig hygiene og sånn, så det er ikke sånn at jeg er noe slags 'white-thrash', jeg er nok som en vanlig innflytter til Oslo, vil jeg si.

Som også har vært en del i England under oppveksten, så jeg lærte litt folkeskikk, når jeg var på språkreise også, som jeg var på tre ganger, på 80-tallet.

Så en vanlig innflytter fra Østlandet, som har bodd i Oslo i 15 år, og som også har vært en del i England.

Si ikke 'white thrash', men en ganske konform og vanlig person egentlig, som egentlig vet hvordan man skal oppføre seg, og prøver å gjøre dette.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog


PS.

Jeg linker ikke til Xiandos, (Øivind Sæther's nettsted), for han har drivi og sletta noen blogger, som jeg hadde på hans nettsteder, og sagt at det var 'Illuminati', som sletta bloggene, så han stoler jeg ikke helt på, og jeg vil ikke sende folk dit, i tilfelle han finner på noe tull, og sporer opp hvem som leser på nettstedet hans, eller noe.

Hva vet jeg, jeg linker ihvertfall ikke dit.

Jeg får en sånn advarsel hver gang jeg går inn på Xiandos, om at nettstedet ikke er sikkert å være på, så noe er det nok kanskje med det nettstedet.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette.

Selv om jeg ikke skal påstå, at dette nødvendigvis betyr ar det er noe galt med Xiandos-siden.

Men siden er altså ikke verifisert da, av Chrome osv.

Og noen ganger får jeg også opp en større advarsel, når jeg går inn på siden.

Uten at jeg skal påstå at jeg vet nøyaktig hva det kommer av, annet enn at det står at identiteten til webstedet ikke er verifisert, på den beskjeden som kom opp, da jeg trykker på varseltrekanten, på adresselinjen vel, i Chrome.

Så disse advarslene kan også skyldes noe helt uskyldig noe, for alt hva jeg vet.

Det er nok ikke umulig, men uansett så har ihvertfall nevnte Sæther drevet å tullet med meg.

Så sånn er det.

Her er det skjermbildet igjen:

xiandos

PS 3.

Han Xiando, han pleier å henge på irc-kanalen for Larvik, hvor jeg også pleier å henge, siden jeg pleide å bo i Larvik.

Han Øivind Sæther bor vel i Sverige, så jeg vet ikke hvorfor han henger på #Larvik, men jeg kan se om jeg får kontakt med han.

Vi får se.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter