Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 2. desember 2009

Jeg sendte en søknad om Fri Rettshjelp til Fylkesmannen i Vestfold, siden jeg ikke får min del av arven, etter min mormor, som døde i sommer




Google Mail - Søknad om Fri Rettshjelp










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Søknad om Fri Rettshjelp











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Wed, Dec 2, 2009 at 8:46 PM




To:
postmottak@fmve.no






Hei,

jeg er en nordmann som studerte i Sunderland, i 2004.

Så fikk jeg ikke studielånet mitt, før i 2005, så dette skapte mye krøll, som gikk ut over studiene, (og økonomien min, siden jeg ikke fikk nedbetalt på lån. Det var vrient å kontakte norske kreditorer fra campus i England, fordi det var telefon på gangen osv., der University of Sunderland plasserte meg).


Så jeg fant det mest fornuftig, å avbryte studiene i Sunderland.

Jeg endte opp med å hjelpe min onkel Martin Ribsskog og han samboer Grethe Ingebrigtsen, med å drive gården Løvås i Kvelde, som sistnevnte eide.


For onkelen min hadde vært i en MC-ulykke og kunne bare jobbe en time om dagen, sa han, mens Ingebrigtsen var kunstner, som stod på låven og malte, for det meste.

Så det meste av skogsarbeidet og arbeidet med å rydde gården, falt på meg.


På min 35 årsdag, så ble jeg jaget fra gården, av noe som jeg synes virka som et jaktlag, og som sa de skulle skyte meg i hodet og andre steder, som jeg overhørte, mens jeg dro fra gården da, når disse kom.


Så jeg endte opp i England, hvor jeg har jobbet i 3-4 år.

Men jeg har ikke klart å få politiet til å etterforske det mordforsøket på Løvås.

Så jeg, er vel formelt en flyktning.


Jeg kan ikke returnere til Norge, synes jeg, før jeg vet hva som har foregått, og fått rettighetene mine, på den måten at politiet forteller meg hva som foregår, sånn at jeg kan ta forholdsregler, i forbindelse med dette.


På adresseendringsskjema, for flytting til utlandet, så må man skrive hvor lenge man skal være i utlandet.

Dette vet ikke jeg, siden det er til politiet gir meg rettighetene mine, så dette avhenger av politiet.


Så derfor har jeg ikke meldt adresseforrandring, siden jeg er en flyktning.

Det siste som har sjedd, er at min mormor, Ingeborg Ribsskog, døde i sommer, i Nevlunghavn.

Boet ble overlatt til min onkel Martin Ribsskog og tante Ellen Savoldelli, den 27.8, er datoen som står på skifteattesten, fra Larvik Tingrett.


Min onkel og tante, er ansvarlige for å forestå skiftet, men har ikke kontaktet meg, enda skifteattesten er fra 27.8.

Vi er jo ikke på talefot heller. Min onkel pga. det nevnte mordforsøket, og min tante vil ikke hjelpe meg, med å få tingene mine sendt fra Løvås til England.


Så jeg snakker ikke med noen i familien, siden jeg ikke kan stole på de, de er som kriminelle for meg, som bare ønsker å utnytte meg, og få meg til å jobbe gratis for dem, osv., på begge sider i slekta er det sånn, dessverre.


Jeg vet jo f.eks. at min mormor hadde to veldig verdifulle malerier, som har hengt på et slott i Danmark, (hvor hun var født), Høyriis slott, på Mors, på Jylland, som har vært i min morsmors slekts eie.


Men jeg er arbeidsledig i England, og har ikke noe penger nå.

Og jeg har også mange ting, i Oslo, hos City Self Storage, bl.a. et sølvkrus fra 1720, som en i min mormors familie, fikk av danskekongen.


Og jeg har også lest i hennes testamente, at min mormor arvet den siste baron Adeler, så det er mulig at de i slekta i Norge, krangler om hvem som skal være baron Adeler da, og ikke vil at jeg skal ha kontroll.


Hvem vet.

Jo, og i slekta til min mormor, var også en kjenner dommer, fra Haag-domstolen, Didrik Galtrup Gjedde Nyholm, som jeg fikk memoarene til, på slutten av 80-tallet.


Disse lå hos min farmor, for huset hennes var nesten som mitt barndomshjem.

Men de forsvant derfra, og jeg hørte at Ingeborg ville ha de tilbake, så jeg mistenker at de memoarene til han Didrik Galtrup Gjedde Nyholm, samt noen fotografier jeg også fikk av min mormor, av general Anders Gjedde Nyholm og danskekongen osv.


Jeg mistenker at dette kan finnes i boet.

Og de tingene er jo egentlig mine.

Pluss at moren min døde i 1999.

Så jeg skal egentlig ha, forstår jeg fra testamentet til min mormor, så skulle min mor hatt 1/3 av arven/boet.


Så døde min mor i 1999, så da skulle jeg og mine to søsken dele min mors del.

Så jeg skulle da ha fått 1/9 av arven/boet, (pluss de tingene etter de Gjedde Nyholm-brødrene, som var mine fra før, hvis de var i boet).


Og det er min onkel Martin Ribsskog og tante Ellen Savoldelli, som har fått i jobb av Larvik Tingrett, å fordele boet.

Og min tante Ellen Savoldelli, har e-post adressen min, for hun har sendt meg e-post, og jeg har gitt telefonnummeret mitt, til hennes forlovede Johan Diderik Beichmann, som hun bor sammen med i et stort hus i Stavern.


Men jeg er altså ikke på talefot med min onkel og tante.

Og jeg har ingen andre slektninger, som jeg kan stole på, for de er en sånn 'shady bunch' nesten, hele familien min i Norge.


Så jeg lurte på om jeg kunne få hjelp av advokat, gjennom Fri Rettshjelp-ordningen, som kunne hjelpe meg å få min del av arven, som jeg har krav på, ifølge skifteattest fra Larvik Tingrett, (09-106761DFA-LARV), fra 27.8.2009, etter min mormor Ingeborg Elisabeth Ankerita Heegaard Ribsskog.


Jeg er som nevnt arbeidsledig i England, og har ikke noe formue, så det er ikke sånn, at jeg tjener for mye, f.eks., til å kunne få Fri Rettshjelp, tvert imot, så jeg tilfredsstiller nok de økonomiske kravene, for å få Fri Rettshjelp.


Så jeg vil gjerne søke om å få Fri Rettshjelp i denne saken.

(Jeg har tidligere søkt til Fylkesmannen i Oslo og Akershus, om Fri Rettshjelp, i flere saken, men nå ser jeg jo det, at på Skifteattesten, fra Larvik Tingrett, så står jeg oppført med en Kvelde-adresse, på den gården Løvås, hvor jeg ble utsatt for et mordforsøk i 2005, så derfor sender jeg det til Fylkesmannen i Vestfold nå.


Jeg er også oppvokst i Larvik, Brunlanes, Østre Halsen og Berger, (mine foreldre skilte seg og flytta mye), så jeg har bodd i Vestfold under hele oppveksten og, før jeg flytta til Oslo for å studere, i 1989, så det er kanskje greit å sende det til Vestfold.


Jeg prøver ihvertfall.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender med scannede kopier av skifteattesten etter min mormor, Ingeborg Ribsskog, fra 27.8, og kopi av brev fra Larvik Tingrett, hvor de skriver til meg, at det er min onkel Martin Ribsskog og tante Ellen Savoldelli sitt ansvar å gi meg min del av arven, (noe de ikke har gjort, enda det er tre måneder siden skifteattesten ble skrevet, og fem måneder, siden min mormor døde, i slutten av juni).


PS 2.

Jeg ville ikke lage så mye støy rundt dette, med en gang, siden jeg tenkte det burde være litt verdighet rundt min mormors bortgang.

Men jeg kontaktet Arvehjelpen.no, i forrige måned, siden jeg syntes jeg burde ha hørt noe om arven etter min mormor da, og de rådet meg til å kontakte Tingretten i Larvik.


Så jeg har altså ikke hørt noe i det hele tatt, fra mine slektninger, (eller andre), om arven etter min mormor.

Så derfor sender jeg dette til dere nå.





2 attachments
img157.jpg
1047K
img158.jpg
1056K








PS.

Her er vedleggene:

img157

img158

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter