Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 8. november 2009

Siri Rognli Olsen, en jing og jang-dame

jin jang

http://www.mystic-mouse.co.uk/Wisdom_Texts/R_Baars/MeaningofYinYang.htm

PS.

Hun Siri Rognli Olsen, som jeg har skrevet om på bloggen, som jeg traff på Englands-ferja Braemar, sommeren 1989, hvor hun var sammen med to andre damer, fra Mjøs-regionen som hadde flyttet til Trondheim.

Noe sånt.

Vi så kino, 'dangerous liasons', eller noe.

Og da sa hu ene at vi burde ha sett 'heksene i Eastwick', så de tre damene, med Siri Rognli Olsen i spissen, var nok som noen hekser, antagelig.

Så sånn var det.

Men, Siri Rognli Olsen, og venninna, som var fra rundt Mjøsa, men bodde i Trondheim, hu som var the Alarms største fan i Norge, vil jeg nesten tippe.

De var jo på besøk hos meg, i studenthybelleiligheten min, på Abildsø, hvor jeg måtte anmelde hun Siri Rognli Olsen for voldtekt, nå, for jeg skjønner at hun har spilt med falske kort.

Hun var en dominant type personlighet, og hun dominerte hun Mjøs-jenta da, som var under total kontroll, vil jeg si.

Så sånn var det.

Men Siri Rognli Olsen, var også Jing og Jang fan, og hun foreslo for meg, at jeg skulle dra til New York, og være au-pair, for en amerikansk forretningsdame, (en typisk blond slavejobb da, vil jeg tippe).

Altså Jing og Jang og Siri Rognli Olsen.

Hun hadde mørkt hår, vil jeg si.

Jing og Jang sies å bety natt og dag, og mann og kvinne, osv.

Men, jeg så på det tegnet nå, og det er lite hvitt felt, inni det svarte feltet, og et lite svart felt, inni det hvite feltet.

Jeg tipper at jing og jang også kan tolkes slik.

Jeg skal finne en annen jing og jang-figur, som jeg så nettopp, så blir det lettere å forklare.

Her er den andre jeg så:

id88dt

Jeg tipper at tigerne er de blonde, og at dragene er de mørkhårede.

Og at man i den religionen som har jing og jang, tenker sånn.

(Uten at jeg husker akkurat hvilken religion som har jing og jang nå, for jeg er ikke så inne i de østlige religionene).

Så sånn er det.

Så mener jeg, at man kan se på det hvite feltet inni det store svarte feltet, som slaver.

Og omvent, det svarte feltet inni det hvite feltet, som slaver.

Så de mørkhårede, og de lyshårede, de har en gruppe med folk, med motsatt hårfarge, som de kontrollerer da.

Med forskjellige teknikker da sikkert.

Og sånn er det nok i familien min, med onkel Martin, og faren min, og søstra mi osv., som alle har mørkt hår, at de ser på meg, som det hvite feltet, inni det store svarte feltet, at de har spunnet et nett rundt meg, for å kontrollere meg.

For det svarte feltet, (de mørkhårede), i verden idag, er nok mye mektigere, iforhold til det hvite feltet, (de lyshårede), enn de var, da jing og jang ble oppfunnet.

Så man kan vel nesten ikke bruke jing og jang lenger nå da.

Og dette kan være de som styrte at taterne og sigøynerne kom til Norge, og skrev koder på grindene til gårdene, osv., for å få tak i jing og jang-slaver da, til de mørkhårede, etter å ha spionert en del da, og fått oversikten i de lyshåredes land.

Alstå, for å få kontroll i de lyshåredes land da, som ikke skjønner hva dette går ut på, og nå har de mørkhårede vel det meste av kontrollen i Norge da, gjennom diverse New Age og andre måter vel, som å ha noe mafia/nettverk i forvaltningen osv., som tuller med enkeltpersoner, som er så uheldige å befinne seg i det lille feltet inni det store feltet da.

Men i Norge, så er vi jo ikke akkurat vant til å tenke så mye på jing og jang.

Men jeg mener at det er en krig, på mange religiøse felter, som illuminati, jing og jang og kabalister osv., mot Norden da.

Så Norden blir angrepet på mange forskjellige måter samtidig, mistenker jeg.

Så nordiske folk må våkne opp, mener jeg, og bli litt observant på det, at nok veldig mektige krefter, angriper Norden, kun fordi vi er overveldende lyshårede.

Så den FN-rapporten som sa at den siste blonde person ville bli født i Finnland, om så og så mange år.

Den behøver ikke å ha vært oppspinn.

Det kan ha vært unnskyldningene, som var oppsinnet, for alt hva jeg vet.

Bare en tanke som slo meg.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her har jeg prøvd å forklare mer om dette:

mer om dette 4

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter