Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 18. juli 2009

Idag var jeg i Chester, hvor jeg tok ganske mange bilder, så jeg skal laste opp noen av bildene på bloggen, men alle bildene blir å finne på Flickr

Photo 1779

PS.

Jeg møtte forresten en dansk familie, fra Solør, eller noe, på Skjælland, som var på kanalbåtferie, i Liverpool, men som skulle på dagstur til Chester, som meg da, og som satt seg i de samme setene som meg, på toget.

Så hørte jeg plutselig at de pratet dansk.

Så forklarte jeg, at min mormor, Ingeborg Ribsskog, var fra Danmark da.

Og at hun nettopp var død, og at hun var fra kjente danske famlilier, som Nyholm, Gjedde, Heegaard, osv.

Men at hun ikke engang fikk en prest, til kremasjonen sin.

Og at hun ikke engang fikk en gravsten, men kun askespredning.

Jeg forklarte, at dette var pga. hippiene, junkiene og djeveldyrkerne i familien min.

Og at familien min også var en av grunnene til at jeg dro fra Norge.

Jeg forklarte at Norge nå var så korrupt, at det ikke gikk ann å få rettighetene sine der lengre.

At jeg hadde overhørt, at jeg var forfulgt, av noe 'mafian', men at når jeg ringte politiet, i Norge, så skrek de bare 'nei', eller la på.

Så jeg sa det, at jeg hadde tenkt på å flytte til Danmark, hvis jeg fikk noe arv, etter mormoren min.

Men til Norge skal jeg ikke flytte tilbake, for i Norge så pisser bare myndighetene på ens grunnlovsfestede rettigheter.

Og nå har jeg skrevet om dette på blogg, i to år nå, og ingen i Norge, har gjort en tøddel, for å rette opp denne uretten, som norske myndigheter, begår mot meg.

Så jeg skjønner ikke at Norge kan kalle seg et demokratisk land lenger.

Det er ingen respekt for folks grunnlovsfestede rettigheter, iallefall.

Det var en tid, da folk kunne være stolte av å være norske.

Men myndighetene i Norge, er så råtne, så jeg tror den tida nok er forbi dessverre, for mitt vedkommende.

Hvis jeg møter dansker på toget, så må jeg fortelle dem, om hvor elendig det står til i Norge, for tiden, at myndighetene er så korrupte, at det vel må sies å være en skam.

Så jeg vil ihvertfall ha det gamle Norge tilbake, hvor folk var like for loven, og alle hadde de samme rettighetene.

Så sånn er det.

Med hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter