Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 1. januar 2010

Jeg sendte en anmeldelse av Christell Humlen, til politiet i Drammen, for mulig drap på Ole Tonny Bergum, fra Bergeråsen, i 1988




Google Mail - Anmeldelse av Christell Humblen for mulig drap på Ole Tonny Bergum, fra Bergeråsen, i 1988










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Anmeldelse av Christell Humblen for mulig drap på Ole Tonny Bergum, fra Bergeråsen, i 1988











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Fri, Jan 1, 2010 at 6:32 PM




To:
post.sondre.buskerud@politiet.no






Hei,

Christell har vært som en slags stesøster for meg, etter at mora hennes rappa faren min, og jeg måtte bo alene fra jeg var ni år, på Bergeråsen.

Christell hadde venninner, Nina Monsen, som døde for ca. ti år siden, visstnok av selvmord, og Gry Stenberg, som var nesten som slavene hennes, og mora hennes kalte henne for 'Gullet'.


Jeg lurer på om Christell kan ha vært noe 'mafian' gjennom slekta si på Vestlandet, det virka ihvertfall som for meg, at hu var i noe nettverk på Bergeråsen.

(At hu muligens kontrollerte folk som Espen Melheim, Anne Uglum og Annika Horten).


Noe sånt.

Og den dagen Ole Tonny Bergum døde, i skoleåret 1988/89, så hadde faren min og mora til Christell kjøpt en grå ransel til meg vel.

(Av en eller annen grunn).


Og bedt meg dukke opp i vannsengbutikken deres, i Tordenskioldsgate i Drammen, like ved brannstasjonen.

For jeg kom nemlig inn på Gjerdes VGS., som en av ti elever fra Vestfold, for de hadde ikke datalinje på Sande VGS.


Christell hadde vel ikke så bra karakterer, så hu gikk på førsteåret, almenn, i Holmestrand, det samme året.

Likevel så var hu i vannsengbutikken, og fortfalte meg at Ole Tonny, (som hadde gått i klassen min på Berger skole og Svelvik Ungdomsskole), hadde dødd, på vei hjem fra skolen samme dag, altså bare en time eller to før.


Noe sånt.

Ole Tonny og broren Kai Runar Bergum, de hadde gått inn i leiligheten jeg bodde aleine i en gang, i Leirfaret, fortalte en nabo som ble kalt Store-Oddis meg.

Så gikk jeg opp i Olleveien og kjefta på dem, siden de gikk inn i leiligheten min, som faren min hadde sagt, flere år tidligere om, at vi trengte ikke å låse døra på Bergeråsen.


Men det er mulig at Christell, (som noe 'mafian'¨, og det er mulig at faren min var noe 'mafian'), og at de ville hevne det her, og tulla med bilen til Ole Tonny.


Jeg skal ikke si det sikkert, men jeg har lært fælt på hvordan det her med at Christell oppførte seg så rart, og var så dominerende over venninnene sine og sånn, har hengt sammen.

Så jeg sender en anmeldelse for sikkerhets skyld, i tilfelle det er sånn, som jeg kan mistenke noen ganger.


Jeg ønsker gjerningspersonen tiltalt og straffet.

Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter