Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 13. juni 2010

Nå kan jeg dokumentere at jeg er i slekt med Cort Adeler

Jeg skrev jo om på bloggen, for et par dager siden, at Cosmus Adeler, la ned en krans, på minnesmerket til Cort Adeler, i Brevik, på 300 års dagen til Cort Adeler, siden Cort Adeler var hans oldefar sin oldefar.

Her er mer om dette:

cort adeler dagen

PS.

Og hvem var foreldrene til Cosmus Adeler?

Jo, det fant jeg her.

Faren til Cosmus Adeler, var Christian Hermann Adeler:

foreldrene til cosmus adeler

http://www.familysearch.org/Eng/Search/igi/individual_record.asp?recid=100082192463&lds=1®ion=17®ionfriendly=&juris1=&juris2=&juris3=&juris4=®ionfriendly=&juris1friendly=&juris2friendly=&juris3friendly=&juris4friendly=

PS 2.

Og Christian Herman(n) Adeler, han var farfaren, til Holger Baron Adeler, som min mormor, Ingeborg Ribsskog, arvet:

christian herman adeler

http://www.roskildehistorie.dk/stamtavler/adel/Adeler/Adeler.htm

PS 3.

Så Holger baron Adeler, som min mormor arvet, (siden han var gift med hennes tante), han var altså nevøen til han Cosmus Adeler, som la ned krans på minnesmerket til Cort Adeler, på hans 300-års dag, og som var oldebarn av Cort Adelers oldebarn.

Så sånn blir det.

Jeg skal se om jeg finner bestemor Ingeborg sitt testamente igjen, som viser dette.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 4.

Her kan man se det, at min mor, Karen Ribsskog, fikk min mormor, Ingeborg Ribsskog sin arv, etter Magna og Holger (baron) Adeler, siden disse var hennes tante og (fille)-onkel:

magna og holger adeler

PS 5.

Så min mor fikk arven etter tippoldebarnet til oldebarnet til Cort Adeler, (og fikk den arven satt inn i et hus, på Tagtvedt i Larvik).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Så det er kanskje den enkleste måten å forklare dette på.

Vi får se.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter