Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 25. juli 2009

Bestemor Ingeborg hadde en Ishtar-stjerne, hengende i vinduet, i leiligheten i Nevlunghavn, kan det virke som. Hm. (In Norwegian)

ishtar stjerne

http://paaneset.no/index.php?side=1&sak=1758

PS.

Her er mer om dette:

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Kudurru_Melishipak_Louvre_Sb23_Ishtar-star.jpg

PS 2.

Jeg viste ikke at bestemor Ingeborg var inne i sånne okkulte greier.

Her er mer om den babylonske gudinnen Ishtar:

Istar
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Se også Istar (Tolkien).
For den am. 1987-filmen, se Ishtar (film)

Istarporten i Pergamonmuseet i Berlin
Istar (eller Isjtar, Ištar, Ischtar, Ishtar, Ishhara, Irnini) var det akkadiske navnet for den gudinnen som av sumererne ble kalt Inanna. Istar var akkadernes viktigste gudinne.
Hun sies noen ganger å ha vært datter av måneguden Sin, andre ganger av Enlil eller Ea. Hun var både en fruktbarhetsgudinne og en krigsgudinne. I første rekke knyttes hun til kjærlighet og erotikk, og hun forbindes med flere elskere, særlig Tammuz. Hun representerte forskjellige kvinnelige egenskaper, og noen ganger ble hun fremstilt med et barn som en morsgudinne. I tilbedelsen inngikk tempelprostitusjon.
Istar, eller også Ashtart, er det vanligste navnet på den store morsgudinnen hos de semittiske folkeslagene, som av og til også kaltes Asherah. Grekerne assimilerte henne - under navnet Astarte - til Afrodite. I det vest-semititske panteon er hun guden Els make, der Ashtart er kultens hovedguddom. Det er for hennes skyld at den sakrale prostitusjonen praktiseres på høydene, der man, i tråd med den magiske tankegang, ved analogi forsøker å forøke jordens og buskapens fruktbarhet.


http://no.wikipedia.org/wiki/Istar

PS 3.

Hvem han karen på bildet der er, det vet jeg heller ikke.

Det var litt merkelig, men han het visst Erik, det samme som meg.

Men men.

PS 4.

Jeg synes også at jeg må ta med det, at bestemor Ingeborg, pleide å male malerier, fra havet, eller sjøen, som var rundt Nevlunghavn.

Altså landskapsbilder fra kysten da, med strand og fjellområder, som er ut mot sjøen da, og himmelen og horisonten og sånn da.

Og ikke eple og sitrontrær og sånn, som det så ut som, på de siste bildene.

Så her tror jeg at tante Ellen nok antagelig må ha hatt litt påvirkningskraft, på malestilen og også på det tørkle som bestemor Ingeborg hadde på hue, på et av bildene.

Så noe rart er det nok som har foregått.

Så sånn er nok det.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter