Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 12. september 2009

Jeg sendte en anmeldelse til politiet i Oslo, angående trakasserende kommentarer på blogg




Google Mail - Anmeldelse av trakasserende kommentarer på blogg










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Anmeldelse av trakasserende kommentarer på blogg











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Sat, Sep 12, 2009 at 9:14 AM




To:
post.oslo@politiet.no






Hei,

her har dere også denne ukes anmeldelse av trakasserende kommentarer på blogg.

Som dere kan se, hvis dere ser på de forrige anmeldelsene, så er det stort sett de samme plageåndene som går igjen, som ikke skjønner det, at jeg ikke vil at de skal skrive på bloggen, ettersom de har drevet med trakassering.


Det er vel ikke for mye forlangt at de skal skjønne det, når jeg skriver om dette på bloggen.

Jeg ønsker gjerningsmennene tiltalt og straffet.

Og god bedring til politiet, når det gjelder å takle arbeidspresset deres, som jeg ser at dere ikke har tid til, siden jeg har sendt dere mange anmeldelser, som dere ikke gjør noen verdens ting med.


Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Her er mer om dette:

Select: All, None
Publish
Reject
1 – 7 of 7 StatCounter: Noen søker på 'erik ribsskog bodde på... (1)

Gale-Ribsskog. Hvilke rettigheter er det du vil ha da?
Publish Reject (Olav) 11/09/09

Jeg sendte en anmeldelse for trakassering, til pol... (2)
Denne kommentaren gidder du sikkert ikke poste (siden den går imot hva du mener of some sort), men jeg vil be deg pent om å lese hele, selv om det ikke er langt:


Det tredje innlegget inneholder mye lurt, og det er faktisk det mest konstruktive innlegget av de fire du har der. Så ikke hopp over resten bare fordi det var en uheldig start ("kjære unge mann" er i overkant spydig).


Takk for at du leste innlegget. Med ønsker om en fin kommende uke.
Publish Reject (John Doe) 06/09/09

Hurra, "anmeldt" igjen! Heldigvis er ikke dette ordentlige anmeldelser, siden man må møte opp på politistasjonen for å anmelde noen. Og heldigvis er det ingen som hadde tatt anmeldelsene seriøst om de hadde vært ordentlige, fordi det rett og slett ikke er noe man anmelder noen for. Det er tull og tøys å drive på sånn, og det håper jeg du skjønner snart. Blir du utsatt for vold, kan du gjerne sende en anmeldelse, men folk som "trakasserer" på internett ignorerer man bare.


Og jo, du har paranoid psykose. Det er så åpenbart at selv en 3-åring hadde skjønt det. Det faktum at du avskriver det selv er jo bevis nok. Vrangforestillinger er jo det det går på.
Publish Reject (Laksegutten) 06/09/09

Jeg har hatt litt problem med sur mage. Idag fikk ... (1)
"I teorien har rent vann pH 7, men i praksis er rent vann svært vanskelig å fremstille. Vann som er i kontakt med luft over en viss tid opptar raskt karbondioksid og danner en løsning av karbonsyre (kullsyre) med en likevekt-pH på ca. 5,7.[1]"


Fant jeg på wikipedia, så det er kanskje innenfor normalen likevel? Har du prøvd å spise fiber? Mat med mye sukker og fett kan gjøre magen ugrei.
Publish Reject (xxx) 07/09/09

Jeg prøver å eskalere noe fra Arbeidstilsynet til ... (1)
Hei. Politiet her. Er du treg, Ribsskog?

Publish Reject (Olav) 11/09/09
Bilder og videoer fra Blundellsands og Crosby (1)

Hei. Mafian her. Ville bare si fra at vi har kjøpt Risperdal i bursdagsgave til deg. Vi kommer til å anmelde deg for skattesvik og omsorgssvikt hvis du ikke tar medisinene!

Publish Reject (Olav) 11/09/09
Husverten skulle ha vært her og henta husleia idag... (1)

Er det husleie for den perioden du skylder også? Har du blitt enig med Lorna om at du blir i leiligheten? Trodde hun skulle kaste deg ut?

Publish Reject (Olav) 11/09/09

Publish
Reject









Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter