Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 7. desember 2009

Jeg sendte en e-post til Folkeregisteret, siden jeg står oppført med feil adresser, på 70, 80 og 90-tallet, og siden jeg egentlig er flyktning nå




Google Mail - Feil adresser registrert hos Folkeregisteret, fra 70, 80 og 90-tallet










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Feil adresser registrert hos Folkeregisteret, fra 70, 80 og 90-tallet











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Mon, Dec 7, 2009 at 1:59 PM




To:
skattsor@skatteetaten.no






Hei,

i forrige måned, så fikk jeg utskrifter av mine tidligere adresser, fra jeg ble født, til dags dato, eller deromkring.

Jeg ringte Folkeregisteret nå, for det var mye feil, på skjemaet.


Jeg forklarte nå, at jeg bor i Storbritannia, men da mente hun medarbeideren deres meg på, at jeg står oppført med Vestfold-adresse.

(På Løvås i Kvelde).

Og det er fordi at jeg ble jaget fra den gården, Løvås i Kvelde, på 25. juli 2005.


Og da måtte jeg flykte til England.

Og jeg har fått skjema fra dere, for adresseforrandring til utlandet.

Men jeg syntes ikke at jeg kunne bruke det, for der står det at man skal skrive hvor lenge man blir i utlandet.


Og jeg er jo en flyktning fra Norge.

Så jeg vet ikke hvor lenge det blir, før jeg returnerer til Norge.

Det avhenger av når politiet etterforsker det drapsforsøket mot meg, på Løvås Gård, sommeren 2005, og forteller meg hvem den her 'mafian' er, som jeg overhørte flere ganger i Oslo, i 2003, at jeg var forfulgt av.


Men politiet er musestille, og vil ikke svare meg om dette.

Så jeg vet ikke hvor lenge jeg blir i utlandet.

Så da syntes jeg ikke det var riktig av meg, å sende tilbake til dere, det skjemaet for adresseforrandring til utlandet.


Men, jeg lurte litt på her, når mora mi bytta etternavn på meg til Ribsskog, for det var en litt rar kode, på det skjemaet jeg fikk først, (en skjermutskrift, fra dere).

Så fikk jeg hovedarkiv-skjemaet fra dere i posten for noen uker siden.


Og der var det mye feil.

Mitt personnummer er 250770 30568, forresten.

Jeg sender med kopi av det skjemaet, og jeg lister feilene nå.

1. Det står at jeg bodde i Kongegata i Larvik, fra 1.6.75 til 16.3.76, men det er feil, da bodde vi i en hytte i Brunlanes, hvor vi ikke hadde do engang, den første tiden, før vi fikk en sånn kjemikaliedo, eller hva det skal kalles.


Men men.

2. Det står også forresten at jeg bodde i Rømminga, (hvor nå det er), fra 7.9.73 til 7.3.74. Men der er feil, da bodde vi i Vestmarka, ved Larvik, og det var der mora mi møtte stefaren vår Arne Thomassen, på utestedet Hansemann, mener jeg det var, i Larvik.


3. Det står at vi flytta til Jegersborggate på 17.5.78, men det var feil, for den dagen gikk jeg i 17. mai-tog, fra Østre Halsen, til Bøkeskogen i Larvik, og da bytta mora mi flagget mitt, da vi gikk forbi Jegersborggate, så der hadde vi nok bodd noen dager allerede, så jeg tror 15. mai er mer riktig.


4. Det står at jeg bodde i Tordenskioldsgate, i Drammen, fra 7.9.88 til 1.9.89. Men det er feil, jeg flytta aldri til Tordenskioldsgate, men bodde i Leirfaret, på Bergeråsen, fra 15.5.81 til 30.6.89.


Så bodde jeg hos farmora mi, Ågot Mogan Olsen, på Sand, 3075 Berger, til 20.8.89.

Så bodde jeg i leiligheten til min far Arne Mogan Olsen og hans samboer Haldis Humblen, i Uelands gate, i Oslo, fra 20.8.89 til 1.9.89, (altså i bare en drøy uke).


Så flytta jeg til Enebakkveien, på 1.9.89, som det står på skjemaet.

Så jeg bodde altså aldri i Tordenskioldsgate, hvor min far og Haldis Humblen hadde vannsengbutikk, og bodde i etasjen over.


Jeg sov der en natt, siden jeg gikk på skole i Drammen det året, men det var i en vannseng som stod i butikklokalet, i første etasje.

Så jeg kan ikke si at jeg har bodd i Tordenskioldsgate, akkurat.


Så jeg vet ikke hvorfor faren min forrandra adressen min dit.

Men rett skal være rett, som ordtaket sier, så derfor sender jeg dette.

5. Det andre året jeg bodde i Oslo, så leide jeg et rom av min da tidligere stefar, Arne Thormod Thomassen, og hans samboer, Mette Holter, i Høybråtenveien 25 D, for 1000 kroner måneden, (jeg fikk det billig siden jeg også skulle passe på broren min Axel, som da var 12 år vel, og som gikk på spesialskole. Axel var noe lignende av hyperaktiv, og hadde kanskje noe lignende av MBD, så sofaen ble ødelagt og en ramme til et dyrt maleri knuste, så jeg turte ikke å passe på Axel lengre, i tilfelle foreldra hans skulle kreve meg for det som ble ødelagt, for Axel var så krevende å passe på, for han var så energisk og vilter, så man måtte nesten bruke makt, for å få han til å oppføre seg 'normalt' og ikke ødelegge ting og kaste ting i hue på en, så det funka dårlig.


Så jeg begynte heller å henge på biljardhallen, ved Obs Triaden, der jeg jobba, på kveldene, med en tremenning jeg kjente fra oppveksten på Bergeråsen, men som var fra Lørenskog.

Så sånn var det.


Så fra 20.8.90 til ca. 20.8.91, så bodde jeg i Høybråtenveien 25 D, på Furuset, i Oslo.

Jeg flytta fra Enebakkveien, egentlig 30.6.90.

Og jeg var på ferie, men tingene mine lå på Furuset, fra 30.6., hos stefaren min, for jeg fikk faren min til å kjøre dem dit.


Så man kan kanskje skrive at jeg bodde i Høybråtenveien 25 D, fra 30.6.90 til ca. 20.8.91.

Også er jeg altså flyktning, egentlig siden jeg dro for å studere ved University of Sunderland, ca. 15.9.04.


For jeg dro dit siden jeg hadde overhørt at jeg var forfulgt av noe 'mafian' i Oslo, i 2003 og 2004.

Men jeg får ikke noe hjelp av politiet, med å skjønne hva dette egentlig vil si.


Så jeg holder meg i utlandet, til jeg vet hva som foregår.

Så jeg er altså flyktning da, kan dere sikkert skrive opp, som et notat, eller noe sånt, hvis dere kan det.

Håper dette går i orden, og på forhånd takk for hjelpen!


Jeg sender med et kopi av det hovedskjemaet, som dere sendte meg.

Mvh.

Erik Ribsskog





4116706823_42a31a0ef1_b.jpg
365K








PS.

Her er vedlegget:

4116706823_42a31a0ef1_b

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter