Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 20. november 2009

Dette er den nye mannen til tante Ellen, som Rahel kalte Diderik. Det virker som han er fra Ålesund, som faren til Christell. Hm

ny mann tante ellen

http://www.gulesider.no/tk/search.c?q=larviksveien+131

PS.

Jeg mener de i Ribsskog-familien sa til meg, at Ellen bodde i Stavernveien, i Larvik.

Men kanskje de har flyttet til Larvikveien i Stavern?

Mystisk.

Hm.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Ellen bodde jo i Sveits, fram til ganske nylig, og i 30 år ca. vel.

Så denne Diderik er en ny karakter for meg.

Jeg hadde visst truffet han, i et middagsselskap i Oslo, i 1992.

Men da var jeg i militæret, så da måtte jeg dra tidlig, fra selskapet, for å rekke toget.

For vi skulle på filminnspilling, for Secondløytnanten, på søndagen, så vi fikk bare lørdagen fri, den helgen.

En lyshåret dame med helt råtne tenner, husker jeg enda fra det selskapet, (som om det var en skrekkfilm).

Men jeg klarte ikke å huske navna på folka, for alle bortsett fra mine søsken og meg, og min kusine Rahel, var på min tantes alder, og jeg hadde vel aldri sett noen av de før, og jeg måtte gå tidlig pga. toget til Hamar og videre til Elverum.

Bare noe jeg kom på.

Men dette skal visst ha vært hos han Diderik på Grünerløkka da, hvis jeg ikke tar helt feil.

Så sånn var det.

Jeg måtte skifte til militæruniform, før jeg skulle ta toget, og da kommenterte noen av gjestene det, at han hadde en militær på besøk, til han Diderik, hvis jeg hørte riktig.

Men men.

PS 3.

Den Baichmann-familien, det er en familie med gode kontakter i militæret og blant de kongelige osv., virker det som.

Og jeg leste også at den famillien var adelig, (antagelig noe tysk adel vel).

Så han nye mannen til Ellen, kan meget mulig være i noe Malteserordenen/Johanitterordenen, som de i slekta til Christell og Haldis, f.eks, og at det er den mektige ordenen vel muligens, som tuller med meg(?):

malteserordenen

http://no.wikipedia.org/wiki/Johan_Beichmann

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter